Results 136 to 150 of 421
Thread: Ρε παιδιά βοήθεια!
-
21-04-2009, 17:02 #136
I love humor...σε οποιον αρεσει
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 21-04-2009, 17:16 #137
Originally posted by weird
Επίσης, το να χαρακτηρίζεις άτομα ως Stalin είναι άκρως προσβλητικό και ανώριμο.
Μα επιτέλους, Πάνο χαλάρωσε. Νομίζω οτι είσαι λίγο εκτός εαυτού γιατί δεν μπορώ να δεχτώ οτι τα λες αυτά εν ψυχραιμία.
Εγώ να χαλαρώσω? Μπήκα στο θρεντ και αμέσως αμέσως είδα 3 ποστ σου στη σειρά, όπου στο δεύτερο είχες ψάξει τους όρους χρήσης και είχες απομονώσει μία-μία την ατάκα μου-μέσα φυσικά σε ένα χάος κειμένου-για να πετύχεις τι? Για να με φοβήσεις και να συμμορφωθώ? Να συμμορφωθώ για τί? Για ένα \"ότι να ναι\" η που χρησιμοποίησα την λέξη \"υπομανία\" σαν έκφραση-μεταφορικά και όχι διαγνωστικά-για να περιγράψω τον τρόπο γραφής σου, όπως άλλωστε την χρησιμοποίησα για μένα πριν όταν ανέφερα ότι κάποιες περιόδους έγραφα έτσι και εγώ. ..μήπως τρελαίνω και τον εαυτό μου? Ήμουν αμυντικός γιατί κατηγορήθηκα ότι \"Τρελαίνω τον κόσμο\"-κάτι που είναι \"λίγο\" χοντρό, ενώ εγώ χρησιμοποίησα μια ατάκα σαν αναλογία όπως θα έκανε ο κάθε άνρθρωπος. Αν μη τι άλλο εσείς είστε εκτός εαυτού, που μέσα από κατεβατά προσπαθείτε να με κατηγορήσετε...λες και δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο καλύτερο στην ζωή σας, από το να ψειρίζετε τα γραφόμενα ένός αγνώστου ατόμου σε ένα φορουμ στο ιντερνετ, που στην τελική μόνο να βοηθήσω ήθελα και να μοιραστώ κάποιες πληροφορίες.
Κομμένοι με το \"ψυχολόγος\", λοιπόν, δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι είμαι ψυχολόγος, το έγραψα στην αρχή στο προφίλ μου και το έσβησα προχθές όταν συνειδητοποίησα ότι το είχα γραμμένο εκεί...λοιπόν ένα απλό καθημερινό άτομο είμαι που θα μπορούσα να δουλεύω στην διπλανή καφετέρια, ούτε \"ειδικός\" ούτε τίποτα τέτοιο. Θέλεις να μιλήσεις μέ ένα καθημερινό άτομο στον ιντερνετ που θα συμπεριφέρεται σαν κάθε άτομο, όπως θέλει και όχι κάτω από την ταμπέλα του ειδικού? Εγώ εδώ είμαι. Αν δεν θες γεια σας!
Λοιπόν αυτό με τις 3 προτάσεις τώρα το είδα, συμφωνώ με την πρώτη πρόταση, με την δεύτερη θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω μαζί στο \"υποσυνείδητο\" γιατί απλά δεν υπάρχει, ο Freud ποτέ δεν υποστήριξε ότι υπάρχει \"υποσυνείδητο\", την λέξη την χρησιμοποησαν λανθασμένα στην Αγγλική βιβλιογραφία και κατέληξε να είναι ένας ακόμη μύθος. Ο Freud είχε μιλήσει για α-συνείδητο και τα προ-συνείδητο, το πρώτο είναι όταν ψυχολογικές λειτουργίες αν και υπάρχουν δεν εμφανίζονται στην εμπειρία, το δεύτερο είναι όταν δεν το άτομο δεν έχει γνώση της εμπειρίας αλλά παρ\'όλα αυτά μπορεί να στρέψει την προσοχή του πάνω τους και να γίνουν συνειδητές. Το δεύτερο φυσικά υπάρχει, είναι όπως οι αρνητικές αυτόματες σκέψεις που αναφέρει η γνωστική σχολή, για το πρώτο υπάρχουν κάποια στοιχεία ότι υπάρχει, αλλά η επιρροή του είναι πολύ μικρότερη από αυτή που είχε θεωρήσει ο Freud (70%-α-συνείδυτο, 30%-συνυδειτό). Οι σημερινές θεωρήσεις γενικά πιστεύουν ότι το ασυνύδειτο είναι ο μικρότερος \"χώρος\" γύρω από το συνυδειτό που δεν καταφέρνει να γίνει συνυδειτός αλλά παρ\'όλα αυτά μπορεί να επηρεάσει σε κάποιο βαθμό την συμπεριφορά. Π.χ. ο χρόνος αντίδρασης είναι μικρότερος αν την λέξη χελιδόνι την ακολουθήσει η λέξη καναρίνι αλλά μεγαλύτερος αν την ακολουθήσει π.χ. η λέξη δικαιοσύνη. Αυτό γιατί η ενεργοποιήση μιας έννοιας ενεργοποιεί και τις γειτονικές έννοιες, και χωρίς αυτές να γίνονται συνειδητές επηρεάζουν την συμπεριφορά και είναι ποιο \"έτοιμες\" να γίνουν συνειδητές. Αλλά αυτό όπως το θεώρησε ο Freud ότι υπάρχει ένας τεράστιος χώρος που γίνονται πράγματα συνέχεια, και υπάρχουν καταπιεσμένες σεξουαλικές ορμές, και εφανίζονται σαν σύμβολα στα όνειρα όπως φαλλικά σύμβολα που σημαίνουν συγκεκριμένα πράγματα όπως σεξουαλικές καταπιεσμένες ορμές, ή τα στάδια της ηλικίας όπως το \"στοματικό\" η το \"πρωκτικό\" που αν δεν τις λύσεις θα πάθεις και την ανάλογη νεύρωση σε μεγάλη ηλικία δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα. Γενικά η ψυχανάλυση στην original μορφή της είναι όπως η αλχημία, ανακάλυψε κάποια πράγματα που ισχύουν αλλά για το λάθος λόγο, ενώ η θεωρία από πίσω είναι σχεδόν μυστικιστική.
Για το 3), αναφέρομαι στο κείμενο σου στην σελίδα 5, ένα χαοτικό κείμενο που βρίσκεις από λέξεις γραμμένες στα κεφαλέα μέχρι λέξεις γραμμένες Ε Τ Σ Ι, και οργάνωση
κάπως
έτσι
και ακολουθήθηκε και από ένα ατόφιο κοπι πειστ κείμενο, όπου πραγματικά εγώ δεν κατάλαβα ποιο από αυτά τα γράφει ο καθηγητής και ποιο εσύ, σε εκείνο το σημείο είχα χαθεί στο γραφο-χάος...γιατί εκτός από σένα υπήρχε και η anwnimi να μου γράφει τις δικογραφίες-κατεβατά και εγώ να πρέπει να απαντήσω σε όλα αυτά τα ποστς...
Όσο για αυτά που απομόνωσες πριν για να με κατηγορήσεις, ένα μεγάλο μέρος από αυτά που γράψατε και εσυ και η anwnimi ήταν προσωπικες ψευδο-αναλύσεις για το τι κάνω και το ποιος είμαι, όπου φυσικά καταλλήγαμε να έχω και συμβουλές καριέρας να μην πάω ποτέ να γίνω ψυχοθεραπευτής...λοιπόν αυτές τις προσωπικές νύξεις δεν τις έθιξα ποτέ, μήπως να πάω και εγώ στην διαχείριση να διαμαρτυριθώ? Όχι μάλλον λέω να κάνω μηνύσεις είναι τόσο σοβαρό το ιντερνετ και το θέμα έχει πάρει διαστάσεις...
Όσο για το τελευταίο ποστ μου πρως τα εσένα Weird, ήταν όλο χαλαρά γραμμένο και αστείο αλλά φυσικά δεν το κατάλαβες αυτό...
περαστικά για τον πυρετό.
21-04-2009, 17:22 #138
Originally posted by keep_walking
I love humor...σε οποιον αρεσει
χαχα μάλλον δεν αρέσει σε πολλούς εδώ μέσα keep...έτσι έχω καταλάβει...είναι το εντελώς λάθος μέρος να έρθεις να χαλαρώσεις...δηλαδή αν δεν πρόκειται για επείγωντα ψυχιατρικά με τον κάθε wanna-be εδώ μέσα να σε υπερ-αναλύσει ούτε για πλάκα μην δοκιμάσεις να μπεις η να πεις κάτι ποιο χαλαρό...Πλάκα πλάκα οι \"ψυχώσεις\" είναι το ποιο cool μέρος του φορουμ ασυζητητί! Έσύ και ο vince αλλά και όποιος άλλος μπαίνει εκεί μέσα πάντα έχει ποιο χαλαρό τρόπο γραφής από άλλα σαμπ-φορουμ όπως το \"σχέσεις\" η εδώ μέσα...
21-04-2009, 17:30 #139
Με συνοπτικες διαδικασιες τωρα εισαι...καταδικασμενος:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-04-2009, 17:43 #140
..Αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα να παρέμβω , σχετικά με την συμπεριφορά του μέλους Petran και τους όρους χρήσης:
Συμφωνώ εν πρώτοις με τη weird και την ανώνυμη πως κανείς δεν μπορεί να επιβάλει σε κανένα, με ποιο στιλ γραφής θα εκφράζεται. Εφόσον τα κείμενα του όποιου μέλους, δεν αντιβαίνουν τους όρους χρήσης έναντι των υπολοίπων μελών και έναντι της εύρυθμης και αδιάκοπτης λειτουργίας του φόρουμ, ο καθένας μπορεί μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας να γράφει όπως, όσο και ότι θέλει. Είναι στη κρίση των συνομιλητών / αναγνωστών, αν δεν τους αρέσει να μη το διαβάσουν και κατά δεύτερο λόγο, σ\' ένα διάλογο να μην απαντήσουν...
Μέχρι εδώ φαντάζομαι δεν διαφωνεί ούτε ο ίδιος ο Πετράν.
Από την άλλη μερια θεωρώ υπερβολικό και κυρίως αντιδεοντολογικό, να ψάχνουμε νομικίστικα και δικομανικά \"παραθυράκια\"- αν μου επιτρέπεται ο όρος και δεν βρεθώ κατηγορούμενος σε ειδικού τύπου δικαστήριο - με παραγράφους και υποκεφάλαια των όρων χρήσης για να αποτυπώσουμε την - κατά την άποψη ορισμένων μελών - παρεκκλίνουσα από τους όρους χρήσης, συμπεριφορά του Πετράν. Σιγά - σιγά θα ζητήσουμε από τους διαχειριστές να αποβάλουν τον άνθρωπο επειδή δεν συμφωνεί με τις απόψεις άλλων μελών? Επειδή δεν του αρέσει το στιλ γραφής της weird κι έκανε το λάθος να το πει ? Επειδή δήλωσε ψυχολόγος, αστροναύτης ή ό,τι στην ευχή ήθελε και προσπαθεί βάσει της επιστήμης που σπούδασε να επικοινωνήσει με άλλα μέλη - σε γλώσσα που εγώ σαν απλός χρήστης δυσκολεύομαι να κατανοήσω, αλλά παρ\' όλα αυτά δεν με προσβάλει ?
Σε παλιότερα θέματα και σε περιπτώσεις χυδαίας προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την ίδια ευαισθησία που παρατηρώ σήμερα στο να αναλύονται υποκεφάλαια και να \"διυλίζονται κώνωπες\" ψιλών γραμμάτων των όρων χρήσης για να στηλιτευθεί η συμπεριφορά του Πετράν , δεν την είδα δυστυχώς.
Θεωρώ υπερβολική τη στάση σας Weird & anwnimi, ξεκινήσατε ένα διάλογο και τελικά καταφέρατε - με τη συμβολή του Petran βέβαια - να τον αναγάγετε και πάλι, σε προσωπική αντιπαράθεση. Αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις δεν προάγουν την εποικοδομητικη και παντοιοτρόπως ωφέλιμη συζήτηση και όλοι οι συμμετέχοντες, κατά το ποσοστό που σας αναλογεί - έναντι των υπολοίπων μελών και κυρίως έναντι του θεματοθέτη - φέρετε ευθύνη.
Θα τελειώσω με μια παρατήρηση για τον φίλο Petran : Stalin, Hitler κλπ, δεν αποκαλούμε κανέναν ούτε για αστείο. Ήταν χοντράδα , έστω κι αν είμαι σίγουρος πως ο χαρακτηρισμός ειπώθηκε σαν απόρροια εκνευρισμού και για να αποτυπώσεις με έντονο τρόπο την τυχόν δυσαρέσκεια σου....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
21-04-2009, 17:45 #141
Με συνοπτικες διαδικασιες τωρα εισαι...καταδικασμενος:P
Πάει τώρα μου έρχεται το δικόχαρτο! Ελπίζω να παρευρεθείς στην δίκη keep σαν μάρτυρας υπεράσπισης λολ
21-04-2009, 17:49 #142
Originally posted by PETRAN
Originally posted by weird
Επίσης, το να χαρακτηρίζεις άτομα ως Stalin είναι άκρως προσβλητικό και ανώριμο.
Μα επιτέλους, Πάνο χαλάρωσε. Νομίζω οτι είσαι λίγο εκτός εαυτού γιατί δεν μπορώ να δεχτώ οτι τα λες αυτά εν ψυχραιμία.
Εγώ να χαλαρώσω? Μπήκα στο θρεντ και αμέσως αμέσως είδα 3 ποστ σου στη σειρά, όπου στο δεύτερο είχες ψάξει τους όρους χρήσης και είχες απομονώσει μία-μία την ατάκα μου-μέσα φυσικά σε ένα χάος κειμένου-για να πετύχεις τι? Για να με φοβήσεις και να συμμορφωθώ? Να συμμορφωθώ για τί? Για ένα \"ότι να ναι\" η που χρησιμοποίησα την λέξη \"υπομανία\" σαν έκφραση-μεταφορικά και όχι διαγνωστικά-για να περιγράψω τον τρόπο γραφής σου, όπως άλλωστε την χρησιμοποίησα για μένα πριν όταν ανέφερα ότι κάποιες περιόδους έγραφα έτσι και εγώ. ..μήπως τρελαίνω και τον εαυτό μου? Ήμουν αμυντικός γιατί κατηγορήθηκα ότι \"Τρελαίνω τον κόσμο\"-κάτι που είναι \"λίγο\" χοντρό, ενώ εγώ χρησιμοποίησα μια ατάκα σαν αναλογία όπως θα έκανε ο κάθε άνρθρωπος. Αν μη τι άλλο εσείς είστε εκτός εαυτού, που μέσα από κατεβατά προσπαθείτε να με κατηγορήσετε...λες και δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο καλύτερο στην ζωή σας, από το να ψειρίζετε τα γραφόμενα ένός αγνώστου ατόμου σε ένα φορουμ στο ιντερνετ, που στην τελική μόνο να βοηθήσω ήθελα και να μοιραστώ κάποιες πληροφορίες.
λοιπόν, δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι είμαι ψυχολόγος, το έγραψα στην αρχή στο προφίλ μου και το έσβησα προχθές όταν συνειδητοποίησα ότι το είχα γραμμένο εκεί...λοιπόν ένα απλό καθημερινό άτομο είμαι που θα μπορούσα να δουλεύω στην διπλανή καφετέρια, ούτε \"ειδικός\" ούτε τίποτα τέτοιο. Θέλεις να μιλήσεις μέ ένα καθημερινό άτομο στον ιντερνετ που θα συμπεριφέρεται σαν κάθε άτομο, όπως θέλει και όχι κάτω από την ταμπέλα του ειδικού? Εγώ εδώ είμαι. Αν δεν θες γεια σας!
Λοιπόν αυτό με τις 3 προτάσεις τώρα το είδα, συμφωνώ με την πρώτη πρόταση, με την δεύτερη θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω μαζί στο \"υποσυνείδητο\" γιατί απλά δεν υπάρχει, ο Freud ποτέ δεν υποστήριξε ότι υπάρχει \"υποσυνείδητο\", την λέξη την χρησιμοποησαν λανθασμένα στην Αγγλική βιβλιογραφία και κατέληξε να είναι ένας ακόμη μύθος. Ο Freud είχε μιλήσει για α-συνείδητο και τα προ-συνείδητο, το πρώτο είναι όταν ψυχολογικές λειτουργίες αν και υπάρχουν δεν εμφανίζονται στην εμπειρία, το δεύτερο είναι όταν δεν το άτομο δεν έχει γνώση της εμπειρίας αλλά παρ\'όλα αυτά μπορεί να στρέψει την προσοχή του πάνω τους και να γίνουν συνειδητές. Το δεύτερο φυσικά υπάρχει, είναι όπως οι αρνητικές αυτόματες σκέψεις που αναφέρει η γνωστική σχολή, για το πρώτο υπάρχουν κάποια στοιχεία ότι υπάρχει, αλλά η επιρροή του είναι πολύ μικρότερη από αυτή που είχε θεωρήσει ο Freud (70%-α-συνείδυτο, 30%-συνυδειτό). Οι σημερινές θεωρήσεις γενικά πιστεύουν ότι το ασυνύδειτο είναι ο μικρότερος \"χώρος\" γύρω από το συνυδειτό που δεν καταφέρνει να γίνει συνυδειτός αλλά παρ\'όλα αυτά μπορεί να επηρεάσει σε κάποιο βαθμό την συμπεριφορά. Π.χ. ο χρόνος αντίδρασης είναι μικρότερος αν την λέξη χελιδόνι την ακολουθήσει η λέξη καναρίνι αλλά μεγαλύτερος αν την ακολουθήσει π.χ. η λέξη δικαιοσύνη. Αυτό γιατί η ενεργοποιήση μιας έννοιας ενεργοποιεί και τις γειτονικές έννοιες, και χωρίς αυτές να γίνονται συνειδητές επηρεάζουν την συμπεριφορά και είναι ποιο \"έτοιμες\" να γίνουν συνειδητές. Αλλά αυτό όπως το θεώρησε ο Freud ότι υπάρχει ένας τεράστιος χώρος που γίνονται πράγματα συνέχεια, και υπάρχουν καταπιεσμένες σεξουαλικές ορμές, και εφανίζονται σαν σύμβολα στα όνειρα όπως φαλλικά σύμβολα που σημαίνουν συγκεκριμένα πράγματα όπως σεξουαλικές καταπιεσμένες ορμές, ή τα στάδια της ηλικίας όπως το \"στοματικό\" η το \"πρωκτικό\" που αν δεν τις λύσεις θα πάθεις και την ανάλογη νεύρωση σε μεγάλη ηλικία δεν υπάρχουν ούτε για πλάκα. Γενικά η ψυχανάλυση στην original μορφή της είναι όπως η αλχημία, ανακάλυψε κάποια πράγματα που ισχύουν αλλά για το λάθος λόγο, ενώ η θεωρία από πίσω είναι σχεδόν μυστικιστική.
Για το 3), αναφέρομαι στο κείμενο σου στην σελίδα 5, ένα χαοτικό κείμενο που βρίσκεις από λέξεις γραμμένες στα κεφαλέα μέχρι λέξεις γραμμένες Ε Τ Σ Ι, και οργάνωση
κάπως
έτσι
και ακολουθήθηκε και από ένα ατόφιο κοπι πειστ κείμενο, όπου πραγματικά εγώ δεν κατάλαβα ποιο από αυτά τα γράφει ο καθηγητής και ποιο εσύ, σε εκείνο το σημείο είχα χαθεί στο γραφο-χάος...γιατί εκτός από σένα υπήρχε και η anwnimi να μου γράφει τις δικογραφίες-κατεβατά και εγώ να πρέπει να απαντήσω σε όλα αυτά τα ποστς...
Όσο για αυτά που απομόνωσες πριν για να με κατηγορήσεις, ένα μεγάλο μέρος από αυτά που γράψατε και εσυ και η anwnimi ήταν προσωπικες ψευδο-αναλύσεις για το τι κάνω και το ποιος είμαι, όπου φυσικά καταλλήγαμε να έχω και συμβουλές καριέρας να μην πάω ποτέ να γίνω ψυχοθεραπευτής...λοιπόν αυτές τις προσωπικές νύξεις δεν τις έθιξα ποτέ, μήπως να πάω και εγώ στην διαχείριση να διαμαρτυριθώ? Όχι μάλλον λέω να κάνω μηνύσεις είναι τόσο σοβαρό το ιντερνετ και το θέμα έχει πάρει διαστάσεις...
Όσο για το τελευταίο ποστ μου πρως τα εσένα Weird, ήταν όλο χαλαρά γραμμένο και αστείο αλλά φυσικά δεν το κατάλαβες αυτό...
περαστικά για τον πυρετό.
Αυτό, είναι ένα χαώδες κείμενο, με αρκετές εκφράσεις που προσωπικά μου δείχνουν τι δείγμα ανθρώπου είσαι
\"Κομμένοι με το \"ψυχολόγος\",\"Αν δεν θες γεια σας!\"
Ηρέμησε. Το επαναλαμβάνω...
Οσο για τα κεφαλαία και τα κενά ανάμεσα στα γράμματά μου, που ΤΟΣΟ σε παραξένεψαν, αυτό το βρίκσω μάλλον παράξενο.
Εχω δει κι άλλες φορές παλιότερα ξέσπασμά σου στο φόρουμ και βλέπω και τώρα, οπότε δεν εκλήσσομαι.
Παρακάτω, παραθέτω αυτούσιο το χαώδες μου κείμενο των 5 χιλιάδων λέξεων ( μα τί υπερβολή των υπερβολών!! Και μετά λες εμένα υπερβολικη..)
βάσει του οποίου με χαρακτήρισες όπως με χαρακτήρισες.
Και ναι, άτομα χοντροκομμένα σαν εσένα που υπολείπονται διάθεσης και ευαισθησίας να κατανοήσουν το οτιδήποτε μπορεί να είναι διαφορετικό απο αυτούς, κατά τη γνώμη μου ούτε γι αστείο δεν θα έπρεπε να γίνουν ψυχολόγοι.
υγ. γιατρέ, ελπίζω να μην με διαγνώσετε, επειδή έγραψα 3 ξεχωριστά ποστ, που αν τα ένωνα σε ένα και πάλι την έκταση του δικού σας, δεν θα την έφταναν με τίποτες))
Κι εγώ έχω χιούμορ βρε παιδία, τι με περάσατε????
Ειδικά με τον πυρετό είμαι cool!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 17:51 #143
Χμ για να κανω το δικηγορο του διαβολου οσοι εχουν ψυχολογικα προβληματα ειναι ιδιαιτερα \"ευαισθητοι\" και \"ευαλωτοι\" ενω οι αλλοι οι \"φυσιολογικοι\" ειναι...ντουβαρια.
Χαχαχαχαχα.
Απαντώντας σου, θεωρώ οτι είναι πολύ πιθανό, άνθρωποι που έχουν αγχη, πανικούς και οτιδήποτε ψυχολογικό να νιώθουν ευάλωτοι και να είναι ή να έχουν γίνει πιο ευαίσθητοι απο έναν καθόλα λειτρουργικό μέσο άνθρωπο.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 17:53 #144
Humor εχεις...αλλα χωνεις
Ενταξει η συζητηση δεν βγαζει πουθενα...χωστε ελευθερα ή δωστε τα χερια που λεμε,ετσι κι αλλιως το νοημα εχει χαθει.
Παν μετρον αριστον εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-04-2009, 17:55 #145
Ενταξει η συζητηση δεν βγαζει πουθενα...χωστε ελευθερα ή δωστε τα χερια που λεμε,ετσι κι αλλιως το νοημα εχει χαθει.
Παν μετρον αριστον εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεε.
χαχαχαχα
ο τίτλος του θρεντ το περιγράφει απόλυτα
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
21-04-2009, 17:58 #146
Ναι θεωρησα οτι οποια επιθεση ο Petran εκανε προς εσας ηταν αστεια σε συγκριση με την επιθεση την δικια σας.
Τα σχολια περι Stalin κλπ ειναι αστεια σε σχεση με το οτι κατα καποιο του καθορισατε ακομα και το επαγγελματικο κομματι.
Η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-04-2009, 17:58 #147
Originally posted by sabb
..Αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα να παρέμβω , σχετικά με την συμπεριφορά του μέλους Petran και τους όρους χρήσης:
Συμφωνώ εν πρώτοις με τη weird και την ανώνυμη πως κανείς δεν μπορεί να επιβάλει σε κανένα, με ποιο στιλ γραφής θα εκφράζεται. Εφόσον τα κείμενα του όποιου μέλους, δεν αντιβαίνουν τους όρους χρήσης έναντι των υπολοίπων μελών και έναντι της εύρυθμης και αδιάκοπτης λειτουργίας του φόρουμ, ο καθένας μπορεί μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας να γράφει όπως, όσο και ότι θέλει. Είναι στη κρίση των συνομιλητών / αναγνωστών, αν δεν τους αρέσει να μη το διαβάσουν και κατά δεύτερο λόγο, σ\' ένα διάλογο να μην απαντήσουν...
Μέχρι εδώ φαντάζομαι δεν διαφωνεί ούτε ο ίδιος ο Πετράν.
Από την άλλη μερια θεωρώ υπερβολικό και κυρίως αντιδεοντολογικό, να ψάχνουμε νομικίστικα και δικομανικά \"παραθυράκια\"- αν μου επιτρέπεται ο όρος και δεν βρεθώ κατηγορούμενος σε ειδικού τύπου δικαστήριο - με παραγράφους και υποκεφάλαια των όρων χρήσης για να αποτυπώσουμε την - κατά την άποψη ορισμένων μελών - παρεκκλίνουσα από τους όρους χρήσης, συμπεριφορά του Πετράν. Σιγά - σιγά θα ζητήσουμε από τους διαχειριστές να αποβάλουν τον άνθρωπο επειδή δεν συμφωνεί με τις απόψεις άλλων μελών? Επειδή δεν του αρέσει το στιλ γραφής της weird κι έκανε το λάθος να το πει ? Επειδή δήλωσε ψυχολόγος, αστροναύτης ή ό,τι στην ευχή ήθελε και προσπαθεί βάσει της επιστήμης που σπούδασε να επικοινωνήσει με άλλα μέλη - σε γλώσσα που εγώ σαν απλός χρήστης δυσκολεύομαι να κατανοήσω, αλλά παρ\' όλα αυτά δεν με προσβάλει ?
Σε παλιότερα θέματα και σε περιπτώσεις χυδαίας προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την ίδια ευαισθησία που παρατηρώ σήμερα στο να αναλύονται υποκεφάλαια και να \"διυλίζονται κώνωπες\" ψιλών γραμμάτων των όρων χρήσης για να στηλιτευθεί η συμπεριφορά του Πετράν , δεν την είδα δυστυχώς.
Θεωρώ υπερβολική τη στάση σας Weird & anwnimi, ξεκινήσατε ένα διάλογο και τελικά καταφέρατε - με τη συμβολή του Petran βέβαια - να τον αναγάγετε και πάλι, σε προσωπική αντιπαράθεση. Αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις δεν προάγουν την εποικοδομητικη και παντοιοτρόπως ωφέλιμη συζήτηση και όλοι οι συμμετέχοντες, κατά το ποσοστό που σας αναλογεί - έναντι των υπολοίπων μελών και κυρίως έναντι του θεματοθέτη - φέρετε ευθύνη.
Θα τελειώσω με μια παρατήρηση για τον φίλο Petran : Stalin, Hitler κλπ, δεν αποκαλούμε κανέναν ούτε για αστείο. Ήταν χοντράδα , έστω κι αν είμαι σίγουρος πως ο χαρακτηρισμός ειπώθηκε σαν απόρροια εκνευρισμού και για να αποτυπώσεις με έντονο τρόπο την τυχόν δυσαρέσκεια σου....
Λες όλη αυτή η ενόχληση, η δική μου τουλάχιστον, να πηγάζει απο το γεγονός οτι δεν αρέσει στον Πετράν ο τροπος γραφής μου?
Οχι. Δεν είναι έτσι.
Ο πετράν μέσες άκρες με χαρακτήρισε υπομανιακή σε κρίση και αυτό είναι που βρήκα αθέμιτο, ως συμπεριφορά ειδικού που μιλά δημοσίως σε ένα φόρουμ.
Παρέθεσα τους όρους χρήσης όχι για να εκφοβίσω, αλλά για να δείξω σοτν ίδιο, σε ποιά όρια κινείται η συμπεριφορά του, για΄τι φαίνεται να δυσκολεύεται ενίοτε να καταλάβει τί αντίκτυπο μπορεί να έχει πάνω σε άλλον.
Οσον αφορά στα θέματα τα παλιότερα που αναφέρεις, κάποιος θα μπορούσε και τότε να αναφερθεί στους όρους χρήσης και να απευθυνθεί στον Νίκο και δεν βλέπω γιατί δεν το έκανε. Προσωπικά, δεν έπεσαν στην αντίληψή μου αυτά τα θέματα που αναφέρεις, διαφορετικά μάλλον το ίδιο θα αντιδρούσα.
Και τέλος, το όλο θέμα ξεκίνησε απο τον τρόπο του στο να εκθειάζει την προσέγγιση την οποία έχει σπουδάσει.
Σάββα, μπορεί εσένα να σου φαίνεται υπερβολική μια τέτοια αντίδραση, αλλά όπως είδες και τον ίδιο τον θεματοθέτη τον προβλημάτισαν τα λεγόμενα του Πετράν.
Δεν κρίνουμε όλοι με τα ίδια μέτρα και σταθμα και δεν βλέπω τον λόγο απο τη στιγμή που κάποιος ενοχλείται να μην το λεει, φοβούμενος τι? Οτι θα τον βρουν υπερβολικό?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 17:59 #148
Ναι θεωρησα οτι οποια επιθεση ο Petran εκανε προς εσας ηταν αστεια σε συγκριση με την επιθεση την δικια σας.
Τα σχολια περι Stalin κλπ ειναι αστεια σε σχεση με το οτι κατα καποιο του καθορισατε ακομα και το επαγγελματικο κομματι.
Η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει.
Συμφωνώ, οτι η γλώσσα κόκκαλα δεν εχει και κόκκαλα τσακίζει.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 18:02 #149
Παν μετρον αριστον εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεε.
Σε παρακαλώ, μην αναλαμβάνεις ρόλο διαιτητή.
Πιστεύω οτι θα βγεί άκρη, είμαι αισιόδοξη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 18:03 #150
Ναι δεν λεω οταν σου λεει κατι ο αλλος να γυριζεις και το αλλο μαγουλο,αλλα πρεπει ο καθενας να θετει τα ορια του και να μην παρασυρετε,τεσπα νομιζω οτι ολοι σε αυτο το φορουμ εχουμε καποιο επιπεδο αλλωστε ειμαστε ουσιαστικα χωρις διαχειριστη ενω αλλα φορουμ εχουν 10 διαχειριστες και παλι δεν μπορουν να τα φερουν βολτα.
Χαλαρωστε λιγο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή