Θελει αλλα φοβαται... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Εμένα αυτό το " Δεν νιώθω κάτι παραπάνω από ένα απλό ενδιαφέρον" αν το έχει πει εκείνη ...με παραπέμπει στο ότι κάποιον άλλον εχει στο μυαλό της και σας συγκρίνει όλους μαζί του. Και με αυτόν μπορεί να ήταν πιο τσιμπημενη και να το έχει εξιδανικευσει στο μυαλό της...και δεν υπάρχει μετά από αυτόν κάποιος άλλος που να της έχει κινήσει το ενδιαφέρον.
    Φαίνεται να κάνει κάποια σύγκριση μέσα στο μυαλό της. Εάν ισχύει αυτό που γράφω μπορεί να περιμένει να ζήσει κάτι έντονο που εσύ δεν της το έχεις βγάλει.

Και δεν νομίζω ότι αυτή η κοπέλα είναι σε φάση να ξεκινήσει μια μετρια σχέση στην αρχή...Μήπως εξελιχθεί σε κάτι πιο δυνατό. Θέλει να ζήσει κάτι συγκεκριμένο
    Και αν δεν της το βγαζω και θελει κατι αναλογα δυνατο με το προηγουμενο, γιατι με ξαναπλησιασε κ γιατι την ενδιαφερει τι κανω-αν κανω εγω με αλλες? Τυπου τον πλησιαζεις, αλλα θελω κατι παραπανω απο σενα?

Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο ενδεχόμενο που δεν μπορούμε να το μαντέψουμε χωρίς να τη ξέρουμε. Έκανα υποθέσεις πιο απλές που ίσως να πέφτουν μέσα.. ίσως κι όχι.
    Επεσε με τα μουτρα οπως καταλαβα. Ειδε μονο την εξωτερικη του εμφανιση και αγνοησε ολα τ αλλα. 3 μηνες ολο κ ολο ηταν μαζι, αλλα την κυνηγουσε συνεχεια μετα κ για καιρο. Δεν μ ειπε ποτε για κακοποιηση, αλλα οτι την επριξε ναι...

Banned
    φιλε Πετρο, φανταζομαι θα εισαι νεαρος, αρα δεν πρεπει να πικρενεσαι ,ποσο μαλον να αφηνεις γυναικες να σε πικρενουν,η ζωη ειναι μπρωστα σου!! θα γνωρισεις παρα πολλες γυναικες!
    .Οταν ακους απο μια κοπελα την απαντηση στην δικη σου προθεση για κατε ερωτικο,να σου λεει, θελω λιγο χρονο να το σκεφτω, η δεν ειμαι ακομα ενταξι ! να ξερεις οτι σημαινει "χυλοπητα" απλα το λενε με αλλο τροπο διοτις πολυ σπανια θα βρεις καποια που θα στο πει στα ισια-και αν βρεις γυναικα να σου το πει στα ισιαα καλα θα κανεις να την κυνηγησεις διοτις πετυχες μαργαρυταρι γυναικα - λοιπον, η συγκεκριμενη κοπελα ,δεν ειναι οτι σε θελει για καβατσα. Αυτο που κανει ,το να σε εχει συνεχως "ζεστο" δλδ μολις πας να την ξεχασεις να σου ξανα πεταει την ελποιδα,να ξερεις φιλε μου οτι το κανει διοτις αναζητα την επιβαιβεωση της, θελει να βλεπει τους ανδρες οπου ειναι εμφανησηνοι να την γουσταρουν! αυτο συνηθως το κανουν με πολλους ανδρες ταυτοχρωνα διοτις ετσι διοχνουν τις ανασφαλειες τους! δεν νιωθει κατι ερωτικο -συγνωμη κι μακαρι να κανω λαθος - αλλα επειδη μαλον εισαι εμφανησιμος θελει να ξερει πως την γουσταρεις!
    .
    Βεβαια ,το οτι αυτο το πραγμα ,να παιζεις δλδ με τα συναισθηματα των ανθρωπων ειναι παρα πολυ προσβλητικο και πολυ αγενες, δυστυχως δεν το σκεφτοντε, η απλα δεν τις ενδιαφερει! Εσυ μην πικρενεσαι!! το καλητερο που εχεις να κανεις με τετοια γυναικα ειναι να την "Γραψεις" να κοιτας αλλες και να την κανεις να το παρει χαμπαρι! πιστεψεμε! προσπαθησαι να βρεις αλλη κοπελιτσα, και προσπαθησαι να την κανεις να καταλαβει οτι αδιαφορεις για αυτην! ισως τοτες να σου την πεσει και να γινει κι αυτο που δεν περιμενεις μεσα στο βραδυ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    φιλε Πετρο, φανταζομαι θα εισαι νεαρος, αρα δεν πρεπει να πικρενεσαι ,ποσο μαλον να αφηνεις γυναικες να σε πικρενουν,η ζωη ειναι μπρωστα σου!! θα γνωρισεις παρα πολλες γυναικες! γυναικες ευκολες,δυσκολες, πουριτανες, ανοιχτομυαλες! αρα μην αγχωνεσαι.
    Οσο για την συγκεκριμενη αν και δεν ειναι σωστο να κρινουμε προχειρα τους ανθρωπους θα σου καταθεσω την γνωμη μου.Οταν ακους απο μια κοπελα την απαντηση στην δικη σου προθεση για κατε ερωτικο,να σου λεει, θελω λιγο χρονο να το σκεφτω, η δεν ειμαι ακομα ενταξι ! να ξερεις οτι σημαινει "χυλοπητα" απλα το λενε με αλλο τροπο διοτις πολυ σπανια θα βρεις καποια που θα στο πει στα ισια-και αν βρεις γυναικα να σου το πει στα ισια με ευθιτητα καλα θα κανεις να την κυνηγησεις διοτις πετυχες μαργαρυταρι γυναικα - λοιπον, η συγκεκριμενη κοπελα ,δεν ειναι οτι σε θελει για καβατσα. Αυτο που κανει ,το να σε εχει συνεχως "ζεστο" δλδ μολις πας να την ξεχασεις να σου ξανα πεταει την ελποιδα,να ξερεις φιλε μου οτι το κανει διοτις αναζητα την επιβαιβεωση της, θελει να βλεπει τους ανδρες οπου ειναι εμφανησηνοι να την γουσταρουν! αυτο συνηθως το κανουν με πολλους ανδρες ταυτοχρωνα διοτις ετσι διοχνουν τις ανασφαλειες τους! δεν νιωθει κατι ερωτικο -συγνωμη κι μακαρι να κανω λαθος - αλλα επειδη μαλον εισαι εμφανησιμος θελει να ξερει οτι οι ανδρες την ποθουν.Ειναι περιεργα σκεπτομενες μερικες γυναικες! συγκεκριμενα αυτο που κανει , δυστυχως το κανουν αρκετες γυναικες αφου η εμφανηση για αυτες και το να τις ποθουμε εμεις οι ανδρες, ακομα και με βρωμολογα στον δρομο που εννοειτε οτι δεν θα παει με καποιον αλλα ακομα και τοτες μεσα τους νιωθουν ομορφα διοτις τα αρσενικα τις κοιτανε και τις ποθουν! ετσι νιωθουν!
    Βεβαια ,το οτι αυτο το πραγμα ,να παιζεις δλδ με τα συναισθηματα των ανθρωπων ειναι παρα πολυ προσβλητικο και πολυ αγενες, δυστυχως δεν το σκεφτοντε, η απλα δεν τις ενδιαφερει! Εσυ μην πικρενεσαι!! το καλητερο που εχεις να κανεις με τετοια γυναικα ειναι να την "Γραψεις" να κοιτας αλλες και να την κανεις να το παρει χαμπαρι! πιστεψεμε! προσπαθησαι να βρεις αλλη κοπελιτσα, και προσπαθησαι να την κανεις να καταλαβει οτι αδιαφορεις για αυτην! ισως τοτες να σου την πεσει και να γινει κι αυτο που δεν περιμενεις μεσα στο βραδυ!
    "βρωμολογα στον δρομο που εννοειτε οτι δεν θα παει με καποιον αλλα ακομα και τοτες μεσα τους νιωθουν ομορφα διοτις τα αρσενικα τις κοιτανε και τις ποθουν! ετσι νιωθουν!"

Με τα βρωμολογα που πετάει ο κάθε στερημενος (μην πω κάτι χειρότερο) έχεις την εντύπωση ότι ανεβάζει το "εγώ" οποιασδήποτε γυναίκας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by peter View Post
    Την γνωρισα πριν μερικους μηνες. Μετα απο ευχαριστη παρεα λιγω ημερων της ειπα οτι μ αρεσει, αλλα μ απαντησε πως ηθελε να το σκεφτει... Ξαναδοκιμασα μετα απο καποιες μερες για να λαβω αρνητικη απαντηση. Αραιωσαμε κανα μηνα, ωσπου την ειδα να με ξαναπλησιαζει, ξαναδοκιμασα για να λαβω εκ νεου αρνητικη απαντηση.
    Θυμωσα, απογοητευτηκα, διοτι μ αρεσε πολυ, αλλα
    προσπαθησα να την βγαλω απ τη ζωη μου κ να συνεχισω μπροστα...
    Δυο μηνες μετα μου ζητησε να βγουμε κ μ εξομολογηθηκε οτι της αρεσω αλλα ενοιωσε πιεσμενη κ οτι επρεπε κατι να απαντησει αμεσα. Οτι φοβαται να κανει σχεση, οτι δεν μπορει να ερωτευτει γενικα κανεναν. Απ την αλλη με ρωταγε αν εγω μιλαω,αν βγαινω με αλλες κ αλλα τετοια προσωπικα.
    Εξακολουθει να μ αρεσει κ πλεον μου δωσε να καταλαβω οτι δεν της ειμαι αδιαφορος. Εκτος κι αν... θελει να μ εχει σαν καβατζα αν δε βρει κατι καλυτερο?
    Δεν ξερω πως να κινηθω πλεον... Να το παω πιο σιγα κ να ξαναδοκιμασω?
    Τι να πω. Δεν υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την πλευρά της (ούτε καν αυθεντικό, σύμφωνα με τη δήλωσή της περί έρωτα). Απορώ που ασχολείσαι ακόμα.

Banned
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Τι να πω. Δεν υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την πλευρά της (ούτε καν αυθεντικό, σύμφωνα με τη δήλωσή της περί έρωτα). Απορώ που ασχολείσαι ακόμα.
    μπορει να την εχει ερωτευθει ο πιτερ, μπορει να το κανει το κλι που λεμε. Δεν ξερω την ηλικια τους,αλλα νομιζω οτι ειναι κατω των 25 και οι δυο, αρα λογικο ο πιτερ να σκεφτεται ακομα με την ομορφια της αυθορμιτικοτητας των συναισθηματων του! δεν σκεφτεται πονηρα οπως θα σκεφτεται σε 10 χρονια ας πουμε.
    Το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε λεπτομεριες, θελω να πω εαν γνωριζωντε χρονια, η εαν βρισκοντε συνεχως λογο κοινων γνωστων.
    Παντως απο αυτα που λεει κι εγω νομιζω οτι η κοπελα δεν θελει να καμει σχεση, μαλον-ευχομαι να κανω λαθος - μαλον θελει αυτο που εγραψα πιο πανω, την επιβαιβεωση της ,να νιωθει οτι τα αρσενικα γυρο της - ποσο μαλον ταομορφα - την θελουν ,την κυνηγαν! ενδεχετε να εχει καποια ανασφαλια η κοπελιτσα. Για αυτο του λεω, αν θελει ας δοκιμασει λιγο να την "ξεγραψει" για να δει την αντιδραση της.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Δεν θα σου απαντουσα αφου οπως εχεις καταλαβει δεν σου ανταπαντω λογο του οτι δεν εχει νοημα ειναι τελειος χασιμο χρονου για εμενα, εχω αποφασησει να μην απασχολω πλεον την μνιμη του μυαλου μου με χαζα πραματα ,διοτις ειναι που ειναι σε κακη λειτουργια το μυαλο μου, δεν εχω και μεγαλο χωρο μνιμης στον σκληρο δισκο ! αρα για να μην χαζεψω ακομα πιο πολυ εχω αρχησει να φιλτραρω τις πληροφοριες γυρο μου κι πετω αυτες που ειναι σκουπιδια.

Last edited by Aeon; 15-09-2020 at 13:19.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για την διάγνωση.. Σχολίασα επίτηδες κάτι εντελώς προσβλητικό για να κάνεις διάγνωση. Ειναι παράξενο όμως, πως γίνεται ενώ όσα γράφεις έχουν λογική και δεν προσβάλλουν τις γυναίκες εγώ καταφέρνω και βρίσκω κάτι.. Εντυπωσιακό.. Μπράβο μου!
    Πάντως ερώτηση έκανα.. Δεν πήρα απάντηση όμως, προτίμησες να κάνεις επίθεση (ή μήπως όχι; Έβαλες στο τέλος τη πρόταση "στο λέω φιλικά"... [emoji848])

Banned

Lightbulb

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ευχαριστώ για την διάγνωση.. Σχολίασα επίτηδες κάτι εντελώς προσβλητικό για να κάνεις διάγνωση. Ειναι παράξενο όμως, πως γίνεται ενώ όσα γράφεις έχουν λογική και δεν προσβάλλουν τις γυναίκες εγώ καταφέρνω και βρίσκω κάτι.. Εντυπωσιακό.. Μπράβο μου!
    το οτι παραμονευεις ισω απο καθε μου μηνυμα ,και μαλιστα το αντιγραφεις αμεσως! πριν το διορθωσω,πριν το μικρινω δλδ-διοτις αυτο καμω σχεδον παντα ,γραφω το μηνυμα και μετακαμω επεξεργασια για να το μικρινω και να σβησω αν γραψω κατι ξεκαρφωτο αφου ειμαι δυσλεκτικος -ολο αυτο που κανεις, και μαλιστα σε εμενα που δεν ειμαι ρητορας ουτε φιλοσοφος για να υπαρχει ενδιαφερον στα γραπτα μου! ασε που θ θελα πολυ το δικο σου ενδιαφερον ,βεβαια οχι ετσι αρρωστο , να το ειχαν ατομα με πλουσιο χαρακτηρα και ενδιαερον θεσεις ,θα το ηθελα ,αλλα δεν εχουν λογο.

Αυτα, συγνωμη αλλα δεν το συνεχιζω , το καλο που ειχα να καμω το επραξα νομιζω, ελπιζω να μην παρεξηγηθεις, δε τα λεω για προσβολη, απεναντιας θα μπορουσα να μην ασχοληθω καθολου! εκατσα ομως κι εγραψα τοσα πραματα! Απο μεριας μου δεν εχω κατι αλλο να σου προσθεσω.
    Last edited by Aeon; 15-09-2020 at 13:17.

Senior Member
    Πρώτα από όλα σταματά τις διαγνώσεις... Το έκανες και στο προηγούμενο μήνυμα σου και δεν είπα κάτι. Κάνε διάγνωση στον εαυτό σου και βελτίωσε τον και όταν γίνεις τέλειος έλα να κάνεις και σε εμενα και να μου πεις και πως θα γίνω καλύτερος.
    Δεν θα σχολιάσω τις απόψεις που έχεις για τις γυναίκες, φαίνονται σχεδόν σε όλα σου τα μηνύματα οπότε δεν χρειάζεται να το κάνω.. Αν δεις το πρώτο μου μήνυμα ομως, έκανα μια ερώτηση όπου δεν πήρα απάντηση από εσένα αλλά μόνο επίθεση. Αν θες να την απαντήσεις καλώς, αν όχι πάλι καλώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Και καλά κάνεις αλλά να το γράφεις με δικά σου λόγια...
    χαχα!
    τετοια δεν θα εγραφα ποτε μου εγω.
    πιεστικα πολυ ακομα και για κανω την αντιγραφη επικολληση

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    χαχα!
    Το ξέρω, εσύ μόνο να κατηγορείς τις γυναίκες ξέρεις... Σιγά μην έγραφες καλή κουβέντα, δεν εκπλήσσομαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    χαχα!
    ισως εγινε απαγωγη απο εξωγιηνους και μετα την εφεραν πισω στην Ελλαδα ενω ηταν να παει αλλου.
    Νομιζω οτι ειναι πολυ πυθανων αυτο , εξαλου τελευταια εχουν γινει παρα πολλες καταγεγραμενες απαγωγες.Συγκεκριμενα στις ΗΠΑ απο το 2009 μεχρι φετος υπηρξαν πανω απο 3500α δηλομενες απαγωγες.Αν θυμαμαι καλα υπηρξε κι μελος του φορουμ με τετοια εμπειρια. Δεν ξερω αν το θυματε κανεις??

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το οτι παραμονευεις ισω απο καθε μου μηνυμα ,και μαλιστα το αντιγραφεις αμεσως! πριν το διορθωσω,πριν το μικρινω δλδ-διοτις αυτο καμω σχεδον παντα ,γραφω το μηνυμα και μετακαμω επεξεργασια για να το μικρινω και να σβησω αν γραψω κατι ξεκαρφωτο αφου ειμαι δυσλεκτικος -ολο αυτο που κανεις, και μαλιστα σε εμενα που δεν ειμαι ρητορας ουτε φιλοσοφος για να υπαρχει ενδιαφερον στα γραπτα μου! ασε που θ θελα πολυ το δικο σου ενδιαφερον ,βεβαια οχι ετσι αρρωστο , να το ειχαν ατομα με πλουσιο χαρακτηρα και ενδιαερον θεσεις ,θα το ηθελα ,αλλα δεν εχουν λογο.
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Οχι μωρε ενταξει, απλα γραφεις απαραδεκτα πραγματα και μετα τρεχεις πισω να τα μαζεψεις νομιζοντας πως κανεις δεν τα εχει δει. Υστερα οποιος σε κριτικαρει δεχεται επιθεση μετα τηλεδιαγνωσεων, με την υπενθυμιση πως οσα γραφεις τα εννοεις, παντα, φιλικα.

Ναι, ειναι αξιο αποριας γιατι σε κριτικαρουν τοσο...
    Last edited by Aeon; 15-09-2020 at 13:18.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 2 of 2 FirstFirst 12