παιδια help - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Originally posted by sunset
    ειμαι σε νησι δυσκολα τα πραγματα...κλειστη η κοινωνια και ο πατερας μ γνωστος με καταλαβαινετε ..εξαλλου εκεινος δεν με καταλαβαινε και ποτε...παιδια θα το σκετω σοναρα ομως βοηθαει πραγματι ?
    Nαι, βοηθάει. Και πάλι, δεν χρειάζεται να το μάθει όλος ο κόσμος. Θα βρεις τρόπο, να το κρατάς μυστικό, όσο το θέλεις να μένει μυστικό.
    Είναι σημαντικό να μιλήσεις, για τον πατέρα σου που δεν σε κατάλαβε, για το οτι θέλεις να είσαι τέλεια, για το οτι καταπιέζεσαι, οτι καμιά φορά δεν ελέγχεις τα νεύρα σου... όλα αυτά πρέπει να τα δεις μαζί με κάποιον άλλο που θα έχει γνώση, και να τα δουλέψεις.
    Αλλιώς, οι κρίσεις, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να γίνουν πιο έντονες, και να περιορίζουν όλο και περισσότερο τη ζωή σου...
    Καλό είναι να μην το αφήνεις .
    Δράσε.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    και κατι αλλο δεν με πειραζει οτι γινομαι βιαια οταν νιωθω οτι αδικουμαι και θελω να το βγαλω πιο πολυ οχι δεν τρελαθηκα εντελως απλα ξερω τι ειμαι τι δεν εβγαλα και ποσο μου κοστισε ..βεβεια δεν λεω για σκοτωμα καποιου αλλα πχ παλια που θα θελα να δωσω δυνατο χαστουκι στον φιλο μου δεν θα το κανα ενω τωρα ναι...ενω δεν ημουν ετσι απο παλια ..

Senior Member
    Originally posted by sunset
    και κατι αλλο δεν με πειραζει οτι γινομαι βιαια οταν νιωθω οτι αδικουμαι και θελω να το βγαλω πιο πολυ οχι δεν τρελαθηκα εντελως απλα ξερω τι ειμαι τι δεν εβγαλα και ποσο μου κοστισε ..βεβεια δεν λεω για σκοτωμα καποιου αλλα πχ παλια που θα θελα να δωσω δυνατο χαστουκι στον φιλο μου δεν θα το κανα ενω τωρα ναι...ενω δεν ημουν ετσι απο παλια ..
    Δεν σε πειράζει όταν γίνεσαι βίαια, μάλλον γιατί σου το αναγνωρίζεις ως δικάιωμα να αντιδράς παρορμητικά όταν θεωρείς οτι σε αδικούν. Εξάλλου, τόσα χρόνια , ήσουν το καλό κορίτσι...

Τι γίνεται όμως, όταν όλη αυτή η ένταση που έχεις μέσα σου και π παρορμητισμός θα μπορούσαν να σε ωθήσουν σε ακρότητες?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    μετα βεβεια νιωθω μεσα μου ψυχικα καλα με την εννοια οτι και το ελεγχω αλλα και ξερω οτι ειμαι εγω και οχι τοτε που ημον το καλο κοριτσι απλα.αυτες τις λιγφες φορες που εδειξα τι ειμαι ηταν μια περιοδος πολυ καλη..το χω συζητησει και με μια κοπελα που οταν μαλιστα ειδε φωτο μου μ λεει πρεπει να σαι πολυ αγρια εσυ γενικα...και εγω τοτε της λεω χμ οχι ακριβως αλλα ηξερα πολυ καλα τι ελεγε..

Page 2 of 2 FirstFirst 12