Ο φιλος και η νεα του σχεση που δεν θελω καμια επαφη. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Μπορεί να φοβάται ότι αν στο μέλλον του γνωρίσει κάποια που του αρέσει η κάνει σχέση ο φίλος αυτός ίσως πάλι νιώσει συναισθήματα. Θα καιροφυλαχτει μέχρι να χωρίσει κ μετά θα πει ότι του βγήκαν συναισθήματα, δεν το θελε ένιωσε πραγματα
    ΕΕ δεν νομίζω να το έχει σύστημα να παίρνει τις πρώην σχέσεις των φίλων του.

Το μονο που θελω να μου πειτε ειναι αν πιστευετε οτι ο κολλητος μου θα τσαντισει αμα του πω οτι δεν γουσταρω παρε δωσε με τη κοπελια..το γιατι και πως αφηστε το! Επισης Λινα ναι δεν το κανει συστημα,, αλλα εσυ δεν θα εχανες λιγο την εμπιστοσυνη σου?

Senior Member
    Ο φίλος σου αυτό που θέλει είναι να περνάει χρόνο μαζί σου και μαζί της, γιατί ίιισως θεωρει ότι επειδή περνάγατε καλά πρίν θα περνάτε και τώρα.
    Αρχικά δεν είναι μέντιουμ για να ξέρει τι σκέφτεσαι, ακόμα και να το υποψιάζεται ότι τον αποφεύγεις δεν το έχει ξεκάθαρο.
    Ανάμεσα στο να παιδεύεται να μάθει τι σκατά έχεις πάθει και δεν βγαίνεις ποια μαζί του και να μάθει τι συμβαίνει με διαφορά πιστεύω το δεύτερο.

Ρωτάς συνεχώς " δεν είναι λογικό να χάνεις την εμπιστοσύνη σου", το τι είναι ηθικά αποδεκτό για τον καθένα έχει μεγάλη διαφορά.

Όπως φαίνεται δεν πρόκειται να χωρίσει επειδή εσενα δεν σου αρέσει, άρα έχεις δυο επιλογές.

1. Να βγείς μαζί τους σαν να μην τρέχει τίποτα.
    2. Να τον απορρίψεις και αν συνεχίσεις την ζωή σου.

Κάτι ενδιάμεσο δεν έχει. :)

Μίλα του μόνο εαν αξιζει να χαλάσετε μια φιλία για οπισθοδρομικες απόψεις. Η κοπέλα δεν ανήκει σε κανέναν, ούτε στο πρώην της ούτε στο νυν της, ούτε εχει σημαδευτεί σαν γίδα που ανήκει στο ταύρο της αγέλης.
    Είστε όλο ελεύθεροι να ερωτευτείτε και να κανετε σχέση με οποιον θελετε. Γυναίκες αντρες.

Εαν κάποιος πληγώνεται απο κάποια κατάσταση τότε ναι, μπορεί να κόψει περα μέχρι εκεί, λόγος παραπάνω δεν πέφτει σε κανέναν, εκτός από το ζευγάρι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lavingar View Post
    Το μονο που θελω να μου πειτε ειναι αν πιστευετε οτι ο κολλητος μου θα τσαντισει αμα του πω οτι δεν γουσταρω παρε δωσε με τη κοπελια..το γιατι και πως αφηστε το! Επισης Λινα ναι δεν το κανει συστημα,, αλλα εσυ δεν θα εχανες λιγο την εμπιστοσυνη σου?
    Τι να σου πω. Ρωτα τον και πες μας εσυ αν τσατιστηκε..
    Το πιο πιθανο ειναι να νομιζει οτι τους ζηλευεις. Ειδικα επειδη θες να αποφυγεις την κοπελα που δεν εκανε απολυτως τιποτε μεμπτο, οπως κι αν το δεις...
    Εκτος αν εισαι εσυ ο πρωην και δεν αντεχεις να τουςβλεπεις μαζι. Αυτο θα ηταν απολυτα κατανοητο.
    Αν δεν ισχυει, λες χαζαμαρες.

Page 2 of 2 FirstFirst 12