Ρε παιδιά βοήθεια! - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 29 FirstFirst ... 172526272829 LastLast
Results 391 to 405 of 421
  1. #391
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Καλή μου Έλενα,
    στο μνμ που μου έστειλες, μεταξύ άλλων, μου ζήτησες συγνώμη για το αν με πρόσβαλες. Κι εγώ σου είπα, ότι δεν ένιωσα κάτι τέτοιο. Με παραξένεψε η αντίδρασή σου, αλλά δεν άργησα να καταλάβω ότι ήταν απλά μια αυθόρμητη αντίδραση. Το χαρακτηριστικό των αυθόρμητων αντιδράσεων, είναι ότι δεν προλαβαίνουμε καν να σκεφτούμε το οτιδήποτε, δεν βρίσκω κάτι να σου καταλογίσω λοιπόν.
    Έτσι είναι, στην μη άμεση επικοινωνία που συνιστά το φόρουμ, πολλές τέτοιες παρεξηγήσεις μπορούν να συμβούν.
    Είσαι σκληρή λες ότι σου λένε… χμ.. μπορεί απλά να μπαίνεις για να εκτονώνεσαι, οπότε ενίοτε οι αντιδράσεις σου να προκαλούν τέτοια αίσθηση. Πάντως, το ότι περνάς μια δύσκολη στιγμή, δεν σημαίνει, κατά τη γνώμη μου ότι δεν κολλάς.
    Βγάλε μας ελεύθερα όλο σου τον κακό εαυτό Ελενάκι!! Κάνε καβγά, κάνε χαβαλέ, ειρωνέψου…. χεχε . Οκ πιστεύω είναι κι αυτό ένα μέρος των πραγμάτων που δεν πρέπει να απαρνούμαστε. Ο «μη βολικός» εαυτός όταν είναι στις μαύρες του..
    Όσον αφορά εμένα, ναι, περνάω κάποιες εντάσεις τελευταία. Αυτό που έχω πει και θα το ξαναπώ είναι ότι βγάζω τα πιο λαμπερά κομμάτια μου μέσα σε αυτό το φόρουμ. Τα προσωπεία, το ζαμανφου και το χαβαλέ, τα κρατάω για έξω από εδώ. Εδώ, σε αυτόν τον δικτυακό χώρο, καταθέτω ότι πιο αληθινό και ευάλωτο και ευαίσθητο έχω μέσα μου. Τις επιθετικές μου άμυνες, πραγματικά, τις αποβάλλω γενικότερα από τη ζωή μου, αλλά ειδικότερα σε αυτόν τον χώρο, δεν θέλω να έχουν καμία σχεδόν θέση. Θέλω να πω, ότι μπορεί τελευταία να δήλωσα ότι με ενοχλούν κάποια πράγματα, όπως η στάση του Πάνου, και ναι, μπορεί να έβγαλα κι έναν εκνευρισμό και μια άμυνα παραπάνω. Αλλά, αυτά τα πράγματα, είναι από εκείνα που πάντα με ενοχλούσαν και πάντα θα με ενοχλούν. Δεν τα ανάγω στην σφαίρα της ευθιξίας μου, ούτε στην φάση που περνάω.
    Είναι λογικό, όσο περισσότερο γράφει κανείς εδώ, τόσο περισσότερες να είναι και οι πτυχές του χαρακτήρα του που ξετυλίγονται πάντως.
    Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά, ότι κι αν είναι αυτό που περνάς και που σε δυσκολεύει. Και μην ξαναπείς ότι δεν κολλάς. Το θέμα είναι κατ εμε να αξιοποιήσεις το feedback που λαμβάνεις από το φόρουμ, ώστε να «δεις» καλύτερα τον εαυτό σου αυτήν την περίοδο.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  2. #392
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Ανώνυμη.
    Από την απάντηση του Πάνου σε εσένα κρατάω το « εγώ τα θεωρώ αυτά τρομακτικά…είναι σαν να αντίκρισα έναν άλλο πλανήτη.». Δες, με πόσο διαφορετικό από εσένα άνθρωπο έχεις να κάνεις. Δεν τίθεται θέμα σωστού και λάθους. Τίθεται απλά θέμα διαφορετικότητας των αντιλήψεων. Για τον Πάνο, συναισθηματισμοί = δράμα και μπλα μπλά ( χαχαχαχαχαχ μα πραγματικά, υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που λειτουργούν όπως ο Πάνος). Το προσωπικό επίπεδο επικοινωνίας μέσα από ένα φόρουμ του φαίνεται δυσκολοχώνευτο, δεν θέλει να τα κάνει αυτά σε ένα «ράντομ φόρουμ με ράντομ ανθρώπους», όπως λέει. Και πραγματικά, υπάρχουν πολλοί, που έχουν αυτή την αντίληψη. Εχει να κάνει με το πώς και πότε επιλέγει κανείς να ανοιχτεί.
    Το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ, το οποίο είναι ένα φόρουμ αυτοβοήθειας για άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά, πάσης φύσεως προβλήματα, η συναισθηματική εγγήτητα, η πιο προσωπική και στενή αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών και η αλληλουποστήριξη, είναι χαρακτηριστικά στοιχεία ταυτότητας αυτού. Μα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Πως θα μπορούσα να ζητήσω συμπαράσταση για το πρόβλημά μου, αν δεν το εξέθετα, δεν με εξέθετα, δεν το μοιραζόμουν, δεν ανοιγόμουν..Ο πάνος θα απορρήσει. Μα σε ποιόν?? Στον οποιοδήποτε. Εδώ είναι η μαγκία. Οποιος εκτίθεται έτσι σε ένα δημόσιο φόρουμ, θα πρέπει να έχει κατά νου ότι μπορεί να του απαντήσει από τον πιο ώριμο, ευαίσθητο και καλλιεργημένο άνθρωπο μέχρι έναν τουρίστα που μπήκε να κάνει την πλάκα του, να πει την εξυπνάδα/χοντράδα του κτλ ή έναν ανεγκέφαλο. Ευτυχώς αυτά τα φαινόμενα δεν είναι γενικευμένα στο συγκεκριμένο φόρουμ, διότι μπαίνουν κατά βάση άτομα που έχουν περάσει από ψυχολογικά λούκια και διαθέτουν τη δυνατότητα να αντιληφθούν το ένα τη δυσκολία του άλλου, να την σεβαστούν και να βοηθήσει ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί. Κι αυτό είναι απαραίτητο συστατικό συνοχής για μια δικτυακή κοινότητα αυτοβοήθειας: η αλληλοστήριξη και η αλληλοκατανόηση των μελών της μεταξύ τους. Στα πέντε χρόνια που γράφω σε αυτό το φόρουμ, έχω δει πολλές φορές την κοινότητα να λειτουργεί έτσι, σαν μια μικρή οικογένεια. Αλλά αυτό πάει ανά περιόδους και εξαρτάται πολύ από τη σύνθεση των μελών. Όταν μπαίνουν περισσότεροι περιστασιακοί χρήστες, που απλά πέρασαν κι έκαναν μια σύντομη και βιαστική επαφή, αλλάζει η ιδιοσυστασία του φόρουμ καθώς αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων που το απαρτίζουν.
    Πρόσφατα ένα μέλος μου παρατήρησε» εχεις προσέξει ότι το φόρουμ γίνεται περίεργο ανα εποχές» « Ετσι είναι» του απάντησα. « Δες το σαν ένα ζωντανό οργανισμό που αποτελείται από το σύνολο των μελών του. Ανάλογα με τις στάσεις, διαθέσεις και συμπεριφορές των μελών αυτών, καθορίζεται το όλον.».
    Λέει λοιπόν ο Πάνος « με αγνώστους που δεν ξέρετε καν ποιοι είναι»
    Εμένα αυτοί οι άγνωστοι με κατάλαβαν, μου έδειξαν τι θα πει κρίση πανικού, με απέτρεψαν από το να αυτοκτονήσω, από τις πρώτες φορές κιόλας που μπήκα σε αυτό το φόρουμ, τότε, όταν έγραφα από το εξωτερικό και ήμουν σε βαθιά απόγνωση. Τα άτομα του περιβάλλοντός μου, ήξεραν πολύ λιγότερα για το τι περνούσα, από όσα ήξεραν τα δικτυακά μέλη, στα οποία, δεδομένης και της ανωνυμίας μου, έβγαζα πτυχές που δυσκολευόμουν να απελευθερώσω στην κοινωνική μου ζωή. ( αργότερα βέβαια, έβγαλα και αυτές τις πτυχές προς τα έξω, in vivo, όταν δυνάμωσα). Κι έτσι ξεκίνησε το δέσιμό μου με το φόρουμ αυτό, στο οποίο έχω επενδυθεί βαθιά και έχω καταθέσει πράγματα για μένα, όμοια με αυτά που μόνο στο ημερολόγιό μου έχω καταθέσει. Και ήρθα σε επαφή με μέλη, γνώρισα δυο τρεις ανθρώπους που ξεχώρισα και γίναμε πραγματικοί φίλοι. Όπως με εσένα Καλή μου Ανώνυμη. Την φιλία μας, δεν την συγκρίνω με τίποτα και ξέρω πως αν δεν ήταν αυτό το φόρουμ, δεν θα σε είχα γνωρίσει.
    Δεν θα περνούσαμε τα όμορφα βράδια μας, με τις βόλτες, τις απέραντα ατελείωτες συζητήσεις, τις ταινίες, το κρασάκι μας, την ψυχική μας επαφή που μας ποτίζει και τις δύο ( χμμμ σαν να ακούω τον Πάνο να παραπονιέται για στοιχεία συναισθηματισμού που ξεπήδησαν μέσα στο γραπτό μου, για να μην πάρουμε το θέμα της έκτασης:P).

