Με ποσους/ποσες εχεται κανει ερωτα? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 208
    Originally posted by marina38
    Φυσικά συμφωνώ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι (και ίσως περισσότεροι άντρες απ\' ότι γυναίκες) τουλάχιστον φαντασιώνονται. Γιατί όχι εξάλλου, είναι πιστεύω στην ανθρώπινη φύση η πολυγαμία και όχι η μονογαμία. Το να φαντασιώνεσαι ή να θέλεις σεξ και με άλλους-άλλες για μένα δεν είναι δείγμα ότι δεν σέβεσαι το σύντροφο σου. Το να το κάνεις αδιακρίτως και εν αγνοία του είναι πρόβλημα όμως. Δεν πιστεύω στα \'υποδείγματα\'. Πιστεύω σε ανθρώπους που εκφράζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και βρίσκουν το δρόμο τους είτε μέσα είτε έξω από μια σχέση, αναλόγως.

Όχι δεν μου κάνει εντύπωση που ένας άνθρωπος σαν εσένα vince δεν έχει στερηθεί τον έρωτα. Θεωρείς ότι κάποιος θα υπέθετε ότι τον έχεις στερηθεί?

Μαρίνα συγνώμη, αλλά έχω μπερδευτεί. Πριν καιρό συζητούσαμε για μονογαμία και έλεγες πως δεν έχεις πρόβλημα να κάνετε εσύ και ο σύντροφος σου σεξ και με άλλους ανθρώπους όλοι μαζί. Μάλιστα έλεγες πως αυτό κρατάει και τη σχεση σας ζωντανή.
    Άλλαξε κάτι από τότε? Μου φαίνεται πως εκφράζεις τελείως διαφορετικές απόψεις σήμερα...

Banned
    Υπαρχουν πολλαζευγαρια π πανε με αλλα ζευγαρια και απορω δλδ πως την βρισκουν ετσι.δλδ να κερατωνει ο ενας τον αλλον και μπροστα στα ματια του?ειναι απαισιο......ποτε δνε θα εκανα κατι τετοιο με τον καλο μου.εκτος οτι θα ζηλευα τρελλα μετα θα κρυωνα απεναντι του .......και δεν νομιζω οτι ο σιντοφος μ γενικα οτι θα ηταν νορμαλ αν εβλεπαι να μου κανει ερωτα αλλος.ειναι αρρωστημενα αυτα.

Senior Member
    Ρε παιδιά εδω μιλάμε για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τις παρενέργειες που προκαλούν οπως έλλειψη ερωτικής επιθυμίας.Μήπως βρίσκομαι σε λάθος φορουμ;αν κάνετε θεραπεία και έχετε τόσες ορμές το διάστημα που δεν παίρνετε φάρμακα τι κάνετε;Απ\' \'οτι καταλαβαίνω περισσεύει ο αυτοσεβασμός σε μερικούς.Ο καθένας έχει τις δικές του αρχές και ορίζει όπως θέλει την λέξη αξιοπρέπεια.

Banned
    αξιοπρέπεια???? θα ανοιξω τοπικ σχετικο.:P

Senior Member
    Mαρινα σε πυροβολανε απο παντου; :)
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by giota
    Απ\' \'οτι καταλαβαίνω περισσεύει ο αυτοσεβασμός σε μερικούς.Ο καθένας έχει τις δικές του αρχές και ορίζει όπως θέλει την λέξη αξιοπρέπεια.
    αυτο πώς το καταλαβαινεις στο συγκεκριμενο θέμα Γιώτα? πώς θιγεται ο σεβασμος σου ή πώς ξερεις πώς περισσεύει σε καποιους άλλους?

προσεβαλε καποιος καποιον άλλο? εθιξε μηπως ? ή επεβαλε τη γνωμη του ως \"σωστη\"?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by giota
    Απ\' \'οτι καταλαβαίνω περισσεύει ο αυτοσεβασμός σε μερικούς.Ο καθένας έχει τις δικές του αρχές και ορίζει όπως θέλει την λέξη αξιοπρέπεια.
    αυτο πώς το καταλαβαινεις στο συγκεκριμενο θέμα Γιώτα? πώς θιγεται ο σεβασμος σου ή πώς ξερεις πώς περισσεύει σε καποιους άλλους?

προσεβαλε καποιος καποιον άλλο? εθιξε μηπως ? ή επεβαλε τη γνωμη του ως \"σωστη\"?
    Συμφωνώ.

Έκανες κ την πανικούλα ν\'ανοίξει τόπικ αξιοπρέπεια στα καλά του καθουμένου.....

Banned
    Θεοφανία, γιατί σου φαίνονται διαφορετικές? Όχι ότι δεν θα μπορούσαν να είναι και ευχαρίστως να εξηγούσα γιατί. Όμως δεν άλλαξε κάτι. Δεν νομίζεις ότι το \'όλοι μαζί\' αφαιρεί το \'αδιακρίτως και εν αγνοία\' που σαφώς είναι πρόβλημα? Εξάλλου δεν νομίζω να είπα ότι αυτό κρατά τη σχέση μας ζωντανή, μήπως αυτό είναι δική σου ερμηνεία? Γιατί δεν πιστεύω καθόλου ότι αν ένα ζευγάρι έχει βαρεθεί και έχει πάψει να υπάρχει έλξη μεταξύ τους, θα επανέλθει αν αποφασίσουν π.χ. ένα τρίο.

Σοφία, τα πάντα συμβάλουν στο να διατηρείται όχι μόνο το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά και πολλά άλλα στοιχεία μιας σχέσης, αυτά που είμαστε, αυτά που κάνουμε, αυτά που σκεφτόμαστε. Αλλά το σεξ με άλλους δεν είναι ο πυρήνας, η βάση, το θεμέλιο ούτε για όσα προϋπήρχαν ούτε για όσα αναπτύχθηκαν.

Αγαπητέ Ολα_ειναι_δανεικά, ας πυροβολάει όποιος θέλει, είμαι εκτός πεδίου βολής γιατί δεν βλέπω το λόγο να είναι αλλιώς.

Senior Member
    Συμφωνώ

Μαρινα....εχουμε ξανακάνει την ίδια κουβέντα και απ ότι θυμάμαι την είχαμε εξαντλήσει. Απλά το έθιξα γιατί έγραφες παραπάνω πως η σχέση σας είναι ζωντανή παρα τα τόσα χρόνια και έχετε την ίδια έλξη.
    Φαντάζομαι πως συμφωνείς ότι είναι διαφορετικό δυο άνθρωποι να είναι μόνο οι δυο τους σεξουαλικά για χρόνια και εντελώς διαφορετικό να ανταλλάσουν ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της σχέσης τους....
    Απ την αλλη δεν ξέρω πόση διαφορά έχει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ με άλλους εν αγνοία του συντρόφου του, ή με τις ευχές του. Το αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι το ίδιο....

Senior Member
    Μαρινα εγω καταλαβα τι ελεγες. Εσυ εκανες την διευκρινηση αλλα... Οταν μπορεσεις θελω να σου πω και κατι σημαντικο αλλα καποια αλλη στιγμη γιατι θα κλεισω τωρα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι να ξαναζωντανεψει μια σχεση/γαμος.στολεςκαμαριερας,γλι κα βασανιστιρια κλπ μονο φαντασια να υπαρχει,αρκει να το μοιραζμαστε με τον συντροφο μας και μονο.οταν ενα ζευγαρι καταφευγει σε παρτουζα για να ζωντανεψει τον ερωτα τους θεωρω οτι οχι μονο δνε θα το καταφερουν αλλαεχει ειδη τελειωση κ γαμος κ σχεση.

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Σοφία, τα πάντα συμβάλουν στο να διατηρείται όχι μόνο το ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά και πολλά άλλα στοιχεία μιας σχέσης, αυτά που είμαστε, αυτά που κάνουμε, αυτά που σκεφτόμαστε. Αλλά το σεξ με άλλους δεν είναι ο πυρήνας, η βάση, το θεμέλιο ούτε για όσα προϋπήρχαν ούτε για όσα αναπτύχθηκαν.
    Μαρίνα, καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Σε ειχα ρωτησει σε μια αναλογη συζητηση στο παρελθον αλλα γινοταν χαμος, κ τελικα δεν συνεχιστηκε η κουβεντα.

Καταλαβα τί εννοεις μ αυτα που γράφεις. Μονο που εγω δεν υποννοησα οτι το σεξ με αλλους ειναι η βαση ή ο πυρηνας για να δημιουργηθουν οσα αναπτυχθηκαν οχι μονο σε σας αλλα κ σε κανενα αλλο ζευγάρι που εχει σχεση. (εννοω οχι μονο σχεση σεξουαλικη).
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by vince
    Originally posted by εσωτερική_σήψη
    πριν ενα χρόνο θα σου απαντούσα σίγουρα αγάμητη αλλά τώρα που έχω σταθερή σχέση και πάει καλά θα πω κακογαμημένη.
    μπορεί να υπαρχουν κάποιες άσχημες μέρες (κυρίως λόγω της φάσης μου) αλλά με τίποτα δε συγκρίνονται με τις ωραίες!
    Χμμ, όταν η γυναίκα της σχέσης είναι μες τα νεύρα και λεει μαύρο ενώ όταν ειναι ήρεμη λεει άσπρο τι ισχύει τελικώς? Μπορεί δηλαδή εγώ να ικανοποιώ την σύντροφο μου και να μου εκφράζει την ευχαρίστηση της μόνο όταν είναι στα καλά της ή μόνο τις στιγμές της ικανοποίησης?

Γενικά η ερώτηση μου είναι. Η σύντροφος μου θα ικανοποιηθεί περισσότερο επειδή είναι ευδιάθετη ή λόγω της δικής μου προσπάθειας? Νιώθω πως μερικές φορές μπορεί να προσπαθήσω για το καλύτερο και αυτό να μην έρθει...άλλες φορές είναι σαν να έρχεται απο μόνο του..
    Εγώ το ακούω αυτό σαν μια αποσύνδεση.
    Βλέπεις, οτι η συμπεριφορά της, δεν συνδέεται τόσο με την δική σου συμπεριφορά, αλλά με την δική της εσωτερική διάθεση και φάση.
    Σαν, όταν δεν είναι καλά, κάποια πράγματα( ακόμα κι αν είναι αρκετά) να μην μπορούν να τη φτάσουν, ενώ όταν είναι καλά, να της αρκούν κι ελάχιστα.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Originally posted by Arsi
    Διορθώνεται?Είναι δύσκολο να ξαναέρθει το μυστήριο.Πιστεύω ότι θέλει μεγάλο υπόβαθρο να μη θεωρούμε τον άλλο δεδομένο.Δεν ξέρω δεν το έχω επεξεργαστεί μέσα μου αλλά το θεωρώ σχεδόν ανέφικτο το σεξ να είναι πάντα το ίδιο καλό.Μπορεί να είναι κ στη φύση μας.Είναι μονογαμική?Ή έχουμε ανάγκη την ποικιλία?
    Δύσκολο να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα...

Πράγματι φτάνει η σχέση σε ένα σημείο οπού η γυναίκα θεωρεί τον άντρα δεδομένο ή ο άντρας θεωρεί την γυναίκα δεδομένη (σαφώς αυτό μπορεί να συμβεί και για τους δυο..).

Σαν πρώτη εκτίμηση θα έλεγα πως απο την φύση μας είμαστε πολυγαμικοί και στην πορεία επιλέγουμε να γίνουμε μονογαμικοί..όμως δεν έχεις διαπιστώσει πως για τα άτομα που παραμένουν πολυγαμικοί το νόημα χάνεται??
    Το νόημα της ερωτικής απόλαυσης δε χάνεται αλλά χάνεται το νόημα της ίδιας της ζωής.Υπάρχουν κ άλλα στάδια πολύ σημαντικότερα σε μια ερωτική σχέση απ\'το πρωτόγονο πάθος του πρώτου καιρού.
    Η μαγεία του δεσίματος με έναν άνθρωπο,της πραγματικής αγάπης που μας εξελίσσει σαν ανθρώπους.Γιατί με το να αγαπάμε βαθιά κ να μας αγαπάνε είναι βήματα εσωτερικής εξέλιξης.
    Συμφωνώ απόλυτα...η άποψη σου ολοκλήρωσε αυτό που είπα προηγουμένως.

Πάνω στην αγάπη... νομίζω πως τις γυναίκες που γνώρισα ερωτικά στην ζωή μου ποτέ δεν έπαψα να τις αγαπάω κατα κάποιο τρόπο..έχω κρατήσει για την κάθε μία ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Δεν το εννοώ κυριολεκτικά βέβαια ίσως μερικοί καταλαβαίνουν τι εννοώ..

Τεσπα, η αγάπη που επικρατεί σε μια σχέση είναι σαφώς η καλή εξέλιξη της σχεσης. Ίσως όμως να μην είναι τόσο απλά τα πράγματα...:/
    Σε καταλαβαίνω,
    ΑΠΟΛΥΤΑ.
    όταν δίνω, το ψυχοκόμματό μου σε κάποιον,
    του δίνω ένα κομμάτι χώρο μέσα μου, πέρα απο τα σύνορα του χρόνου...
    Και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες,
    οτι ο χώρος μέσα μου για αγάπες, δεν θα υπάρχει πάντα..
    ήδη μέσα μου έχω παραπάνω απο έναν άνθρωπο,
    και ξέρω οτι ούτε εγώ θα σβήσω απο μέσα του, ούτε αυτός απο μέσα μου, κι ας χωρίσαμε.
    Πόσος χώρος υπάρχει?
    Αυτό νομίζω, στην πορεία θα φανεί.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast