Άγχος για χαζά πραγματα
Άγχος για χαζά πραγματα
Καλησπέρα Γιάννη..
Τι θες να συζητήσεις; Οταν λες "χαζά" τι εννοείς;
Γεια σας με λένε Γιάννη και είμαι 19 ,δεν ξέρω γιατί αλλά έχω μεγάλο άγχος με το κινητό αφής μου και αναφέρομαι σε αυτό γιατί είναι η κύρια πηγή δυστυχίας μου. Αγχονομαι πολύ σε βαθμό να πονάω στο στήθος.Κατεβαζω ενα παιχνίδι και το διαγράφω και το κάνω αυτό συνέχεια γιατί δεν θέλω να είμαι κολλημένος στο κινητό και να μην κάνω τίποτα άλλο( κάτι ποιο δημιουργικό) με αποτέλεσμα να διαγράφω το παιχνίδι κάθε φορά που το κατεβάζω είμαι υπερβολικός το ξέρω αλλά τι να κάνω δεν ξέρω προσπαθω να το χρησιμοποιώ με μέτρο αλλιώς αν δεν μπορώ θα δώσω το κινητό στη μάνα μου.Το πρόβλημα είναι ότι έχει επιρεασει άσχημα την ψυχολογία μου αυτο το πράγμα.Κανω για παράδειγμα γυμναστική για να ξεχαστω και αυτό το πρόβλημα είναι συνέχεια στο μυαλό μου
Θυμάσαι την αρχή όλου αυτού; Την αιτία;
Είχες ξανά παρόμοιο "κόλλημα";
Ναι έχω παίξει και άλλα παιχνίδια στη ζωή όταν λέω χωρίς όρια εννοώ για 2 ώρες ας πούμε και κάποιες φορές με ξενύχτι.Το άγχος μου δημιουργήθηκε επίσης και από τον στρατό που ήμουν ( ειδικές δυνάμεις αλλά πήρα αναβολή).Τέλος πάντων πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά με το αγχος αν δώσω χρόνο στον εαυτό μου και κάνω καλες σκέψεις, καληνύχτα και καλή συνέχεια
Το πρώτο θα γίνει
Έχεις διαγνωστεί με ΙΔΨ;
Λες είναι η κύρια πηγή δυστυχίας σου.νιωθεις δυστυχισμένος; σε αγχώνουν κι άλλα θέματα;