    Για τον καθένα, η ανωνυμία λειτουργεί διαφορετικά. Άλλος, σαν τον Πάνο, την βλέπει σαν ένα παράγοντα αποτρεπτικό για να μπει σε πιο διαπροσωπικό επίπεδο ομιλίας, ενώ άλλους του ωθεί σε βαθιές εξομολογήσεις.

    Φυσικά και δεν πλανάσαι, ούτε φαντασιώνεσαι ότι αυτό , είναι η πραγματική ζωή.
    Ωστόσο ξέρεις, ότι εδώ μέσα μπορείς να δεις γραμμένες στην οθόνη του υπολογιστή σου, σκέψεις ανθρώπων που επενδύονται, που μιλούν σοβαρά, που καταθέτουν το πρόβλημα, την συμβουλή τους, την ψυχή και το μυαλό τους. Και μπορείς να επικοινωνήσεις κι εσύ μαζί τους, τις δικές σου σκέψεις και συναισθήματα. Κάτι που κάνω με τα στιχάκια μου. Και δεν το κάνω για να ακούσω γνώμες, αλλά για να εκφραστώ, να δώσω στον χώρο αυτό, κάτι δικό μου, να αγγίξω όποιον θέλει να αγγιχτεί. Αυτό, έστω και δικτυακά γινόμενο, θα με γέμιζε, όπως θα με γέμιζε αν τα τύπωνα και τα εξέδιδα. Ποτέ δεν θα ήξερα, προσωπικά, έναν έναν τους αναγνώστες. Μα αναμφίβολα, θα ένιωθα ένα είδος δεσμού ανάμεσά μας. Εδώ μέσα, έχω ένα πιο άμεσο πάρε δώσε απο μέλη που με διαβάζουν, κι αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον και πιο όμορφο.
    Είναι, όπως εύστοχα παρατηρεί κι ο Εμπνευστής, το πώς το βλέπει ο καθένας. Και όπως επίσης παρατήρησε, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μέλη που μπαίνουν χρόνια και έχουν καταθέσει τα μύχιά τους κι έναν ενεργό ρόλο στο φόρουμ, και ανάμεσα σε ανθρώπους που απλά, ρίχνουν μια ματιά, μπαίνουν λιγότερο, πιο αραιά ή μπαίνουν για να περάσουν την ώρα τους.

    Οπότε, έχουμε εδώ να κάνουμε με δύο διαφορετικές αντιλήψεις, δυο διαφορετικούς κόσμους που συγκρούονται. Δεν μπορείς να πεις τι είναι σωστό και τι λάθος. Αν όμως, στα πλαίσια μιας κοινότητας δικτυακής δοθεί μια γραμμή από μια κοινή αντίληψη του μεγαλύτερου μέρους των μελών της, διαμορφώνεται ένα είδος άγραφου, εθιμικού δικαίου, που διέπει την όλη λειτουργία της κοινότητας. Ώστε, η σύμπτωση απόψεων πάνω σε μια ορισμένη αντίληψη περί του σωστού, είναι αυτή που νοηματοδοτεί το σωστό.

    Σέβομαι βαθύτατα την ειλικρίνεια με την οποία καταθέτεις από την αρχή τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Θέλω να μοιραστώ κι εγώ μαζί σου αυτό που βλέπω, ότι δηλ. εν προκειμένω, μάλλον δεν πρόκειται περί κακιάς πρόθεσης, πρόθεσης για καβγά ή παρεξήγηση, αλλά για ασυνεννοησία που, μη διαχειριζόμενη σωστά, καταλήγει σε παρεξήγηση.
    Και ναι, όσο λυπηρό κι αν είναι, πολλές φορές η επικοινωνία μεταξύ ορισμένων ανθρώπων, η σοβαρή επικοινωνία, είναι απίθανη και το χάσμα, μεγάλο.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  3. #393
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Originally posted by anwnimi
    Δηλαδή λες ότι εγώ ζω τη ζωή μου στο φόρουμ;
    Μάλιστα. Τις τελευταίες μέρες που ήρθα στο πατρικό μου ναι, δεν έκανα και τίποτα άλλο

    Όμως, επειδή δε βρίσκω τι άλλο να σου πω σου απαντώ με τα λόγια της Σοφίας

    \"Ακομα και χωρις να εχω την εικονα σου κ εσυ την δικη μου ειμαστε κανονικοι ανθρωποι και οι αποψεις μου ειναι αυτες που γραφω εδω. Οι παρεξηγησεις μου ειναι αυτες, οι διαφωνιες κλπ. Και οσο σεβομαι τον συνομιλητη μου εκει εξω το ιδιο κανω και εδω. Δεν ειμαι μια αλλη, αλλα ειμαι μερος του εαυτου μου εδω. Οχι ολοκληρη βεβαια, αλλα ενα μου κομματι.


    Τιποτα παραπανω απο αυτο, τιποτα λιγοτερο.

    Οσο για την φιλια που αναφερεις, οχι δεν πιστευω οτι μπορεις να γινεις φιλος ετσι. Μπορεις να κανεις μια αρχη, αλλα οχι να στησεις μια φιλια ετσι. \"

    Ω ξέρεις πόσα άλλα θα μπορούσα να σου γράψω πάνω σ\'αυτά που έγραψες;

    Μα ξέρω δε θα έχει αξία, δε θα ακουμπήσω πουθενά, θα είναι σαν να μιλάς κι εσύ κι εγώ σε τοίχο. Κουράστηκα, δεν μπορώ

    Τουλάχιστον κάποιοι από εδώ μέσα και εκεί έξω το σημαντικότερο με πιάνουν. Αυτό είναι σημαντικό κι έτσι επιλέγεις και σε ποιον μιλάς για να μην το κάνεις άδικα...
    Ξέρεις, σαν να ταν χθες, καθόμασταν με μια άλλη κοπ΄΄ελα που γνωριστήκαμε μέσω του φόρουμ και λέγαμε η μία στην άλλη, σαν για να μας δώσουμε κουράγιο.
    \"Δεν μπορούν όλοι να μας καταλάβουν, μου φτάνει που βρήκα έστω και έναν, εσένα\".


    Δυστυχώς, δεν πιάνουν όλοι όλους, θα το ξαναπώ.

    Για έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη ανάγκη για κοντινότητα, επικοινωνία και επαφή
    αλλά και που πιστευει ισως οτι αν αυτος φρροντίσει, μόνο αυτός, ξεδιπλώνοντας τον εαυτό του, θα καταφέρει ένα διμερές αποτέλεσμα στη σχέση
    ίσως αυτό να είναι λίγο δυσκολοχώνευτο..
    αλλά είναι μόνο στην αρχή.
    Μετά, το αποδέχεσαι.

    Δεν σκεφτόμαστε όλοι, ούτε λειτουργούμε όλοι το ίδιο.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  4. #394
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Πάνο !!!!!
    Ελπίζω να μην διάβασες τα κατεβατά!!!!
    Δεν ήταν για σένα, αν και σε ανέφερα μέσα τους. χεχε

    Απο αυτά που έγραψες κρατάω αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απο όλα χαχαχαχαχ
    Το \"info- whore\" πολύ καλό!
    :PPPPPPPPPPP
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  5. #395
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,623
    Originally posted by anwnimi
    originally posted by PETRAN
    Ωχ ρε συ δεν κατάλαβα ότι απάντησες και σε έκανα quote κιόλας λολ...Νόμιζα ότι μιλούσα με την Weird όλη την ώρα!
    Πλέον οι συμπαθειες δεν κρύβονται λοιπόν))

    originally posted by PETRAN
    Ελπίζω να σε δω αύριο...

    ( χτυπακάρδια στο e-psychology)
    Έλα τώρα μη μου ρίχνεις e-στάχτη στα μάτια))

    originally posted by PETRAN
    *άφθονα δάκρυα αρχίζουν να κυλάνε στα ευαίσθητα και νεανικά (μη-αηδιαστικά μη-χοντρά) μάγουλα του petran...
    Αν θέλουμε το πιστεύουμε))
    Αλήθεια γιατί είναι απαραίτητο κάθε 60-χρονος να έχει αηδιαστικά και χοντρά μάγουλα; ((
    Εμένα μου αρέσει να τα βλέπω ως κουρασμένα αλλά γεμάτα εμπειρίες, πόνο κι ευτυχία, μάγουλα

    (και όχι δεν είμαι 60 απέχω πολύυυυ ακόμα )

    originally posted by PETRAN
    Η αλήθεια είναι ότι είμαι ευαίσθητος άνθρωπος κατα βάθος και δένομαι εύκολα σε προσωπικό επίπεδο...!
    Εδώ δε θα σε ακολουθήσω - συμπληρώνοντας κάτι για αυτό που λες ή κάτι για μένα - μιας και έχεις μια τάση στο να γειώνεις.
    Οπότε ας μείνω στην τελεία που έχω βάλει που όμως έγινε άνω τελεία.

    Ε-φιλάκια




    Ναι δεν λέω...τα \"γεμάτα-εμπειρία-μάγουλα-του-60άχρονου\" είναι γεμάτα εμπειρία απλά...δεν νομίζω να έστελνες τα e-φιλάκια εκεί...λολ


    *Παίρνει τα e-φιλάκια και χαίρεται σαν μικρό παιδί χοροπηδώντας μέσα στο δωμάτιο :P

  6. #396
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,623
    Originally posted by weird
    Πάνο !!!!!
    Ελπίζω να μην διάβασες τα κατεβατά!!!!
    Δεν ήταν για σένα, αν και σε ανέφερα μέσα τους. χεχε

    Απο αυτά που έγραψες κρατάω αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απο όλα χαχαχαχαχ
    Το \"info- whore\" πολύ καλό!
    :PPPPPPPPPPP


    Αργα ποια!


    Το διάβασα ΌΛΑ και τώρα κλαίω τον χαμένο χρόνο σαν μοιρολογίστρα!


    Να πάρει Weird, όταν είναι να γράψεις κάτι τέτοιο Επικό, προηδοποίησε με προηγούμενο ποστ

    \"Ακολουθεί Επος, παρακαλώ να είστε έτοιμοι\"


    Όσο για τα επικά σου ποστ (λολ) συμφωνώ με αυτά που γράφεις, άλλωστε όπως έγραψα και στο δικό μου ποστ, εγώ δεν έχω συνηθίσει σε αυτό το ύφος, όπως και το ότι κάποιοι είστε από παλιά, φυσικό είναι να έχετε αναπτύξει και ποιο πορσωπικές σχέσεις μεταξύ σας. Απλά μου φαίνεται ότι πείρατε λίγο φόρα, την στιγμή που δεν είμαι ούτε σταθερός χρήστης ούτε έχω ανοιχτεί σε προσωπικό επίπεδο για να περιμένω ανάλογη μεταχείριση. Αλλά όπως λέω, δεν είμαι εναντίον των ιντερνετικών γνωριμιών, είμαι πάντα υπερ της εξέλιξης γνωριμιών με την προυπόθεση βέβαια ότι τα άτομα έχουν κάτι να εξελίξουνε.


    Τέλος να ευχηθώ η γιαγιά σου Weird να γίνει εντελώς καλά και να βγει από το νοσοκομείο υγιής. Γιατί καταστροφολογούσες από πριν? \"Συναγερμός γνωστικής προκατάληψης\" ιουυ ιουυυ :P ΄

  7. #397
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    1,156
    Μία μόνο παρατήρηση καποιου που σε καμιά 10αριά χρόνια (12 για την ακρίβεια) θα πατάει τα 60, αλλά που ωστόσο η ζωή του φαίνεται η ίδια , όπως ήταν πάντα (..Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..):

    Αν πρόκειται για ράντομ φόρουμ με ράντομ μέλη, γιατί φίλε μου Πετράν χαλάς τόσο πολύ μελάνι ? Το σχόλιο, μπορείς και να το πετάξεις στον αέρα, δεν μπορείς να πείσεις κανένα πως δεν δίνεις κι εσύ - όπως όλοι άλλωστε - ένα κομμάτι του αληθινού εαυτού σου εδώ πέρα μέσα...

    Κι εγώ θάθελα να είμαι τόσο cool , αλλά μάλλον χάνω λάδια στην κατηφόρα..

    Για την ανηφόρα, δεν το συζητάω...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

  8. #398
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,623
    Originally posted by sabb
    Μία μόνο παρατήρηση καποιου που σε καμιά 10αριά χρόνια (12 για την ακρίβεια) θα πατάει τα 60, αλλά που ωστόσο η ζωή του φαίνεται η ίδια , όπως ήταν πάντα (..Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..):

    Αν πρόκειται για ράντομ φόρουμ με ράντομ μέλη, γιατί φίλε μου Πετράν χαλάς τόσο πολύ μελάνι ? Το σχόλιο, μπορείς και να το πετάξεις στον αέρα, δεν μπορείς να πείσεις κανένα πως δεν δίνεις κι εσύ - όπως όλοι άλλωστε - ένα κομμάτι του αληθινού εαυτού σου εδώ πέρα μέσα...

    Κι εγώ θάθελα να είμαι τόσο cool , αλλά μάλλον χάνω λάδια στην κατηφόρα..

    Για την ανηφόρα, δεν το συζητάω...

    Επππ κάτσε ρε Sabb έχεις 10 χρόνια ακόμα δεν είσαι δίπλα λολ. Μια ευτυχισμένη μέρα=αιωνιότητα

    Ίσως να ήμουν υπερβολικός με το \"random\", άλλωστε το σχόλιο το έγραψα σε φάση που \"γείωνα\" την Anwinimi λολ

    Πιστεύω ότι υπάρχουν βαθμίδες σε όλα, όχι μαύρο η άσπρο, randmom η μη-random. Την θέση μου την εξήγησα καθαρά ποια είναι, θα μπω εδώ μέσα να \"χαλάσω μελάνι\" (έχω χαλάσει πολυ περισσότερο σε ξένα φορουν και δεν απολογήθηκα ποτέ προσωπικά για κάτι για το ποιος είμαι η τι κάνω η τι κάνει ο άλλος) για να μειραστώ κάποια πράγματα, να βοηθήσω, να δώσω πληροφορίες, να πάρω και εγώ, δηλαδή ΄στα \"του-φορουμ\" πλάισια, δηλαδή ούτε random αλλά ούτε τελειώς μη-random. Αλλά αυτό απέχει στο να πρέπει να νιώσω ενσυναίσθηση η να μπω στην θέση του άλλου, την στιγμή μάλιστα που δεν τον ξέρω καν τον άλλο προσωπικά, ούτε μπαίνω σταθερά καιρό εδώ μέσα για να αναπύξω παρεταίρω σχέσεις με κάποια άτομα (αν και με κάποια άτομα αυτόματα έχω έρθει ποιο κοντά, είναι φυσικό αυτό). Δεν καταλαβαίνω πως προβληματίζει τόσο πολύ αυτή μου η στάση? Ίσως να προβληματίζει στα πλαίσια αυτού του φορουμ που το αντικείμενό του είναι \"το προσωπικόν\" του χρήστη


    Sabb μπορείς να είσαι και εσύ cool!

  9. #399
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Πάνο

    Πήραμε φόρα ε?


    Σου φάνηκε απότομο μάλλον.

    Κοίτα, αν το καλοσκεφτείς, δεν σου ζητήσαμε να μπεις στην θέση μας με την έννοια να δεις τον κόσμο μέσα απο τα δικά μας μάτια... χεχε, αφού δεν ξέρεις καν τι χρώμα έχουν τα μάτια μας..

    Απλά να καταλάβεις τί ενόχλησε εκάστη.
    Που φαίνεται, το έχεις καταλάβει.
    Τώρα το τι θα κάνεις γιαυτό....

    Με σένα, ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει..
    χεχε.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  10. #400
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Originally posted by sabb
    Μία μόνο παρατήρηση καποιου που σε καμιά 10αριά χρόνια (12 για την ακρίβεια) θα πατάει τα 60, αλλά που ωστόσο η ζωή του φαίνεται η ίδια , όπως ήταν πάντα (..Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..):

    Αν πρόκειται για ράντομ φόρουμ με ράντομ μέλη, γιατί φίλε μου Πετράν χαλάς τόσο πολύ μελάνι ? Το σχόλιο, μπορείς και να το πετάξεις στον αέρα, δεν μπορείς να πείσεις κανένα πως δεν δίνεις κι εσύ - όπως όλοι άλλωστε - ένα κομμάτι του αληθινού εαυτού σου εδώ πέρα μέσα...

    Κι εγώ θάθελα να είμαι τόσο cool , αλλά μάλλον χάνω λάδια στην κατηφόρα..

    Για την ανηφόρα, δεν το συζητάω...

    Σάββα,
    όντως μου φαίνεται πως έχεις μια νιότη στον τρόπο σκέψης σου
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  11. #401
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by weird
    Πάνο !!!!!
    Ελπίζω να μην διάβασες τα κατεβατά!!!!
    Δεν ήταν για σένα, αν και σε ανέφερα μέσα τους. χεχε

    Απο αυτά που έγραψες κρατάω αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απο όλα χαχαχαχαχ
    Το \"info- whore\" πολύ καλό!
    :PPPPPPPPPPP


    Αργα ποια!


    Το διάβασα ΌΛΑ και τώρα κλαίω τον χαμένο χρόνο σαν μοιρολογίστρα!


    Να πάρει Weird, όταν είναι να γράψεις κάτι τέτοιο Επικό, προηδοποίησε με προηγούμενο ποστ

    \"Ακολουθεί Επος, παρακαλώ να είστε έτοιμοι\"


    Όσο για τα επικά σου ποστ (λολ) συμφωνώ με αυτά που γράφεις, άλλωστε όπως έγραψα και στο δικό μου ποστ, εγώ δεν έχω συνηθίσει σε αυτό το ύφος, όπως και το ότι κάποιοι είστε από παλιά, φυσικό είναι να έχετε αναπτύξει και ποιο πορσωπικές σχέσεις μεταξύ σας. Απλά μου φαίνεται ότι πείρατε λίγο φόρα, την στιγμή που δεν είμαι ούτε σταθερός χρήστης ούτε έχω ανοιχτεί σε προσωπικό επίπεδο για να περιμένω ανάλογη μεταχείριση. Αλλά όπως λέω, δεν είμαι εναντίον των ιντερνετικών γνωριμιών, είμαι πάντα υπερ της εξέλιξης γνωριμιών με την προυπόθεση βέβαια ότι τα άτομα έχουν κάτι να εξελίξουνε.


    Τέλος να ευχηθώ η γιαγιά σου Weird να γίνει εντελώς καλά και να βγει από το νοσοκομείο υγιής. Γιατί καταστροφολογούσες από πριν? \"Συναγερμός γνωστικής προκατάληψης\" ιουυ ιουυυ :P ΄


    axaxxaxaxaxaxxa
    xaxa
    άλλη φορά θα σε προειδοποιώ απο πριν
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΟ
    ακολουθεί μύνημα γραμμένο αλά ιδιόμορφο στυλ Joyce, με μορφή κατεβατού, ακανόνιστη δομή, έντονη πληθωρικότητα μα και επαναλήψεις που διαφέρουν μεταξύ τους ωστόσο σε ελάχιστες λεπτομέρειες κυρίως συναισθηματικής χροιας, με παρεμβολή ενδεχόμενα κεφαλαίων γραμμάτων ή παρατεταμένων σημείων στίξης και συχνά γεμάτο απο διάσπαρτα επιχειρήματα, σκέψεις και συναισθηματικές φορτίσεις.

    :PPPPPPPPPPPPP

    υγ. Αν σου αρέσει ο Μάτεσις, θα έχεις διαβάσει ένα απο τα εξαίσια έργα του, το Αλδεβαράν, στο οποίο αναλύεται με το γνωστό σκοτείνό και ποιητικό αλλά αναμιγμένο με ρεαλισμό ύφος του η τάση του ανθρώπου να χτίζει δράματα, η δίψα για τραγωδία που σαντην βιώνουμε μας ανυψώνει σε μάρτυρες και που συχνά ενυπάρχει γραμμένη στο ψυχικό dna μας.

    Ετσι, μπορώ να καταλάβω το πως ενίοτε αγκαλιάζουμε το τραγικό ενδεχόμενο μετατρέποντάς το σε πραγματικό( φαντασιωτικά) , καταστροφολογώντας. Ενας μηχανισμός άμυνας.

    Αλλα, στην περίπτωσή μου δεν επρόκειτο τόσο για κάτι τέτοιο, όσο για την αθλιότητα του ελληνικού συστήματος υγείας.
    Κάθε μέρα άκουγα διαφορετικά πράγματα απο άλλους γιατρούς.

    Την πρώτη μέρα μου είπαν, μπορεί να την χάσουμε απο στιγμή σε στιγμή, είναι βαριά, είναι μεγάλη σε ηλικία, είναι στα χέρια του θεού κτλ.

    Μετά τις επόμενες μου έδιναν ελάχιστες ελπίδες... τέλος μου είπαν οτι θα γίνει καλά αν και αποφάσισαν οτι δεν ξέρουν ακόμα με σιγουριά απο τί έπασχε! Βρίσκονται ακόμα στη φάση των ενδεχομένων. Αν είναι δυνατόν.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  12. #402
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,623
    Originally posted by weird
    Πάνο

    Πήραμε φόρα ε?


    Σου φάνηκε απότομο μάλλον.

    Κοίτα, αν το καλοσκεφτείς, δεν σου ζητήσαμε να μπεις στην θέση μας με την έννοια να δεις τον κόσμο μέσα απο τα δικά μας μάτια... χεχε, αφού δεν ξέρεις καν τι χρώμα έχουν τα μάτια μας..

    Απλά να καταλάβεις τί ενόχλησε εκάστη.
    Που φαίνεται, το έχεις καταλάβει.
    Τώρα το τι θα κάνεις γιαυτό....

    Με σένα, ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει..
    χεχε.

    Αν είσαι Ελληνίδα (τιτ-μπιμπ-υπολογίζει-στατιστικά-στοιχεία)


    *με ρομποτική φωνή
    η πιθανότητα να έχεις καστανά μάτια είναι 65-70%

    /End


    λολ

    Τι θα κάνω για αυτό? Τι θα κάνω που παρεξηγήθηκες?








    Θα σου πάρω ένα δωράκι...ένα γλυκό συμβολικό δωράκι...που να σου...ταιριάζει...









    http://ny-image0.etsy.com/il_430xN.7486236.jpg

  13. #403
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Xmmmm
    σαν να ετοιμάζεις βουντού εναντίον μου φαίνεται!!!!
    Μόνο η καρφίτσα και τα spells λείπουν.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

  14. #404
    Banned
    Join Date
    May 2004
    Location
    στις στεπες του Καυκασου
    Posts
    10,933
    παει η μπαλα ε??

    οεο...

  15. #405
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    μπα μα γιατί το λες αυτό?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 27 of 29 FirstFirst ... 172526272829 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •