Results 196 to 208 of 208
-
13-04-2009, 16:24 #196
[quote]Originally posted by vince
Originally posted by Nora
Πάνω από όλα είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους ακόμα και αν αυτό σημαίνει να συνευρεθείς ερωτικά με έναν άντρα, ή με 100 ή και με κανένα.
Το παράλογο κατ\'εμέ είναι να κατακρίνουμε τους άλλους που κάνουν κάτι αντίθετο από εμάς, που μας φαίνεται παράδοξο.Αν αυτό όμως είναι που τους κάνει χαρούμενους?
Παράλογο βρίσκω να έχει σχέση κάποιος πολυγαμική με κάποια μονογαμική.Γιατί το πρόβλημα δεν είναι να πηδήξει ο πολυγαμικός την σύντροφο του μογαμικού.Το πρόβλημα έγκειται ότι στο ζευγάρι μεταξύ τους, που αλλού είναι ο ένας και αλλού η άλλη.Δεν της έβαλε και το πιστόλι στον κρόταφο για να του κάτσει κιόλας. :P
- 13-04-2009, 16:31 #197
[i]Originally posted by Nora[i]Παράλογο βρίσκω να έχει σχέση κάποιος πολυγαμική με κάποια μονογαμική.Γιατί το πρόβλημα δεν είναι να πηδήξει ο πολυγαμικός την σύντροφο του μογαμικού.Το πρόβλημα έγκειται ότι στο ζευγάρι μεταξύ τους, που αλλού είναι ο ένας και αλλού η άλλη.Δεν της έβαλε και το πιστόλι στον κρόταφο για να του κάτσει κιόλας. :P
13-04-2009, 16:50 #198
Vince,
Θέτεις πολλά θέματα μαζί και τα συνδέεις.
Υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που δεν ξυπνάνε ποτέ,είτε κατ\'επιλογή είτε αδυνατούν
Δεν καταλαβαίνω το παράδειγμα σου περί δεμένου γαϊδάρου.Αυτό είναι το θέμα?Να δέσουμε τον γάιδαρο?Κρίμα γιατί κλωτσάνε τα καημένα
Συμφωνώ για την τιμιότητα σε όλα τα επιπέδα κιόλας
Αν και μάλλον εσύ αλλιώς εννοείς την τιμιότητα, στις ερωτικές σχέσεις συγκεκριμένα
13-04-2009, 17:19 #199
Originally posted by Nora
Panikoula αφού νιώθεις άσχημα γιατί το κάνεις?
Πάνω από όλα είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους ακόμα και αν αυτό σημαίνει να συνευρεθείς ερωτικά με έναν άντρα, ή με 100 ή και με κανένα.
Το παράλογο κατ\'εμέ είναι να κατακρίνουμε τους άλλους που κάνουν κάτι αντίθετο από εμάς, που μας φαίνεται παράδοξο.Αν αυτό όμως είναι που τους κάνει χαρούμενους?
Εν πάσει περιπτώσει , αδυνατώ να καταλάβω το νόημα αυτής της ερώτησης και σε τι συμπεράσματα θα μπορούσε να μας οδηγήσει, πέραν των στατιστικών.
Vince, τι σχέση έχει η ηλικία και η συχνότητα που γράφουμε στο φόρουμ?
Μπορεί να είσαι 20, να γράφεις στο φόρουμ και τα βράδυα να κάνεις σεξ επί ώρες ή το πρωί σεξ και το βράδυ φόρουμ.Πως συνδέονται αυτά μεταξύ τους?
βρε Νορα που και ποτε διαβασες οτι το κανω?ελεος.απλα μου το ζητησε ενα πρ συντροφος και τον διαολοστειλα.καλυτερα θα ειχα να χωριζα απο μια σχεση κ να πηδιεμαι με αλλον και αυτος με αλλη παρα να ειμαστε μαζι κ να κανουμε ο ενας τον αλλον ΤΑΡΑΝΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ μας.Και απλα το σηζηταμε.
13-04-2009, 17:33 #200
Σου παραθέτω απάντηση σου στην προηγούμενη σελίδα
\"σαββα εχω ξαναπει οτι εχωπαει με πολους αντρες και νιωθω ασχημα.\"
Βάσει αυτού σε ρώτησα, γιατί το κάνεις
Από κει και πέρα, ναι να κάνεις μόνο ότι σε κάνει να νιώθεις καλά και αν η παρτούζα δεν σε καλύπτει, μην την κάνεις
13-04-2009, 17:49 #201
Εγω δεν μπορ\'ω να τα καταλάβω.αν κάνετε θεραπεία με αντικαταθληπτικά υποτίθεται δεν έχεις ερωτική επιθυμία.Εμένα μια αγκαλιά στη φάση που βρίσκομαι είναι αρκετή ρε μανία μα το σεξ.Ε ρε γέλια τώρα που περιμένω τον άνδρα μου να ξεμπερκάρει.:P:P
13-04-2009, 18:01 #202
Originally posted by giota
Εγω δεν μπορ\'ω να τα καταλάβω.αν κάνετε θεραπεία με αντικαταθληπτικά υποτίθεται δεν έχεις ερωτική επιθυμία.Εμένα μια αγκαλιά στη φάση που βρίσκομαι είναι αρκετή ρε μανία μα το σεξ.Ε ρε γέλια τώρα που περιμένω τον άνδρα μου να ξεμπερκάρει.:P:P
Νορα εχω παει με πολλους μεμωνομενα οχι με ολους μαζι λολ.
13-04-2009, 18:27 #203
Σίγουρα η ηλικία πα\'ιζει ρόλο γιατί και εγώ κάποτε ήμουν 28 και θυμάμαι τα βράδια το κλάμα που έκανα, σκέψου ότι απο 20 χρόνων είμαι με τον άνδρα μου αλλά εγώ αναφέρομαι στο ότι τα συγκεκριμένα φάρμακα φέρνουν αναστολή της επιθυμίας και όσο διαρκεί η θεραπεία δεν νομίζω ότι το σεξ είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.Αλλοίμονο αν στην ηλικία σας δεν είχατε ορμές. Εκτός και δεν σας επηρεάζουν τα χάπια.Εγώ ξέρω τι είναι να περιμένεις ενα χρόνο και να είσαι νιόπαντρη 22 χρόνων κοπελίτσα.Οσο και αν το στερήθηκα δεν μπορούσα να πάω με άλλον δεν ήταν κάτι που θα με εξέφραζε, μπορεί να είμαι βλάκας αλλά έτσι ένιωθα.Και η πολλή σοκολάτα εκεί οφείλεται.Τέλος πάντων πρέπει να είμαι περίπτωση ισως γι\'αυτό έπεσα με τα μούτρα στα παιδιά.
13-04-2009, 18:30 #204
ναι μειωνουν την ορεξη κ αργουν τον οργασμο.φαντασου ποση ορεξη ειχα πριν.τρελενομουνα ειλικρηνα κ οταν το σηζητησα με ψυχολογο μ ειπε ειναι φυσιολογικο.χεχ
13-04-2009, 18:35 #205
Τουλάχιστον πρόσεχε τις επιλογές σου και απόλαυσέ το.
13-04-2009, 20:27 #206
Originally posted by panikoula
ναι μειωνουν την ορεξη κ αργουν τον οργασμο.φαντασου ποση ορεξη ειχα πριν.τρελενομουνα ειλικρηνα κ οταν το σηζητησα με ψυχολογο μ ειπε ειναι φυσιολογικο.χεχ
13-04-2009, 21:29 #207
κ μένα..
13-04-2009, 21:36 #208
και μεν μ εχουν μειωθει λιγο ,αλλα δνε ξερω ισως κ εγκεφαλικα να φτιαχνομαι η συναισθηματικα,,,,,
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)