Πόσο ακόμη??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Οντως αισθανεσαι οτι θα κρατησει για παντα! Ευχαριστω! Κ εγω προσπαθω να σκεφτομαι οτι θα περασει οπως κ την προηγουμενη φορα κ ας μου φαινεται τωρα το αντιθετο!

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Ναι, ετσι εγινε κ την προηγουμενη φορα! Τοτε μαλιστα επαιρνα 2 την ημερα, κ οταν επιασε το cipralex δε τα χρειαστηκα ξανα! Δε μου ειπε ενα μονο υποχρεωτικα, σκεφτηκα οτι δε θα τα πολυχρειαζομουν αλλα μαλλον λαθος μου, θα τον παρω να τον ρωτησω! Πλεον κ 20 χαπια να μου ελεγε θα τα επαιρνα προκειμενου να μην ειμαι ετσι!
    Σε καταλαβαίνω καλή μου !Εμένα μου έβγαλε συμπτώματα κατάθλιψης χωρίς να έχω οπότε γνωρίζω από πρώτο χέρι πως αισθάνεσαι και γενικά ποσο δύσκολο ειναι.
    Θυμάμαι ότι είναι ανάλογα τα κιλά οπότε μιλά μαζί του και ότι σου πει θα το κάνεις !

Είμαι σίγουρη όταν θα ξεκινήσεις και δουλειά θα είσαι ακόμα καλύτερα !!!Εργασιοθεραπεια να ξεχνιέται το μυαλό που μας παίζει πολλά παιχνίδια ...

Senior Member
    Ευτυχία (ωραίο όνομα!), η Μαριλού έχει δίκιο. Καλά, 6 μήνες μου φαίνεται πολύ, πάντως μην ανησυχείς, θα σε (ξανα)βοηθήσουν τα cipralex. Κοίτα όμως τι συμβαίνει με αυτά τα χάπια: σου ανεβάζουν τη σεροτονίνη, σου φτιάχνουν χημικά τη διάθεση, στην ουσία όμως αγοράζεις χρόνο, στον οποίο πρέπει να δουλέψεις με τον ψυχοθεραπευτή σου Αν η θεραπεύτρια που σε παρακολουθεί δε μπορεί να σε βλέπει δια ζώσης, υπάρχει το skype. Σε πληροφορώ πως δουλεύουν μια χαρά οι συνεδρίες διαδικτυακά. Αφού έχετε αναπτύξει ήδη μια θεραπευτική σχέση, κανένα πρόβλημα.

Μην απελπίζεσαι. Ο κορονοϊός είναι μια δοκιμασία για όλους μας.

Πως νιώθεις που επιστρέφεις στη δουλειά σου; Σε αγχώνει; Ξέρεις, η δουλειά είναι μιά ρουτίνα που, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by proteus View Post
    Ευτυχία (ωραίο όνομα!), η Μαριλού έχει δίκιο. Καλά, 6 μήνες μου φαίνεται πολύ, πάντως μην ανησυχείς, θα σε (ξανα)βοηθήσουν τα cipralex. Κοίτα όμως τι συμβαίνει με αυτά τα χάπια: σου ανεβάζουν τη σεροτονίνη, σου φτιάχνουν χημικά τη διάθεση, στην ουσία όμως αγοράζεις χρόνο, στον οποίο πρέπει να δουλέψεις με τον ψυχοθεραπευτή σου Αν η θεραπεύτρια που σε παρακολουθεί δε μπορεί να σε βλέπει δια ζώσης, υπάρχει το skype. Σε πληροφορώ πως δουλεύουν μια χαρά οι συνεδρίες διαδικτυακά. Αφού έχετε αναπτύξει ήδη μια θεραπευτική σχέση, κανένα πρόβλημα.

Μην απελπίζεσαι. Ο κορονοϊός είναι μια δοκιμασία για όλους μας.

Πως νιώθεις που επιστρέφεις στη δουλειά σου; Σε αγχώνει; Ξέρεις, η δουλειά είναι μιά ρουτίνα που, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου...
    Ευχαριστώ! Θα συνεχίσω την ψυχοθεραπεία ναι, όμως υπάρχουν και άτομα που λόγω χημικής ανισορροπίας χρειάζονται αντικαταθλιπτικά ίσως και για όλη τους τη ζωή όπως λέει ο ψυχίατρος τουλάχιστον! Δε ξέρω αν ανήκω σε αυτά αλλά η κληρονομικότητα υπάρχει. Αν και φαντάζομαι οτι πράγματι η ρουτίνα θα βοηθήσει, και μόνο που θα αναγκαστώ να βγω από το σπίτι κ να συγκεντρωθώ σε κάτι, αυτή τη στιγμή η ιδέα με αγχώνει και φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρω...

Page 2 of 2 FirstFirst 12