Παιχνιδια με τα συναισθηματα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Dream Elf View Post
    Σε ευχαριστω george, και σενα μαριλου, παρολο που δεν εχω εμπειρια στο ερωτικό κομματι καθως ηταν ο πρωτος μου, εχω μαθει να θελω να με αποδεχονται οπως είμαι, αλλα τωρα που με χωρισε, δεν ξερω απο που να βελτιωσω τον ευατο μου, προσπαθω να βρω τα λαθη μου που έκανα, για να γινομαι καλύτερη, θελω να αποκτησω αυτοπεποίθηση/ αυτοεκτιμηση, και εμπιστοσυνη στον ευατο μου, δεν ξερω πως να με αγαπησω, σ αυτη την φάση που βρισκομαι... αυτο το βελτιωνω μεσα απο δραστηριοτητες που κανω για μενα;
    Με συγχωρείτε αν σας ζαλιζω αλλα ειναι ολα τοσο πρωτογνωρα...
    Δεν ξερω νιωθω οτι ο πρωην μου, τονωθηκε η αυτοπεποίθηση του, οτι τον ηρεμησα σε καποια πραγματα οσο αφορα τον ευατο του, και μολις ενιωσε έτοιμος οτι μπορει χωρις εμενα, αποφασισε να.με.χωρισει, και γω; τι πηρα απο αυτον;
    Στις.σχέσεις καποιος χανει.και καποιος κερδιζει; νιωθω ευαλωτη...

Μεσα απο ολες τις σχέσεις μας ειτε λέγονται ερωτικές ,είτε φιλικές να ξέρεις οτι πάντα βγαίνουμε κερδισμένοι.
    Ειδικα μέσα απο σχέσεις που ήταν τοξικές ,αρνητικές ή απλα δύσκολες ...
    Δεν φταίει μόνο ο ένας ......για να βγάζαμε τέτοια συναισθήματα πάει να πει ότι φταίμε και μεις οι ίδιοι καμιά φορά ,ίσως οι δεδομένες συνθήκες εκείνης της περιόδου ,είτε η απειρία μας ,είτε η αδυναμία μας να μοιραζόμαστε πράγματα ,συναισθήματα με κάποιον άλλον μας οδήγησε σε λανθασμένες ενέργειες..

Δεν θέλει ,κακίες ,δεν θέλει ίντριγκες και τίποτα αρνητικό ...Φταίω? Φταις? Τελικά εγώ λεω ένα φταίμε ,δυο ειμασταν ,δεν ήμουν μόνη μου ,άλλος έφταιγε πολύ άλλος λιγότερο...

Καλύτερα λοιπόν και για τους δυο είναι ο χωρισμός ,μπορεί για έναν απο τους δυο να ειναι επώδυνος ,σημασία έχει οτι έπρεπε να γίνει για να μπορέσουν να δουλέψουν σε οτι αρνητικό εχει αφήσει και ίσως αργότερα αν όντως αξίζει να είναι μαζί θα ειναι. Αν οχι ίσως ειναι γιατί κάπου άλλου μας περιμένει κατι καλύτερο και πρέπει να το βρούμε.

Κράτα τα καλά και δούλεψε αυτά που εσυ νομιζεις οτι υστερούσες .Για εσένα όμως μόνο για κανέναν άλλον!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Δυσκολο να μπεις στο μυαλο του αλλου. Εχετε μεγαλη ανισοτητα εμφανισιακα;
    Τι εννοεις ανισοτητα εμφανισιακα; αν ημουν ο τυπος του; προφανως για να με.προσεγγισει και να κάνουμε σχεση ανεξαρτητα απο την καταληξη της σχεσης, ναι θα ημουν, τωρα αν του γυαλισε καποια αλλη με αλλο σωματοτυπο ή πιο ομορφη απο μενα, δεν ξέρω, ουτε θελω να μπω σε σύγκριση, αν καταλαβα σωστα την ερώτηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dream Elf View Post
    Τι εννοεις ανισοτητα εμφανισιακα; αν ημουν ο τυπος του; προφανως για να με.προσεγγισει και να κάνουμε σχεση ανεξαρτητα απο την καταληξη της σχεσης, ναι θα ημουν, τωρα αν του γυαλισε καποια αλλη με αλλο σωματοτυπο ή πιο ομορφη απο μενα, δεν ξέρω, ουτε θελω να μπω σε σύγκριση, αν καταλαβα σωστα την ερώτηση
    Ειναι πιο ευκολο να αφησεις καποιον αν δεν τον θεωρεις ανταξιο σου.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234