Results 406 to 420 of 421
Thread: Ρε παιδιά βοήθεια!
-
24-04-2009, 20:19 #406
Originally posted by weird
axaxxaxaxaxaxxa
xaxa
άλλη φορά θα σε προειδοποιώ απο πριν
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΟ
ακολουθεί μύνημα γραμμένο αλά ιδιόμορφο στυλ Joyce, με μορφή κατεβατού, ακανόνιστη δομή, έντονη πληθωρικότητα μα και επαναλήψεις που διαφέρουν μεταξύ τους ωστόσο σε ελάχιστες λεπτομέρειες κυρίως συναισθηματικής χροιας, με παρεμβολή ενδεχόμενα κεφαλαίων γραμμάτων ή παρατεταμένων σημείων στίξης και συχνά γεμάτο απο διάσπαρτα επιχειρήματα, σκέψεις και συναισθηματικές φορτίσεις.
:PPPPPPPPPPPPP
Ουαου, αρχίζεις να με...καταλαβαίνεις...λολ
υγ. Αν σου αρέσει ο Μάτεσις, θα έχεις διαβάσει ένα απο τα εξαίσια έργα του, το Αλδεβαράν, στο οποίο αναλύεται με το γνωστό σκοτείνό και ποιητικό αλλά αναμιγμένο με ρεαλισμό ύφος του η τάση του ανθρώπου να χτίζει δράματα, η δίψα για τραγωδία που σαντην βιώνουμε μας ανυψώνει σε μάρτυρες και που συχνά ενυπάρχει γραμμένη στο ψυχικό dna μας.
Ετσι, μπορώ να καταλάβω το πως ενίοτε αγκαλιάζουμε το τραγικό ενδεχόμενο μετατρέποντάς το σε πραγματικό( φαντασιωτικά) , καταστροφολογώντας. Ενας μηχανισμός άμυνας.
Δεν έχω διαβάσει Μάτεση (η Μάτεσι?), αλλά τώρα θα έχω υπ\'όψιν το βιβλίο που προτείνεις, ευχαριστώ για τo recommendation (τσ να το και το Αγγλικό πάλι).
Η καταστροφοποίηση είναι μία από τις γνωστικές προκαταλήψεις στην γνωστική θεραπεία το ξέρεις ε? Έχει και άλλες όπως το να σκέφτεσαι με \"διχότομημένο\" τρόπο (π.χ. η θα τα καταφέρω η θα καταστραφώ), να γενικέυεις ένα καταστροφικό γεγονός, να μεγιστοποιείς τα αρνητικά και να ελαχιστοποιείς τα θετικά, να βλέπεις επιλεκτικά μόνο τα αρνητικά (εστίαση της προσοχής), να θυμάσαι μόνο τα αρνητικά γεγονότα που επιβεβαιώνουν την παρούσα κατάσταση, να μαντεύεις το μέλλον, να πιστεύεις ότι αισθάνεσαι, να βγαίνεις σε συμπεράσματα από τα πιστεύω σου και μόνο, να πιστεύεις ότι οι άλλοι αισθάνονται αρνητικά/έχουν την χ-αρνητική εντύπωση για σένα επειδή και εσύ πιστεύεις αυτό για τον εαυτό σου και άλλα...
Υποτίθεται ότι με την γνωστική θεραπεία μαθαίνεις πότε γίνεται αυτό οπότε και μπορείς να το αντιμετωπίζεις ώστε να σκέφτεσαι σε ποιο δυναμικά-ρεαλιστικά πλαίσια.
Βασικά θα έλεγα ότι όλα τα προβλήματα συνοψίζονται σε αυτό που αναφέραμε πριν λίγο, ένας τρομερά κομψός τρόπος σκέψης. Είτε πρόκειται για κρίσεις πανικού, είτε για κατάθλιψη, σε κάθε περίπτωση το άτομο κάνει \"την τρίχα τριχιά\" είτε πρόκειται για την ιδέα ότι θα πεθάνει (κρίση πανικού), είτε για το ότι είναι ανίκανος για να κάνει/αλλάξει πράγματα (κατάθλιψη). Too much is a bad thing!
Και βέβαια αυτό το \"too much\" προκλήθηκε κάπως, από κάποια προηγούμενα πιστεύω και εμπειρίες.
Αλλα, στην περίπτωσή μου δεν επρόκειτο τόσο για κάτι τέτοιο, όσο για την αθλιότητα του ελληνικού συστήματος υγείας.
Κάθε μέρα άκουγα διαφορετικά πράγματα απο άλλους γιατρούς.
Την πρώτη μέρα μου είπαν, μπορεί να την χάσουμε απο στιγμή σε στιγμή, είναι βαριά, είναι μεγάλη σε ηλικία, είναι στα χέρια του θεού κτλ.
Μετά τις επόμενες μου έδιναν ελάχιστες ελπίδες... τέλος μου είπαν οτι θα γίνει καλά αν και αποφάσισαν οτι δεν ξέρουν ακόμα με σιγουριά απο τί έπασχε! Βρίσκονται ακόμα στη φάση των ενδεχομένων. Αν είναι δυνατόν.
Ελλάδα, η χώρα που ενισχύει τις γνωστικές προκαταλήψεις λολ. Δυστυχώς...
- 24-04-2009, 20:21 #407
Xmmmm
σαν να ετοιμάζεις βουντού εναντίον μου φαίνεται!!!!
Μόνο η καρφίτσα και τα spells λείπουν.
Όχι ρε Weird και voodoo σε emo!? Φτάνει το emo λολ
24-04-2009, 20:23 #408
Originally posted by krino
παει η μπαλα ε??
οεο...
Απλά ζηλεύεις που δεν την έχασες πάλι εσύ!
24-04-2009, 20:24 #409
παντα μου αρεσε να παρακολουθω ματς....
συνεχιστε,
τσομπ - τσομπ....
24-04-2009, 20:36 #410
Όλα αυτά που ονομάζεις ως γνωστικές προκαταλήψεις μου είναι γνωστά. Τα κλασσικά σφάλματα του τρόπου σκέψης και αντίληψης. Όμως, όπως ήδη ξαναείπα, δεν πιστεύω ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά. Δεν πιστεύω ότι η βάση είναι μόνο οι εσφαλμένες ( έστω ασυνείδητες) πεποιθήσεις. Είναι πολλά πολλά περισσότερα και ξεχωριστά για κάθε άνθρωπο, αυτά τα στοιχεία που απαρτίζουν την βάση για την ψυχοπαθολογία του. Σίγουρα, το γνωστικό κομμάτι είναι από τα πιο σημαντικά.
Θα σου φέρω παραδείγματα για όσα λες.
Διχοτόμηση= ο κλασσικός τρόπος σκέψης σε άσπρο – μαύρο.
Επιλεκτικότητα= κολλάω στο μαυράδι, στο μερικό και χάνω το γενικό.
Αυθαίρετη γενίκευση ενός συμβαίνοντος συνήθως αρνητικού ( φόβος – πρόληψη).
Δυσκολία να δεις τα θετικά στο σωστό τους μέγεθος.
Επιλεκτική Μνήμη ( κυρίως των αρνητικών).
Εθελοτυφλία που ισοδυναμεί με σφάλματα επι του πραγματικού προκειμένου να επιβεβαιώνεις τον εσφαλμένο τρόπο αντίληψης σου ξανά και ξανά.
Αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
Αισθηση ότι μπορείς να μαντέψεις/ προβλέψεις.
Ανάγκη για ψευδοέλεγχο των καταστάσεων.
Αναγωγή σε ενέργειαες του εγώ σου καταστάσεων που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ευθύνης σου. ( ανάγκη για έλεγχο)
Θυματοποίηση/ παθητικότητα.
Ταύτιση του είναι με το τι νιώθεις.
Ταύτιση με το κάθετι που σκέπτεσαι.
Προβολή των δικών σου σκέψεων και πεποιθήσεων πάνω στους άλλους.
Ακλόνοιτη πεποίθηση ότι η πεποίθήσεις σου είναι αδιαμφισβήτητα σωστές.
Και άλλα πολλά.
Αυτά, κανένας γνωστικός δεν μου τα εξήγησε, ούτε τα διάβασα. Αυτά έκατσα και τα αποκωδικοποίησα μόνη μου, χρόνο με το χρόνο, με απίστευτο κόπο, στα τόσα χρόνια που κάνω θεραπεία. Αυτού του είδους η αυτογνωσία ( η γνωστικού τύπου), δεν αποκτήθηκε επειδή κάποιος μου «εμαθε» τι κάνω και πότε το κάνω, αλλά μόνη μου το ανακάλυψα.
Και αυτό πιστεύω είναι ανεκτίμητης και διαχρονικής αξίας.
Δεν συμφωνώ με τον θεραπευτή που δείχνει.
Συμφωνώ με τον θεραπευτή που επιτρέπει στον άλλο να αποκαλύψει μόνος εκείνος, με την διακριτική του καθοδήγηση, στον κατάλληλο χρόνο και σεβόμενους τους δικούς του ξεχωριστούς ρυθμούς.
Η υπερβολή που αναφέρεις στο τέλος είναι ένα καθοριστικό στοιχείο για την ψυχική νόσο.
Το να βλέπεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, σημαίνει το να είσαι σε επαφή με την πραγματικότητα ( όχι την φαντασίωση ή την διαστρέβλωση ).
Αλλά, επαναλαμβάνω. Μακάρι να ήταν μόνο αυτά.
Δεν είναι μόνο αυτά.
Είναι και άλλα, πολλά...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-04-2009, 20:38 #411
Originally posted by krino
παντα μου αρεσε να παρακολουθω ματς....
συνεχιστε,
τσομπ - τσομπ....
ετσι φαίνεται.
Στο ματσ πηγαίνει.
Κι επειδή δενταιριάζει με την όλη δομή του φόρουμ,
λέω να σταματάω σιγά σιγά.
)
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-04-2009, 21:04 #412
Όλα αυτά που ονομάζεις ως γνωστικές προκαταλήψεις μου είναι γνωστά. Τα κλασσικά σφάλματα του τρόπου σκέψης και αντίληψης. Όμως, όπως ήδη ξαναείπα, δεν πιστεύω ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά. Δεν πιστεύω ότι η βάση είναι μόνο οι εσφαλμένες ( έστω ασυνείδητες) πεποιθήσεις. Είναι πολλά πολλά περισσότερα και ξεχωριστά για κάθε άνθρωπο, αυτά τα στοιχεία που απαρτίζουν την βάση για την ψυχοπαθολογία του. Σίγουρα, το γνωστικό κομμάτι είναι από τα πιο σημαντικά.
Θα σου φέρω παραδείγματα για όσα λες.
Διχοτόμηση= ο κλασσικός τρόπος σκέψης σε άσπρο – μαύρο.
Επιλεκτικότητα= κολλάω στο μαυράδι, στο μερικό και χάνω το γενικό.
Αυθαίρετη γενίκευση ενός συμβαίνοντος συνήθως αρνητικού ( φόβος – πρόληψη).
Δυσκολία να δεις τα θετικά στο σωστό τους μέγεθος.
Επιλεκτική Μνήμη ( κυρίως των αρνητικών).
Εθελοτυφλία που ισοδυναμεί με σφάλματα επι του πραγματικού προκειμένου να επιβεβαιώνεις τον εσφαλμένο τρόπο αντίληψης σου ξανά και ξανά.
Αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
Αισθηση ότι μπορείς να μαντέψεις/ προβλέψεις.
Ανάγκη για ψευδοέλεγχο των καταστάσεων.
Αναγωγή σε ενέργειαες του εγώ σου καταστάσεων που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ευθύνης σου. ( ανάγκη για έλεγχο)
Θυματοποίηση/ παθητικότητα.
Ταύτιση του είναι με το τι νιώθεις.
Ταύτιση με το κάθετι που σκέπτεσαι.
Προβολή των δικών σου σκέψεων και πεποιθήσεων πάνω στους άλλους.
Ακλόνοιτη πεποίθηση ότι η πεποίθήσεις σου είναι αδιαμφισβήτητα σωστές.
Και άλλα πολλά.
Αυτά, κανένας γνωστικός δεν μου τα εξήγησε, ούτε τα διάβασα. Αυτά έκατσα και τα αποκωδικοποίησα μόνη μου, χρόνο με το χρόνο, με απίστευτο κόπο, στα τόσα χρόνια που κάνω θεραπεία. Αυτού του είδους η αυτογνωσία ( η γνωστικού τύπου), δεν αποκτήθηκε επειδή κάποιος μου «εμαθε» τι κάνω και πότε το κάνω, αλλά μόνη μου το ανακάλυψα.
Και αυτό πιστεύω είναι ανεκτίμητης και διαχρονικής αξίας.
Δεν συμφωνώ με τον θεραπευτή που δείχνει.
Συμφωνώ με τον θεραπευτή που επιτρέπει στον άλλο να αποκαλύψει μόνος εκείνος, με την διακριτική του καθοδήγηση, στον κατάλληλο χρόνο και σεβόμενους τους δικούς του ξεχωριστούς ρυθμούς.
Η υπερβολή που αναφέρεις στο τέλος είναι ένα καθοριστικό στοιχείο για την ψυχική νόσο.
Το να βλέπεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, σημαίνει το να είσαι σε επαφή με την πραγματικότητα ( όχι την φαντασίωση ή την διαστρέβλωση ).
Αλλά, επαναλαμβάνω. Μακάρι να ήταν μόνο αυτά.
Δεν είναι μόνο αυτά.
Είναι και άλλα, πολλά...
Ναι αυτά ακριβώς είναι που αναφέρεις! Σαν να διαβάζω τον κατάλογο από το βιβλίο ψυχοθεραπείας. Μόνη σου τα συμπέρανες αυτά? Μπράβο σου. Εντάξει και στην γνωστική δεν δείχνει άμεσα ο θερπαευτής όπως λες (ίσως μόνο σε ένα είδος γνωστικής θεραπείας που λεγόταν \"λογικο-θυμική\" θεραπεία του Ellis) ίσα ίσα με τις Σωκρατικές ερωτήσεις μόνο προσπαθεί να κάνει τον θεραπευόμενο να τα συμπεράνει μόνος του αυτά, κάτι που έχει την ίδια αξεία με την δικιά σου προσπάθεια (γι\'αυτό και ο Γνωστικός θεραπευτής θεωρήται \"coach\" όχι δάσκαλος). Το θέμα είναι βέβαια να τα αναγνωρίζει κάποιος κάθε φορά που συμβαίνουν και αυτό είναι το δύσκολο της υπόθεσης, γιατί όπως είπα και πριν, σπάνια έχουμε επίγνωση του τι σκεφτόμαστε, συνήθως μόνο τα αποτελέσματα κάθε σκέψης καταλαβαίνουμε όταν ήδη έχουνε δημιουργήσει συναισθήματα (αρνητικά η θετικά΄)
Ποια είναι τα \"άλλα πολλά\" που λες όμως? Μιλάς πάντα για \"άλλα πολλά\" ποια είναι αυτά, περα από τα (συνειδητά/ασυνείδητα) πιστεύω και σκέψεις σε συνάρτηση βέβαια με την προσωπικότητα καθενώς? ( γενετική προδιάθεση σε συνάρτηση με περιβαλλοντικά γεγονότα αυξάνουν αυτές τις δυσλειτουργικές πεποιθήσεις/σκέψεις/προκαταλήψεις)?
Ματς? Σε καμιά περίπτωση, όποιο μεγάλο ματς ήταν πέρασε στις προηγούμενες σελίδες, τώρα προσωπικά το βλέπω πολύ χαλαρό το όλο θέμα.
Αλήθεια που είναι η Anwnimi!? It takes three to Tango!
Πάω και εγώ έξω. Καταπληκτικό thread πάντως έχει αντικαταστήσει το chat!
24-04-2009, 22:51 #413
Πάνο σου έλειψα;
Σου έλειψε κάποιος να γειώσεις; Δε σου έφτασε θες κι άλλο; Too much is bad thing! Συ είπας.
Ωστόσο ομολογώ πως παρακολουθώ όποτε μπαίνω με ενδιαφέρον τη συζήτησή σας. Εξάλλου εγώ έβαλα την τελεία μου θυμάσαι; Εξαιτίας σου πάλι την παραβαίνω...
Αν στην πορεία έχω κάτι να πω, θα το πω, να\'σαι σίγουρος. Απλά δε μ\'αρέσει να μιλάω αν δεν έχω τίποτα να πω.
ΥΓ. Ναι τα e-φιλάκια σε σένα τα έστειλα αλλά δε θα ειχα πρόβλημα να σου τα στείλω αν ήσουν 60-χρονος. Ρυτίδες = χαρακιές ζωής
(Οπότε τώρα μπορείς να πεις την αλήθεια για την ηλικία+το μπλουζάκι σου)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
24-04-2009, 22:57 #414
Κι εγώ νιώθω συμφιλιωμένη πια μαζί σου Πάνο,
με τον όρο ματσ, εννοούσα τις πλακίτσες που κάνουμε απλά
καμιά φορά ο ένας στον άλλο.
Μπαίνω τόσα χρόνια εδώ μέσα και είναι ένας τρόπος επικοινωνίας λίγο πρωτόγνωρος αυτός για μένα,
που σίγουρα, με οδηγεί στο να αποκαλύπτω κι άλλες πτυχές μου
στον αγαπημένο μου δικτυοχώρο.
))
Πάντως είσαι απίστευτος στο να με παρασέρνεις στον χαβαλετζίδικο εαυτό μου!!)
Οντως, το κάναμε τσατ το θέμα του παιδιού.
Αγαπητέ θεματοθέτη, όποια στιγμή το αποφασίσεις, εγώ απο μεριάς μου σταματάω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
25-04-2009, 02:19 #415
Originally posted by anwnimi
Πάνο σου έλειψα;
Σου έλειψε κάποιος να γειώσεις; Δε σου έφτασε θες κι άλλο; Too much is bad thing! Συ είπας.
Ωστόσο ομολογώ πως παρακολουθώ όποτε μπαίνω με ενδιαφέρον τη συζήτησή σας. Εξάλλου εγώ έβαλα την τελεία μου θυμάσαι; Εξαιτίας σου πάλι την παραβαίνω...
Αν στην πορεία έχω κάτι να πω, θα το πω, να\'σαι σίγουρος. Απλά δε μ\'αρέσει να μιλάω αν δεν έχω τίποτα να πω.
ΥΓ. Ναι τα e-φιλάκια σε σένα τα έστειλα αλλά δε θα ειχα πρόβλημα να σου τα στείλω αν ήσουν 60-χρονος. Ρυτίδες = χαρακιές ζωής
(Οπότε τώρα μπορείς να πεις την αλήθεια για την ηλικία+το μπλουζάκι σου)
Anwnimi ωωω μα τι \"κουτό\" που είσαι...δεν μου έλειψε το να σε γειώνω (κσσσ μαστιγιά)..μου έλειψε ο τρυφερός σου χαρακτήρας όπως παρουσιάζεται μέσα στα κείμενα, η ευγενική σου γραφή, οι γλυκές ανοιξιάτικές σου προτάσεις...
Ωω μα ποσταρε λίγο ακόμα σε παρακαλώ!
-Romantic Petran
25-04-2009, 02:34 #416
Μπαίνω τόσα χρόνια εδώ μέσα και είναι ένας τρόπος επικοινωνίας λίγο πρωτόγνωρος αυτός για μένα,
))
Αγαπητέ θεματοθέτη, όποια στιγμή το αποφασίσεις, εγώ απο μεριάς μου σταματάω.
Χαίρομαι που νιώθεις συμφιολιωμένη Weird αφού σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθώ καταπλακωμένος από ένα ογκώδες...κείμενο!
Όμως έχω προσέξει ότι πάσχεις από κάτι...και αυτό είναι η \"πλακο-φοβία\" η η \"ανεμελο-φοβία\" (λολ)
Δηλαδή όπου υπάρχει ποιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα σαν να αμύνεσαι η σαν να μην αισθάνεσαι καλά μέσα της. Αυτό για μένα σημαίνει ότι είτε έχεις καλλιεργήσει ένα Α σοβαρό χαρακτήρα εδώ μέσα οπότε φοβάσαι μην τον γκρεμίσεις (τι θα πουν οι άλλοι e-psychologίτες), είτε ότι έτσι είσαι στην κανονική σου ζωή, δηλαδή μια κυρίως σοβαρή τύπισσα που αναλύει συνέχεια τα πάντα εξονυχιστικά μέσα σε μια τρομερή σοβαροφάνεια όπου τα πάντα-όλα έχουν ένα αβάσταχτο βάρος! Ελπίζω να μην είσαι έτσι, έχω συναντήσει τέτοια άτομα και προσωπικά τα λυπάμαι γιατί αν και είναι αυτοί/ές που συνήθως κηρύττουν για βάθος, συναισθήματα,και οδηγούς ζωής, αυτοί είναι τελικά που δεν ξέρουν να ζουν και να αισθάνωνται μια απλά στιγμή αλλά χάνονται \"Στην μετάφραση\"...δηλαδή μπορεί να κάνει κάποιος humour και μην γελάσουν (πιθανών εκείνη τη στιγμή θα αναλύουν γιατί ο Χ το είπε αυτό, πως το είπε έτσι και πως αντέδρασε η Ψ μπλα μπλα μπλα)...
Φυσικά δεν λέω ότι είσαι έτσι, έτσι στο ντουκου ιδέες λέω σαν ένας ακόμη μη-ειδικός λολ
Me loves Weird & Anwnimi
25-04-2009, 11:16 #417
Originally posted by PETRAN
))
Αγαπητέ θεματοθέτη, όποια στιγμή το αποφασίσεις, εγώ απο μεριάς μου σταματάω.
Χαίρομαι που νιώθεις συμφιολιωμένη Weird αφού σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθώ καταπλακωμένος από ένα ογκώδες...κείμενο!
Όμως έχω προσέξει ότι πάσχεις από κάτι...και αυτό είναι η \"πλακο-φοβία\" η η \"ανεμελο-φοβία\" (λολ)
Δηλαδή όπου υπάρχει ποιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα σαν να αμύνεσαι η σαν να μην αισθάνεσαι καλά μέσα της. Αυτό για μένα σημαίνει ότι είτε έχεις καλλιεργήσει ένα Α σοβαρό χαρακτήρα εδώ μέσα οπότε φοβάσαι μην τον γκρεμίσεις (τι θα πουν οι άλλοι e-psychologίτες), είτε ότι έτσι είσαι στην κανονική σου ζωή, δηλαδή μια κυρίως σοβαρή τύπισσα που αναλύει συνέχεια τα πάντα εξονυχιστικά μέσα σε μια τρομερή σοβαροφάνεια όπου τα πάντα-όλα έχουν ένα αβάσταχτο βάρος! Ελπίζω να μην είσαι έτσι, έχω συναντήσει τέτοια άτομα και προσωπικά τα λυπάμαι γιατί αν και είναι αυτοί/ές που συνήθως κηρύττουν για βάθος, συναισθήματα,και οδηγούς ζωής, αυτοί είναι τελικά που δεν ξέρουν να ζουν και να αισθάνωνται μια απλά στιγμή αλλά χάνονται \"Στην μετάφραση\"...δηλαδή μπορεί να κάνει κάποιος humour και μην γελάσουν (πιθανών εκείνη τη στιγμή θα αναλύουν γιατί ο Χ το είπε αυτό, πως το είπε έτσι και πως αντέδρασε η Ψ μπλα μπλα μπλα)...
Φυσικά δεν λέω ότι είσαι έτσι, έτσι στο ντουκου ιδέες λέω σαν ένας ακόμη μη-ειδικός λολ
Me loves Weird & Anwnimi
Ωστόσο, για να μην ξεφεύγουμε απο το αρχικό υπο-θέμα μας
και την προτροπή μου να είσαι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεσαι σε άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις πλην της Γ-Σ, καθώς και όταν χρησιμοποιείς διαγνωστικούς όρους, αναφερόμενος στα γραπτά κάποιου,
θεωρώ οτι είναι υπερβολικό να τα βρίσκεις κανείς όλα αυτά υπερβολικά.
Σαν να κάνουμε την τριχιά τρίχα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
25-04-2009, 11:23 #418
(μετα απο αρκετες πικρες και ηττες στη ζωη μου προσπαθω να ειμαι καπου ιn between στο ζησε τη στιγμη και αναλυσε τα παντα οχι οτι το καταφερνω παντα ..)
Dum spiro spero (?)
25-04-2009, 17:47 #419
Ωστόσο, για να μην ξεφεύγουμε απο το αρχικό υπο-θέμα μας
και την προτροπή μου να είσαι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεσαι σε άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις πλην της Γ-Σ, καθώς και όταν χρησιμοποιείς διαγνωστικούς όρους, αναφερόμενος στα γραπτά κάποιου,
θεωρώ οτι είναι υπερβολικό να τα βρίσκεις κανείς όλα αυτά υπερβολικά.
Σαν να κάνουμε την τριχιά τρίχα.
Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα υποτιμητικά σε άλλες συγκεκριμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις , ενώ μ\'αρέσει να χρησιμοποιώ διαγνωστικούς όρους όπως \"πλακο-φοβία\" η \"ανεμελο-φοβία\"! Πιστεύω ότι είναι ακριβείς!
Δεν ζητάω συγνώμη!
χαχα χάρηκα τώρα!
25-04-2009, 17:49 #420
Originally posted by Helena
(μετα απο αρκετες πικρες και ηττες στη ζωη μου προσπαθω να ειμαι καπου ιn between στο ζησε τη στιγμη και αναλυσε τα παντα οχι οτι το καταφερνω παντα ..)
Helena μην φοβάσαι μια χαρά είσαι!
(στο επιβεβαιώνει ο ειδικός ιατρός!)
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία