Με ποσους/ποσες εχεται κανει ερωτα? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 208
    Senior Member
    Originally posted by vince
    Ερώτηση: αν είσαι σε μια σχέση για αρκετά χρόνια είναι δυνατόν το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό?
    Ενδιαφέρον θα ήταν αν κάποιος με μακροχρόνια σχέση έχει την εμπειρία το σεξ να είναι το ίδιο καλό όπως στις αρχές να το γράψει.

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Διορθώνεται?Είναι δύσκολο να ξαναέρθει το μυστήριο.Πιστεύω ότι θέλει μεγάλο υπόβαθρο να μη θεωρούμε τον άλλο δεδομένο.Δεν ξέρω δεν το έχω επεξεργαστεί μέσα μου αλλά το θεωρώ σχεδόν ανέφικτο το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό.Μπορεί να είναι κ στη φύση μας.Είναι μονογαμική?Ή έχουμε ανάγκη την ποικιλία?
    Δύσκολο να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα...

Πράγματι φτάνει η σχέση σε ένα σημείο οπού η γυναίκα θεωρεί τον άντρα δεδομένο ή ο άντρας θεωρεί την γυναίκα δεδομένη (σαφώς αυτό μπορεί να συμβεί και για τους δυο..).

Σαν πρώτη εκτίμηση θα έλεγα πως απο την φύση μας είμαστε πολυγαμικοί και στην πορεία επιλέγουμε να γίνουμε μονογαμικοί..όμως δεν έχεις διαπιστώσει πως για τα άτομα που παραμένουν πολυγαμικοί το νόημα χάνεται??

Senior Member
    Ο ερωτικός πόθος νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με την εμφάνιση..δηλαδή δεν σου έχει τύχει να κοιτάζεσαι με έναν άγνωστο σε κάποια καφετέρια και να σου δημιουργείται ερωτικός πόθος?
    Δεν είναι μόνο η εμφάνιση,είναι πολλά που εκείνη τη στιγμή δε μπορούμε να προσδιορίσουμε.Η γνωστή χημεία,που δε χρειάζεται κάν να γνωρίσουμε τον άλλο για να υπάρχει.Απλά υπάρχει.

Ναι μου έτυχε.Σε όλους μας πιστεύω.

Senior Member
    ναι όντως.πάντως δε σημαίνει ότι κ το δεδομένο δεν έχει μια ομορφιά!

Senior Member
    Διορθώνεται?Είναι δύσκολο να ξαναέρθει το μυστήριο.Πιστεύω ότι θέλει μεγάλο υπόβαθρο να μη θεωρούμε τον άλλο δεδομένο.Δεν ξέρω δεν το έχω επεξεργαστεί μέσα μου αλλά το θεωρώ σχεδόν ανέφικτο το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό.Μπορεί να είναι κ στη φύση μας.Είναι μονογαμική?Ή έχουμε ανάγκη την ποικιλία?

Πράγματι φτάνει η σχέση σε ένα σημείο οπού η γυναίκα θεωρεί τον άντρα δεδομένο ή ο άντρας θεωρεί την γυναίκα δεδομένη (σαφώς αυτό μπορεί να συμβεί και για τους δυο..).

Σαν πρώτη εκτίμηση θα έλεγα πως απο την φύση μας είμαστε πολυγαμικοί και στην πορεία επιλέγουμε να γίνουμε μονογαμικοί..όμως δεν έχεις διαπιστώσει πως για τα άτομα που παραμένουν πολυγαμικοί το νόημα χάνεται??
    Το νόημα της ερωτικής απόλαυσης δε χάνεται αλλά χάνεται το νόημα της ίδιας της ζωής.Υπάρχουν κ άλλα στάδια πολύ σημαντικότερα σε μια ερωτική σχέση απ\'το πρωτόγονο πάθος του πρώτου καιρού.
    Η μαγεία του δεσίματος με έναν άνθρωπο,της πραγματικής αγάπης που μας εξελίσσει σαν ανθρώπους.Γιατί με το να αγαπάμε βαθιά κ να μας αγαπάνε είναι βήματα εσωτερικής εξέλιξης.

Senior Member
    Πάντως ένας ψυχολόγος μια φορά μου είπε:
    \'Αααααα!!!!!!!!στον έρωτα σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!Τον έρωτα δε μπορούν να τον εξηγήσουν ούτε οι ψυχολόγοι!!!!\'

Οπότε τι να λέμε.Να μιλάμε για σχέσεις οκ αλλά στον έρωτα κ πως μπορούμε να τον διαμορφώσουμε νομίζω δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη,
    Είναι άπιαστος,ένα αγγελάκι που πετάει κ ρίχνει βέλη..........

Senior Member

Το νόημα της ερωτικής απόλαυσης δε χάνεται αλλά χάνεται το νόημα της ίδιας της ζωής.Υπάρχουν κ άλλα στάδια πολύ σημαντικότερα σε μια ερωτική σχέση απ\'το πρωτόγονο πάθος του πρώτου καιρού.
    Η μαγεία του δεσίματος με έναν άνθρωπο,της πραγματικής αγάπης που μας εξελίσσει σαν ανθρώπους.Γιατί με το να αγαπάμε βαθιά κ να μας αγαπάνε είναι βήματα εσωτερικής εξέλιξης.
    Συμφωνώ απόλυτα...η άποψη σου ολοκλήρωσε αυτό που είπα προηγουμένως.

Πάνω στην αγάπη... νομίζω πως τις γυναίκες που γνώρισα ερωτικά στην ζωή μου ποτέ δεν έπαψα να τις αγαπάω κατα κάποιο τρόπο..έχω κρατήσει για την κάθε μία ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Δεν το εννοώ κυριολεκτικά βέβαια ίσως μερικοί καταλαβαίνουν τι εννοώ..

Τεσπα, η αγάπη που επικρατεί σε μια σχέση είναι σαφώς η καλή εξέλιξη της σχεσης. Ίσως όμως να μην είναι τόσο απλά τα πράγματα...:/

Senior Member
    στον έρωτα σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!.
    :)

Senior Member
    έχω κρατήσει για την κάθε μία ένα κομμάτι στην καρδιά μου
    Κ σε μένα συμβαίνει αυτό.

Senior Member
    ακούγεται όμορφο!:)

Banned
    εγω παυ στο μονο π ταιριαζα με εραστες ηταν το σεξ.εκανα καλο κρεβατι λενε.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    εγω παυ στο μονο π ταιριαζα με εραστες ηταν το σεξ.εκανα καλο κρεβατι λενε.
    διαφημηση μας κανεις???

Banned
    οχι βεβαια αλα μονο εκει ταιριαζω γενικα με το αντρικο φυλο.στο μυαλο οι περισσοτεροι μ φενπνται κατωτεροι.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    οχι βεβαια αλα μονο εκει ταιριαζω γενικα με το αντρικο φυλο.στο μυαλο οι περισσοτεροι μ φενπνται κατωτεροι.
    θα διαφωνησω υπαρχουν κ αντρες με \'μυαλο\'.εχεις μεγαλη αυτοπεποιηση -μπραβο- οπως ειναι κατωτεροι οπως λες αλλα οπως κ να χει παιρνουν αυτο που θελουν:cool:
    δεν σε κατηγορω ουτε σε κατακρινω απλα απανταω στο ποστκ σχολιαζω αυτο που ειπες:)
    για να απαντησω κ εγω,λοιποοον γαι μενα δεν εχει σημασια ο αριθμος αλλα η ποιοτητα δεν εχω κανει ποτε Onenight stand κ ουτε προκειται-οχι -δεν το παιζω αγνο ασπηλο κ αμολυντο κοριτσακι απλα σε καποια πραγματα ειμαι κατα.

Banned
    Ερώτηση: αν είσαι σε μια σχέση για αρκετά χρόνια είναι δυνατόν το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό?
    Ναι είναι δυνατόν όχι μόνο να είναι το ίδιο καλό αλλά και καλύτερο. Εξαρτάται όμως από πολλά πράγματα, καταρχήν τι σημαίνει \'καλό\' για τον καθένα, τι είναι σημαντικό, τι είναι προτεραιότητα, ποια είναι τα άλλα χαρακτηριστικά της σχέσης κλπ.

Μιλώντας για τον εαυτό μου, από την αρχή είχα την αίσθηση ότι υπήρχε πολύ καλό σεξουαλικό ταίριασμα με τον μετέπειτα άντρα μου. Αν σταδιακά χειροτέρευε θα ήταν ένας βασικός λόγος να τελειώσω τη σχέση. Σήμερα, κάποια χρόνια μετά, θεωρώ ότι είναι αυτό που θέλω. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν το κάνουμε κάθε φορά που βλέπουμε ο ένας τον άλλον, όπως είναι λογικό να συμβαίνει στην αρχή μιας σχέσης. Αλλά η έλξη και η επιθυμία υπάρχουν σταθερά και η απόλαυση είναι μεγαλύτερη.

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast