Results 256 to 270 of 421
Thread: Ρε παιδιά βοήθεια!
-
21-04-2009, 22:57 #256
Όχι ρε Ηelena μη γρουσουζεύεις, αφού περνάμε τόσο ωραία
))
Αλήθεια άλλο θέμα φιλονικίας στο φόρουμ κατέληξε σε νευρικά γέλια και χαβαλέ ή έχουμε την πρωτιά; Πάμε για γκίνες ή όχι;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 21-04-2009, 22:59 #257
να σου πω δεν θυμαμαι :P:P λες για γκινες ?μπορει
Dum spiro spero (?)
21-04-2009, 22:59 #258
Ανώνυμη σε βρίσκω πολύ σούπερ...
χιχι..Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 23:01 #259
Originally posted by anwnimi
Ο θεραπευτής ας τολμήσει να μην κάνει ότι του λέω εγώ (με συνοπτικές δημοκρατικές διαδικασίες βεβαίως βεβαίως) αφού το δίκανο εξακολουθεί να τον σημαδεύει σε όλες ανεξαιρέτως τις συνεδρίες!!!
Κανόνισε μετά να βρεις θεραπευτή για τον θεραπευτή γιατί θα έχει αποκτήσει σκληρό μετα-τραυματικό στρες!
(ο θεραπευτής κάθε βράδυ θα έχει flashbacks την anwnimi με το δίκανο να τον σημαδεύει ενώ την ακούει να λέει \"γιατρέ είμαι πολύ καλά έτσι έχω βελτιωθεί πολύ εσείς τι λέτε?\")
21-04-2009, 23:01 #260
Γλύκα μου σε καληνυχτώ... σ ευχαριστώ για όλα.
Και στα υπόλοιπα παιδιά, καληνύχτα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
21-04-2009, 23:02 #261
καληνυχτα παιδες καλα να περναμε ολοι μας
Dum spiro spero (?)
21-04-2009, 23:03 #262
Originally posted by PETRAN
Ο θεραπευτής ας τολμήσει να μην κάνει ότι του λέω εγώ (με συνοπτικές δημοκρατικές διαδικασίες βεβαίως βεβαίως) αφού το δίκανο εξακολουθεί να τον σημαδεύει σε όλες ανεξαιρέτως τις συνεδρίες!!!
Κανόνισε μετά να βρεις θεραπευτή για τον θεραπευτή γιατί θα έχει αποκτήσει σκληρό μετα-τραυματικό στρες!
(ο θεραπευτής κάθε βράδυ θα έχει flashbacks την anwnimi με το δίκανο να τον σημαδεύει ενώ την ακούει να λέει \"γιατρέ είμαι πολύ καλά έτσι έχω βελτιωθεί πολύ εσείς τι λέτε?\")))))))))))))))))))))))
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
21-04-2009, 23:05 #263
Καληνύχτα weird μου.
Ευχομαι όλα να πάνε καλά με τη γιαγιάκα σου...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
21-04-2009, 23:06 #264
Καληνύχτα Ηelena...Eπίσης!
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
21-04-2009, 23:08 #265
Λοιπόν Πάνο και τώρα οι δύο μας
)))
Μήπως θα πρέπει να καληνυχτιστούμε κι εμείς μιας και τα μέλη της ομαδικής δεν επιτρέπεται να έχουν επαφές έξωθεν της ομάδας;
)))))))
21-04-2009, 23:10 #266
Όχι ρε Ηelena μη γρουσουζεύεις, αφού περνάμε τόσο ωραία))
Αλήθεια άλλο θέμα φιλονικίας στο φόρουμ κατέληξε σε νευρικά γέλια και χαβαλέ ή έχουμε την πρωτιά; Πάμε για γκίνες ή όχι;
Εμ...αυτό συμβαίνει άμα έχεις στο φορουμ έναν έτσι...έμπειρο ψυχολόγο...που ξέρει πως να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις...
τσσσ
21-04-2009, 23:16 #267
Αυτό είναι αλήθεια
Πάντως για θεραπεία γέλιου και έξυπνου χιούμορ θα ήσουν ιδανικός, δεν το λέω περιπαικτικά-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
21-04-2009, 23:26 #268
Αυτό είναι αλήθεια
Πάντως για θεραπεία γέλιου και έξυπνου χιούμορ θα ήσουν ιδανικός, δεν το λέω περιπαικτικά
λολ ευχαριστώ.
πάντως πιστεύω ότι άμα βγαίναμε έξω όντως θα περνούσαμε καλά χαχα. Στην αρχή νόμιζα anwnimi ότι είσαι έτσι ποιο έτσι \"αυστηρή\", \"σοβαρή\" και \"σκληρή\" (εχχμμ βέβαια εκεί που άρχισε να διαλύεται αυτή η πεποίθηση έπιασες το δίκανο...αλλά διαλύθηκε και πάλι οκ!) αλλά τελικά έχεις και μαλακή πλευρά! (λολ)
Μακάρι να είχαμε το τσατ
Πάντως εντάξει δεν μπορείτε να πειτε, αυτό το θρεντ ήταν ένα είδος θεραπείας όλοι ξεδώσαμε λίγο!
Μάλλον ηρθε η ώρα να καληνυχτίσω ε? Πάω για ένα ποτό έξω χαλαρά λολ. Θα πιω ένα και για σας παιδιά! Καληνύχτα!
21-04-2009, 23:32 #269
Κοίτα αν με \'ηξερες θα έλεγες το αντίστροφο: ότι η ...Γκεστάπο και ο Στάλιν βγαίνει σπάνια από μέσα μου
)
Αχ το Γκεστάπο το έχω ξανακούσει στη δουλειά μου κιόλας από μαθητή ως αστείο φυσικά, πωπω τώρα το θυμήθηκα!!!
Πάνο πιες αφού έχεις το οκ του θεραπευτή μας (ο οποίος συνεχίζει να είναι υπό την στενή επίβλεψή μου).
Ναι όντως καλά θα περνούσαμε αρκεί να μη γινόμασταν αυτό το κατά τα άλλα όμορφο μέρος του ανθρώπινου σωμάτος)
Καληνύχτα!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
22-04-2009, 01:07 #270
Κοίτα αν με \'ηξερες θα έλεγες το αντίστροφο: ότι η ...Γκεστάπο και ο Στάλιν βγαίνει σπάνια από μέσα μου)
Αχ το Γκεστάπο το έχω ξανακούσει στη δουλειά μου κιόλας από μαθητή ως αστείο φυσικά, πωπω τώρα το θυμήθηκα!!!
Πάνο πιες αφού έχεις το οκ του θεραπευτή μας (ο οποίος συνεχίζει να είναι υπό την στενή επίβλεψή μου).
Ναι όντως καλά θα περνούσαμε αρκεί να μη γινόμασταν αυτό το κατά τα άλλα όμορφο μέρος του ανθρώπινου σωμάτος)
Καληνύχτα!
Τί είπες ρε άτομο)))
Makia\'Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία