Results 376 to 390 of 421
Thread: Ρε παιδιά βοήθεια!
-
23-04-2009, 23:02 #376
Originally posted by anwnimi
originally posted by PETRAN
Δεν είπα αυτό για σένα Anwnimi (για το \"η ζωή μου είναι στο ιντερνετ\" μιλάω) μην παραφράζεις τα λόγια μου, που το είπα αυτό για σένα?
Κάτσε ρε Anwnimi τώρα εγώ μπαίνω και γράφω για να μοιραστώ κάποια πράγματα, όχι για να ζήσω την ζωή σε τετράγωνα με κείμενο μέσα γραμμένα από δεν ξέρω ποιον!
Συμφωνώ ότι τα φόρουμ δεν είναι και δε θα πρέπει να γίνεται για κανέναν η πραγματικότητά του. Οπότε λες ότι το γεγονός αυτό σε κάνει να μην αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα σοβαρά τους χώρους αυτούς μιας και δεν είναι πραγματικότητα.
Μέχρι εδώ σύμφωνοι. Δε σημαίνει ότι αν κάποιος με προσβάλει ή με βρίσει θα βάλω τη σκούφια μου να κλάιεί ή θα με επηρεάσει τόσο όσο και στην πραγματική ζωή μου.
Αυτό όμως ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι μπορώ να λέω ότι θέλω, όπως θέλω και πόσο μάλλον να δηλώνω ότι είμαι και ειδικός σε κανέναν πάσχων εδώ μέσα. Να χαρακτηρίζω οτιδήποτε με το οποίο δε συμφωνώ ως οτι να ναι και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα αλλά και να προτείνω αλλαγή ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης! Και όλα αυτά σε ένα φόρουμ ψυχολογικών προβλημάτων, όπως είπαμε έτσι; Σε παιδιά που έχουν κάποιο θέμα. Όχι σε ένα φόρουμ για gamers ή για μουσική, για κινηματογράφο, για σεξουαλικές συνευρέσεις ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Λίγη δεοντολογία ή ευαισθησία δε θα έβλαπτε.
Ακόμα κι αν ξέρω ότι εδώ είναι ηλεκτρονική επικοινωνία και όχι πραγματική. Πώς να σου το πω Πάνο, αν εσύ τα παίρνεις όλα τόσο αστεία εδώ μέσα, και ότι μπορείς να πετάς το οτιδήποτε, το ξανατονίζω στο φόρουμ ψυχολογικής στήριξης - για εμένα και όχι απλά προβλημάτων για εσένα - δε σημαίνει ότι κι ο άλλος τα παίρνει τόσο αστεία όπως εσύ.
Για σένα το φόρουμ αυτό μπορεί να είναι απλά να περάσει η ώρα όπως το είπες, για άλλους είναι κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να πρέπει αυτό να γίνεται η ζωή, όπως λες και συμφωνώ απόλυτα (γιατί εκεί πάμε σε άλλα προβλήματα).
Ήδη σου άνέφεραν κάποια παιδιά κάποια παραδείγματα για το το εστί φόρουμ για εκείνους.
Να πω τι σήμαινε και τι σημαίνει το συγκεκριμένο φόρουμ για μένα.
Ήταν το πρώτο μέρος που μπήκα και είδα ότι επίσης κάποιοι άλλοι πάσχουν από πανικό γιατί ντρεπόμουν να το παραδεχτώ.
Ήταν το πρώτο μέρος που έκανα μια μεγάλη προσωπική εξομολήγηση αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα που δεν τα είχα σε κανέναν και αυτό με βοήθησε να το κάνω έπειτα πιο άνετα στην προσωπική μου ζωή.
Ήταν το μέρος που ξεκίνησα 2 φιλίες (ξεκίνησα είπα όχι ότι τις διατήρησα μέσω του φόρουμ αποκλειστικά), η μία εκ των οποίων εξαιρετικά πολύτιμη για μένα και την πορεία μου ως άνθρωπο.
Ήταν το μέρος που κατά κάποιο τρόπο με ώθησε να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία για να λύσω τα όποια θέματά μου.
Ήταν το μέρος που με έκανε να έχω περισσότερη ευαισθησία και ανοιχτό μυαλό με άτομα με άλλες ψυχικές νόσους πέρα από τις δικές μου, όπως σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή και είδα τι άτομα θαυμαστά υπάρχουν και παραδείγματα προς μίμηση (φωτογραφίζω κάποιους, όλοι λίγο πολύ καταλάβατε).
Είναι το μέρος που παίρνω και δίνω στήριξη σε όποιον τη ζητά, αισθανόμενη κι εγώ όμορφα γιατί μου αρέσει και το θεωρώ δίκαιο και ανθρώπινο πως όπως κατά καιρούς βοηθήθηκα εξαιρετικά από εδώ μέσα, έτσι να βοηθήσω κι εγώ.
Οπότε για όλους τους παραπάνω λόγους, που θα μπορούσα να γράψω σελίδες επί των σελίδων για το κάθε τι που πήρα από εδώ μέσα, Πάνο όχι, το φόρουμ δεν το βλέπω τόσο αστεία και επιφανειακά όσο εσύ. Ούτε το βλέπω σαν τη ζωή μου φυσικά!
Και το ότι σου ζητώ να μπεις στη θέση μου, αγαπητέ μου, δε σου ζήτησα να γίνεις φίλος μου, το παρεξήγησες. Αν δε θέλεις να δεις τη θέση μου σχετικά με αυτό που διαφωνώ μαζί σου, μη μπαίνεις άλλο στον κόπο. Δεν μπορείς. Αυτό δείχνουν οι αμέτρητες σελίδες που γράψαμε άδικα και μάταια.
Λυπάμαι. Ωστόσο θα ήθελα να ακούσω και την άποψη των διαχειριστών του φόρουμ για να ξέρω αν συμφωνούν ή όχι μαζί σου, για το πόσο σοβαρά πρέπει να μιλά κάποιος εδώ μέσα στο φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Αυτό όχι στο να σε \"συνετήσουν\" και να σε κάνουν \"ντα\", καμία τέτοια πρόθεση δεν έχω. Πραγματικά.
Αυτό που θέλω να ξέρω είναι η κατευθυντήρια γραμμή του φόρουμ, αν λειτουργεί όπως το είχα στο μυαλό μου και τόσο σοβαρά όσο εγώ το έπαιρνα ή αν ήταν αυτά στη φαντασία μου, οπότε κακώς ασχολούμαι.
Αυτά είχα να πω και βάζω τη δική μου προσωπική τελεία.
Και αυτό που είπα \"Όχι για να ζήσω την ζωή μου...\" είναι αντίστοιχο με το \"Anwnimi έχεις ζωή μόνο μέσα στο ιντερνετ\"? ΟΧΙ. Εσύ και η Anwnimi νομίζατε ότι αυτό υπονοώ.
Τώρα τι να παω αυτά εξακολουθώ να τα βλέπω υπερβολές λες και το e-psychology είναι το special forum που είναι ανώτερο από άλλα φορουμς και θα πρέπει να βάλουμε ξεχωριστή αστυνόμευση...
Πάει καιρός που δεν μίλησα σαν \"ρομποτάκι\" Weird, δεν είδες το αρκουδάκι και όλα αυτά τα γλυκά που έγραψα τις τελευταίες σελίδες?
- 23-04-2009, 23:13 #377
Πάνο τα είδα.
Ας μιλήσουμε καθαρά.
Οταν καταθέτεις την επιστημονική σου άποψη, είσαι άκρως ορθολογιστικός και εγκυκλοπαιδικός γιατί έτσι έχεις επιλέξει να είσαι, όταν καταθέτεις την επιστημονική σου άποψη, αυτό θεωρείς ως το ωφελιμότερο απο κάθε απόψεως.
Ετσι το βλέπω.
Απο εκεί και πέρα, όταν αποφασίζεις να βγάλεις κι άλλες πλευρές σου, σίγουρα, δείχνεις στοιχεία της ανθρώπινης ιδιότητάς σου.. χεχε
ακόμα κι αν αυτά είναι οργισμένες ατάκες
ή γλυκούλικα αρκουδάκια.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
23-04-2009, 23:37 #378
Άνάσα. Αναπνοή. Χαλάρωμα. Άπλωμα.
Πόσα πρόσωπα χωράνε μέσα σε έναν άνθρωπο? Πολλά, όσα και συναισθήματα.
Γαλήνη. Ηρεμία. Καθαρότητα σκέψης και νου.
Καταρχήν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, ότι η γιαγιά μου, που ετοιμαζόμουν να την «κλάψω», είναι καλύτερα. Σε λίγες μέρες θα βγει από το νοσοκομείο…
Κατά δεύτερον, θέλω να πω πολλά πάνω στα γεγονότα τα πιο τελευταία.
Πάνο, πάντα μου άρεζε ο θυμός. Φρόντιζα συχνά να θυμώνω, ακόμα και αυτούς που αγάπησα πολύ. Ένιωθα έτσι ότι κοιτούσα πιο κοντά την αλήθεια τους. Πως λένε ότι όταν θυμώνουμε, βγαίνουμε εκτός εαυτού? Ε εγώ λέω ότι όταν θυμώνουμε, μπαίνουμε εντός εαυτού.
Όταν θυμώνεις, δεν χωρούν ευγένειες, ούτε δεύτερες σκέψεις. Δεν χωρούν καθωσπρεπισμοί, εκλογικεύσεις, δεν χωρεί η έγνοια του άλλου. Είσαι εσύ και το καζάνι σου που βράζει και ξερνάς αυτούσιο, το περιεχόμενο.
Μου αρέσουν τα αυτούσια, ακατέργαστα περιεχόμενα, ακόμα και κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Αυτό ήταν μια παρένθεσηΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
23-04-2009, 23:46 #379
Originally posted by weird
Πάνο τα είδα.
Ας μιλήσουμε καθαρά.
Οταν καταθέτεις την επιστημονική σου άποψη, είσαι άκρως ορθολογιστικός και εγκυκλοπαιδικός γιατί έτσι έχεις επιλέξει να είσαι, όταν καταθέτεις την επιστημονική σου άποψη, αυτό θεωρείς ως το ωφελιμότερο απο κάθε απόψεως.
Ετσι το βλέπω.
Απο εκεί και πέρα, όταν αποφασίζεις να βγάλεις κι άλλες πλευρές σου, σίγουρα, δείχνεις στοιχεία της ανθρώπινης ιδιότητάς σου.. χεχε
ακόμα κι αν αυτά είναι οργισμένες ατάκες
ή γλυκούλικα αρκουδάκια.
Εε ναι όταν είναι για επιστημονικό θα πρέπει να είμαι ορθολογιστικός και εγκυκλοπαιδικός τι θα έπρεπε να είμαι συναισθηματικός? Επιστημονικό είναι...βέβαια θα μπορούσα να είμαι ποιο \"εκλαικευμένος\" και \"επικοινωνιακός\" οκ αυτό είναι αλήθεια...
Εγώ πάλι έχω καταλάβει ότι είσαι υπερβολικά συναισθηματική, δηλαδή εκεί που γράφουμε κάτι ξαφνικά \"ωπ παιδιά μου ήρθε έμπνευση\"! και νασου παρεμβάλλεται από το πουθενά ένα ποίημα...! δεν είναι λίγο έξω από τα πλαίσια της κατάστασης αυτό λολ?
Μετά από όλα αυτά, επιτέλους κατάλαβα ότι είσαι...
...emo!
23-04-2009, 23:48 #380
Άνάσα. Αναπνοή. Χαλάρωμα. Άπλωμα.
Πόσα πρόσωπα χωράνε μέσα σε έναν άνθρωπο? Πολλά, όσα και συναισθήματα.
Γαλήνη. Ηρεμία. Καθαρότητα σκέψης και νου.
Καταρχήν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, ότι η γιαγιά μου, που ετοιμαζόμουν να την «κλάψω», είναι καλύτερα. Σε λίγες μέρες θα βγει από το νοσοκομείο…
Κατά δεύτερον, θέλω να πω πολλά πάνω στα γεγονότα τα πιο τελευταία.
Πάνο, πάντα μου άρεζε ο θυμός. Φρόντιζα συχνά να θυμώνω, ακόμα και αυτούς που αγάπησα πολύ. Ένιωθα έτσι ότι κοιτούσα πιο κοντά την αλήθεια τους. Πως λένε ότι όταν θυμώνουμε, βγαίνουμε εκτός εαυτού? Ε εγώ λέω ότι όταν θυμώνουμε, μπαίνουμε εντός εαυτού.
Όταν θυμώνεις, δεν χωρούν ευγένειες, ούτε δεύτερες σκέψεις. Δεν χωρούν καθωσπρεπισμοί, εκλογικεύσεις, δεν χωρεί η έγνοια του άλλου. Είσαι εσύ και το καζάνι σου που βράζει και ξερνάς αυτούσιο, το περιεχόμενο.
Μου αρέσουν τα αυτούσια, ακατέργαστα περιεχόμενα, ακόμα και κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Αυτό ήταν μια παρένθεση
http://www.emoboyfriend.com/img/catp...o-pictures.jpg
23-04-2009, 23:54 #381
lol teen angst. Αλήθεια πόσο χρόνών είσαι Weird? Πλάκα κάνω ε...(ξανά! χα-χα-χα, σατανικό γέλιο...)
:P
23-04-2009, 23:57 #382
Κοίτα,
στο χαώδες κείμενο για το οποίο με κατηγόρησες,
αχχαχαχαα μου φαίνεται αστείο τώρα πια,
ήμουν ορθολογική...
κατά τα άλλα ναι,
πετάγομαι πολύ εύκολα απο
τη λογική στο συναίσθημα.
Ειδικά εδω πέρα,\\που έχω την άνεση να το κάνω
γιατί όχι?
Αυτοί που με ξέρουν στην πραγματικότητα,
λενε οτι είμαι και τα δύο..
και πολύ λογική και πολύ συναισθηματική.
Ε ανάλογα με τις φάσεις,
η ζυγαριά γέρνει πιο πολύ σε κάποια κατεύθυνση.
Καληνυχτώ.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-04-2009, 00:00 #383
Κοίτα,
στο χαώδες κείμενο για το οποίο με κατηγόρησες,
αχχαχαχαα μου φαίνεται αστείο τώρα πια,
ήμουν ορθολογική...
κατά τα άλλα ναι,
πετάγομαι πολύ εύκολα απο
τη λογική στο συναίσθημα.
Ειδικά εδω πέρα,\\που έχω την άνεση να το κάνω
γιατί όχι?
Αυτοί που με ξέρουν στην πραγματικότητα,
λενε οτι είμαι και τα δύο..
και πολύ λογική και πολύ συναισθηματική.
Ε ανάλογα με τις φάσεις,
η ζυγαριά γέρνει πιο πολύ σε κάποια κατεύθυνση.
Καληνυχτώ.
24-04-2009, 00:37 #384
Πάνο......
Γιούχουυυυυ!
Καλά σήμερα δε σου απάντησα;
Και βλέπω ότι μου απάντησες και ως weird...
Μάλλον με αυτά που κάνεις τείνω να αποφανθώ ότι είσαι όντως ο 60-χρονος με το μπλιάξ μπλουζάκι (λολ) αφού άρχισες να μας μπερδεύεις!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
24-04-2009, 00:52 #385
Ναι με φρίκαρες δεν μπορώ να πω αλλά δε θα σου κάνω τη χάρη να μη μπω και στο φόρουμ
Μου θυμίζεις και κάποιον πολύυυυυυυ γνωστό μου πριν από μερικά, μάλλον 2, χρόνια, οπότε σου έχω μια ιδιαίτερη συμπαθεια
(Αλλά σόρυ, τώρα το πήγα προσωπικά σε ένα απρόσωπο φόρουμ και δεν κάνει)
Καληνύχτα σε όλους και όνειρα γλυκά.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
24-04-2009, 02:46 #386
Originally posted by anwnimi
Ναι με φρίκαρες δεν μπορώ να πω αλλά δε θα σου κάνω τη χάρη να μη μπω και στο φόρουμ
Μου θυμίζεις και κάποιον πολύυυυυυυ γνωστό μου πριν από μερικά, μάλλον 2, χρόνια, οπότε σου έχω μια ιδιαίτερη συμπαθεια
(Αλλά σόρυ, τώρα το πήγα προσωπικά σε ένα απρόσωπο φόρουμ και δεν κάνει)
Καληνύχτα σε όλους και όνειρα γλυκά.
Ωχ ρε συ δεν κατάλαβα ότι απάντησες και σε έκανα quote κιόλας λολ...Νόμιζα ότι μιλούσα με την Weird όλη την ώρα!
Τώρα πως θα κοιμηθώ το βράδυ...!!!
*άφθονα δάκρυα αρχίζουν να κυλάνε στα ευαίσθητα και νεανικά (μη-αηδιαστικά μη-χοντρά) μάγουλα του petran...
Η αλήθεια είναι ότι είμαι ευαίσθητος άνθρωπος κατα βάθος και δένομαι εύκολα σε προσωπικό επίπεδο...!
κλαψ λυγμ
(!)
Ελπίζω να σε δω αύριο...
( χτυπακάρδια στο e-psychology)
24-04-2009, 12:10 #387
paidia asxeto alla exete parekleinei ligaki apo auto pou leei o filos kapa.......voitheia zitise o anthropos...
24-04-2009, 12:11 #388
Ωχ ρε συ δεν κατάλαβα ότι απάντησες και σε έκανα quote κιόλας λολ...Νόμιζα ότι μιλούσα με την Weird όλη την ώρα!))
Ελπίζω να σε δω αύριο...
( χτυπακάρδια στο e-psychology)))
*άφθονα δάκρυα αρχίζουν να κυλάνε στα ευαίσθητα και νεανικά (μη-αηδιαστικά μη-χοντρά) μάγουλα του petran...))
Αλήθεια γιατί είναι απαραίτητο κάθε 60-χρονος να έχει αηδιαστικά και χοντρά μάγουλα;((
Εμένα μου αρέσει να τα βλέπω ως κουρασμένα αλλά γεμάτα εμπειρίες, πόνο κι ευτυχία, μάγουλα
(και όχι δεν είμαι 60 απέχω πολύυυυ ακόμα)
Η αλήθεια είναι ότι είμαι ευαίσθητος άνθρωπος κατα βάθος και δένομαι εύκολα σε προσωπικό επίπεδο...!
Οπότε ας μείνω στην τελεία που έχω βάλει που όμως έγινε άνω τελεία.
Ε-φιλάκια-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
24-04-2009, 12:13 #389
Originally posted by ntini
paidia asxeto alla exete parekleinei ligaki apo auto pou leei o filos kapa.......voitheia zitise o anthropos...)
Μάλλον δε μας πήραν είδηση γι\'αυτό.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
24-04-2009, 12:25 #390
Originally posted by ntini
paidia asxeto alla exete parekleinei ligaki apo auto pou leei o filos kapa.......voitheia zitise o anthropos...
πάλι καλά που ο ίδιος δείχνει αρκετά εντάξει με αυτό.
Οντως, ζητήσαμε να μεταφερθούμε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....