Results 1 to 15 of 80
Thread: Πως παμε με την φαρμ. θεραπεια?
-
29-12-2008, 11:07 #1
Πως παμε με την φαρμ. θεραπεια?
- 29-12-2008, 11:14 #2
Λοιπον σχετικα με μενα σχεδον 3 μηνες εχω βρει επιτελους το καταλληλο φαρμακο για μενα. (για την διαταραχη πανικου που πασχω(Προτειμω να μην δινω ομως ονομασια σε αυτο π εχω ,με κανει και νιωθω ασχημα σαν να κολαω μια ταμπελα πανω μου.Τεσπα σε αυτο π εχω και θα ξεπερασω.Εχω δει τεραστια βελτιωση και κανω και 1 φορα τον μηνα ψυχοθεραπεια αλλα εχω παρατηρησει πανω μ οτι δεν νευριαζω πλεον τοσο ευκολα, δεν αρπαζομαι με το παραμικρο οπως πρωτα (καλο αυτο ), αλλα και δεν χαιρομαι με το παραμικρο τοσο, οσο πρωτα.Δλδ ειμαι πιο φυσιολογικος ανθρωπος απο πρωτα αλλα μου λυπει η τρελη χαρα π μ διναν μερικα ασιμαντα πραγματα .Πυστευω επισης οτι σε κανενα 8μηνο θα κοψω σιγα σιγα το χαπι.Οσο αφορα το περιβαλον μου, ενω ξερω οτι γνωριζουν μερικοι τι εχω ολοι μου φερονται οπως πρωτα,δεν με αντημετωπιζουν σαν τρελλη οπως φοβομουνα (οι λιγοι και κοντινοι μπου το ξερουν) γιατι απο τι καταλαβα θυμουντε τι τραβαω 4 χρονια κ με δικαιολογουν :P.Αυτα ευχομαι χρονια πολλα σε ολους μας και να φυγουν γρηγορα τα βασανα π μας εφεραν σε αυτη την κατασταση.
29-12-2008, 12:54 #3
μαρια μου κ εγω βρηκα το καταλληλο φαρμακο που εναι για μενα το χαναχ..με ενα χαπι τη μερα ειμαι πανευτηχης κ τελεια..στην αρχη επαιρνα 3 τωην 0,5 κ παλι ειχα πανικους αλλα τωρα φυγαν δεν εχω..το θεμα ειναι πως θα το κοψω το σκεφτομαι αλλα φοβαμαι μην επανελθω οπως ημουν αρχικα.αυτο ειναι το προβλημα που δηυμιουργουν τα φαρμακα η εξαρτηση..γιαυτο ειναι καλυτερα πιστευω αρχικα να κανει καπιος μονο ψυχοθεραπεια κ να μην παρει φαρμακα θα κολησει κ ειναι δυσκολο να τα κοψεις..οσο για το αμα μας αντιμετωπιζουν τρελοι οι αλλοι ακομα κ να ειμουνα δν θα με πειραζε επαψα να με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι για μενα...για την διαταραχη πανικου που εχουμε απο οτι ενημερωθηκα ειναι αδυνατον εως μηδαμινο να τρελαθεις.περισσοτερες πιθανοτητες εχει να τρελαθει καπιος που δεν πασχει απο αυτη την παθηση..
29-12-2008, 13:21 #4
αυτο το γνωριζω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τρελλα8ει κανεις απο αυτο εξαλου οσοι εχουν προβλημα \"τρελλας\" ειναι καθαρα βλαβη στον εγκεφαλο.και με τα αντικαταθλιπτικα π εινε για διαταραχη πανικου δεν παθενεις εξαρτηση..με το ζαναξ παθενεις.και να ξεριες αν το κοψεις αποτομα θα εχεις χειροτερες κρισεις.πως εμπλεξες με αυτο βρε κοπελια?εινε αμεση λυση δεν σε θεραπευι?κουραγιο κ καλη συνεχεια πατνος .
29-12-2008, 14:25 #5
το ξερω μαρια αλλα εγω ειμαι μια χαρα τορα απλα φοβαμαι να το διακοψω μηπως ξαναγυρισουν οι κρισεις πανικου.με σταδιακη διακοπη ομως ισως το κοψοτν το επιχειρησα την πρωτη φορα το εκοψα αποτομα μηπως γιαυτο ενιωσα την στερηση τοσο πολυ του φαρμακου.θα προσπαθησω παντως.καλο κουραγιο κ σε σενα αλλα μαρια δεν πιστευω οτι με τα φαρμακα κ μονο γινετα καπιος καλα..θελει κ ψυχοθεραπεια που μπραβο σου που κανεις αλλα κ δυναμη απο μας τους ιδιους που πιστευω οτι ολοι τη εχουμε...
29-12-2008, 14:57 #6
29-12-2008, 15:46 #7
Θα ήθελα να σας ρωτησω παιδιά για αυτο περιβόητο xanax. Όσοι το παίρνετε περιστασιακά δηλαδή μόνο όταν αισθάνεστε ότι έρχεται μια κρίση πανικού έχει αποτελέσματα;
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
29-12-2008, 17:06 #8
εγω το παιρνω το χαχαχ 2 χρονια.καθημερινα...δε θα σου συνιστουσα ουτε καν να το δοκιμασεις..προκαλει φοβερη εξαρτηση ειναι επικυνδινο ετσι πιστευω..αν το ηξερα απο τηυν αρχη δεν θα το εβαζα στο στομα μου...μακρια....προσπαθω να το κοψω κ δεν μπορω παρολου που ειμαι πολυ καλα χωρις κρισεις κτλ
29-12-2008, 19:29 #9
εχει αμεση δραση το πολυ σε μιση ωρα σου εχουν περασει τα παντα αλλα πρκαλει εξαρτηση οπως σου λεει κ η φεσκ .παντως μαρεσει να τα εχω στην τσαντα μ για ωρα αναγκης κιας μην τα περνω.
30-12-2008, 12:42 #10
Originally posted by anwnimi
Θα ήθελα να σας ρωτησω παιδιά για αυτο περιβόητο xanax. Όσοι το παίρνετε περιστασιακά δηλαδή μόνο όταν αισθάνεστε ότι έρχεται μια κρίση πανικού έχει αποτελέσματα;
Eγω το περνω περιστασιακα , δηλαδη οταν εχω εντονη ενοχληση η οταν εχω να παω ταξιδι με το αυτοκινητο ..
Περνω την ελαχιστη δυνατη ποσοτητα , δηλαδη κοβω το χαπακι των 0,5mg στα 4 .
Με βοηθαει και οταν το παιρνω , αλλα και μονο η σκεψη οτι το εχω μαζι μου ..
Οταν βρισκομαι σπιτι προτιμω να μην το παιρνω και να ηρεμω με αλλους τροπους , οπως το να πεφτω για υπνο .
Μεχρι στιγμης με αυτη την χρηση δεν καταναλωνω μεγαλες ποσοτητες και δεν εχω νοιωσει κανενος ειδος εξαρτησης .
Βεβαια τωρα τελευταια που εμαθα για το Bespar μου εχει μπει η ιδεα να το δοκιμασω , αλλα δεν ξερω αν ειναι τοσο αποτελεσματικο οσο το Xanax , συν του οτι απ\'οτι καταλαβα θα πρεπει να το παιρνω καθημερινα για να ειναι αποτελεσματικο .Βεβαια δεν εχει την κυρια παρενεργεια του xanax απο την μακροχρονια καθημερινη χρηση που ειναι η εξαρτηση και δεν χρειαζεται συνταγη γιατρου ...
30-12-2008, 12:44 #11
Originally posted by feskana
εγω το παιρνω το χαχαχ 2 χρονια.καθημερινα...δε θα σου συνιστουσα ουτε καν να το δοκιμασεις..προκαλει φοβερη εξαρτηση ειναι επικυνδινο ετσι πιστευω..αν το ηξερα απο τηυν αρχη δεν θα το εβαζα στο στομα μου...μακρια....προσπαθω να το κοψω κ δεν μπορω παρολου που ειμαι πολυ καλα χωρις κρισεις κτλ
Αν θελεις περιεγραψε μας σε παρακαλω τι νοιωθεις και δεν μπορεις να το κοψεις την στιγμη που εισαι καλα χωρις κρισεις ?
Τι ποσοτητες επερνες ?
30-12-2008, 19:10 #12
στις αρχες που ειμουνα πολυ χαλια πριν εναμιση χρονο επαιρνα 3 την ημερα δηλ 0,5 πρωι μεσημερι βραδυ.μετα σταδιακα το πηγα στο 0,5 την ημερα κ συνεχιζω ετσι..δεν μπορω να το κοψω επειδη φοβαμαι μην επανελθουν οι κρισεις κ γινω οπως παλια.ακομα φοβαμαι την στερηση που θα μου φερει γιατι δεν παυει να ειναι ναρκωτικο.δοκιμασα μια φορα κ ειχα τρεμουλες ταχυκαρδιες πονουσε ολη μου το κορμι τα εβλεπα ολα θολα ζαλιζομουν κ φοβομουν ολη μερα μην παθω πανικο.αντεξα μια μερα.δεν ξερω τι να κανω...
30-12-2008, 20:42 #13
ειλικρινα αν ηξερα οτι θα μου συμβει αυτο δεν θα το εβαζα στο στομα μου κ θα εκανα μονο ψυχοθεραπεια κ οχι φαρμακα.τοτε ομως ημουν παρα πολυ χαλια κ επρεπε να κανω οτι μου ελεγε ο γιατρος.πηγα σε 2 μονο τον τελαιυτεο συμπαθησα γιατι εχει ορεξη για ψυχοθεραπια κ βλεπω θελει να βοηθησει.ο προηγουμενος μονο φαρμακα κ τιποτα αΛΟ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΧΡΗΜΑ..δεν μπορω αλλο να ζω με χαπια κ να φοβαμαι να το σταματησω.ειμαι απελπισμενη κανεις δε με καταλαβαινει δεν ειμαι ευτυχισμενη ετσι οπως ειμαι κ τσι που ζω.αν καταφερω κ το διακοψω θαμαι πανευτυχης μονο αυτο σκευτομαι κ τιποτα αλλο καθε μερα.πριν 2 χρονια ειμουνα μια χαρα ουτε πανικο ειχα κ ουτε ντεπον επαιρνα τωρα δεν ξερω τι μου συμβαινει
30-12-2008, 22:49 #14
σημερ ακια γο πιρα μισο ζαναξ των 0.5 αλλα το σκευτικα πολυ ειχα 3 μηνεσ να παρω .ειμε ψιλοχαλια σημερα .
30-12-2008, 22:56 #15
Mην το βαζεις κατω ...συμβαινουν αυτα..
Ηρεμησε κ να δεις που αυριο θα εισαι καλυτερα .
Θα περιμενουμε κ την επιβεβαιωση σου
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή