Προσωρινός χωρισμός; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Θα πέσεις σε πολλά βατράχια μέχρι να βρεις τον πρίγκιπα και να μη σε παίρνει από κάτω. Όλα θα πάνε καλά.

Junior Member
    Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Χτες τελικά με ενόχλησε, μου έστειλε μήνυμα για να μου πει πόσο στεναχωριέται που νιώθει ότι δεν είμαι καλά και άλλα τέτοια ευχάριστα. Τσακώθηκε πολύ άσχημα γιατί ξέσπασα με όλο αυτό που συμβαίνει, και μου έλεγε πως δε τον καταλαβαίνω, ότι είναι αγχωμενος και πιεσμένος με όσα συμβαίνουν στη δουλειά του και στο σπίτι του και πως και πάλι δε μπορούμε να είμαστε μαζί, και πως δε θέλει να με κρατάει πίσω αλλά κλασσικά λέει ξέρει πως θα το μετανιώσει και πως στο τέλος πάλι σε μένα θα καταλήξει και ας τον απορρίψω. Δεν την αντέχω αυτή τη παράνοια και του το είπα, μου είπε να μην έχω στο μυαλό μου ότι φταίει κάτι άλλο μόνο ότι αυτή τη στιγμή για κάποιο διάστημα θέλει να είναι μόνος του..μου εχεσε τη ψυχολογία κανονικά. Μου έστειλε σήμερα πάλι το ρπωι να μου πει πόσο λυπάται που με πληγώνει και πόσο καλό παιδί είμαι και πόσο ευτυχισμένη πιστεύει θα με κάνει στο μέλλον. Παιδιά μιλάμε το κεφάλι μου το χει κάνει καζάνι, μέσα μου είμαι ράκος και θέλω με το παραμικρό να κλαίω, ξεσπάω σε νεύρα και γενικά έχω χασει τον εαυτό μου..

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Sofissa View Post
    Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Χτες τελικά με ενόχλησε, μου έστειλε μήνυμα για να μου πει πόσο στεναχωριέται που νιώθει ότι δεν είμαι καλά και άλλα τέτοια ευχάριστα. Τσακώθηκε πολύ άσχημα γιατί ξέσπασα με όλο αυτό που συμβαίνει, και μου έλεγε πως δε τον καταλαβαίνω, ότι είναι αγχωμενος και πιεσμένος με όσα συμβαίνουν στη δουλειά του και στο σπίτι του και πως και πάλι δε μπορούμε να είμαστε μαζί, και πως δε θέλει να με κρατάει πίσω αλλά κλασσικά λέει ξέρει πως θα το μετανιώσει και πως στο τέλος πάλι σε μένα θα καταλήξει και ας τον απορρίψω. Δεν την αντέχω αυτή τη παράνοια και του το είπα, μου είπε να μην έχω στο μυαλό μου ότι φταίει κάτι άλλο μόνο ότι αυτή τη στιγμή για κάποιο διάστημα θέλει να είναι μόνος του..μου εχεσε τη ψυχολογία κανονικά. Μου έστειλε σήμερα πάλι το ρπωι να μου πει πόσο λυπάται που με πληγώνει και πόσο καλό παιδί είμαι και πόσο ευτυχισμένη πιστεύει θα με κάνει στο μέλλον. Παιδιά μιλάμε το κεφάλι μου το χει κάνει καζάνι, μέσα μου είμαι ράκος και θέλω με το παραμικρό να κλαίω, ξεσπάω σε νεύρα και γενικά έχω χασει τον εαυτό μου..
    Πόσο εγωιστικό και συνάμα χειριστικο όλο αυτό...
    Δεν δίνει δεκάρα για το πως είσαι και τι κακό σου κάνει όλο αυτό γιατί αν πραγματικά νοιαζόταν θα το σταματούσε....
    Έχει βρει το κουμπάκι σου και πατάει πάνω στα συναισθήματα σου ...

Λυπάμαι που στο λέω αλλά εγώ θα έφευγα με χίλια εφόσον δεν θέλει να είστε μαζί ...
    Αν ήθελε πραγματικά όλα αυτά που λέει είναι δικαιολογίες ...
    Όλοι έχουν θέματα να διαχειριστούν αλλά την σχέση τους δεν την χαλάνε,ισα ίσα συζητάς μαζί της και προσπαθεί να βρεις λύσεις ....Αν δεν είσαι με το άνθρωπο σου τέτοιες ώρες ,να βρεις λίγη ηρεμία δίπλα του από όλα αυτά που σε βασανίζουν με ποιον θα είσαι ?

Εκτός αν βέβαια παίζει κάτι άλλο και απλά θέλει να κερδίσει χρόνο με όλη αυτή την άρρωστη κατάσταση ....Γιατί είναι άρρωστη... σε θέλω αλλά όχι τώρα ...Κάνε την ζωή σου αλλά όταν θα μου τελειώσει αυτό που περνάω θα ξανάρθω , αδιαφορώντας για το πως είσαι όλο αυτό τον καιρό και θα σε ξανακάνω άνω κάτω....Ε όχι σε κανέναν δεν αξίζει κάτι τέτοιο...

Senior Member
    Σου έστειλε για να σου πει ότι στεναχωριέται που νιωθει ότι δεν είσαι καλά; Ενδιαφέρον.
    Όλη αυτή η στάση και συμπεριφορά τι σου προκαλεί; Πέρα από μπέρδεμα; Το θεωρείς δικαιο; Σου προσφέρει κάτι θετικό όλο αυτό; Πιστεύεις πως αν ένας άνθρωπος θελει να είστε μαζί θα τον εμπόδιζαν αυτά που λέει; Σου αξίζει όλο αυτό;
    Last edited by george1520; 07-09-2020 at 16:42.

Senior Member
    αφου εισαι τοσο καλο παιδι, γιατι δεν σου ευχεται να σε κανει καποιος αλλος ευτυχισμενη, ΑΜΕΣΑ, αλλα ο ιδιος στο νεφελωδες ΜΕΛΛΟΝ;
    να σου πω εγω γιατι, κι οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησεις, τοσο πιο πολυ χρονο θα κερδισεις.
    γιατι δεν παιρνει για να δει οτι εισαι καλα.
    παιρνει για να σιγουρευτει οτι ΔΕΝ εισαι καλα, οτι δεν μπορεις να προχωρησεις στην ζωη σου, οτι εισαι καθηλωμενη να περιμενεις ποτε θα γυρισει απο τα δοκιμαστικα.
    λυπαμαι που στο λεω, γιατι εσυ μπορει να τον αγαπησες.
    εμφανιζεται μονο για να δει οτι εισαι στην θεση σου, και τον παιρνει κι αλλο να σαλιαριζει.
    δεν εχει οικογενειακα προβληματα καλη μου, γκομενιζει. ΞΥΠΝΑ!

κανε μια δοκιμη μονο αν δεν το πιστευεις. οταν σου ξαναπει ποσο στεναχωριεται που σε πληγωνει, πες του οτι το μονο που σε ενοχλει ειναι οτι σε παιρνει τηλ/μνμτα κλπ, ενω ειπατε να απομακρυνθειτε και να μηντο ξανακανει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αφου εισαι τοσο καλο παιδι, γιατι δεν σου ευχεται να σε κανει καποιος αλλος ευτυχισμενος, ΑΜΕΣΑ, αλλα ο ιδιος στο νεφελωδες ΜΕΛΛΟΝ;
    να σου πω εγω γιατι, κι οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησεις, τοσο πιο πολυ χρονο θα κερδισεις.
    γιατι δεν παιρνει για να δει οτι εισαι καλα.
    παιρνει για να σιγουρευτει οτι ΔΕΝ εισαι καλα, οτι δεν μπορεις να προχωρησεις στην χωη σου, οτι εισαι καθηλωμενη να περιμενεις ποτε θα γυρισει απο τα δοκιμαστικα.
    λυπαμαι που στο λεω, γιατι εσυ μπορει να τον αγαπησες.
    εμφανιζεται μονο για να δει οτι εισαι στην θεση σου, και τον παιρνει κι αλλο να σαλιαριζει.
    δεν εχει οικογενειακα προβληματα καλη μου, γκομενιζει. ΞΥΠΝΑ!

κανε μια δοκιμη μονο αν δεν το πιστευεις. οταν σου ξαναπει ποσο στεναχωριεται που σε πληγωνει, πες του οτι το μονο που σε ενοχλει ειναι σε παιρνει τηλ/μνμτα κλπ, ενω ειπατε να απομακρυνθειτε και να μηντο ξανακανει.
    !!!!!!!! Συμφωνώ σε όλα!!!!!!

Senior Member

Προσωρινός χωρισμός;

Απέκλεισέ τον από παντού, μην του δίνεις ευκαιρίες να σε κάνει χώμα. Δεν σου αξίζει αυτός ο άνθρωπος, ακόμα κι αν αλλάξει γνώμη. Προχώρα. Ούτε άλλες συζητήσεις, ούτε τίποτα. Δε θα παρανοήσεις εσύ επειδή αυτός είναι μ...σ.

Meditation
    Guest
    Η όπως είπαν σε χειρίζεται.
    Ή είναι μπερδεμένος.... αλλα δεν έχει σημασία. Εσένα αυτή η στάση δεν σου αξίζει. Τι πάει να πει ότι εισια καλο παιδί και κουραφέξαλα και ότι θα είναι μαζί σου αργότερα. Αφού θέλει να είναι μαζί σου γιατί διακόπτει τότε? Κάποιος άνθρωπος όταν σου κάνει και εισαι εντάξει μαζί του δεν ψάχνεις κάτι παραπάνω. Δεν σου λείπει κάτι. Κάτι δεν τον γέμιζει σε σένα και προσπαθει να το βρει σε άλλες ή πολύ απλά θέλει να γκομενισει αλλα να εχει και σένα καβατζα μήπως δεν βρει καμία καλή κοπέλα να του κάνει. Γιατί πέφτει στα κλισέ " ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες μπλα μπλα...οτι καλές γυναίκες δεν υπάρχουν πολλές μπλα μπλα" και έτσι νιώθει ανασφάλεια να φύγει από το σίγουρακι του.

Εάν όμως κάποιος του εγγυοταν ότι θα βρει και άλλη κοπέλα καλή σαν εσένα για σχέση ή ακόμα καλύτερη, θα πέταγε το πουλάκι με τα χίλια μακριά. Και θα σου κουνούσε και μαντήλι

Junior Member
    Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας, το εκτιμώ πολύ.
    Απλά νιώθω απογοητευμένη παιδιά. Εγώ δε λέω ότι δε κάνω λάθη προφανώς και κάνω, αλλά νιώθω πως κάθε φορά που πάω να δεθω με κάποιον και αρχίζω να του δίνω πράγματα, αυτός απλά φεύγει. Η εποχή μας φταίει? Δεν κρατάνε οι σχέσεις πια? Και αν ισχύει αυτό πως μπορείς να πιστέψεις σε ένα μέλλον με κάποιον, να χεις έναν άνθρωπο να πορευτείς. Να τονίσω ότι ποτέ δεν ήμουν κοπέλα που θα κρεμομουν από κάποιον, ούτε γάμους και τέτοια σκεφτόμουν ποτέ, με ενδιέφερε κυρίως η προσωπική μου εξέλιξη σε όσα θέλω και μετα όλα τα άλλα, αλλά ξαφνικά αυτή η κατάσταση με χει κάνει αδύναμη, και να νιώθω πως φταίω εγώ.. δε μου αρέσει να κλαίγομαι αλλά με ρίχνει τόσο πολύ η όλη κατάσταση..

Senior Member
    Απλά νιώθω απογοητευμένη παιδιά. Εγώ δε λέω ότι δε κάνω λάθη προφανώς και κάνω, αλλά νιώθω πως κάθε φορά που πάω να δεθω με κάποιον και αρχίζω να του δίνω πράγματα, αυτός απλά φεύγει. Η εποχή μας φταίει? Δεν κρατάνε οι σχέσεις πια? Και αν ισχύει αυτό πως μπορείς να πιστέψεις σε ένα μέλλον με κάποιον, να χεις έναν άνθρωπο να πορευτείς. Να τονίσω ότι ποτέ δεν ήμουν κοπέλα που θα κρεμομουν από κάποιον, ούτε γάμους και τέτοια σκεφτόμουν ποτέ, με ενδιέφερε κυρίως η προσωπική μου εξέλιξη σε όσα θέλω και μετα όλα τα άλλα, αλλά ξαφνικά αυτή η κατάσταση με χει κάνει αδύναμη, και να νιώθω πως φταίω εγώ.. δε μου αρέσει να κλαίγομαι αλλά με ρίχνει τόσο πολύ η όλη κατάσταση..
    Δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθεί μια σχέση (φιλική ή ερωτική), αλλάζουμε και ταυτόχρονα αλλάζουν και οι ανάγκες μας. Σίγουρα θα βρεις τον άνθρωπο που θα σου φερθεί όπως σου αξίζει, απλά μην αφήνεις ποτέ και κανένα να σε χειρίζεται..

Senior Member
    φυσικα και κρατανε οι σχεσεις που ειναι ταιριαστες. γιατι να θελεις να χασεις τον ανθρωπο που αγαπας; κανεις δεν το θελει.
    αυτο που φταιει ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις τον ανθρωπο που θα ταιριαζετε και θα θελετε απο κοινου να ειστε μαζι. λες σου εχει συμβει πολλες φορες. ποσες φορες δλδ; δυο; πεντε; δεκα;
    αφου ακομα κι αυτη που θεωρησες οτι ηταν η πιο ταιριαστη που βρηκες, σου ξυνιζε απ την αρχη σχεδον. απλα δεν μπορουσες να εντοπισεις τι σου φταιει.
    η εμπιστοσυνη δεν ειναι κατι που εμφανιζεται ξαφνικα και απολυτα, επειδη αποφασισες να κανεις μια σχεση. κερδιζεται σε βαθος χρονου. και κερδιζεται οταν δεν υπαρχουν σκιες και αμφιβολιες. δεν μπορεις να πιστεψεις σε καποιον που τοσο καιρο πριν σου φαινοταν χλιαρος και στα μασουσε...
    τον επομενο θα τον πιστεψεις, οταν δεις οτι ζεις αυτα που θελεις, και δεν υπαρχουν σκιες πουθενα στην συμπεριφορα του ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. οχι, μια ετσι και μια γιουβετσι. σε θελω αλλα παω διακοπες χωρις εσενα, γυρναω αλλαγμενος, κλπ...

Page 3 of 3 FirstFirst 123