Results 181 to 195 of 208
-
13-04-2009, 00:18 #181
Originally posted by Empneustns
.σοφια να σε ρωτησω ομως,νοιωθεις ενοχες για κατι;πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 13-04-2009, 09:01 #182
ναι βρε κοριτσια μου αλλα εδω ανοιξα τοπικ για νουμερο.με ποσους εχετε παει......:P:P μου χετε γραψει ολοκηρα κατεβατα π να προλαβω να τα διαβασω?:P
13-04-2009, 09:16 #183
ξανα για μια ακομη φορα βγηκε η κοντρα μονογαμιας vs πολυγαμιας,
ποτε ο ενας ειναι σωστος και ποτε ο αλλος ειναι λαθος....
Νιωθω σαν να διαβαζω ατερμονους διαλογους, τελειως ασυμπτωτους που καποιοι αγωνιουν να πεισουν η και να πεισθουν.
Διαβαζω με χαμογελο ολα αυτα καθως καταλαβαινω το ματαιο της αντιπαραθεσης.
Εγω πιστευω οτι οσοι ειναι ζευγαρι και ειναι μονογαμικοι και αισθανονται καλα με αυτο, το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να συνεχισουν να ειναι ετσι και να μην ασχολουνται με το τι κανουν οι αλλοι.
Αρκει να ειναι ειλικρινεις με τον εαυτο τους και με το συντροφο τους φυσικα .
Απο την αλλη οσοι ειναι πολυγαμικοι εξισου καλως κανουν και μπορουν να συνεχισουν αυτο που κανουν μεχρι να το επαναπροσδιορισουν.
Το σεξ και το κοινωνικο του αντικτυπο ειναι μια τελειως προσωπικη υποθεση για τον καθενα και δεν παιρνει μορφες κριτικης η κοσκινισμα ηθικης.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω αυτες τις κοντρες που καποιος ειναι μονογαμικος και συζητα με ενα ζευγαρι που ειναι πολυγαμικο και τους βλεπει λες και βλεπει ατομα με πανουκλα.
Σεβομαι απολυτα ενα ανθρωπο που λεει, οτι καλα κανει το ταδε ζευγαρι και την βρισκει με πολλους εγω την βρισκω μονο με τοπ συντροφο μου.
Δεν σεβομαι ομως καθολου ενα αλλον, που κρινει την δικη του σταση ως η γενικα σωστη την οποια αν δεν την ακολουθει ο διπλα του ειναι αντικειμενο αρνητικης κριτικης.
Εν ολιγεις,
αν θελετε να σας σεβαστουν, σεβαστειτε και εσεις τον διπλα σας αλλιως μην εχετε τετοιες απαιτησεις.
13-04-2009, 11:22 #184
Μονογαμία vs πολυγαμία...
Το αξίωμα είναι ένα : Το σεξ ανάμεσα σε δύο, τρεις ή σαραντατρείς ενήλικες, εφόσον γίνεται με απόλυτη συναίνεση των συμμετεχόντων κι εφόσον δεν παραβιάζονται ελευθερίες τρίτων, δεν πρέπει να γίνεται σημείο κριτικής από κανέναν, πολύ περισσότερο σημείο τριβής σ\' ένα δημόσιο διάλογο...
Οι άνθρωποι είναι όντα πολυγαμικά, είτε το θέλουμε είτε όχι. Η μονογαμία είναι ωστόσο επιλογή που καθορίζεται από τα ηθικά πλαίσια των κοινωνιών και περιορίζει τα ένστικτα - τα καταπιέζει αλλά δεν τα αφανίζει... Ο καθένας επομένως πορεύεται σύμφωνα με τις δικές του ηθικές αξίες. Κάθε άλλη συζήτηση αποβαίνει υπερβάλλουσα και φλύαρη.
Το θέμα της Μαρίας αφορά ποσότητα κι όχι ηθικολογικά ζητήματα...Ένα νούμερο (αν και δεν καταλαβαίνω τη λογική ενός τέτοιου \"δημοψηφίσματος\" και γι\' αυτό δεν παίρνω μέρος ), θα ήταν αρκετό...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
13-04-2009, 14:09 #185
σαββα εχω ξαναπει οτι εχωπαει με πολους αντρες και νιωθω ασχημα.κ απλα ηθελα να ξερω αν υπαρχουν ποες σαν εμενα....
και οσο για παρτουζες και τρενακια ειμαι και θα ειμαι αρνητικια σε τετιες ανωμαλιες.δεν στεκουν.σκοτωνουν την αγαπη και τον ερωτα αυτα τα αρρωστημενα βιτσια ελεος.κρινο π το βρισκεις εσυ το νορμαλ σε ζευγαρια να κανουν σεξ με αλλα ζευγαρια?δεν ειναι ζευγαρια για μενα καν.
13-04-2009, 14:16 #186
μαρία, για σένα και για μένα και ίσως για πολλούς ακόμα να μην είναι normal, για κάποιους άλλους πάλι είναι....
εσένα σου αρέσει ο Hulk, εμένα πάλι καθόλου,σε μενα αρέσει ο Spiderman....φαντάσου το κάπως έτσι...
13-04-2009, 14:33 #187
Originally posted by panikoula
σαββα εχω ξαναπει οτι εχωπαει με πολους αντρες και νιωθω ασχημα.κ απλα ηθελα να ξερω αν υπαρχουν ποες σαν εμενα....
και οσο για παρτουζες και τρενακια ειμαι και θα ειμαι αρνητικια σε τετιες ανωμαλιες.δεν στεκουν.σκοτωνουν την αγαπη και τον ερωτα αυτα τα αρρωστημενα βιτσια ελεος.κρινο π το βρισκεις εσυ το νορμαλ σε ζευγαρια να κανουν σεξ με αλλα ζευγαρια?δεν ειναι ζευγαρια για μενα καν.
σου απαντησε η δοδιον σε γενικες γραμμες.
Στο εχω πει, να μαθεις να ανεχεσαι να υπαρχει η διαφορετικοτητα γυρω σου και να μην \"ντυνεις\" τις αποψεις σου σαν τις πιο ηθικες ever done....
Ηδη εχεις κανει καποια πραγματακια που καταλαβαινω οτι σου αρεσαν αλλα τα μετανιωσες.
Φαινεται καθαρα οτι η ηθικη σου συγκρουεται με τα θελω σου.
Αυτο ειναι δικο σου προβλημα (οχι απαραιτητα προς επιλυση) το οποιο αν θες το ψαχνεις αν δεν θες, ολα μια χαρα.
13-04-2009, 14:52 #188
Krino εσύ με πόσες έχεις πάει? Αν ξαναγινόσουν 20αρης για λίγο τι θα έκανες, θα έγραφες στο φορουμ η θα ήσουν έξω να κυνηγάς θυληκά?
13-04-2009, 15:05 #189
Panikoula αφού νιώθεις άσχημα γιατί το κάνεις?
Πάνω από όλα είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους ακόμα και αν αυτό σημαίνει να συνευρεθείς ερωτικά με έναν άντρα, ή με 100 ή και με κανένα.
Το παράλογο κατ\'εμέ είναι να κατακρίνουμε τους άλλους που κάνουν κάτι αντίθετο από εμάς, που μας φαίνεται παράδοξο.Αν αυτό όμως είναι που τους κάνει χαρούμενους?
Εν πάσει περιπτώσει , αδυνατώ να καταλάβω το νόημα αυτής της ερώτησης και σε τι συμπεράσματα θα μπορούσε να μας οδηγήσει, πέραν των στατιστικών.
Vince, τι σχέση έχει η ηλικία και η συχνότητα που γράφουμε στο φόρουμ?
Μπορεί να είσαι 20, να γράφεις στο φόρουμ και τα βράδυα να κάνεις σεξ επί ώρες ή το πρωί σεξ και το βράδυ φόρουμ.Πως συνδέονται αυτά μεταξύ τους?
13-04-2009, 15:24 #190
βινς,
δεν εχω κατσει να μετρησω γιατι το θεωρω σαν να καθομαστε μια παρεα πιτσιρικαδων και να τις μετραμε για να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη - εξου οτι αν σου πω με χιλιες θα εχω κανει κατι στη ζωη μου τρομερο και φοβερο.
Λες αν ξαναγινομουν εικοσαρης αλλα δεν λες με ποιες παραμετρους.
Αν ξαναγινομουν 20αρης με τα τοτε δεδομενα, θα εκανα ακριβως οτι εκανα και τοτε.
Αν ημουν με τα σημερινα δεδομενα μαλλον θα εκανα οτι κανουν και οι περισσοτεροι....
Περαν ομως αυτα, ποτε δεν ημουν αυτο που περιγραφεις κυνηγος δηλαδη.
Ποτε δεν κυνηγουσα γυναικες, με την εννοια να τις καμακωνω κλπ κλπ....
13-04-2009, 15:56 #191
Originally posted by Nora
Πάνω από όλα είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους ακόμα και αν αυτό σημαίνει να συνευρεθείς ερωτικά με έναν άντρα, ή με 100 ή και με κανένα.
Το παράλογο κατ\'εμέ είναι να κατακρίνουμε τους άλλους που κάνουν κάτι αντίθετο από εμάς, που μας φαίνεται παράδοξο.Αν αυτό όμως είναι που τους κάνει χαρούμενους?
Originally posted by NoraΕν πάσει περιπτώσει , αδυνατώ να καταλάβω το νόημα αυτής της ερώτησης και σε τι συμπεράσματα θα μπορούσε να μας οδηγήσει, πέραν των στατιστικών.
Originally posted by NoraVince, τι σχέση έχει η ηλικία και η συχνότητα που γράφουμε στο φόρουμ?
Μπορεί να είσαι 20, να γράφεις στο φόρουμ και τα βράδυα να κάνεις σεξ επί ώρες ή το πρωί σεξ και το βράδυ φόρουμ.Πως συνδέονται αυτά μεταξύ τους?
Στις αρχές των 20ς μου με έπιασε μια ερωτική κρίση και μέσα σε λίγους μήνες/χρόνια βίωσα το σεξ στην πολυγαμμική του φύση με διαφορες όμορφες κοπέλες συνήθως μεγαλύτερες σε ηλικία απο μένα..
..μετά απο αυτό με τσίμπησε μια κοπέλα και δεν με άφησε για τα επόμενα δύο χρόνια...ήταν η πρώτη μου μεγάλη σχέση...χεχε άλλες εποχές τότε. Τα τελευταία χρόνια πάντως το πνεύμα είχε ηρεμίσει στο σεξουαλικό..
Θα μου άρεσε να πείτε και τις δικές σας ερωτικές ιστορίες, έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε :))
13-04-2009, 16:00 #192
Originally posted by vince
βίωσα το σεξ στην πολυγαμμική του φύση
πως το εννοεις αυτο?
13-04-2009, 16:12 #193
Originally posted by krino
Originally posted by vince
βίωσα το σεξ στην πολυγαμμική του φύση
πως το εννοεις αυτο?
Παρτούζες δεν έχω κάνει ποτέ ούτε τρίγωνα ούτε κάτι τοσο extreme αλλά κατανοώ πως υπάρχουν και αυτά...
Γενικά κρινο ήμουν λίγο ντροπαλο αγοράκι...δεν σκεφτόμουν πονηρά όπως εσύ..
13-04-2009, 16:21 #194
πονηρος εγω???
εχω δωσει τετοιο προφιλ??
μπααααααααααααααα!!!!
Το να κανεις σεξ χωρις σοβαρη σχεση δεν σημαινει πολυγαμικοτητα παντως...
;)
13-04-2009, 16:24 #195
χεχε οκ ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες..
Χμμ έχεις δίκιο ίσως το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά. Η αλήθεια ειναι οτι ποτέ μου δεν έχω κερατώσει...αν αυτό και μόνο σημαίνει πολυγαμικότητα...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή