Forum Υποστήριξης

Άγχος

Θέμα: Άγχος

1. Giannnhs said:

Άγχος

Άγχος για χαζά πραγματα

2. george1520 said:
    Καλησπέρα Γιάννη..
    Τι θες να συζητήσεις; Οταν λες "χαζά" τι εννοείς;

3. Giannnhs said:
    Γεια σας με λένε Γιάννη και είμαι 19 ,δεν ξέρω γιατί αλλά έχω μεγάλο άγχος με το κινητό αφής μου και αναφέρομαι σε αυτό γιατί είναι η κύρια πηγή δυστυχίας μου. Αγχονομαι πολύ σε βαθμό να πονάω στο στήθος.Κατεβαζω ενα παιχνίδι και το διαγράφω και το κάνω αυτό συνέχεια γιατί δεν θέλω να είμαι κολλημένος στο κινητό και να μην κάνω τίποτα άλλο( κάτι ποιο δημιουργικό) με αποτέλεσμα να διαγράφω το παιχνίδι κάθε φορά που το κατεβάζω είμαι υπερβολικός το ξέρω αλλά τι να κάνω δεν ξέρω προσπαθω να το χρησιμοποιώ με μέτρο αλλιώς αν δεν μπορώ θα δώσω το κινητό στη μάνα μου.Το πρόβλημα είναι ότι έχει επιρεασει άσχημα την ψυχολογία μου αυτο το πράγμα.Κανω για παράδειγμα γυμναστική για να ξεχαστω και αυτό το πρόβλημα είναι συνέχεια στο μυαλό μου

4. george1520 said:
    Θυμάσαι την αρχή όλου αυτού; Την αιτία;
    Είχες ξανά παρόμοιο "κόλλημα";

5. Giannnhs said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από george1520 Εμφάνιση Μηνύματος
    Θυμάσαι την αρχή όλου αυτού; Την αιτία;
    Είχες ξανά παρόμοιο "κόλλημα";
    Η αρχή όλου αυτού είναι ότι είμαι πιστεύω αυστηρός με τον εαυτό μου ,κόλλημα είχα με την γυμναστική που και εκεί ήμουν ή όλα ή τίποτα σε βαθμό να αγχονομαι

6. george1520 said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Giannnhs Εμφάνιση Μηνύματος
    Η αρχή όλου αυτού είναι ότι είμαι πιστεύω αυστηρός με τον εαυτό μου ,κόλλημα είχα με την γυμναστική που και εκεί ήμουν ή όλα ή τίποτα σε βαθμό να αγχονομαι
    Αν πάρεις τώρα το κινητο και ασχοληθείς εκεί για αρκετή ώρα.. Τι μπορεί να συμβεί; Τι είναι αυτό που σε τρομαζει;

7. Giannnhs said:
    Αν πάρεις τώρα το κινητο και ασχοληθείς εκεί για αρκετή ώρα.. Τι μπορεί να συμβεί; Τι είναι αυτό που σε τρομαζει;
    Το γεγονός ότι μπορεί να κατεβάσω ένα παιχνίδι και να αρχίσω να παίζω χωρίς όρια

8. george1520 said:
    Το γεγονός ότι μπορεί να κατεβάσω ένα παιχνίδι και να αρχίσω να παίζω χωρίς όρια
    Έχεις ξαναπαίξει παιχνίδια γενικά στη ζωή σου; Κι αν ναι έπαιζες χωρίς όρια;

9. Giannnhs said:
    Έχεις ξαναπαίξει παιχνίδια γενικά στη ζωή σου; Κι αν ναι έπαιζες χωρίς όρια;
    Ναι έχω παίξει και άλλα παιχνίδια στη ζωή όταν λέω χωρίς όρια εννοώ για 2 ώρες ας πούμε και κάποιες φορές με ξενύχτι.Το άγχος μου δημιουργήθηκε επίσης και από τον στρατό που ήμουν ( ειδικές δυνάμεις αλλά πήρα αναβολή).Τέλος πάντων πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά με το αγχος αν δώσω χρόνο στον εαυτό μου και κάνω καλες σκέψεις, καληνύχτα και καλή συνέχεια

10. kartpal said:
    Ναι έχω παίξει και άλλα παιχνίδια στη ζωή όταν λέω χωρίς όρια εννοώ για 2 ώρες ας πούμε και κάποιες φορές με ξενύχτι.Το άγχος μου δημιουργήθηκε επίσης και από τον στρατό που ήμουν ( ειδικές δυνάμεις αλλά πήρα αναβολή).Τέλος πάντων πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά με το αγχος αν δώσω χρόνο στον εαυτό μου και κάνω καλες σκέψεις, καληνύχτα και καλή συνέχεια
    Μπορείς να το προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα... Δλδ τι θα γίνει αν παίξεις ένα παιχνίδι για 2 ώρες? Τι το καταστροφικό θα συμβεί. Θα σε επηρεάσει απο κάποια άλλη σου δραστηριότητα? Θα στην πει κάποιος και θα σε προσβάλλει? Τι θα γίνει

11. Giannnhs said:
    Το πρώτο θα γίνει

12. Antonis8 said:
    Έχεις διαγνωστεί με ΙΔΨ;

13. Giannnhs said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Antonis8 Εμφάνιση Μηνύματος
    Έχεις διαγνωστεί με ΙΔΨ;
    . Όχι ακόμα

14. el.gre said:
    Λες είναι η κύρια πηγή δυστυχίας σου.νιωθεις δυστυχισμένος; σε αγχώνουν κι άλλα θέματα;