Με ποσους/ποσες εχεται κανει ερωτα? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 208
    Senior Member
    Originally posted by marina38
    Originally posted by vince
    Ερώτηση: αν είσαι σε μια σχέση για αρκετά χρόνια είναι δυνατόν το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό?
    Ναι είναι δυνατόν όχι μόνο να είναι το ίδιο καλό αλλά και καλύτερο. Εξαρτάται όμως από πολλά πράγματα, καταρχήν τι σημαίνει \'καλό\' για τον καθένα, τι είναι σημαντικό, τι είναι προτεραιότητα, ποια είναι τα άλλα χαρακτηριστικά της σχέσης κλπ.

Μιλώντας για τον εαυτό μου, από την αρχή είχα την αίσθηση ότι υπήρχε πολύ καλό σεξουαλικό ταίριασμα με τον μετέπειτα άντρα μου. Αν σταδιακά χειροτέρευε θα ήταν ένας βασικός λόγος να τελειώσω τη σχέση. Σήμερα, κάποια χρόνια μετά, θεωρώ ότι είναι αυτό που θέλω. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν το κάνουμε κάθε φορά που βλέπουμε ο ένας τον άλλον, όπως είναι λογικό να συμβαίνει στην αρχή μιας σχέσης. Αλλά η έλξη και η επιθυμία υπάρχουν σταθερά και η απόλαυση είναι μεγαλύτερη.
    Χμμ, πολύ καλό μου ακούγεται για να είναι αληθινό..αν επιτρέπεται πόσα χρόνια είστε μαζί? Είναι πολύ κοινωνικός χαρακτήρας ο άνθρωπος σου?

Banned
    Originally posted by Arsi
    Γενικά θα μπορούσα να πω πως μόνο οι πιο ώριμες γυναίκες εκτιμάν την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα στον άνδρα. Συμπέρασμα κατόπιν δικών μου εμπειριών.
    Όλες μπορεί να το εκτιμάν αλλά άλλο η εκτίμηση κ άλλο ο ερωτικός πόθος.
    Κατανοητό. Ίσως περισσότερο να το εννοούσα για τις γυναίκες που έχουν αποφασίζει να κάνουν μια σοβαρή σχέση..

Ο ερωτικός πόθος νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με την εμφάνιση..δηλαδή δεν σου έχει τύχει να κοιτάζεσαι με έναν άγνωστο σε κάποια καφετέρια και να σου δημιουργείται ερωτικός πόθος?

(συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος...απλά ευελπιστώ στο να βγάλουμε αξιόλογα συμπεράσματα...αν δεν μου απαντήσετε κανένα πρόβλημα :)
    Σαφώς είναι άλλο η εκτίμηση κι άλλο ο ερωτικός πόθος. Αν δεν τον εκτιμούσα όμως, ο πόθος κάποια στιγμή θα πήγαινε περίπατο. Αν πάλι τον εκτιμούσα αλλά δεν τον ποθούσα, δεν θα είχαμε λόγο να είμαστε ζευγάρι, θα παίζαμε τις φιλενάδες.

Η εμφάνιση...νομίζω είναι σημαντικό να σου αρέσει ο σύντροφος, να τον βρίσκεις ελκυστικό. Αυτό είναι κάτι που εξαρχής υπάρχει, αλλά χρειάζεται και φροντίδα. Αν συστηματικά άραζε στον καναπέ αξύριστος, άπλυτος και έχοντας αποκτήσει κοιλάρα, τι έλξη να απομείνει καθότι τον γνώρισα αλλιώς και τι εκτίμηση επίσης να απομείνει (αφού θα έδειχνε ότι δεν φροντίζει ούτε τον εαυτό του ούτε τη σχέση).

Banned
    Ερώτηση: αν είσαι σε μια σχέση για αρκετά χρόνια είναι δυνατόν το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό?
    Ναι είναι δυνατόν όχι μόνο να είναι το ίδιο καλό αλλά και καλύτερο. Εξαρτάται όμως από πολλά πράγματα, καταρχήν τι σημαίνει \'καλό\' για τον καθένα, τι είναι σημαντικό, τι είναι προτεραιότητα, ποια είναι τα άλλα χαρακτηριστικά της σχέσης κλπ.

Μιλώντας για τον εαυτό μου, από την αρχή είχα την αίσθηση ότι υπήρχε πολύ καλό σεξουαλικό ταίριασμα με τον μετέπειτα άντρα μου. Αν σταδιακά χειροτέρευε θα ήταν ένας βασικός λόγος να τελειώσω τη σχέση. Σήμερα, κάποια χρόνια μετά, θεωρώ ότι είναι αυτό που θέλω. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν το κάνουμε κάθε φορά που βλέπουμε ο ένας τον άλλον, όπως είναι λογικό να συμβαίνει στην αρχή μιας σχέσης. Αλλά η έλξη και η επιθυμία υπάρχουν σταθερά και η απόλαυση είναι μεγαλύτερη.
    Χμμ, πολύ καλό μου ακούγεται για να είναι αληθινό..αν επιτρέπεται πόσα χρόνια είστε μαζί? Είναι πολύ κοινωνικός χαρακτήρας ο άνθρωπος σου?
    Γιατί, είναι δεδομένη η χειροτέρευση? :)

Δεν θα πω ακριβώς, πάντως πλέον της 5ετίας και μάλιστα με συγκατοίκηση από τον πρώτο μήνα.

Το κοινωνικός...τι εννοείς?

Senior Member
    Σαφώς είναι άλλο η εκτίμηση κι άλλο ο ερωτικός πόθος. Αν δεν τον εκτιμούσα όμως, ο πόθος κάποια στιγμή θα πήγαινε περίπατο. Αν πάλι τον εκτιμούσα αλλά δεν τον ποθούσα, δεν θα είχαμε λόγο να είμαστε ζευγάρι, θα παίζαμε τις φιλενάδες.

Η εμφάνιση...νομίζω είναι σημαντικό να σου αρέσει ο σύντροφος, να τον βρίσκεις ελκυστικό. Αυτό είναι κάτι που εξαρχής υπάρχει, αλλά χρειάζεται και φροντίδα. Αν συστηματικά άραζε στον καναπέ αξύριστος, άπλυτος και έχοντας αποκτήσει κοιλάρα, τι έλξη να απομείνει καθότι τον γνώρισα αλλιώς και τι εκτίμηση επίσης να απομείνει (αφού θα έδειχνε ότι δεν φροντίζει ούτε τον εαυτό του ούτε τη σχέση).
    Είναι πολύ όμορφο να προσέχει κάποιος τον εαυτό του για να φαίνεται \"καλός\" στο ταίρι του...συνήθως όμως το κάνουμε για να νοιώθουμε εμείς καλά.

Πάντως δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε έναν. Κάπου θα υστερεί ο καθένας. Για μένα πχ η τέλεια γυναίκα μπορεί να είναι κάποια που θα έχει λίγο απο Μαρίνα, λίγο απο Κατερίνα, λίγο απο Νατάσα, λίγο απο Αμαλία κτλ. Ξέρω πολύ καλά όμως πως δεν πρόκειται να τα βρω όλα σε μία.

Senior Member

Γιατί, είναι δεδομένη η χειροτέρευση? :)

Δεν θα πω ακριβώς, πάντως πλέον της 5ετίας και μάλιστα με συγκατοίκηση από τον πρώτο μήνα.

Το κοινωνικός...τι εννοείς?
    Δεν είπα οτι είναι δεδομένη η χειροτέρευση, απλά εγώ νιώθω πως απο κάποια στιγμή και μετά βλέπουμε την ίδια ταινία απο διαφορετική θέση...

Ρώτησα αν ο άνθρωπος σου είναι αρκετά κοινωνικός, δηλαδή αν δεν κλείνεται στον εαυτό του. Αυτό συνήθως κάνει καλό στην εξωτερίκευση και μετάδοση των συναισθημάτων μας..

Banned
    Χαχα, ναι αλλά δεν σου έχει τύχει να βλέπεις ξανά και ξανά μια ταινία που σου αρέσει, παρόλο που ξέρεις κάθε λεπτό τι θα συμβεί? Στη σχέση το βλέπω σαν ένα πολύ ωραίο παιχνιδάκι οικειότητας. Η προβλεψιμότητα εξάλλου, αν συμπίπτει με τις ανάγκες μας, ενισχύει την ασφάλεια και την επιβεβαίωση που παίρνουμε μέσα από τη σχέση. Δεν θέλω να πω ότι ο καθένας δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής και επιβεβαιωμένος από τον ίδιο του τον εαυτό, η έλλειψη αυτοπεποίθησης εξάλλου δυναμιτίζει τις σχέσεις, αλλά η \'ίδια ταινία\' σε κάνει να νιώθεις καλά και ήρεμα. Πάντως η ζωή προχωρά, οι άνθρωποι μεγαλώνουν, οπότε τίποτα δεν είναι ακριβώς ίδιο. Αν ένιωθα ότι απλά αλλάζω εγώ θέση...νομίζω δεν θα το ήθελα. Μου έχει τύχει σε σχέση και θεωρώ ότι είναι άλλο η στασιμότητα, άλλο η σταθερότητα.

Για το αν κλείνεται στον εαυτό του...γενικά δεν νομίζω πως έχει σημασία, μεταξύ μας πάντως όχι. Εξαρχής μας βγήκε εύκολα η επικοινωνία, στην πορεία βελτιώθηκε κατά πολύ. Η εξωτερίκευση δίνει και παίρνει!

Για το άλλο που λες σχετικά με την εμφάνιση, ναι το κάνουμε για να νιώθουμε εμείς καλά, αλλά και επειδή/όταν νιώθουμε καλά. Εδώ μπαίνει και η σχέση, θα το αφήσω όμως προς το παρόν ασχολίαστο.

Και όσο για το αν μπορείς να τα έχεις όλα σε έναν...να σου πω, όταν ήθελα λίγο από Γιάννη, λίγο από Κώστα, λίγο από Αντρέα κλπ, το αποτέλεσμα ήταν ή να τους έχω...ταυτόχρονα και να είμαι σε δίλημμα, ή να μην είμαι ευχαριστημένη με την πάροδο του χρόνου. Ναι κανείς δεν τα έχει όλα. Έχει όμως τα περισσότερα, τα πιο σημαντικά? Δεν με νοιάζει το 100%, μου αρκεί και το 90! Αλλά αν το 10 που λείπει βάραινε πολύ στη δική μου ζυγαριά, πάλι ευχαριστημένη δεν θάμουνα.

Senior Member
    Εμμ, θα σου πω τι πιστεύω. Όταν ήμουν έφηβος είχε τύχει να παίζω να με τρεις κοπέλες ταυτόχρονα, να πηγαίνω από την μία στην άλλη (μια φορά μάλιστα είχε τύχει να είμαι στην ίδια παραλία με την παρουσία και των δύο - δεν κάνω πλάκα). Λοιπόν πάνω σε αυτά που λες αλλά και στα δικά μου συμπεράσματα/ εμπειρίες θα μπορούσα να υποθέσω πως όταν είμαστε \"καλά\" έχουμε περισσότερες επιλογές ερωτικών συντρόφων. Το θέμα Μαρίνα αλλάζει με τον άνθρωπο και την ηλικία αλλά χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω οι άντρες έχουν μόνο ένα ερωτικό όργανο ενώ οι γυναίκες πολλά..ελπίζω να με καταλαβαίνεις (πολύπλοκες - απλοί).

Τεσπά το θέμα είναι πως ποτέ δεν με εξέφραζε να είμαι με πολλές γυναίκες αλλά με την μία γυναίκα που θα με στηρίζει και θα με κατανοεί καλύτερα απο τις άλλες.

Banned
    Αν αυτό που γράφεις το παράφραζε και το συμπλήρωνε ο άντρας μου, θα έγραφε \'\'αν και θέλω να κάνω σεξ με πολλές γυναίκες, ποτέ δεν με εξέφραζε να έχω σχέση με πολλές, αλλά με την μία που θα με στηρίζει και θα με κατανοεί καλύτερα από τις άλλες\".

Γιατί να με απογοητεύσεις αλήθεια? :) Επειδή είναι πιο απλός κι εγώ ως γυναίκα πιο πολύπλοκη? (στην παραπάνω ατάκα πιθανώς θα έβαζα κάμποσες σάλτσες και προϋποθέσεις). Ή λόγω των επιλογών που ασφαλώς υπάρχουν επειδή είμαστε καλά?

Banned
    πυστευω πως οι περισσοτεροι αντρες δεν θα ελεγαν οχι και σε 2η γυναικα για σεξ παντρεμενοι η ελευθεροι αλλα λενε οτι υπαρχουν και πιστοι λολ.ενω εμεις οι γυναικες ειμαστε οι περισσοτερες μονογαμικες αν και δεν αξιζει σε κανεναν αντρα να του ειμαστε πιστες.ολοι εχουν βρωμικο κ πονηρο μυαλο εστω αυτο το λιγο π διαθετουν .:P:P

Senior Member
    Εμμ μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός....αν ήθελα να κάνω σεξ με πολλές προφανώς θα πήγαινα με άλλες στην διάρκεια της σχέσης μου. Στις δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου δεν έχω απατήσει ούτε μία φορά το ταίρι μου (δεν το επιδίωξα άλλωστε). Αν ήθελα να το κάνω αυτό προφανώς θα προσπαθούσα να αποδείξω στην κάθε κοπέλα που συναντάω οτι είμαι special. Δεν ξέρω πάντως σίγουρα υπάρχουν σύντροφοι υποδείγματα, εγώ έχω διάφορα ελαττώματα και στην τελική ούτε είμαι ούτε προσπαθώ να αποδείξω οτι είμαι τέλειος...

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    πυστευω πως οι περισσοτεροι αντρες δεν θα ελεγαν οχι και σε 2η γυναικα για σεξ παντρεμενοι η ελευθεροι αλλα λενε οτι υπαρχουν και πιστοι λολ.ενω εμεις οι γυναικες ειμαστε οι περισσοτερες μονογαμικες αν και δεν αξιζει σε κανεναν αντρα να του ειμαστε πιστες.ολοι εχουν βρωμικο κ πονηρο μυαλο εστω αυτο το λιγο π διαθετουν .:P:P
    Σίγουρα δεν είναι όλοι άπιστοι αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που κάνει σεξ με την ίδια γυναίκα για 10 χρόνια και έστω να μην φαντασιώνεται άλλες...

Banned
    μα δεν ειπα οτι ολοι ειστε ετσι.Ειναι λιγοι αυτοι π ειναι πιστοι κ σεβονται την συντροφο του.

Senior Member
    Σου κάνει εντύπωση Μαρίνα που ένας άνθρωπος σαν εμένα δεν έχει στερηθεί τον έρωτα?

Banned
    Φυσικά συμφωνώ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι (και ίσως περισσότεροι άντρες απ\' ότι γυναίκες) τουλάχιστον φαντασιώνονται. Γιατί όχι εξάλλου, είναι πιστεύω στην ανθρώπινη φύση η πολυγαμία και όχι η μονογαμία. Το να φαντασιώνεσαι ή να θέλεις σεξ και με άλλους-άλλες για μένα δεν είναι δείγμα ότι δεν σέβεσαι το σύντροφο σου. Το να το κάνεις αδιακρίτως και εν αγνοία του είναι πρόβλημα όμως. Δεν πιστεύω στα \'υποδείγματα\'. Πιστεύω σε ανθρώπους που εκφράζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και βρίσκουν το δρόμο τους είτε μέσα είτε έξω από μια σχέση, αναλόγως.

Όχι δεν μου κάνει εντύπωση που ένας άνθρωπος σαν εσένα vince δεν έχει στερηθεί τον έρωτα. Θεωρείς ότι κάποιος θα υπέθετε ότι τον έχεις στερηθεί?

Senior Member
    Mαρίνα θεωρεις πώς η συνερευση σας και με άλλα ατομα βοηθα στην διατηρηση μιας ενδιαφερουσας σεξουαλικης ζωης (στο μεταξυ σας εννοω) ή τουλαχιστον με ελαχιστα αμειωτο ενδιαφερον?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast