Results 211 to 225 of 421
Thread: Ρε παιδιά βοήθεια!
-
21-04-2009, 21:11 #211
λυπαμαι πολυ ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην
Dum spiro spero (?)
- 21-04-2009, 21:12 #212
Νομίζω οτι θα το ξεπεράσει...
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία που λένε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 21:17 #213
originally posted by PETRAN
Την ατάκα την χρησιμοποίησα ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ πως να στο πω ποιο λανιά, λογοτεχνικά για να περιγράψω τον τρόπο γραφής της.
Δεν με νοιάζει καν τι πιστεύεις εγώ δεν το χρησιμοποίησα για να πω κάτι για την weird με αυτό.))))))))))))
Οι πολλές παρενθέσεις επιτρέπονται ή είναι κι αυτό δείγμα;;;;
Πες μου τώρα, ασχολήσαι τόση ώρα με ένα άγνωστο άτομο στο ιντερνετ και έχεις κάνει και κατηγωρίες στο φορουμ. Δηλαδή
δεν αισθάνεσαι άσχημα πάρα πολύ τώρα με αυτό? Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να ζεις αυτό το ψευτικο
ιντερνετικο δράμα από την πλευρά σου?
ο ένας τον άλλο, πως το λένε. Με τη μαρίνα ένιωσα τελικά ότι μέσα σου κάτι ακούμπησε αλλά εμείς δεν το καταφέραμε
μεταξύ μας. Για μένα αυτό δε ήταν πούτε δράμα ούτε ψεύτικο. Και για την ώρα που είμαι σπίτι, οπότε δεν είχα κάτι
άλλο να ασχοληθώ, οι επιλογές μου ήταν τηλεόραση που αποφεύγω αφού σπάνια κάτι με ικανοποιεί, βιβλίο ή
ίντερνετ-φορουμ επέλεξα το φόρουμ μιας και για μένα το θέμα που συζητούσαμε είναι σημαντικό. Ίσως για σένα να ήταν
ασήμαντο και έτσι ίσως να δικαιολογείται ότι δε δίνεις και τόσο βάση στον τρόπο με τον οποίο γράφεις. Για μένα δεν
είστε απρόσωποι υπολογιστές, είστε πραγματικοί άνθρωποι που ακόμα κι αν δε σας γνωρίσω ποτέ, έστω και με αυτόν τον
τρόπο έχουμε να δώσουμε κάτι και να πάρουμε κάτι ο ένας από τον άλλο, ακόμα και με τις αντιπαραθέσεις.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
21-04-2009, 21:41 #214
Originally posted by anwnimi
Την ατάκα την χρησιμοποίησα ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ πως να στο πω ποιο λανιά, λογοτεχνικά για να περιγράψω τον τρόπο γραφής της.
Δεν με νοιάζει καν τι πιστεύεις εγώ δεν το χρησιμοποίησα για να πω κάτι για την weird με αυτό.))))))))))))
Οι πολλές παρενθέσεις επιτρέπονται ή είναι κι αυτό δείγμα;;;;
Πες μου τώρα, ασχολήσαι τόση ώρα με ένα άγνωστο άτομο στο ιντερνετ και έχεις κάνει και κατηγωρίες στο φορουμ. Δηλαδή
δεν αισθάνεσαι άσχημα πάρα πολύ τώρα με αυτό? Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να ζεις αυτό το ψευτικο
ιντερνετικο δράμα από την πλευρά σου?
ο ένας τον άλλο, πως το λένε. Με τη μαρίνα ένιωσα τελικά ότι μέσα σου κάτι ακούμπησε αλλά εμείς δεν το καταφέραμε
μεταξύ μας. Για μένα αυτό δε ήταν πούτε δράμα ούτε ψεύτικο. Και για την ώρα που είμαι σπίτι, οπότε δεν είχα κάτι
άλλο να ασχοληθώ, οι επιλογές μου ήταν τηλεόραση που αποφεύγω αφού σπάνια κάτι με ικανοποιεί, βιβλίο ή
ίντερνετ-φορουμ επέλεξα το φόρουμ μιας και για μένα το θέμα που συζητούσαμε είναι σημαντικό. Ίσως για σένα να ήταν
ασήμαντο και έτσι ίσως να δικαιολογείται ότι δε δίνεις και τόσο βάση στον τρόπο με τον οποίο γράφεις. Για μένα δεν
είστε απρόσωποι υπολογιστές, είστε πραγματικοί άνθρωποι που ακόμα κι αν δε σας γνωρίσω ποτέ, έστω και με αυτόν τον
τρόπο έχουμε να δώσουμε κάτι και να πάρουμε κάτι ο ένας από τον άλλο, ακόμα και με τις αντιπαραθέσεις.
ΟK piece?
PETRAN Loves u all
21-04-2009, 21:43 #215
Εσύ γιατί αλήθεια επέλεξες να συμμετέχεις σε αυτό το όπως λες \"ιντερνετικό ψεύτικο δράμα μου\"; Δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις;
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
21-04-2009, 21:44 #216
peace or piece? make a choice please...
)))))))))))))
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
21-04-2009, 21:50 #217
peace or piece? make a choice please...)))))))))))))
Να πάρει και σπούδασα και Αγγλία λολ! Ντροπή...
Και εγώ πείρα μέρος απλά δεν εμβάθυνα τόσο σε σας και του τι είστε λολ. Μετά από ένα σημείο δηλαδή αισθανόμουν ότι έπαιζα σε κωμωδία παρά σε δράμα :P.
21-04-2009, 21:51 #218
Εσύ γιατί αλήθεια επέλεξες να συμμετέχεις σε αυτό το όπως λες \"ιντερνετικό ψεύτικο δράμα μου\"; Δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις;
εχω αρχίσει να γελάω νευρικά.
Ας κάνουμε ειρήνη,
πραγματικα..
Δεν είναι χαζό σε ένα φόρουμ, να κατηγορεί ο ένας τον άλλο,
πως και δεν βρήκε τίποτα καλυτερο να κάνει???Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 21:54 #219
Σκέφτομαι πόσα βισλία έχω αδιάβαστα και οτι θα μπορούσα να είχα διαβάσει όλο το απόγευμα...
μα δεν έχω καμία απολύτως διάθεση.
Το μόνο για το οποίο φαίνεται να έχω διάθεση αυτή τη στιγμή είναι το φόρουμ.
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχω και ζωή μην τρελαθούμε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 21:57 #220
Εγω εχω ζωη σας παρακαλω πολυ παρακολουθω το φορουμ και ταυτοχρονα γραφω κωδικα σε γλωσσα C.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ NERD:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-04-2009, 21:59 #221
Λοιπόν
επειδή κι εγω εδώ και ώρα γελάω νευρικά και μέχρι δακρύων
όχι γιατί θεωρώ το θέμα παράλογο όπως εσύ Πάνο αλλά και άλλοι
αλλά για το πόσο τελικά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε
και τελικά για το ότι κατά τα άλλα θα είμασταν κάλλιστα μια πολυ χαβαλετζίδικη παρέα μόνο για χαβαλέ αρκεί να μην περνούσαμε σε καμία πιο σοβαρή συζήτηση για΄τι εκεί θα γινόμασταν κ@λος)))))
Λοιπόν...
θέτω τους όρους μου.
Το θέμα για μένα ήταν και είναι σοβαρο Πάνο.
Προτείνω ειρήνη αλλά θα καιροφυλαχτώ ε;;;;Έτσι λοιπόν και πάρει το μάτι μου κάτι απαξιωτικό ειπωμένο ειδικά από κάποιον που έχει δηλώσει ότι έχει σχέση με το χώρο της ψυχολογίας ετοιμαστείτε για νέο δικαστήριοοοοοοοοοοοοοο
Οπότε κανονίστε...Αμ πως
)))))))))))))))))))))))))))))
21-04-2009, 22:01 #222
Μπορείς και γράφεις C κατά τη διάρκεια της διαιτησίας σου;
))
Σε θαυμάζω.
Αν θες βοήθεια σφύρα συναδελφάκι-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
21-04-2009, 22:01 #223
Ναι, η πλάκα πλάκα και το σοβαρό σοβαρό.
Κι εγώ θεωρώ οτι τα όριά μου τα έχω θέσει, καθαρότατα
Απο εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν θα είναι δικαστήριο αυτό που θα στηθεί, αλλά πάντως αν πέσει στην αντίληψή μου, την ενόχλησή μου θα την εκφράσω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 22:02 #224
Αχ κατι τέτοιες ώρες, λέω, χάθηκε να είχαμε ένα chat??
Αλλά ξέρω, το θέμα του chat είναι λήξαν.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 22:04 #225
Αλλά την άποψη του διαχειριστή την περιμένω ε; Όλα κι όλα... (και με τις 3 τελείες)
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία