Results 16 to 30 of 41
Thread: Μπουλινγκ
-
12-09-2020, 12:27 #16
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 14-09-2020 at 14:41.
- 12-09-2020, 13:28 #17
Καλησπέρα κ από εμένα. Μπράβο πολύ σωστά το αντιμετώπισε το ζήτημα. Παρόλο που μέσα σου ένιωσες ενόχληση, ντροπή, φόβο, πανικό κτλπ, εσύ το αντιμετώπισε ψύχραιμα και με πολύ αποφασιστηκοτητα.
Να σου πω κι εγώ την μικρή μου ιστοριουλα γιατί δεν είσαι η μόνη με μπουλιγκ.
Ήμουν μικρή, δημοτικό, περίπου 10χρονων... Κάτι μεγάλα παιδιά ερχόταν από το Γυμνάσιο να παίξουν μπάσκετ και επειδή ήμουν πολύ αδύνατη, αδύναμη και φοβισμένη ελεγαν: ''Θα σε φαω"... Εκαναν ένα μεγάλο κύκλο και φώναζαν στο αυτί μου αυτό το πράγμα.
Επειδή ήμουν μικρή και αδύναμη μπροστά σε αυτά τα αγόρια αποφάσισα να του την πω, έτσι και αλλιώς δεν είχα κάτι να χάσω. Μόλις ερχότανε κατά πάνω μου και με φοβιζαν του είπα ότι θα τα πω στην ξαδέρφη μου και ξέρω ποιος είσαι. Η ξαδέρφη μου ήταν στο ίδιο τμήμα και μετά με ρώτησαν πως με λένε, τους είπα και δεν με ξανά ενόχλησαν.
Επίσης, όταν ήμουν Έκτη Δημοτικού ήθελε η μάνα μου να βαφτίσει ένα κοριτσάκι, που έμενε πίσω από το σπίτι της θείας μου. Η θεία μου πάντα μιλούσε με πολύ όμορφα λόγια για αυτούς.. Γέννησε αυτήν, τους γνωρίσαμε και η μάνα μου αποφάσισε να το βαφτίσω εγώ γιατι το βαφτισμα είναι ευλογία. Εγώ συμφώνησα και το καλοκαίρι (πλέον ήμουν 12 μισό, θα πήγαινα 1η Γυμνασίου), κάναμε την βάφτιση (να τονισω ότι ήταν από την Αλβανία οι γονεις και το μωρό)... (επίσης δεν είμαι ρατσίστρια απλώς το αναφέρω)...
Το φθινόπωρο πήγα σχολείο, όμως όλον αυτόν τον καιρό είχαμε σχέσεις, πηγαίναμε, ερχότανε, την μικρή την κρατούσα με γιατί οι γονείς της δούλευαν, βγαίναμε για φαγητό, τα πάντα με λίγα λόγια ήμασταν δεμένοι. Επίσης ξεκίνησα και ταεκβοντο τότε το φθινόπωρο και ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμενη, οπότε δεν είχα χρόνο να τους επισκέπτομαι τόσο συχνά. Η μάνα από την μικρή όμως έκανε τα πάντα για να βγω εγώ ή κακία της υπόθεσης (μάλλον γιατί με ζήλευε) και με έκανε να μένω συνέχεια μόνη μου με τον άντρα της. Εγώ ντρεπόμουν πάρα πολύ και πήγαινα μόνο όταν ήταν αυτήν εκεί με την μικρή. Τέλος παντον να μην τα πολυλογώ..., έλεγε πως τα έχω με τον άντρα της, ερχοταν απέξω από το σχολείο και έλεγε θα σε ξεμαλλιασω και όλα αυτά... Εγώ με όλα αυτά είχα πανικοβληθει και δεν έβγαινα από το σπίτι ούτε είπα τίποτα στους γονείς μου. Το μόνο που με παρηγορουσε ήταν το ταεκβοντο. Ένιωθα ηρεμία, έβγαζα την εκτονοση μου και ένιωθα ασφαλής.
Μια μέρα μόλις γύρισα από το ταεκβοντο, με πήρε τηλ η κουμπάρα μας και λέει έλα λίγο από το σπίτι σε θέλω να σου δοσω κάτι. Εγώ αθώα λέω εντάξει έρχομαι. Πήγα από το σπίτι τους και μου την είχαν στημένη. Έκατσα στον καναπέ και έβγαλε μαχαίρι αυτήν και αυτός δεν μιλούσε καν. Του λέω συγνώμη και με όλο το σεβασμό, η γυναίκα σου βγάζει μαχαίρι και δεν μιλάς? Τι γίνεται εδώ? (ήμουν μόλις 13 ετών, δεν ήξερα καν την λέξη σ#ξ)
Με τα πολλά και με τα εκείνα πήγα σπίτι και η μάνα μου με είδε χλωμη... Αποφάσισα να της το πω και έτσι έγινε. Μετά από πολλά μαλωματα με αυτούς και καμιά απόδειξη ότι είμαι ενοχή (τι απόδειξη να έχει αφού δεν είχε συμβεί τίποτα, απλά ήταν πολύ ζηλιάρα και φαμτασμενη) έφυγαν για Αλβανία γιατί τους κάναμε μήνυση για κακή μεταχείριση ανηλίκου...
12-09-2020, 17:09 #18
Να σαι καλά για την απάντηση!!
Έχω και του έστειλα μήνυμα εκείνη την ώρα και με ρώτησε πως είναι εμφανισιακά για να ξέρει αν μπορεί να του βάλει χέρι, δεν θέλω να τον μπλέξω έτσι τον καημένο, είναι ψηλος και αδύνατος, οι δύο σε αυτή τη παρέα είναι ψηλοί και πολύ υπέρβαροι. Δεν θέλω ούτε τρίχα να του πειράξουν, αρκετά έχουν κάνει σε εμένα. Καλύτερα να τους κάνω καμιά καταγγελία.Last edited by Aeon; 14-09-2020 at 17:55.
12-09-2020, 17:20 #19
Πω ρε συ...
Καταρχήν είχα καθηγητή που είχε μικρό παιδί που του έκαναν μεγαλύτερα παιδιά μπουλινγκ καθε μέρα. Αυτό είναι άθλιο, αυτά τα παιδάκια συνήθως δεν μπορούνε να τα βάλουν με κάποιον στα μέτρα τους και στο οποίον τα μικρότερα.
Επίσης το ήσουν τόσο μικρή και σε κατηγόρησε έτσι εκείνη η γυναίκα είναι ακραίο και δείχνει τι θέματακια είχε.. Καλά της κάνατε! Δεν μαζεύονται τέτοια άτομα αλλιώς.
Μετανιωνω που δεν αντιμιλησα σε αυτόν τον ηλιθιο γιατί θα ξαναγίνει όταν με δει..Last edited by Aeon; 14-09-2020 at 17:55.
12-09-2020, 22:42 #20
niaenn ,το οτι το αγορι σου ειναι μαζι σου και ετοιμος να σε προστατευσει ειναι πολυ σημαντικο σε μια σχεση! Επισης αξιζεις εν μερη συγχαρητιρια διοτις δεν προσδοκεις να μαλουν ανδρες για εσενα. Καττις που ειναι σωστο απο την μια διοτις δυστυχως αρκετες γυναικες εχουν φαντασιωση αυτο το πραμα.Απο την αλλη σε μια σχεση δυο ανθρωπων οταν ο νας ειναι για τον αλλον αυτο παει να πει οτι πρεπει να μοιραζεσαι τα θεματα σου. Οσο για την σωματικη διαπλαση δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια! πιστεψεμε! εαν συμβει δλδ κατις παρεφερες μπρωστα σε κοσμο ,και ο δικος του τους την πει! θα ειναι πολυ δυσκολο για αυτους να ασκησουν βια σε εναν ανδρα οπου συνοδευει την κοπελα του και εαν μαλιστα μαθευτει και το κινητρο εκτως απο το οτι θα επεμβει ο κοσμος γυρο σας θα γινουν και ρεζιλι αυτοι οι ηλιθιου τυποι!!
Αν καταλαβα καλα, εγραψες οτι μια φορα τον χρονο βγαινετε με αυτουςς τους ηλιθιους οπου σου κανουν μπουλινγκ? Αν ετσι, θα πρεπει αμεσα να παψει αυτη η εξοοδος σου, και μαλιστα να πεις και τον λογο!
Η συμπεριφορασου και η αντιδραση σου σε ολο αυτο δειχνουν κοπελα οπου ξερει τι γινετε ,απλα δυσκολευεσαι να αντιδρασεις οπως αρμοει , κατις που απο την οπτικη πλευρα του φοβου της βιας ειναι λογικο να φοβασαι.
13-09-2020, 00:54 #21
Ευχαριστώ πολύ! Δεν θέλω να αγγίζουν τον δικό μου και άλλο σωματοτυπο να είχαν, που είναι μερικοί στη παρέα που είναι μικρόσωμοι αλλά δεν είναι τόσο επιβλητικοί.. Και πάλι όχι, αν τύχει ποτέ να πιαστούν στα χέρια θα τους χωρίσω. Μια φορά μας ειχαν δει μαζί εμένα και το αγόρι μου σε άλλη στάση και μας κοιτούσαν περίεργα συνέχεια, ειδικά αυτόν που δεν είναι από την πόλη μας και δεν τον ξέρουν μόνο ραντάρ δεν έβγαλαν.. Ήταν σχεδόν όλη η παρέα εκεί, εκτός από αυτόν που μου έκανε τη σκηνή που περιέγραψα στο αρχικό ποστ.. Η κοπέλα από τη παρέα είπε για το αγόρι μου "σαν μεγάλος κεφτές έχει κάτσει" επειδή του αρέσει να κάθεται ίσια, χωρίς να απλώνεται και έχει ύψος. Και εκεί μου ήρθε να της πω "ο μόνος μεγάλος κεφτές εδώ περα είσαι εσύ" αλλά το κράτησα. Ε την επομένη φορά ελπίζω να μην το κρατήσω..
Οχι δν βγαίνω μαζί τους, πότε και για κανένα λόγο. Απλά τους βλέπω μια φορά το χρόνο. Υπάρχει περίπτωση του χρόνου να πάρουν σύνταξη οι γονεις μου και να μετακομισουμε από αυτή τη πόλη, το εύχομαι.
13-09-2020, 04:43 #22
Last edited by Aeon; 14-09-2020 at 17:56.
14-09-2020, 00:44 #23
Μπράβο και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! Που ξεπερασες και αντιμετώπισες με ψυχραιμία αυτον τον τυπά. Πολύ σωστα την επόμενη φορά εαν τον δείς με αμάξι κατείγγειλε τον, στην αστυνομία. Μην ερθεις σε καμοία περίπτωση στην σωματική βια παρα μόνο εαν χρειαστεί να αμυνθείς.
Θυμίζω στα υπόλοιπα μέλη πως φέρθηκε η οικογένεια της Τοπαλούδη στην οικογένεια των φονιάδων. Καμοια σωματική βία, καμοία λεκτική βια. Τους χωσανε στην φυλακή και κατέστρεψαν δυο οικογενειες φονιαδων χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, ο πατέρας γύρισε και είπε στην οικογενεια των φονιάδων "Μακαρι να γνωριζόμαστε υπο άλλες συνθήκες". Οι γονείς του νεκρού κοριτσιου, στους γονείς των φονιάδων.
Και ελατε εσείς τωρα ψευτομαγκάδες που βάζετε μπροστά τις μανάδες και τις κόρες να μιλησετε για βία. Ξεραστε λίγο την πατριαρχεια που καταπιατε, καλό θα σας κανει.
Και ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ niaenn!!!!!!
14-09-2020, 01:43 #24
Να σκέφτεσαι πως ότι ακούς από αγόρια προς εσένα, είναι στην ουσία ένα playback όσων έχουν ακούσει από τον πατέρα τους προς την μητέρα τους, ειδικά όταν μιλάμε για νεαρές ηλικίες. Στην ουσία είναι για λύπηση και τίποτε άλλο
14-09-2020, 08:16 #25
14-09-2020, 08:20 #26
Είχα σχέση με μερικούς που δεν σέβονταν τις γυναίκες και με είχε αποκαλέσει ο ένας πουτ.. Και απορούσα πως νέα παιδιά έχουν τέτοιες αντιλήψεις..
Όλη εκείνη η παρέα είχε θέματα στο σπίτι, δούλευαν με μερικούς από τους γονείς οι δικοί μου γονείς και μου έλεγαν ότι είχαν μπει φυλακή και άλλα τέτοια.. Μάλιστα η μαμα της μιας είχε παντρεύτει τον άνδρα της αδερφής της, η οποία αδερφή της είχε φύγει από καρκίνο.. Αυτό μας το έλεγε η ίδια μέσα στη τάξη, έβριζε την μάνα της για αυτά που είχε κάνει και για τον πατέρα της που τους παράτησε και έφυγε..
Δυστυχώς τα πλήρωσα εγώ και κάποια άλλα παιδιά τα παιδικά τους τραύματα..
14-09-2020, 10:49 #27MarilouGuest
Δεν είναι τυχαίο οτι λενε πως τα παιδιά μας είναι ο καθρέπτης του σπιτιού μας ......
Πως μπορείς να κατηγορήσεις ενα παιδι οταν παρουσιάζει τετοια συμπεριφορά?Αυτη εχει μάθει ,αυτή θα συνεχίσει....πρέπει να υπάρξει πολύ προσωπική δουλειά οταν φτάσει σε ηλικία που συνειδητοποιει οτι αυτό που κάνει είναι λάθος ,οπότε λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν ....
Η βια σίγουρα δεν θέλει βια αλλά δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις οταν πρέπει να αμυνθείς για να υπερασπιστής την ζωή σου τότε και μόνο τότε ειναι αποδεκτή...εχει μεγάλη διάφορα...
Οσο για τους γονείς τις Τοπαλουδη δεν υπάρχουν λόγια ...Εγώ σαν μητέρα προσκυνώ απλά το μεγαλείο της μεγαλοψυχίας τους...
Μου είναι αδύνατον να σκεφτώ πως θα αντιδράσω αν βρεθεί κάποιος και τολμήσει να πειράξει τα παιδιά μου ...σε όποια ηλικία και να βρίσκονται ,για εμένα πάντα παιδιά μου θα είναι....
Ομολογώ με ό,τι συνεπάγεται αυτό, οτι δεν θα φανώ τοσο ψύχραιμη και λογική...Μόνο και μόνο στη ιδέα οτι εεγω μεγαλώνω με τόσους κόπους και τόσες θυσίες ενα παιδί ,προσπαθώντας να του δώσω οτι καλύτερο μπορω και έρχεται ένα ¨είδος ανθρώπου¨να του καταπατήσει οτι έχει και στο τέλος να το οδηγήσει στο θάνατο χωρις ίχνος μεταμέλειας ,αλλα αντιθέτως με στοιχεία χλευασμού ,πραγματικά με ξεπερνά....
Η έννοια της ψυχραιμίας και της λογική για ενα γονέα απλά δεν υπάρχει εκεινες τις ώρες .....και ειλικρινά ποσώς με ενδιαφέρει η γνώμη που θα έχουν οι αλλοι για τις δικες μου μετέπειτα ενέργειες ...
Όπλα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν .....
Μπράβο σου κορίτσι μου για την αντιμετώπισή σου...και σε εσένα αλλά και σε αυτούς που έβαλαν τέτοιες βάσεις για να μπορέσεις να σκεφτείς έτσι !!!!!!!
14-09-2020, 15:11 #28
Είναι απαίσιοι, μπορείς άνετα να πας στην αστυνομία και να κάνεις μυνηση για εξυβριση δημόσια
14-09-2020, 15:14 #29
Last edited by Aeon; 14-09-2020 at 17:58.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
14-09-2020, 16:26 #30
Αεον μου τροποποίησες τα μηνύματα μου. Βλέπω πως σε ενοχλούν. Δεν σε ενοχλούν όμως παρατήρησα και μηνύματα τα οποία προτρέπουν την παραβατικότητα διότι όπως απέδειξα ανεβάζοντας το ΦΕΚ ο νομοθέτης έχει προβλέψει να απαγορεύεται η χορήγηση ή ανανέωση διπλώματος όταν γίνεται χρήση ψυχιατρικών φαρμάκων. Λοιπόν αν ποτέ κάποιο μέλος στουκάρει με το αμάξι του και του πάρουν αίμα υποθέτω πως θα πας να κάνεις εσύ το δικηγόρο αφου δεν μπαίνεις καν στο κόπο να διαγράψεις ανοησίες που προάγουν την παραβατικότητα.
Y.Γ Να ξερεις πως στο ΦΒ υπάρχει ένα κλαμπ κλειστό των διπολικών που έχει περίπου 4000 μέλη και σίγουρα τα μισά είναι ενεργά εκεί μέσα. Ισως και όλοι με πμ. Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα με προβλημάτιζε γιατί να μην υπάρχουν έστω 100 μέλη ενεργά εδώ μέσα όταν στο ΦΒ είναι πάρα πολλά. Αλλά όπως και να έχει εσύ ξέρεις καλύτερα. Καλή συνέχεια να έχετε, μακριά από τα ψυχιατρεία και καλή υγεία.Last edited by mindcrime; 14-09-2020 at 16:48.