Με ποσους/ποσες εχεται κανει ερωτα? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 208 of 208
    Senior Member
    [quote]Originally posted by vince
    Originally posted by Nora
    Πάνω από όλα είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους ακόμα και αν αυτό σημαίνει να συνευρεθείς ερωτικά με έναν άντρα, ή με 100 ή και με κανένα.
    Το παράλογο κατ\'εμέ είναι να κατακρίνουμε τους άλλους που κάνουν κάτι αντίθετο από εμάς, που μας φαίνεται παράδοξο.Αν αυτό όμως είναι που τους κάνει χαρούμενους?
    Συμφωνώ εν μέρη οτι πάνω απο όλα είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους αρκεί όμως να μην στερούμε την ευτυχία στον άλλο. Επομένως δεν είναι τόσο παράλογο όταν πχ ο μονογαμικός που θα φαει κέρατο να κατακρίνει τον πολυγαμικό που θα πηδήξει την σύντροφο του...εκτος αν αυτό που λέω ειναι παράλογο για σενα?

Παράλογο βρίσκω να έχει σχέση κάποιος πολυγαμική με κάποια μονογαμική.Γιατί το πρόβλημα δεν είναι να πηδήξει ο πολυγαμικός την σύντροφο του μογαμικού.Το πρόβλημα έγκειται ότι στο ζευγάρι μεταξύ τους, που αλλού είναι ο ένας και αλλού η άλλη.Δεν της έβαλε και το πιστόλι στον κρόταφο για να του κάτσει κιόλας. :P

Senior Member
    [i]Originally posted by Nora[i]Παράλογο βρίσκω να έχει σχέση κάποιος πολυγαμική με κάποια μονογαμική.Γιατί το πρόβλημα δεν είναι να πηδήξει ο πολυγαμικός την σύντροφο του μογαμικού.Το πρόβλημα έγκειται ότι στο ζευγάρι μεταξύ τους, που αλλού είναι ο ένας και αλλού η άλλη.Δεν της έβαλε και το πιστόλι στον κρόταφο για να του κάτσει κιόλας. :P
    Εννοείται.. απλά εγω δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικοί βλάκες παρα μονο ηλίθιοι που κάποτε ξυπνάνε...το θέμα είναι να μην βασιζόμαστε στην προσωρινή ηλιθιότητα του άλλου για να έχουμε καλά δεμένο τον γάιδαρο μας...αν και η τιμιότητα σπανίζει στις μέρες μας..

Senior Member
    Vince,

Θέτεις πολλά θέματα μαζί και τα συνδέεις.

Υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που δεν ξυπνάνε ποτέ,είτε κατ\'επιλογή είτε αδυνατούν

Δεν καταλαβαίνω το παράδειγμα σου περί δεμένου γαϊδάρου.Αυτό είναι το θέμα?Να δέσουμε τον γάιδαρο?Κρίμα γιατί κλωτσάνε τα καημένα

Συμφωνώ για την τιμιότητα σε όλα τα επιπέδα κιόλας
    Αν και μάλλον εσύ αλλιώς εννοείς την τιμιότητα, στις ερωτικές σχέσεις συγκεκριμένα

Banned
    Originally posted by Nora
    Panikoula αφού νιώθεις άσχημα γιατί το κάνεις?

Πάνω από όλα είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους ακόμα και αν αυτό σημαίνει να συνευρεθείς ερωτικά με έναν άντρα, ή με 100 ή και με κανένα.
    Το παράλογο κατ\'εμέ είναι να κατακρίνουμε τους άλλους που κάνουν κάτι αντίθετο από εμάς, που μας φαίνεται παράδοξο.Αν αυτό όμως είναι που τους κάνει χαρούμενους?

Εν πάσει περιπτώσει , αδυνατώ να καταλάβω το νόημα αυτής της ερώτησης και σε τι συμπεράσματα θα μπορούσε να μας οδηγήσει, πέραν των στατιστικών.

Vince, τι σχέση έχει η ηλικία και η συχνότητα που γράφουμε στο φόρουμ?
    Μπορεί να είσαι 20, να γράφεις στο φόρουμ και τα βράδυα να κάνεις σεξ επί ώρες ή το πρωί σεξ και το βράδυ φόρουμ.Πως συνδέονται αυτά μεταξύ τους?

βρε Νορα που και ποτε διαβασες οτι το κανω?ελεος.απλα μου το ζητησε ενα πρ συντροφος και τον διαολοστειλα.καλυτερα θα ειχα να χωριζα απο μια σχεση κ να πηδιεμαι με αλλον και αυτος με αλλη παρα να ειμαστε μαζι κ να κανουμε ο ενας τον αλλον ΤΑΡΑΝΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ μας.Και απλα το σηζηταμε.

Senior Member
    Σου παραθέτω απάντηση σου στην προηγούμενη σελίδα

\"σαββα εχω ξαναπει οτι εχωπαει με πολους αντρες και νιωθω ασχημα.\"

Βάσει αυτού σε ρώτησα, γιατί το κάνεις

Από κει και πέρα, ναι να κάνεις μόνο ότι σε κάνει να νιώθεις καλά και αν η παρτούζα δεν σε καλύπτει, μην την κάνεις

Senior Member
    Εγω δεν μπορ\'ω να τα καταλάβω.αν κάνετε θεραπεία με αντικαταθληπτικά υποτίθεται δεν έχεις ερωτική επιθυμία.Εμένα μια αγκαλιά στη φάση που βρίσκομαι είναι αρκετή ρε μανία μα το σεξ.Ε ρε γέλια τώρα που περιμένω τον άνδρα μου να ξεμπερκάρει.:P:P

Banned
    Originally posted by giota
    Εγω δεν μπορ\'ω να τα καταλάβω.αν κάνετε θεραπεία με αντικαταθληπτικά υποτίθεται δεν έχεις ερωτική επιθυμία.Εμένα μια αγκαλιά στη φάση που βρίσκομαι είναι αρκετή ρε μανία μα το σεξ.Ε ρε γέλια τώρα που περιμένω τον άνδρα μου να ξεμπερκάρει.:P:P
    βρε γιωτα δεν εχουμε και την ιδια ηλικια.εγω ειμαι 28 και εσυ νομιζω ειπες 50?παιζει σιμαισια κ αυτο.Και στον υπνο μου βλεπω οτι το κανω και τελειονω κιολας.ουφ τι τραβαω λολοολ
    Νορα εχω παει με πολλους μεμωνομενα οχι με ολους μαζι λολ.

Senior Member
    Σίγουρα η ηλικία πα\'ιζει ρόλο γιατί και εγώ κάποτε ήμουν 28 και θυμάμαι τα βράδια το κλάμα που έκανα, σκέψου ότι απο 20 χρόνων είμαι με τον άνδρα μου αλλά εγώ αναφέρομαι στο ότι τα συγκεκριμένα φάρμακα φέρνουν αναστολή της επιθυμίας και όσο διαρκεί η θεραπεία δεν νομίζω ότι το σεξ είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.Αλλοίμονο αν στην ηλικία σας δεν είχατε ορμές. Εκτός και δεν σας επηρεάζουν τα χάπια.Εγώ ξέρω τι είναι να περιμένεις ενα χρόνο και να είσαι νιόπαντρη 22 χρόνων κοπελίτσα.Οσο και αν το στερήθηκα δεν μπορούσα να πάω με άλλον δεν ήταν κάτι που θα με εξέφραζε, μπορεί να είμαι βλάκας αλλά έτσι ένιωθα.Και η πολλή σοκολάτα εκεί οφείλεται.Τέλος πάντων πρέπει να είμαι περίπτωση ισως γι\'αυτό έπεσα με τα μούτρα στα παιδιά.

Banned
    ναι μειωνουν την ορεξη κ αργουν τον οργασμο.φαντασου ποση ορεξη ειχα πριν.τρελενομουνα ειλικρηνα κ οταν το σηζητησα με ψυχολογο μ ειπε ειναι φυσιολογικο.χεχ

Senior Member
    Τουλάχιστον πρόσεχε τις επιλογές σου και απόλαυσέ το.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    ναι μειωνουν την ορεξη κ αργουν τον οργασμο.φαντασου ποση ορεξη ειχα πριν.τρελενομουνα ειλικρηνα κ οταν το σηζητησα με ψυχολογο μ ειπε ειναι φυσιολογικο.χεχ
    αχ βρε πανικουλα μου ειλικρινα σε ζηλευω(με την καλη ενοια) για τις ορμες σου!!!και γω καποτε ετσι ημουν περιπου.ειχα παααρα πολλες ορμες!τωρα με τα φαρμακα που παιρνω δεν εχουν εξαφανιστει τελειως,αλλα εχουν μειωθει αισθητα οι ορμες μου.:P

Senior Member
    κ μένα..

Banned
    και μεν μ εχουν μειωθει λιγο ,αλλα δνε ξερω ισως κ εγκεφαλικα να φτιαχνομαι η συναισθηματικα,,,,,

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314