Θελει αλλα φοβαται...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Θελει αλλα φοβαται...

Την γνωρισα πριν μερικους μηνες. Μετα απο ευχαριστη παρεα λιγω ημερων της ειπα οτι μ αρεσει, αλλα μ απαντησε πως ηθελε να το σκεφτει... Ξαναδοκιμασα μετα απο καποιες μερες για να λαβω αρνητικη απαντηση. Αραιωσαμε κανα μηνα, ωσπου την ειδα να με ξαναπλησιαζει, ξαναδοκιμασα για να λαβω εκ νεου αρνητικη απαντηση.
    Θυμωσα, απογοητευτηκα, διοτι μ αρεσε πολυ, αλλα
    προσπαθησα να την βγαλω απ τη ζωη μου κ να συνεχισω μπροστα...
    Δυο μηνες μετα μου ζητησε να βγουμε κ μ εξομολογηθηκε οτι της αρεσω αλλα ενοιωσε πιεσμενη κ οτι επρεπε κατι να απαντησει αμεσα. Οτι φοβαται να κανει σχεση, οτι δεν μπορει να ερωτευτει γενικα κανεναν. Απ την αλλη με ρωταγε αν εγω μιλαω,αν βγαινω με αλλες κ αλλα τετοια προσωπικα.
    Εξακολουθει να μ αρεσει κ πλεον μου δωσε να καταλαβω οτι δεν της ειμαι αδιαφορος. Εκτος κι αν... θελει να μ εχει σαν καβατζα αν δε βρει κατι καλυτερο?
    Δεν ξερω πως να κινηθω πλεον... Να το παω πιο σιγα κ να ξαναδοκιμασω?

Senior Member
    Καλημέρα.

Σου μίλησε λίγο για την ίδια; Γιατί φοβάται να κάνει σχέση κτλ. Τι σου είπε;

Όπως και να έχει, εσύ ξέρεις το πως αισθάνεσαι και αν αξίζει να το παλέψεις. Αν συνεχίσει να δίνει μπερδεμένα μηνύματα ας πούμε, έχεις την θέληση και την ενέργεια να ασχοληθείς περεταίρω για καιρό; - Ξέροντας φυσικά κι ότι υπάρχει το ρίσκο να μην οδηγήσει κάπου όλο αυτό-

Meditation
    Guest
    Η κοπέλα φαίνεται να το σκέφτεται πολύ το όλο θέμα. Μπορεί να είναι μπερδεμένη,ή ανέτοιμη ή και ανώριμη. Όταν πήγες να τη πλησιάσεις και ήσουν κοντά της δεν ήθελε...σε θεωρούσε δεδομένο, δεν της ήσουν μπάνικος. Μόλις άρχισες να αποστασιοποιησε και να αδιαφορείς τσουπ τσίμπησε. Δεν το λες και ώριμη στάση κάποιου που είναι έτοιμος συναισθηματικά και ώριμος να κάνει σχέση.

Μπορεί όντως να φοβάται όπως σου είπε. Ή μπορεί και να μη σε θέλει αρκετά. Όταν θέλουμε αρκετά κάποιον δεν τον γειωνουμε 2 φορες. Δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε. Απλά το ενδιαφέρον σου ήταν μια προσφορά για εκείνη και όταν απέσυρες αυτή τη "προσφορά" το σκέφτηκε λίγο. Ότι μπορει να εισαι καλό παιδί και μήπως δεν τη γουστάρει ποτέ κανένας άλλος. Κτλ

Δεν ξέρω αν θα καταλήξει κάπου αν με ρωτάς. Δώσε της λιγο χρόνο και μην είσαι πιεστικος και δεδομένος. Αστην μόνη της να το ξεκαθαρίσει και αν θέλει να κάνει το βήμα εκείνη.

Οτι την πλησιαζουν πολλοι. Αντικειμενικα ειναι αρκετα ομορφη κ το πιστευω οτι δεχεται πολλες προσεγγισεις... Αλλα με κανεναν δεν νοιωθει κατι οσο ωραιοι η καλοι χαρακτηρες ειναι οπως λεει, οποτε δεν μπορει να ξεκινησει σχεση... Κ ετσι ειναι μονη της εδω κ μεγαλο διαστημα...

Banned
    Δε σε θέλει για σχέση. Σε θέλει στη ζωή της ως θαυμαστή

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by peter View Post
    Οτι την πλησιαζουν πολλοι. Αντικειμενικα ειναι αρκετα ομορφη κ το πιστευω οτι δεχεται πολλες προσεγγισεις... Αλλα με κανεναν δεν νοιωθει κατι οσο ωραιοι η καλοι χαρακτηρες ειναι οπως λεει, οποτε δεν μπορει να ξεκινησει σχεση... Κ ετσι ειναι μονη της εδω κ μεγαλο διαστημα...
    Καλά το αν τη προσεγγίζουν και με τι σκοπό δεν το ξέρεις. Ανεξάρτητα του τι λέει αυτή. Το θέμα είναι ότι σου έδωσε τρεις φορές άκυρο. Ούτε καν μια.Τρεις. εδώ δεν διαπραγματευόμαστε για το εάν είναι καψούρα γιατί φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν είναι. Εδώ διαπραγματευόμαστε για το εάν έστω και λιιιίγο σε βλέπει ερωτικά. Ή εάν απλά την έπιασε η ανασφάλεια της και ότι μπορεί να εισαι καλό παιδί και να ενδιαφέρεσαι ...και να φοβάται μήπως δεν ενδιαφέρθει κάποιος άλλος για αυτή. Γιατι περα από το φόβο της να κάνει σχέση κάτι άλλο της κλωτσάει μαζί σου. Κάτι δεν της αρέσει με σένα.

Ξέρεις τι είδους κοπέλα είναι; είναι δύσκολος χαρακτήρας; έχει κάνει σχέση ποτέ της ; κάνει εύκολα σχέση;; Μήπως είναι τσιμπιμένη με αλλον;;

Senior Member
    οτι δεν μπορει να ερωτευτει γενικα κανεναν. Απ την αλλη με ρωταγε αν εγω μιλαω,αν βγαινω με αλλες κ αλλα τετοια προσωπικα.
    σιγουρα εχει καποιο προβλημα.
    αλλα το αν αξιζει να προσπαθησεις, μονο εσυ το ξερεις.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    σιγουρα εχει καποιο προβλημα.
    αλλα το αν αξιζει να προσπαθησεις, μονο εσυ το ξερεις.
    Ή μπορεί να είναι δικαιολογία. Όπως όλα αυτά που λένε οι γυναίκες του στυλ ότι εισαι καλό παιδί αλλα δεν θέλω να σε πλήγωσω. Είμαι μπερδεμενη, δεν θέλω σχέση, φοβάμαι να κάνω σχέση κτλ .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Ή μπορεί να είναι δικαιολογία. Όπως όλα αυτά που λένε οι γυναίκες του στυλ ότι εισαι καλό παιδί αλλα δεν θέλω να σε πλήγωσω. Είμαι μπερδεμενη, δεν θέλω σχέση, φοβάμαι να κάνω σχέση κτλ .....
    Υπάρχει μια πιθανότητα να έχει προηγηθεί σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση και να διστάζει η κοπέλα, το λέω κρίνοντας απ' τον εαυτό μου γιατί κι εγώ τα ίδια έλεγα, ότι δεν θέλω σχέσεις σε κάποιον που είχα γνωρίσει μετά απ' το άσχημο γεγονός... Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά αφού υπάρχει σαν πιθανότητα είπα να το αναφέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

[Ξέρεις τι είδους κοπέλα είναι; είναι δύσκολος χαρακτήρας; έχει κάνει σχέση ποτέ της ; κάνει εύκολα σχέση;; Μήπως είναι τσιμπιμένη με αλλον]

Ειναι ευχαριστος χαρακτηρας, ευκολα προσεγγισιμος, δεχεται το φλερτ κ τις κοινωνικες συναναστοφες γενικα. Μια πολυ συντομη σχεση ειχε με καποιον που δεν της φεροταν καλα κ αλλη μια πιο μεγαλη (κανα ετος) που χαλασε λογω αποστασης...
    Οπως ειπα, μιλαει, βγαινει, γνωριζει ανδρες, αλλα τους απορρυπτει ολους στο τελος επειδη δεν νοιωθει κατι πιο εντονο απο ενα απλο ενδιαφερον...

Meditation
    Guest
    [Ξέρεις τι είδους κοπέλα είναι; είναι δύσκολος χαρακτήρας; έχει κάνει σχέση ποτέ της ; κάνει εύκολα σχέση;; Μήπως είναι τσιμπιμένη με αλλον]

Ειναι ευχαριστος χαρακτηρας, ευκολα προσεγγισιμος, δεχεται το φλερτ κ τις κοινωνικες συναναστοφες γενικα. Μια πολυ συντομη σχεση ειχε με καποιον που δεν της φεροταν καλα κ αλλη μια πιο μεγαλη (κανα ετος) που χαλασε λογω αποστασης...
    Οπως ειπα, μιλαει, βγαινει, γνωριζει ανδρες, αλλα τους απορρυπτει ολους στο τελος επειδη δεν νοιωθει κατι πιο εντονο απο ενα απλο ενδιαφερον...
    Εμένα αυτό το " Δεν νιώθω κάτι παραπάνω από ένα απλό ενδιαφέρον" αν το έχει πει εκείνη ...με παραπέμπει στο ότι κάποιον άλλον εχει στο μυαλό της και σας συγκρίνει όλους μαζί του. Και με αυτόν μπορεί να ήταν πιο τσιμπημενη και να το έχει εξιδανικευσει στο μυαλό της...και δεν υπάρχει μετά από αυτόν κάποιος άλλος που να της έχει κινήσει το ενδιαφέρον.
    Φαίνεται να κάνει κάποια σύγκριση μέσα στο μυαλό της. Εάν ισχύει αυτό που γράφω μπορεί να περιμένει να ζήσει κάτι έντονο που εσύ δεν της το έχεις βγάλει.

Και δεν νομίζω ότι αυτή η κοπέλα είναι σε φάση να ξεκινήσει μια μετρια σχέση στην αρχή...Μήπως εξελιχθεί σε κάτι πιο δυνατό. Θέλει να ζήσει κάτι συγκεκριμένο

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Υπάρχει μια πιθανότητα να έχει προηγηθεί σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση και να διστάζει η κοπέλα, το λέω κρίνοντας απ' τον εαυτό μου γιατί κι εγώ τα ίδια έλεγα, ότι δεν θέλω σχέσεις σε κάποιον που είχα γνωρίσει μετά απ' το άσχημο γεγονός... Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά αφού υπάρχει σαν πιθανότητα είπα να το αναφέρω...
    Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο ενδεχόμενο που δεν μπορούμε να το μαντέψουμε χωρίς να τη ξέρουμε. Έκανα υποθέσεις πιο απλές που ίσως να πέφτουν μέσα.. ίσως κι όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο ενδεχόμενο που δεν μπορούμε να το μαντέψουμε χωρίς να τη ξέρουμε. Έκανα υποθέσεις πιο απλές που ίσως να πέφτουν μέσα.. ίσως κι όχι.
    Καλημέρα...

Έχεις δίκιο, απλά μια σκέψη έκανα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

εγω θελω να αναφερω οτι υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι λεσβια.

Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά αφού υπάρχει σαν πιθανότητα είπα να το αναφέρω

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    εγω θελω να αναφερω οτι υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι λεσβια.

Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά αφού υπάρχει σαν πιθανότητα είπα να το αναφέρω
    Και καλά κάνεις αλλά να το γράφεις με δικά σου λόγια...

Page 1 of 2 12 LastLast