Results 121 to 135 of 146
-
11-09-2020, 22:39 #121
γιατι γραφεις κατα βαθος;
δεν ειναι καθολου κατα βαθος.
ειναι πολυ εντονη η αναγκη ολων των γυναικων για εναν δυνατο αντρα διπλα τους και εχουν μια χαρα συνειδηση αυτης της αναγκης τους.
απλα αυτη η αναγκη αναλογα με την ηλικια τους περνει διαφορετικες μορφες και εκδηλωνεται με διαφορετικο τροπο.
ετσι μικρες στο σχολειο προσπαθουν να εχουν σχεση με τον πιο δημοφιλη και κοινωνικο συμμαθητη τους.
δεν ειναι τυχαιο οτι συχνα τα κοριτσια γεμιζουν τους τοιχους του δωματιου τους με αφισες απο διασημους αντρες τραγουδιστες κτλ και τρεχουν στις συναυλιες του ρουβα κατι που ΠΟΤΕ δεν κανει ενα αγορι αντιστοιχα με διασημες γυναικες.
οταν καταλαβουν οτι δεν μπορουνε να εχουν τον ρουβα,
σε μεγαλυτερη ηλικια που αρχιζει σιγα σιγα να πηζει το μυαλο τους ας πουμε ως τα 27 τους, ψαχνουν για αυτον που θα τους πηδηξει το μυαλο τους θα τις κανει να ζησουν το αρλεκιν τους και τις 50 αποχρώσεις του γκρι δηλαδη παθος και βιαιο σεξ με δεσιμο σαδομαζοχιστικα και τετοια. δεν ειναι τυχαιο οτι το ομωνυμο βιβλιο το εκαναν παγκοσμιο μπεστ σελλερ γυναικες που το αγορασαν οπως και την ταινια γυναικες πηγαν και την ειδαν. ποιος αντρας θα αγοραζε ενα τετοιο βιβλιο;; εεεεε;;; λολ!
βεβαια κοντα στα 30 καταλαβαινουν οτι οι χειροπεδες και το μαστιγιο απο σιλικονη δεν τρωγονται και για πρωτη φορα στην ζωη τους ψαχνουν για το καλο παιδι που θα εχουν του χεριου τους και εχει μονιμο εισοδημα, ας πουμε καλυτερα ενα δημοσιο υπαλληλο απο εναν που κανει 100 δουλειες του ποδαριου κτλ κτλ για να υπαρχει καποια σταθεροτητα και να μπορουν να μεγαλωσουν απροσκοπτα τα παιδια.
ετσι λοιπον!
στις γυναικες αρεσουν οι ψηλοι κατι που στους αντρες ελαχιστη ως καθολου σημασια εχει για την επιλογη συντροφου,
τους αρεσουν αυτοι που εχουν λεφτα, και εδω για τους αντρες ελαχιστη σημασια εχει αν μια γυναικα εργαζεται η ειναι ανεργη για την επιλογη συντροφου,
τους αρεσουν αυτοι που εχουν μυωνες, μαλιστα τους αντρες τους ζηλευουν για αυτην την ικανοτητα τους να φτιαχνουν μυωνες και συχνα βλεπεις να προσπαθουν να τους σνομπαρουν οσους πανε συστηματικα γυμναστηριο και ασχολουνται με το σωμα τους. για τους αντρες βεβαια δεν εχει καμμια σημασια εαν μια γυναικα παει η δεν παει, ακομα και το εντελως αγυμναστο γυναικειο σωμα τους αρεσει αναλογα με τα γουστα τους βεβαια, αλλοτε λεπτο αλλοτε πιο παχυ κτλ κτλ.
γενικα οποια δηποτε ενδειξη κυριαρχιας και δυναμης τις εξιταρει απο πολυ εως παρα πολυ.
για να μην τα πολυλογουμε, το ονειρο καθε γυναικας ειναι να παντρευτει το πριγκιποπουλο που οπως καταλαβαινεις καποια στιγμη θα γινει βασιλιας........ ο αντρας βολευεται και με την χωριατοπουλα.
τετοιοι μυθοι ειναι κατευθειαν βγαλμενοι απο το συλλογικο ασυνειδητο δεν ειναι τυχαιοι ουτε υπαρχουν οι αντιστροφοι τους.
- 11-09-2020, 23:09 #122MarilouGuest
11-09-2020, 23:19 #123
11-09-2020, 23:46 #124MarilouGuest
12-09-2020, 00:07 #125
σαραντα ετων
12-09-2020, 00:09 #126MarilouGuest
12-09-2020, 00:11 #127
Διαβασε απλα το κειμενο σου νικο και θα δεις οτι θεωρεις τις γυναικες ρηχες σε αντιθεση με τους αντρες. Αναρωτιεται κανεις γιατι ειναι επιλογη σου οι γυναικες. Εγω τους βαριεμαι τους αντρες στις συζητησεις, προτιμω τις γυναικες.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-09-2020, 03:22 #128
Ειπα κατα βαθος γιατι εννουσα απο εξελικτικη σκοπια αν το δεις το θεμα αυτο ισχυει.συμφωνα με την εξελικτικη ψυχολογια οι γυναικες θελουν εκεινον που θα μπορεσει να προσφερει ωστε να αναθρεψει τους απογονους της ενω οι ανδρες συμφωνα παλι με την εξελικτικη ψυχολογια αναζητουν θυληκα(οχι απαραιτητα μια γυναικα) για να σπειρουν τους απογονους τους κ τους ελκυει αυτη που μοιαζει να ειναι πιο γονιμη δηλαδη νεα ομορφη θυλικη.πλεον βεβαια ο εγκεφαλος μας εχει εξελιχθει κ επισης εχουν αλλαξει τοσα πολλα με τη βοηθεια των επιστημων που αν συμβαινουν αυτα γινονται πιο πολυ υποσυνειδητα.
12-09-2020, 04:02 #129
Ναι αλλα ειναι και αγνωστο το τοπιο. Μην ξεχναμε οτι περα απο το πως γεννηθηκαμε μας καθοριζει και το περιβαλλον που ζουμε απο τη στιγμη που ανοιξαμε τα ματια μας. Δηλαδη το κοινωνικο συνολο.
Θα μπορουσα να καταγγειλω και εγω ευκολα τους αντρες για ρηχοτητα παρολο που ειμαι αντρας.
Για παραδειγμα βλεπουν ποδοσφαιρο απειρες ωρες, εταιρειες να παιζουν μεταξυ τους με ενα τοπι που ανεβοκατεβαινει στην οθονη, παραγγελνουν τις μπυρες τους και με την μπυροκοιλια μπροστα αν τους ρωτησεις σου λεει μου αρεσουν τα σπορ και ειμαι φιλαθλος και εχει να παιξει τοπι απο την παιδικη του ηλικια. Και δεν σταματαει εκει αλλα εχει και συνεχεια, υπαρχουν ολοκληρα μπαρ που η μονη συζητηση που ακους ειναι για το ποδοσφαιρο. Θα μου πει καποιος οπως αυτος που γραφει τωρα δεν ασχολουνται ολοι οι αντρες με το ποδοσφαιρο και φτανουμε σε αυτο που θελω να τονισω. Ειμαστε ψηφιδωτα ολοι με πολλα στοιχεια και πολυπλοκα και απο ολα εχει ο μπαξες και δεν μπορουμε να γενικευουμε ετσι απεριφραστα και με ταπεινωτικους ορους κατι που δεν ισχυει, παραδειγματος χαριν σε ενα χομπυ να δωσουμε υπερμετρη βαρυτητα. Ισως μονο για πλακα και για να βγαλουμε το αχτι μας, αλλα οχι σαν σοβαρες αποψεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-09-2020, 04:17 #130
Και μπορει να μου απαντησει καλλιστα ενα φιλαθλος, οτι αυτο δεν ειναι ρηχοτητα και θα το δεχτω, οπως ειπα εβγαλα το αχτι μου γιατι δεν μου αρεσει η μπαλλα
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-09-2020, 04:21 #131
Και φυσικα δεν ταιριαζω στα μπαρ που μιλανε για μπαλλα, ειναι απαγορευτικα για μενα. Ψαχνω αλλου την τροφη μου.
12-09-2020, 04:34 #132
Oπως σωστα ειπες οι συγχρωνες κοινωνιες εχουν αλλαξει αρκετα τις επυλογες των ανθρωπων για μια σοβαρη και σταθερη σχεση ποσο μαλον εαν ειναι και για απογωνους. Οι επυλογες πιο πολυ επιρεαζωντε απο τα κοινωνικοπολυτικα πρωτιπα παρα απο το υποσεινηδιτο μας πλεον.
Απο την ανδρικη πλευρα σημαντικο ρολο παιζει να ειναι αξια και ασφαλες στην τεκνοποιηση και στην συμβιωση .Διοτις παιζει μεγα ρολο να εχεις σχεση με μια κοπελα και να την βλεπεις σε εξωδους,βολτες αντε κι διακοπες ,και αλλο πραμα να ξυπνας μαζι της, να τρως πρωινο , να μιραζεστε το μπανιο και καθημερινοτητεες.Δεν ειναι λοιπον το σημαντικοτερο η εμφανιση! εαν μπορει να ειναι ολα αυτα και να ειναι κι κουκλαρα ακομα καλητερα, αλλα η υπερβολικη ομορφια εχει αλλα προβληματα.
Απο την πλευρα τους οι γυναικες γνωστο οτι θελουν την ασφαλεια, οπου ασφαλεια περιλαμβανει και τα χρηματα, θελουν την επικοινωνια και την συνναισθηματικη εγρηγορση ,θελουν να μπορει ο ανδρας ασχετα με την καθημερινοτητα με την βαρεμαρα θελουν να υπαρχει ο ρομαντισμος! - προσωπικα αν κι ανδρας θα το θελα κι εγω αυτο -
12-09-2020, 04:45 #133
Ειναι πολυπλοκο τι ψαχνετε, μην κατηγοριοποιητε οσο το δυνατον. Για παραδειγμα το το οτι η γυναικα περιμενει το πριγκηποπουλο ειναι μια μπαρουφα. Υπαρχει η λογοτεχνια προηγουμενων αιωνων σε μορφη παραμυθιων που την διαβαζουμε απο πιτσιρικια και δεν ξερω σε ποιανου τα κεφαλια εχει κατσει οτι ισχυει περισσοτερο αυτο το πραγμα... στους αντρες ή στις γυναικες? Στερεοτυπα. Ειτε ταιριαζεις ειτε δεν ταιριαζεις με καποιον.
15-09-2020, 00:05 #134
To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 15-09-2020 at 13:32.
15-09-2020, 00:11 #135
To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 15-09-2020 at 13:32.
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...