Παιχνιδια με τα συναισθηματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
    Junior Member

Παιχνιδια με τα συναισθηματα

Καλησπερα, ειμαι καινουργιο μελος, και θελω να εκφρασω τυχον προβληματισμους, θα ειμαι οσο.πιο.συντομη μπορω, για να μην κουρασω.
    Αρχες φλεβαρη φευγω απο αθηνα σε μία αλλη πολη της ελλαδας, που μενει ηδη η αδελφη μου, για σπουδες (πρακτικη) γνωριζω παλικαρι 28 χρονων (25 εγω) αμιβαια τα αισθηματα, κανουμε σχεση, (για μενα ηταν η πρωτη μου σχεση) ολα καλα, με τις δυσκολιες του λογω κορανοιου, αλλα ειχαμε μια ειλικρινή και ευχαριστη σχεση.
    Ωσπου απο τελη ιουλη αρχες αυγουστου του εξεφρασα μεσα στα πλαισια της συζητησης οτι δεν περνάμε ποιοτικο χρονο μαζι, ενιωθα απο αυτόν μια χλιαροτητα, μου επιβεβαίωσε οτι δεν ισχυει η χλιαροτητα του, και οτι εχω δικιο θα προσπαθησουμε.
    Περνανε βδομαδες κανουμε πραγματα μαζι μεχρι που φτανουν οι άδειες μας... ηταν να περασουμε μαζί 7 μερες στο εξοχικο του αλλα εγω πιανω δουλεια στα καπακια, οππτε πηγε μονος.του στο εξοχικο του, ολα καλα κανενα προβλημα, ερχονται οι φιλοι του πανε εκδρομες εγω σπιτι δουλεια, δεν ζηλευα, του ειχα απολυτη εμπιστοσυνη, αλλα ενιωθα οτι δεν με ειχε στις προτεραιοτητες του, τον ενιωθα λιγο γιουχου να το πω... το αισθανομουν... και σε ενα απο τα τελευταια σ/κ του λεω μηπως θες να διακοψουμε επικοινωνια; να μιλησουμε μετα τις διακοπες; οχι μου λεει δεν θελω να διακοψουμε, δεν συμβαίνει τπτ, οκ του λεω, το λυνουμε ολα καλα.
    Και μια μερα πριν γυρισει μου λεει, θελω να μιλησουμε, εγινε κατι; δεν θελεις σχεση, ναι μου λεει, θα τα πουμε απο κοντα ομως, ψυχραιμη εγω.
    Παμε την επομενη μιλαμε, μου λέει θελει να μεινει μόνος του, δεν φταινε οι φιλοι του, το συζητησε μαζί τους και του ειπαν να μην το σπασουμε, και οτι πέρασε και περνάει τελεια μαζι μου, ότι του φερθηκα πολυ σπαθί, οτι δεν μπορει να με εχει στην καθηνερινοτητα του, γτ ειναι σε μεταιχμιο. και τον ρωτησα γτ δεν το συζητησες μαζι μου; μου ελεγες οτι ολα ειναι καλα στην σχεση μας και δεν υπαρχει προβλημα όταν σε ρωταγα, και οτι ολα αυτα που λεει δειχνουν μια αντιθεση. Του ειπα οτι το προαισθανομουν, του ειπα απο την δικια μου πλευρά κάποια πραγματα...
    Το λυσαμε πολυ ηρεμα...
    Αλλα ποναωωω, οχι μονο γτ ηταν η πρωτη πρώτη σοβαρη μου σχεση, αλλα γτ ενιωσα να με κοροϊδεύουν.... κατανοώ οτι τα συναισθηματα σε μια σχεση αλλαζουν, οτι δυο ανθρωποι μπορουν να αλλαξουν γνωμη για το αν θελουν τον αλλον, αλλα γτ δεν το λες/προϊδεάζεις;
    Αυτο που με αγχωνει απο ολα αυτα, ειναι θα ξαναεμπιστευτω τα λογια και τις πραξεις του αλλου;
    Δεν ξερωω νιωθω τοσο κενή....
    Θα ηθελα να ακουσω συμβουλές,
    Σας ευχαριστω

Meditation
    Guest
    Που είναι η λεμονοπιτα να το δει να καταλάβει πως υπάρχουν και άλλες γυναίκες που αργούν να κάνουν σχέση. Και ότι οι σχέσεις δεν σου λύνουν όλα τα προβλήματα καθώς οι περισσότερες δεν διαρκούν στον χρόνο.

Πάμε στα δικά σου τώρα. Δεν σου είπε τον λόγο που χωρίσατε; δεν σου εξήγησε τίποτα; σου είπε απλά ότι θέλει να μείνει μόνος του και τίποτα αλλο; κοίτα όλοι λίγο πολύ στις διακοπές κάτι παθαίνουμε. Λίγο χαλαρώνουμε, είμαστε πιο κουλ, πιο στον κόσμο μας. Προφανώς πέρασε καλά στις διακοπές του και ήταν δραστήριος καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ εσύ ήσουν στη κλασική ρουτίνα σου. Πιστεύεις ότι είναι οριστικό; συναντηθήκατε από κοντά να τα πείτε; πως τον είδες;

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Που είναι η λεμονοπιτα να το δει να καταλάβει πως υπάρχουν και άλλες γυναίκες που αργούν να κάνουν σχέση. Και ότι οι σχέσεις δεν σου λύνουν όλα τα προβλήματα καθώς οι περισσότερες δεν διαρκούν στον χρόνο.

Πάμε στα δικά σου τώρα. Δεν σου είπε τον λόγο που χωρίσατε; δεν σου εξήγησε τίποτα; σου είπε απλά ότι θέλει να μείνει μόνος του και τίποτα αλλο; κοίτα όλοι λίγο πολύ στις διακοπές κάτι παθαίνουμε. Λίγο χαλαρώνουμε, είμαστε πιο κουλ, πιο στον κόσμο μας. Προφανώς πέρασε καλά στις διακοπές του και ήταν δραστήριος καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ εσύ ήσουν στη κλασική ρουτίνα σου. Πιστεύεις ότι είναι οριστικό; συναντηθήκατε από κοντά να τα πείτε; πως τον είδες;
    Και κάτι άλλο λες τον γνωρίσες σε άλλη πόλη η σχέση σας ήταν εξ αποστάσεως;;

Senior Member
    Ίσως να ήθελε τον χρόνο του για να πάρει την οριστική απόφαση.. Δεν σημαίνει ότι σε κοροϊδεψε, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τα χειρότερα.
    Λογικό είναι να σε πονάει γιατί βγήκε από την ζωη σου ένας άνθρωπος που μοιράστηκες στιγμές μαζί του αλλά ο χρόνος θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις.

Junior Member
    Ειμαστε στην ιδια επαρχιακη πολη, μενουμε και οι δυο, εκει, δεν ημασταν εξ αποστασεως. Μιλησαμε απο κοντα, και ξεκινησε να μου λέει για τις διακοπες πως πέρασανε, και μου λεει οτι νιωθει οτι ξεφτιζει αυτο που εχουμε απο την πλευρά του, οτι χανομαστε, οτι ξεθωριαζει, τον ρωτησα πως ειναι δυνατον μεχρι και την προηγουμενη μερα να μου στέλνεις σε λατρευω, εισαι οτι καλυτερο μου εχει συμβει, να μου στελνεις καρδιές, καλημέρες και την επομενη να μου λες οτι σου τελειωνει; μηπως πηγες με αλλη; καλαυντισες; οχι δεν εκανα κατι τετοιο απλα σκεφτηκα οτι μου ειχες πει οτι δεν περναμε ποιοτικο χρονο και ειχες δικιο, δεν μπορω να σε εχω στην καθημερινότητα μου και να κανω και αλλα πράγματα που εχω στοχο, του λεω σου ειμαι εμποδιο;, σε πιεσα; Όχι ποτε δεν με πιεσες απλα νιωθω οτι ειμαι σε μεταίχμιο, και θα πρεπει να διαλεξω. Του λεω ηρθες με τετελεσμένη απαντηση ε; μου λεει ναι και οσον αφορά αυτα που ελεγα τα εννουσα και τα εννοω,απλα δεν ηθελα μετεπειτα ουτε να βρω εγω αλλη, ουτε εσυ να βρεις αλλον και να ειμαστε και μαζι, του ειπα οτι ολο αυτο ειναι κοροϊδία, μου λεει οχι ήθελα να σου πω απο κοντα πως νιωθω, γτ μου φερθηκες πολυ σπαθι
    ΥΓ.: η σχεση μας κρατησε 6 μηνες (-2 μηνες κορανοιου) αν δεν τις υπολογισουμε

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ίσως να ήθελε τον χρόνο του για να πάρει την οριστική απόφαση.. Δεν σημαίνει ότι σε κοροϊδεψε, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τα χειρότερα.
    Λογικό είναι να σε πονάει γιατί βγήκε από την ζωη σου ένας άνθρωπος που μοιράστηκες στιγμές μαζί του αλλά ο χρόνος θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις.
    Απλα αντι να το συζητησει μαζι μου, οπως εκανα εγω οταν ενιωθα απο πλευρας μου κατι, το συζητησε με τους φιλους του και εμενα με αφηνε να πιστευω οτι ολα καλα, στο τελος μου ειπε οτι ηθελε να το κανει οσο πιο ανωδυνα μπορουσε και για τους δυο, αλλα δεν ισχυει.
    Απλα αναρωτιέμαι τι ημουν γι αυτον; οντως τα αισθανθηκε αυτα που ελεγε; δεν ξερω τι να πιστεψω... πια απο τους ανθρωπους....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dream Elf View Post
    Απλα αντι να το συζητησει μαζι μου, οπως εκανα εγω οταν ενιωθα απο πλευρας μου κατι, το συζητησε με τους φιλους του και εμενα με αφηνε να πιστευω οτι ολα καλα, στο τελος μου ειπε οτι ηθελε να το κανει οσο πιο ανωδυνα μπορουσε και για τους δυο, αλλα δεν ισχυει.
    Απλα αναρωτιέμαι τι ημουν γι αυτον; οντως τα αισθανθηκε αυτα που ελεγε; δεν ξερω τι να πιστεψω... πια απο τους ανθρωπους....
    Ο τρόπος που σου μίλησε και το πως χειρίστηκε το όλο θέμα εμένα προσωπικά μου φαίνεται εντάξει.. Προτίμησε να στα πει από κοντά και μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί σου.
    Αν έπαιξαν ρόλο ή φίλοι του σε αυτό, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.. Κανενας άνθρωπος δεν επιλεγει για εμάς, η αποφαση είναι πάντα δική μας.
    Έχει σημασία για σένα αν είχε αισθήματα; Για να ήταν μαζί σου λογικά ειχε.. Αρχίζουμε μια σχέση και δεν ξέρουμε ποτε πως θα εξελιχθεί. Μπορεί να την αρχίσουμε χαλαρά και να ερωτευτουμε, μπορεί να ερωτευτουμε τρελά και ξαφνικά να σκάσει το μπαλόνι μπροστά στο πρόσωπο μας, μπορεί να χωρίσουμε τώρα και μετά από 1-2 μήνες να καταλάβουμε ότι ήταν λάθος ή ότι καλά κάναμε και το τελειώσαμε.. Χίλια μπορεί.

Marilou
    Guest
    Καλησπερα, ειμαι καινουργιο μελος, και θελω να εκφρασω τυχον προβληματισμους, θα ειμαι οσο.πιο.συντομη μπορω, για να μην κουρασω.
    Αρχες φλεβαρη φευγω απο αθηνα σε μία αλλη πολη της ελλαδας, που μενει ηδη η αδελφη μου, για σπουδες (πρακτικη) γνωριζω παλικαρι 28 χρονων (25 εγω) αμιβαια τα αισθηματα, κανουμε σχεση, (για μενα ηταν η πρωτη μου σχεση) ολα καλα, με τις δυσκολιες του λογω κορανοιου, αλλα ειχαμε μια ειλικρινή και ευχαριστη σχεση.
    Ωσπου απο τελη ιουλη αρχες αυγουστου του εξεφρασα μεσα στα πλαισια της συζητησης οτι δεν περνάμε ποιοτικο χρονο μαζι, ενιωθα απο αυτόν μια χλιαροτητα, μου επιβεβαίωσε οτι δεν ισχυει η χλιαροτητα του, και οτι εχω δικιο θα προσπαθησουμε.
    Περνανε βδομαδες κανουμε πραγματα μαζι μεχρι που φτανουν οι άδειες μας... ηταν να περασουμε μαζί 7 μερες στο εξοχικο του αλλα εγω πιανω δουλεια στα καπακια, οππτε πηγε μονος.του στο εξοχικο του, ολα καλα κανενα προβλημα, ερχονται οι φιλοι του πανε εκδρομες εγω σπιτι δουλεια, δεν ζηλευα, του ειχα απολυτη εμπιστοσυνη, αλλα ενιωθα οτι δεν με ειχε στις προτεραιοτητες του, τον ενιωθα λιγο γιουχου να το πω... το αισθανομουν... και σε ενα απο τα τελευταια σ/κ του λεω μηπως θες να διακοψουμε επικοινωνια; να μιλησουμε μετα τις διακοπες; οχι μου λεει δεν θελω να διακοψουμε, δεν συμβαίνει τπτ, οκ του λεω, το λυνουμε ολα καλα.
    Και μια μερα πριν γυρισει μου λεει, θελω να μιλησουμε, εγινε κατι; δεν θελεις σχεση, ναι μου λεει, θα τα πουμε απο κοντα ομως, ψυχραιμη εγω.
    Παμε την επομενη μιλαμε, μου λέει θελει να μεινει μόνος του, δεν φταινε οι φιλοι του, το συζητησε μαζί τους και του ειπαν να μην το σπασουμε, και οτι πέρασε και περνάει τελεια μαζι μου, ότι του φερθηκα πολυ σπαθί, οτι δεν μπορει να με εχει στην καθηνερινοτητα του, γτ ειναι σε μεταιχμιο. και τον ρωτησα γτ δεν το συζητησες μαζι μου; μου ελεγες οτι ολα ειναι καλα στην σχεση μας και δεν υπαρχει προβλημα όταν σε ρωταγα, και οτι ολα αυτα που λεει δειχνουν μια αντιθεση. Του ειπα οτι το προαισθανομουν, του ειπα απο την δικια μου πλευρά κάποια πραγματα...
    Το λυσαμε πολυ ηρεμα...
    Αλλα ποναωωω, οχι μονο γτ ηταν η πρωτη πρώτη σοβαρη μου σχεση, αλλα γτ ενιωσα να με κοροϊδεύουν.... κατανοώ οτι τα συναισθηματα σε μια σχεση αλλαζουν, οτι δυο ανθρωποι μπορουν να αλλαξουν γνωμη για το αν θελουν τον αλλον, αλλα γτ δεν το λες/προϊδεάζεις;
    Αυτο που με αγχωνει απο ολα αυτα, ειναι θα ξαναεμπιστευτω τα λογια και τις πραξεις του αλλου;
    Δεν ξερωω νιωθω τοσο κενή....
    Θα ηθελα να ακουσω συμβουλές,
    Σας ευχαριστω
    Ήταν η πρώτη σου σοβαρή σχέση και μοιραστικες μαζί του πρωτόγνωρες για εσένα στιγμές οπότε είναι λογικό ένας τέτοιος χωρισμός να είναι δύσκολος στην διαχείριση του.
    Από την μια να σκέφτεσαι ότι είσαι τυχερή γιατί ήσουν με ένα άνθρωπο που προτίμησε να σου πει και να σου εξηγήσει τον λόγο του χωρισμού σας από κοντά.
    Εκτιμώ ότι απέφευγε τόσο καιρό να σου πει τι πραγματικά νοιώθει γιατί ίσως ήθελε να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση σας .Ίσως έβλεπε ότι εσύ ήσουν καλά μέσα σε αυτή και έκανε προσπάθεια και εκείνος να καταλάβει αν είναι και ο ίδιος καλά.
    Καμιά φορά αυτές οι μέρες.που περνάμε μόνοι μας είναι καταληκτικές .Εκεί πρακτικά καταλαβαίνεις αν έχεις απόλυτη ανάγκη την παρουσία του συντρόφου σου ή μπορείς και χωρίς αυτή ,άρα δεν είναι και τόσο δυνατά αυτά που νοιωθεις.
    Το διάστημα που αναφέρεις ότι εισασταν μαζί δικαιολογεί και την όλη εξελίξη.Φεύγεις από το αρχικό στάδιο του ενθουσιασμό και αρχίζεις και καταλαβαίνεις λιγάκι τι είναι όλο αυτό που νοιωθεις πραγματικά για τον άλλον.
    Αν έγιναν και κάποιες συζητήσεις με φίλους αυτές τις μέρες και ειπώθηκαν και κάποια άλλα πράγματα που να τον επηρέασαν ακόμα περισσότερο έρχεται και δένει απόλυτα με το όλο σκηνικό.

Τώρα εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις όσο δύσκολο και να ακούγεται ,είναι να δεχτείς την απόφαση του .
    Είναι δύσκολο το καταλαβαίνουμε αλλά θα περάσει.Τι νοημα έχει να είσαι μαζί του από την στιγμη που δεν είστε καλά και οι δύο μέσα στη σχέση.Καλυτετα τώρα που είναι σχετικά νωρίς και ολο αυτό μοιάζει με ενθουσιασμό παρά αργότερα που τα συναισθήματα δυναμώνουν.

Δείξε υπομονή και άσε τον χρόνο να κάνει την δουλειά του.Κρατα μόνο τα καλά και που ξέρεις αν αξίζει να είστε μαζί θα είστε ,αν όχι καλύτερα που έφυγε.

Senior Member
    Ξερεις ενα προβλημα που εχουν καποιοι ανδρες ειναι οτι νιωθουν πως ξεφτιζει η σχεση τους και επειδη η κοπελα ηταν κυρια σε ολα της ταλαντευονται να μεινουν ή να φύγουν ενω θελουν να φύγουν τοσο επειδη δεν νιωθουν πλεον καλά ή γιατι δεν μπορουν να έχουν σχεση στη καθημερινότητα τους αλλά δεν μπορουν να το πουν και ακομα περισσότερο ουτε απο σοσιαλ ουτε απο τηλεφωνα. Θεωρουν χρέος τους την ειλημμένη απόφαση τους να βρουνε το σθένος να το πουνε κατ ιδίαν, γιατι ειναι το λιγότερο που μπορούν απέναντι σε καποια που μαζί τους ήταν κυρία.

Ξέρεις δεν είμαστε τοστιέρες με εγγύηση οτι για ενα χρονο ή για καποιο διάστημα θα ισχύουν αυτά που λέμε ή μπορεί και να ισχύουν αλλά να έχει πάρει τέτοια τροπή η ζωή που ο χωρισμός να είναι επιβεβλημένος.

Και να σου πω και κατι ειναι άντρες δεν ειναι ψευτες ή αναξιοι εμπιστοσύνης, απλώς η ζωη τους ο ψυχισμός τους, για καποιους λογους τους οδηγουν στο χωρισμό.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Ήταν η πρώτη σου σοβαρή σχέση και μοιραστικες μαζί του πρωτόγνωρες για εσένα στιγμές οπότε είναι λογικό ένας τέτοιος χωρισμός να είναι δύσκολος στην διαχείριση του.
    Από την μια να σκέφτεσαι ότι είσαι τυχερή γιατί ήσουν με ένα άνθρωπο που προτίμησε να σου πει και να σου εξηγήσει τον λόγο του χωρισμού σας από κοντά.
    Εκτιμώ ότι απέφευγε τόσο καιρό να σου πει τι πραγματικά νοιώθει γιατί ίσως ήθελε να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση σας .Ίσως έβλεπε ότι εσύ ήσουν καλά μέσα σε αυτή και έκανε προσπάθεια και εκείνος να καταλάβει αν είναι και ο ίδιος καλά.
    Καμιά φορά αυτές οι μέρες.που περνάμε μόνοι μας είναι καταληκτικές .Εκεί πρακτικά καταλαβαίνεις αν έχεις απόλυτη ανάγκη την παρουσία του συντρόφου σου ή μπορείς και χωρίς αυτή ,άρα δεν είναι και τόσο δυνατά αυτά που νοιωθεις.
    Το διάστημα που αναφέρεις ότι εισασταν μαζί δικαιολογεί και την όλη εξελίξη.Φεύγεις από το αρχικό στάδιο του ενθουσιασμό και αρχίζεις και καταλαβαίνεις λιγάκι τι είναι όλο αυτό που νοιωθεις πραγματικά για τον άλλον.
    Αν έγιναν και κάποιες συζητήσεις με φίλους αυτές τις μέρες και ειπώθηκαν και κάποια άλλα πράγματα που να τον επηρέασαν ακόμα περισσότερο έρχεται και δένει απόλυτα με το όλο σκηνικό.

Τώρα εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις όσο δύσκολο και να ακούγεται ,είναι να δεχτείς την απόφαση του .
    Είναι δύσκολο το καταλαβαίνουμε αλλά θα περάσει.Τι νοημα έχει να είσαι μαζί του από την στιγμη που δεν είστε καλά και οι δύο μέσα στη σχέση.Καλυτετα τώρα που είναι σχετικά νωρίς και ολο αυτό μοιάζει με ενθουσιασμό παρά αργότερα που τα συναισθήματα δυναμώνουν.

Δείξε υπομονή και άσε τον χρόνο να κάνει την δουλειά του.Κρατα μόνο τα καλά και που ξέρεις αν αξίζει να είστε μαζί θα είστε ,αν όχι καλύτερα που έφυγε.
    Η αληθεια ειναι οτι εκτιμω το γεγονος οτι προτιμησε να μου το πει απο κοντα, και όντως μου είπε και ο.ιδιος οτι δεν περιμενε τετοια διαχειριση απο μερους μου (οτι θα τον ακουσω, οτι θα του πω οτι ειχα να του πω, οτι συζητησαμε ήρεμα, και καταληξαμε απο κοινου οτι χωρίζουμε) περιμενε να τον ακουσω και να του πω μετα αντε αγοράκι μου στο καλο,και να τον βρισω, αλλα δεν ειμαι τέτοιος ανθρωπος και μου ειπε οτι με εχει πολυ ψηλά και οτι εμαθε πραγματα απο μενα, οτι τον ηρεμησα σε καποια πραγματα, και οτι του στάθηκα σπαθι, και οτι χρειαστω θα ειναι διπλα μου (ειμαστε σε κοινη παρεα)
    ΥΓ.: οι φιλοι του του ειπαν να μην χωρίσουμε...
    Δείχνω δυνατη στους αλλους, αισιόδοξη, αλλα μεσα μου ποναω, δεν κλαιω, ουτε έκλαψα μπροστα του οταν μιλαγαμε, αλλα το ειχα προαισθημα οτι θα χωριζαμε, ποκυ εντονο, ισως γτ εβλεπα καποια σημαδια

Meditation
    Guest
    Λογικό είναι να νιώθεις έτσι. Πάρε τον χρόνο σου να το ξεπεράσεις. Αν το σκεφτείς 5 μήνες ήταν όλο και όλο. Αυτό θα σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις πιο γρήγορα. Απλά επειδή ΔΕΝ ήταν μια σχέση που έγινε ρουτίνα και που ένιωθες και εσύ να τελειώνει (Να κλείνει ο κύκλος της) μπορεί να την εξιδανικευσεις και να την σκέφτεσαι λίγο νοσταλγικά. Δεν νομίζω ότι σε κορόιδεψε. Άντρες και γυναίκες μπαίνουμε σε μια σχέση επειδή μας αρέσει ο άλλος, δοκιμάζουμε και μπορεί να αλλάξουμε γνώμη να δούμε ότι κάτι δεν μας πάει καλά ή όπως τα περιμέναμε και να τη ληξουμε. Πόσο καιρό έχετε που χωρίσατε; κοντεύει μήνας; αν δεν κοντεύει μηνας κρατάω μια επιφύλαξη ότι τον πείραξαν οι διακοπές και θα αναθεωρήσει αλλα τον είδα κάπως αποφασισμένο και δεν μπορώ να σου δίνω ελπίδα.

Τους λόγους που έληξε σαφώς δεν μπορούμε να τους ξέρουμε γιατί δεν είμαστε στο μυαλό του. Μπορεί να είναι πολλά. Είτε επειδή κάτι δεν τον γέμιζε στη σχέση σας ειτε επειδή θέλει να θέσει άλλους στόχους ειτε οτιδήποτε.

Αυτό μου κάνει εντύπωση είναι οι αντιφάσεις που πέφτεις σε αυτά που γράφεις. Λες ότι ήταν μια ειλικρινής και ποιοτική σχέση όπου μετά τους 3 το πολύ μήνες γράφεις ότι δεν περνάγατε πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί και ξεφτιζε....απο τότε είχε πάρει την κατηφόρα η σχέση απλά εσύ εθελοτυφλουσες και εκείνος δεν το είχε αντιληφθεί.....

Marilou
    Guest
    Η αληθεια ειναι οτι εκτιμω το γεγονος οτι προτιμησε να μου το πει απο κοντα, και όντως μου είπε και ο.ιδιος οτι δεν περιμενε τετοια διαχειριση απο μερους μου (οτι θα τον ακουσω, οτι θα του πω οτι ειχα να του πω, οτι συζητησαμε ήρεμα, και καταληξαμε απο κοινου οτι χωρίζουμε) περιμενε να τον ακουσω και να του πω μετα αντε αγοράκι μου στο καλο,και να τον βρισω, αλλα δεν ειμαι τέτοιος ανθρωπος και μου ειπε οτι με εχει πολυ ψηλά και οτι εμαθε πραγματα απο μενα, οτι τον ηρεμησα σε καποια πραγματα, και οτι του στάθηκα σπαθι, και οτι χρειαστω θα ειναι διπλα μου (ειμαστε σε κοινη παρεα)
    Δείχνω δυνατη στους αλλους, αισιόδοξη, αλλα μεσα μου ποναω, δεν κλαιω, ουτε έκλαψα μπροστα του οταν μιλαγαμε, αλλα το ειχα προαισθημα οτι θα χωριζαμε, ποκυ εντονο, ισως γτ εβλεπα καποια σημαδια
    Δεν υπάρχει νόημα σε ένα χωρισμό και ειδικά στο δικό σας που έγινε με τον καλύτερο τρόπο να αρχίζεις την λογομαχια .Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι και πολύ περισσότερο δεν αρμόζει σε κάποιους χαρακτήρες.

Βέβαια είναι και κάτι αντρακια που όταν πάρουν αυτό που θέλουν και αποφασίσουν να φύγουν βρίσκουν ανόητα πατήματα και δικαιολογίες δίχως να έχουν το σθένος να πουν την αλήθεια.
    Εκεί μπορεί να βγεις εκτός ευατου και να πεις λίγες κουβέντες παραπάνω αλλά πίστεψέ με και εκεί τζάμπα τον χρόνο σου χάνεις και στεναχωριέσαι ....

Όχι μόνο να δείχνεις δυνατή κορίτσι μου αλλά να είσαι κιόλας.Το να κλάψεις ,να ξεσπάσεις για κάτι που χάθηκε δεν σε κάνει λιγότερο άνθρωπο απ' ότι είσαι.Να το κάνεις όταν αισθάνεσαι και να μιλάς με δικούς σου ανθρώπους .Να βγάζεις τα πάντα από μέσα σου και να ξέρεις και κάτι.....
    Για ανθρώπους που δεν θέλουν να είναι δίπλα μας δεν χρειάζεται πλέον να στεναχωριεσαι.Ειναι προσωπική τους επιλογή και πρέπει να την σεβαστούμε.

Τώρα οι επιπλέον εξηγήσεις, το ότι σε είχα ψηλά και όλα αυτά που αναφέρεις ,δεν οφελουν πουθενά ...μόνο περισσοτερο πόνο μπορεί να προκαλέσουν σε εσένα .
    Δεν λειτούργησε μεταξύ μας οκ μια χαρά .Κρατάμε αρκετό καιρό αποστάσεις γιατί είναι πολύ δύσκολο να βλεπεστε έστω και φιλικά και πίστεψε όλα περνάνε .
    Εσύ να είσαι καλά και να κρατήσεις τα όμορφα από όλο αυτό και να πας παρακάτω.Εισαι νέα κοπέλα έχεις όλη την ζωή μπροστά σου .

Banned
    Η αλήθεια είναι ότι φερθηκατε κ οι δύο πολύ καλά. Ποιος ξέρει ίσως κ λάθος timing. Ισως κάποια στιγμή στο μέλλον ξανασυναντηθουν οι δρόμοι σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post

αργουν, δεν αργουν, η διαφορα της λεμον απο αλλες γυναικες, δεν ειναι η αργοπορια, αλλα το οτι οι αλλες κανουν σχεσεις οταν ποθησουν κι επιθυμησουν. γι αυτο καποιες αργουν. δεν αργουν κυνηγωντας ακυρους.

με την διαρκεια, ποτε δεν ειχε θεμα η λεμον. αντιθετα, θελει μονο να την εχει την εμπειρια ωστε να το λεει στους αλλους. δεν την ενδιαφερει αν θα διαρκεσει...

το θεμα ομως, ειναι οτι οταν μια σχεση διακοπτεται, οταν την κανεις με αμοιβαια επιθυμια, σου μενουν αυτα που εζησες. αν την κανεις με το ζορι, μονο για να το λες, δεν σου μενει τιποτε..

Senior Member
    Δείχνω δυνατη στους αλλους, αισιόδοξη, αλλα μεσα μου ποναω, δεν κλαιω, ουτε έκλαψα μπροστα του οταν μιλαγαμε, αλλα το ειχα προαισθημα οτι θα χωριζαμε, πολυ εντονο, ισως γτ εβλεπα καποια σημαδια
    καλημερα.
    εγω δινω βαρυτητα στο οτι το ενοιωθες, εβλεπες τα σημαδια απο νωρις, καπου ειχες πει οτι δεν περνουσατε καλα τον χρονο σας, κλπ.
    οπως επισης, οτι οταν κλονιστηκε η σχεση σας , τελικα αποφασισε κι αυτος "να το προσπαθησετε".
    τι να "προσπαθησετε";;; νεοι ανθρωποι . μια καινουργια σχεση;; να το προσπαθησετε για τα 3 σας παιδια και τα κοινα περιουσιακα;;;
    αν μια καινουργια σχεση δεν σου προκαλει εντονη επιθυμια να την ζεις και μιλας με το καλημερα για "προσπαθεια", κατι δεν παει καθολου καλα, και μαλλον η χλιαροτητα που εβλεπες, ηταν κατι σοβαρο.
    το γεγονος οτι την προηγουμενη μερα σου ελεγε ποσο τυχερος ειναι και ποσο σε αγαπαει και σε 2 μερες του τελειωσε, εμενα μου χτυπαει καμπανακι οτι εκανε νεες γνωριμιες κι ας στο διεψευσε.
    αλλα το πιο σημαντικο ειναι, οπως ειπα, οτι απο την αρχη σχεδον χρειαστηκε να το σπρωχνετε. μια ταιριαστη σχεση που δεν κυλαει απο μονη της, χωρις σπρωξιμο, επανασυνδεσεις και "προσπαθειες", δεν ειναι πολυ καλα νεα...

υ.γ. δεν ειναι καλο που ειστε στην ιδια παρεα. νομιζω οτι ειναι καλυτερο για εσενα να μην τον βλεπεις καθολου για αρκετο διαστημα, μεχρι να μην σε απασχολει πια. το ιδιο θα ειναι προβλημα το να το συζητατε συνεχεια με τους κοινους φιλους.

Page 1 of 4 123 ... LastLast