Results 16 to 19 of 19
Thread: παιδια help
-
08-04-2009, 11:45 #16
Originally posted by sunset
ειμαι σε νησι δυσκολα τα πραγματα...κλειστη η κοινωνια και ο πατερας μ γνωστος με καταλαβαινετε ..εξαλλου εκεινος δεν με καταλαβαινε και ποτε...παιδια θα το σκετω σοναρα ομως βοηθαει πραγματι ?
Είναι σημαντικό να μιλήσεις, για τον πατέρα σου που δεν σε κατάλαβε, για το οτι θέλεις να είσαι τέλεια, για το οτι καταπιέζεσαι, οτι καμιά φορά δεν ελέγχεις τα νεύρα σου... όλα αυτά πρέπει να τα δεις μαζί με κάποιον άλλο που θα έχει γνώση, και να τα δουλέψεις.
Αλλιώς, οι κρίσεις, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να γίνουν πιο έντονες, και να περιορίζουν όλο και περισσότερο τη ζωή σου...
Καλό είναι να μην το αφήνεις .
Δράσε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 08-04-2009, 11:49 #17
και κατι αλλο δεν με πειραζει οτι γινομαι βιαια οταν νιωθω οτι αδικουμαι και θελω να το βγαλω πιο πολυ οχι δεν τρελαθηκα εντελως απλα ξερω τι ειμαι τι δεν εβγαλα και ποσο μου κοστισε ..βεβεια δεν λεω για σκοτωμα καποιου αλλα πχ παλια που θα θελα να δωσω δυνατο χαστουκι στον φιλο μου δεν θα το κανα ενω τωρα ναι...ενω δεν ημουν ετσι απο παλια ..
08-04-2009, 12:40 #18
Originally posted by sunset
και κατι αλλο δεν με πειραζει οτι γινομαι βιαια οταν νιωθω οτι αδικουμαι και θελω να το βγαλω πιο πολυ οχι δεν τρελαθηκα εντελως απλα ξερω τι ειμαι τι δεν εβγαλα και ποσο μου κοστισε ..βεβεια δεν λεω για σκοτωμα καποιου αλλα πχ παλια που θα θελα να δωσω δυνατο χαστουκι στον φιλο μου δεν θα το κανα ενω τωρα ναι...ενω δεν ημουν ετσι απο παλια ..
Τι γίνεται όμως, όταν όλη αυτή η ένταση που έχεις μέσα σου και π παρορμητισμός θα μπορούσαν να σε ωθήσουν σε ακρότητες?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-04-2009, 14:09 #19
μετα βεβεια νιωθω μεσα μου ψυχικα καλα με την εννοια οτι και το ελεγχω αλλα και ξερω οτι ειμαι εγω και οχι τοτε που ημον το καλο κοριτσι απλα.αυτες τις λιγφες φορες που εδειξα τι ειμαι ηταν μια περιοδος πολυ καλη..το χω συζητησει και με μια κοπελα που οταν μαλιστα ειδε φωτο μου μ λεει πρεπει να σαι πολυ αγρια εσυ γενικα...και εγω τοτε της λεω χμ οχι ακριβως αλλα ηξερα πολυ καλα τι ελεγε..
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)