Results 106 to 120 of 208
-
11-04-2009, 13:26 #106
Originally posted by vince
Ερώτηση: αν είσαι σε μια σχέση για αρκετά χρόνια είναι δυνατόν το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό?
- 11-04-2009, 13:27 #107
Originally posted by Arsi
Διορθώνεται?Είναι δύσκολο να ξαναέρθει το μυστήριο.Πιστεύω ότι θέλει μεγάλο υπόβαθρο να μη θεωρούμε τον άλλο δεδομένο.Δεν ξέρω δεν το έχω επεξεργαστεί μέσα μου αλλά το θεωρώ σχεδόν ανέφικτο το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό.Μπορεί να είναι κ στη φύση μας.Είναι μονογαμική?Ή έχουμε ανάγκη την ποικιλία?
Πράγματι φτάνει η σχέση σε ένα σημείο οπού η γυναίκα θεωρεί τον άντρα δεδομένο ή ο άντρας θεωρεί την γυναίκα δεδομένη (σαφώς αυτό μπορεί να συμβεί και για τους δυο..).
Σαν πρώτη εκτίμηση θα έλεγα πως απο την φύση μας είμαστε πολυγαμικοί και στην πορεία επιλέγουμε να γίνουμε μονογαμικοί..όμως δεν έχεις διαπιστώσει πως για τα άτομα που παραμένουν πολυγαμικοί το νόημα χάνεται??
11-04-2009, 13:31 #108
Ο ερωτικός πόθος νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με την εμφάνιση..δηλαδή δεν σου έχει τύχει να κοιτάζεσαι με έναν άγνωστο σε κάποια καφετέρια και να σου δημιουργείται ερωτικός πόθος?
Ναι μου έτυχε.Σε όλους μας πιστεύω.
11-04-2009, 13:32 #109
ναι όντως.πάντως δε σημαίνει ότι κ το δεδομένο δεν έχει μια ομορφιά!
11-04-2009, 13:36 #110
Διορθώνεται?Είναι δύσκολο να ξαναέρθει το μυστήριο.Πιστεύω ότι θέλει μεγάλο υπόβαθρο να μη θεωρούμε τον άλλο δεδομένο.Δεν ξέρω δεν το έχω επεξεργαστεί μέσα μου αλλά το θεωρώ σχεδόν ανέφικτο το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό.Μπορεί να είναι κ στη φύση μας.Είναι μονογαμική?Ή έχουμε ανάγκη την ποικιλία?
Πράγματι φτάνει η σχέση σε ένα σημείο οπού η γυναίκα θεωρεί τον άντρα δεδομένο ή ο άντρας θεωρεί την γυναίκα δεδομένη (σαφώς αυτό μπορεί να συμβεί και για τους δυο..).
Σαν πρώτη εκτίμηση θα έλεγα πως απο την φύση μας είμαστε πολυγαμικοί και στην πορεία επιλέγουμε να γίνουμε μονογαμικοί..όμως δεν έχεις διαπιστώσει πως για τα άτομα που παραμένουν πολυγαμικοί το νόημα χάνεται??
Η μαγεία του δεσίματος με έναν άνθρωπο,της πραγματικής αγάπης που μας εξελίσσει σαν ανθρώπους.Γιατί με το να αγαπάμε βαθιά κ να μας αγαπάνε είναι βήματα εσωτερικής εξέλιξης.
11-04-2009, 13:41 #111
Πάντως ένας ψυχολόγος μια φορά μου είπε:
\'Αααααα!!!!!!!!στον έρωτα σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!Τον έρωτα δε μπορούν να τον εξηγήσουν ούτε οι ψυχολόγοι!!!!\'
Οπότε τι να λέμε.Να μιλάμε για σχέσεις οκ αλλά στον έρωτα κ πως μπορούμε να τον διαμορφώσουμε νομίζω δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη,
Είναι άπιαστος,ένα αγγελάκι που πετάει κ ρίχνει βέλη..........
11-04-2009, 13:50 #112
Η μαγεία του δεσίματος με έναν άνθρωπο,της πραγματικής αγάπης που μας εξελίσσει σαν ανθρώπους.Γιατί με το να αγαπάμε βαθιά κ να μας αγαπάνε είναι βήματα εσωτερικής εξέλιξης.
Πάνω στην αγάπη... νομίζω πως τις γυναίκες που γνώρισα ερωτικά στην ζωή μου ποτέ δεν έπαψα να τις αγαπάω κατα κάποιο τρόπο..έχω κρατήσει για την κάθε μία ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Δεν το εννοώ κυριολεκτικά βέβαια ίσως μερικοί καταλαβαίνουν τι εννοώ..
Τεσπα, η αγάπη που επικρατεί σε μια σχέση είναι σαφώς η καλή εξέλιξη της σχεσης. Ίσως όμως να μην είναι τόσο απλά τα πράγματα...:/
11-04-2009, 13:56 #113
στον έρωτα σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!.
11-04-2009, 14:17 #114
έχω κρατήσει για την κάθε μία ένα κομμάτι στην καρδιά μου
11-04-2009, 14:27 #115
ακούγεται όμορφο!:)
11-04-2009, 14:52 #116
εγω παυ στο μονο π ταιριαζα με εραστες ηταν το σεξ.εκανα καλο κρεβατι λενε.
11-04-2009, 14:55 #117
Originally posted by panikoula
εγω παυ στο μονο π ταιριαζα με εραστες ηταν το σεξ.εκανα καλο κρεβατι λενε.
11-04-2009, 15:15 #118
οχι βεβαια αλα μονο εκει ταιριαζω γενικα με το αντρικο φυλο.στο μυαλο οι περισσοτεροι μ φενπνται κατωτεροι.
11-04-2009, 15:30 #119
Originally posted by panikoula
οχι βεβαια αλα μονο εκει ταιριαζω γενικα με το αντρικο φυλο.στο μυαλο οι περισσοτεροι μ φενπνται κατωτεροι.
δεν σε κατηγορω ουτε σε κατακρινω απλα απανταω στο ποστκ σχολιαζω αυτο που ειπες:)
για να απαντησω κ εγω,λοιποοον γαι μενα δεν εχει σημασια ο αριθμος αλλα η ποιοτητα δεν εχω κανει ποτε Onenight stand κ ουτε προκειται-οχι -δεν το παιζω αγνο ασπηλο κ αμολυντο κοριτσακι απλα σε καποια πραγματα ειμαι κατα.
11-04-2009, 17:14 #120
Ερώτηση: αν είσαι σε μια σχέση για αρκετά χρόνια είναι δυνατόν το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό?
Μιλώντας για τον εαυτό μου, από την αρχή είχα την αίσθηση ότι υπήρχε πολύ καλό σεξουαλικό ταίριασμα με τον μετέπειτα άντρα μου. Αν σταδιακά χειροτέρευε θα ήταν ένας βασικός λόγος να τελειώσω τη σχέση. Σήμερα, κάποια χρόνια μετά, θεωρώ ότι είναι αυτό που θέλω. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν το κάνουμε κάθε φορά που βλέπουμε ο ένας τον άλλον, όπως είναι λογικό να συμβαίνει στην αρχή μιας σχέσης. Αλλά η έλξη και η επιθυμία υπάρχουν σταθερά και η απόλαυση είναι μεγαλύτερη.
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΙΖΟΝ
05-09-2025, 13:13 in Σχέσεις και Επικοινωνία