Results 76 to 90 of 421
Thread: Ρε παιδιά βοήθεια!
-
19-04-2009, 21:01 #76
Kηπ,
κι εγώ προτιμώ οχι μόνο να διαβάζω, αλλά να προσθέτω και την προσωπική μου άποψη, πάνω στο οτιδήποτε έχει να πει ο κάθε ειδικός.
Και στα πλαίσια της άποψής μου αυτής, είναι και το τι μερίδιο ευθύνης φέρει ένας ψυχολόγος που διατυπώνει τις εκφράσεις του δημοσίως, όχι τόσο ως προς αυτά που λεει, αλλά ως προς τον τρόπο με τον οποίο τα λεεί.( ο οποίος μπορεί πχ να δείχνει απαξίωση για κάποιες μορφές ψυχοθεραπείας, εκφρασμένη με απόλυτη μορφή)
Οσο για το τσούγκρισμα εγκεφάλων που αναφέρεις, το θεωρώ ατυχες να χαρακτηρίζεις έτσι την συζήτηση που κάνουμε με τον Πετράν, αλλά αν το βλέπεις έτσι, αυτό δεν σημαίνει οτι είναι κι έτσι.
Καλή συνέχεια και καλό ξεμέθυσμα.
Εχεις αυτο...καλο ειναι να κανεις αυτο και οχι οτι να\'ναι ψυχοθεραπεια...σωστο.
Μπορει καλλιστα και να ειναι λαθος γιατι βρισκομαστε σε φορουμ.
Εδω που τα λεμε δεν ξερουμε καν αν ο PETRAN ειναι αυτος που ισχυριζεται οτι ειναι (πραγμα που πιστευω οτι ειναι).
Υπαρχουν προσεγγισεις και προσεγγισεις μεχρι και αρωματοθεραπεια,μουσικοθε� �απεια ή δεν ξερω τι και ολοι θα προσπαθησουν να σε πεισουν αυτο ειναι για σενα.
Απο σενα εξαρταται ουσιαστικα (οχι εντελως γιατι δεν εχεις τις γνωσεις καλο ειναι να πεσεις σε καλο γιατρο).
οχ δεν μπορο σινεχιζω μετα[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 19-04-2009, 21:22 #77
Παιδιά άνοιξα την σελίδα μετά απο δύο ημέρες και έπαθα πλάκα, τι είναι αυτά τα επιστημονικά και να να να ανα αα..περιστεράκια φλαμπέ??? Σαλάτα μου τα κάνατε εδωπέρα, έτσι μου έρχεται να μην ξανανοίξω αύτήν την σελίδα και να χαθώ με τις ώρες σε όρους και αναλύσεις, αλλά να προτιμώ να βγαίνω για καμμιά μπυρίτσα με τους φίλους μου που είναι η καλύτερη Γ-Σ για μένα!
Δύο πραγματάκια θέλω να επισημάνω, ή μαλλον καλύτερα, για δύο πράγματα θέλω να παραπονεθώ:
1) Πετράν σέβομαι τις απόψεις σου και αντιλαμβάνομαι απόλυτα το ύφος σου και το παθος σου για την επιστήμη που επέλεξες, γιατί έχω πολύ καλό μου φίλο νεο γιατρό. Ωστόσο θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι ο κλάδος που επέλεξες είναι κάτι τελείως ξεχωριστό απο την \"παθολογία\".
Επειδή σε γενικές γραμμές οι απόψεις σου είναι επίπεδες αλλά και πολύ επιστημονικά τεκμηριωμένες, θα ήθελα να σου προτείνω αρχίζοντας την καινούργια σου καριέρα, να βρεις την υπομονη να μείνεις στο κρεβάτι της ψυχανάλυσης για τα χρόνια που το κάνουν και πιο πεπειραμένοι ψυχολόγοι και ίσως τότε αλλάξεις προοπτική.
Δεν θέλω να σε υποβιβάσω, μην το πάρεις έτσι, αλλά φιλε μου είναι αφελές -κατά την γνώμη μου- να βλέπεις τους ανθρωπους βάσει των στατιστικών και των αριθμών. Ίσως όταν καθήσεις στο κρεβάτι να ανακαλύψεις και για σένα έναν διαφορετικό άνθρωπο αλλά και ένα υπάρχων υποσεινήδητο. Τότε σίγουρα θα μπορέσεις να τεκμηριώσεις διαφορετικά τις απόψεις σου αλλά να γίνεις και επαγγελματίας. Υπενθυμίζω ότι δεν θέλω να σε υποβιβάσω, αλλά και εγώ όταν σπούδαζα, είχα τελείως διαφορετική άποψη για το αντικείμενο μου. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω...
2) Τι το κάνατε εδώ μέσα?? Εγώ έψαχνα να πάρω λίγη δύναμη απο ανθρώπους που βιώνουν παρόμοια συναισθήματα και ανοίγω εδώ για να διαβάσω 5 σελίδες ανάλυσης για Γ-Σ και κολοκύθια αμερικάνικα! Γιατί εν ανοίγατε ένα τόπικ με θέμα \"Γ-Σ VS Ατομοκεντρική\"? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας αλλά δεν θα πάρω...!
Όσο για την ψυχοθεραπεία που λαμβάνω έχω σπαταλήσει αρκετά χρήματα, χρόνο αλλά και πόνο για να καταφέρω να εμπιστευθώ και να αρχίσω να ανοίγομαι. Δεν πρόκειτα στην μέση της εσωτερικής μου μεταμόρφωσης να εμπιστευθώ το ταξίδι μου σε άλλα χερια. Ούτε πρόκειτα τώρα να ψάξω να βρω Γ-Σ και διάφορα τέτοια. Εμένα μου αρκεί που κάθε φορα φεύγω απο το κέντρο ψυχοθεραπείας και παίρνω μαζί μου \"κάτι\". Όσο αυτό το συναίσθημα υπάρχει θα συνεχίζω να αφήνομαι. Όσο για τους πανικούς, σιγά μην κάθομαστε να ψάχνουμε Γ-Σ και Σ-Ξ-Ψ ας βαρέσουμε και λίγο το κεφάλι μας στο τοίχο, κάτι θα μάθουμε και απο αυτό! Πρέπει δηλαδή να βρούμε τον κατάλληλο \"επιστήμονα\" για να μας πει \"σταμάτα να βλέπεις το δέντρο και κοίτα το δάσος\"? Προσωπικά εμένα με αγχώνει περισσότερο να σκέφτομαι τι είδους επιστήμονας είναι αυτός απέναντι μου και πως με προσεγγίζει, για την ώρα δεν είναι του χεριού μου, μου αρκεί να είναι άνθρωπος...
Τελος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!! Εύχομαι η φλόγα της Ανάστασης να λάμψει μέσα σε όλους μας ανεξάρτητα!
19-04-2009, 21:24 #78
A ναι τι ηθελα να πω,εχασα τον ειρμο ειχα επισκεψεις και δεν ηθελα να με δουν να γραφω.
Εγω πχ πασχω απο σχιζοφρενεια τι ειδους ψυχοθεραπεια αν εκανα θα επρεπε να κανω?
Υπαρχει σιγουρα καποια που ειναι πιο ενδεδειγμενη απο τις αλλες,βεβαια και εγω ως ατομο οπως ολοι αλλωστε ειμαι
μοναδικος,και μπορει τα προβληματα που εχω να επιλυσω να ειναι διαφορετικης υφης απο τις ασθενειας (δεν ειμαστε η ασθενεια κατα καποιο τροπο).
Αλλα θα ηθελα να μαθω για την ενδεδειγμενη στην παθηση μου ψυχοθεραπεια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-04-2009, 21:31 #79
Κapatos εισαι μια στατιστικη γιατι...δεν σε ξερουμε απο 49 μυνηματα,οποτε ολοι προσπαθουν να βοηθησουν οπως μπορουν,εδω αμφιβαλλω αν ξερετε εμενα που εχω γραψει 2600 μυνηματα
...λογω του οτι ειναι φορουμ.
Εδω δεν μπορω προσωπικα καλα-καλα να ψυχολογησω διαφορους τυπους που τους ξερω χρονια με προσωπικη επαφη
Οχι δεν θα γινομουν ποτε ψυχολογος πολυ ευθυνη για κατι τοσο ασαφες.
Καλο Πασχα και σε σενα και ολα θα πανε καλα...μη σκας πολυ για το τοπικ ετσι παρεκτρεπονται μερικες φορες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-04-2009, 21:51 #80
Ήμουν ανέκαθεν ενάντια σε όποιο είδος κατηγοριοποιήσεων ή ταμπελοποιήσεων εξάγονται από διάφορα πειράματα που τσουβαλιάζουν την ανθρώπινη ατομικότητα.. Η εμπειρία μου στη ζωή, μού έχει διδάξει πως όσο και να ταυτίζονται οι απόψεις μου με άλλους ανθρώπους, εκείνο που τελικά καθορίζει την διαφορετικότητα μας, είναι η ίδια η καθημερινότητα ή εν ολίγοις το περιβάλλον που επέλεξε (...ή δεν επέλεξε λόγω συγκυριών..) ο καθένας από μας για να ζήσει...
Έχω φίλους που οι ιδεολογικές μας κατευθύνσεις ταυτίζονται απόλυτα. Απλά, ο καθένας από εμάς, έχει διαφορετική προσέγγιση στο κοινό ιδεολογικό συμπέρασμα, γιατί το ίδιο το περιβάλλον που ζει, έχει διαφορετικές καταβολές (κοινωνικές, επαγγελματικές,οικογενεια� �ές,οικονομικές κοκ..). Αυτό καθορίζει και πόσο διαφορετικοί μπορεί να είμαστε στις εκφράσεις της ζωής, από το πως συζητά,μιλά, ακούει, σκέπτεται κι αφήνει ο καθένας από εμάς τα αποτυπώματα του σ\' αυτό το ταξίδι των αναζητήσεων μας..Αυτό το δόγμα, με κάνει πολύ διαφορετικό από τους \"ιδεολογικά ταυτισμένους\" φίλους μου.
Συμπερασματικά, αν είχαμε δύο κλώνους πανομοιότυπους σε διαφορετικά περιβάλλοντα, κατά πάσα πιθανότητα η εξελικτική τους πορεία θα ήταν διαφορετική, επηρρεασμένη από χιλιάδες ανόμοιες μεταβλητές και παραμέτρους.
Παραδείγματα διδύμων ανθρώπων, έχουν αποδείξει τον παραπάνω προβληματισμό..
Η ατομικότητα - κατά την ταπεινή μου άποψη - ακολουθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα και την διαφοροποιεί από την όποια ταμπελοποίηση.
Από την άλλη μεριά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως πολλοί άνθρωποι μαζικά, αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο. Πάνω σ\' αυτή την προσέγγιση της ψυχολογίας των μαζών, κτίστηκε και κατέρρευσε ο υπαρκτός σοσιαλισμός και σύμφωνα με τις καταναλωτικές συνήθειες του πλήθους, γιγαντώθηκε και έφτασε στα όρια της καταστροφής ο καπιταλισμός της φιλελεύθερης αγοράς (..πιθανόν στα επόμενα χρόνια να ζήσουμε και τη πλήρη απομυθοποίηση του..)
Η συνολική αντίδραση σε ένα κοινωνικό σύστημα αξιών εν τούτοις, δεν μπορεί να εντάξει την ατομικότητα σε ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ συμπεριφοράς...Όλοι όσοι ανηκουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα πεποιθήσεων, δεν συμπεριφέρονται το ίδιο - ακόμη κι αν πολλές φορές ανήκουν στο ίδιο περιβάλλον. Όλοι όσοι είναι σοσιαλιστές δεν συμπεριφέρονται το ίδιο. Το αυτό συμβαίνει με όσους ανήκουν στο συντηρητικό πολιτικό προφίλ, ή θεωρούνται σκληροπυρηνικοί Χριστιανοί, ή απολιτίκ χαζοχαρούμενοι, ή Ολυμπιακοί, Παναθηναικοί κλπ. Το ιδεολογικό πλαίσιο που κινείται ο καθένας, επηρρεάζει ως ένα βαθμό την πορεία των αναζητήσεων του, ωστόσο αφήνουν αλώβητη τη προσωπικότητα του.
Σαφώς κια όλα τα παραπάνω, αφορούν ανθρώπους που χρησιμοποιούν το μυαλό τους για να σκέφτονται (..ακόμη και στην ελάχιστη έκφραση του σκέπτεσθαι) κι όχι για να γεμίζει - για ισορροπιστικούς λόγους - το κεφάλι τους....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
19-04-2009, 21:58 #81
Φίλε kapatosg, αν είχα αντιληφθεί την απορία σου για τα όσα λέγονται, δεν θα είχα ποστάρει...
Συγγνώμη για την παρεκτροπή , αλλά ακολούθησα προβληματισμό τρίτων ...
Σόρι και πάλι..[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
19-04-2009, 22:03 #82
Προσωπικα δεν ειχα διαβασει ολα τα μυνηματα μονο μερικα και εκανα καποια ποστ...εκανα τωρα την προσπαθεια να τα διαβασω ολα αλλα...βαρεθηκα.
Sorry αν ειπα πραγματα που εχουν ξαναειπωθει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-04-2009, 22:31 #83
Originally posted by keep_walking
A ναι τι ηθελα να πω,εχασα τον ειρμο ειχα επισκεψεις και δεν ηθελα να με δουν να γραφω.
Εγω πχ πασχω απο σχιζοφρενεια τι ειδους ψυχοθεραπεια αν εκανα θα επρεπε να κανω?
Υπαρχει σιγουρα καποια που ειναι πιο ενδεδειγμενη απο τις αλλες,βεβαια και εγω ως ατομο οπως ολοι αλλωστε ειμαι
μοναδικος,και μπορει τα προβληματα που εχω να επιλυσω να ειναι διαφορετικης υφης απο τις ασθενειας (δεν ειμαστε η ασθενεια κατα καποιο τροπο).
Αλλα θα ηθελα να μαθω για την ενδεδειγμενη στην παθηση μου ψυχοθεραπεια.
να κανεις σεξ ....πλακα σου κανω.δεν νομιζω να υπαρχει ψυχοθεραπεια για σχιζοφρενια.ισως να μην ξεχνας τα φαρμακα σου και καπια στιγμη να τα κοψεις.δεν εχω γνωση της σχιζφρνς.φιλακια κιπακι
19-04-2009, 22:48 #84
Διάβασα παραπάνω ότι δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη του ασυνείδητου. Τι αποδειξη περιμένει κανεις άραγε να πάρει; Πειραματική, μαθηματική ή κάτι άλλο;
19-04-2009, 23:11 #85
χαχαχα εχεις πλακα μαρια :P
πωςτο λεει η παροιμια το πολυ το λεει λεει κανει το κοπελι να θελει η καπως ετσι lolDum spiro spero (?)
19-04-2009, 23:45 #86
Kηπ,
κι εγώ προτιμώ οχι μόνο να διαβάζω, αλλά να προσθέτω και την προσωπική μου άποψη, πάνω στο οτιδήποτε έχει να πει ο κάθε ειδικός.
Και στα πλαίσια της άποψής μου αυτής, είναι και το τι μερίδιο ευθύνης φέρει ένας ψυχολόγος που διατυπώνει τις εκφράσεις του δημοσίως, όχι τόσο ως προς αυτά που λεει, αλλά ως προς τον τρόπο με τον οποίο τα λεεί.( ο οποίος μπορεί πχ να δείχνει απαξίωση για κάποιες μορφές ψυχοθεραπείας, εκφρασμένη με απόλυτη μορφή)
Οσο για το τσούγκρισμα εγκεφάλων που αναφέρεις, το θεωρώ ατυχες να χαρακτηρίζεις έτσι την συζήτηση που κάνουμε με τον Πετράν, αλλά αν το βλέπεις έτσι, αυτό δεν σημαίνει οτι είναι κι έτσι.
Καλή συνέχεια και καλό ξεμέθυσμα.
Εχεις αυτο...καλο ειναι να κανεις αυτο και οχι οτι να\'ναι ψυχοθεραπεια...σωστο.
Εδω που τα λεμε δεν ξερουμε καν αν ο PETRAN ειναι αυτος που ισχυριζεται οτι ειναι (πραγμα που πιστευω οτι ειναι).
Υπαρχουν προσεγγισεις και προσεγγισεις μεχρι και αρωματοθεραπεια,μουσικοθε� �απεια ή δεν ξερω τι και ολοι θα προσπαθησουν να σε πεισουν αυτο ειναι για σενα.
Απο σενα εξαρταται ουσιαστικα (οχι εντελως γιατι δεν εχεις τις γνωσεις καλο ειναι να πεσεις σε καλο γιατρο).
οχ δεν μπορο σινεχιζω μετα
Ετσι είναι Κηπάκο μου,
απλά... όταν ήμουν ευάλωτη, κι ακουγα να χαρακτηρίζεται η Γ Σ ως η μόνη κατάλληλη, μπορεί να μην είχα την ψυχραιμία του θεματοθέτη μας και να κλονιζόμουν σοβαρά απο την άποψη του οποιουδήποτε ειδικού.
Με αυτό το πνεύμα έγραψα τις αντιρρήσεις μου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-04-2009, 23:47 #87
Originally posted by kapatosg
Παιδιά άνοιξα την σελίδα μετά απο δύο ημέρες και έπαθα πλάκα, τι είναι αυτά τα επιστημονικά και να να να ανα αα..περιστεράκια φλαμπέ??? Σαλάτα μου τα κάνατε εδωπέρα, έτσι μου έρχεται να μην ξανανοίξω αύτήν την σελίδα και να χαθώ με τις ώρες σε όρους και αναλύσεις, αλλά να προτιμώ να βγαίνω για καμμιά μπυρίτσα με τους φίλους μου που είναι η καλύτερη Γ-Σ για μένα!
Δύο πραγματάκια θέλω να επισημάνω, ή μαλλον καλύτερα, για δύο πράγματα θέλω να παραπονεθώ:
1) Πετράν σέβομαι τις απόψεις σου και αντιλαμβάνομαι απόλυτα το ύφος σου και το παθος σου για την επιστήμη που επέλεξες, γιατί έχω πολύ καλό μου φίλο νεο γιατρό. Ωστόσο θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι ο κλάδος που επέλεξες είναι κάτι τελείως ξεχωριστό απο την \"παθολογία\".
Επειδή σε γενικές γραμμές οι απόψεις σου είναι επίπεδες αλλά και πολύ επιστημονικά τεκμηριωμένες, θα ήθελα να σου προτείνω αρχίζοντας την καινούργια σου καριέρα, να βρεις την υπομονη να μείνεις στο κρεβάτι της ψυχανάλυσης για τα χρόνια που το κάνουν και πιο πεπειραμένοι ψυχολόγοι και ίσως τότε αλλάξεις προοπτική.
Δεν θέλω να σε υποβιβάσω, μην το πάρεις έτσι, αλλά φιλε μου είναι αφελές -κατά την γνώμη μου- να βλέπεις τους ανθρωπους βάσει των στατιστικών και των αριθμών. Ίσως όταν καθήσεις στο κρεβάτι να ανακαλύψεις και για σένα έναν διαφορετικό άνθρωπο αλλά και ένα υπάρχων υποσεινήδητο. Τότε σίγουρα θα μπορέσεις να τεκμηριώσεις διαφορετικά τις απόψεις σου αλλά να γίνεις και επαγγελματίας. Υπενθυμίζω ότι δεν θέλω να σε υποβιβάσω, αλλά και εγώ όταν σπούδαζα, είχα τελείως διαφορετική άποψη για το αντικείμενο μου. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω...
2) Τι το κάνατε εδώ μέσα?? Εγώ έψαχνα να πάρω λίγη δύναμη απο ανθρώπους που βιώνουν παρόμοια συναισθήματα και ανοίγω εδώ για να διαβάσω 5 σελίδες ανάλυσης για Γ-Σ και κολοκύθια αμερικάνικα! Γιατί εν ανοίγατε ένα τόπικ με θέμα \"Γ-Σ VS Ατομοκεντρική\"? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας αλλά δεν θα πάρω...!
Όσο για την ψυχοθεραπεία που λαμβάνω έχω σπαταλήσει αρκετά χρήματα, χρόνο αλλά και πόνο για να καταφέρω να εμπιστευθώ και να αρχίσω να ανοίγομαι. Δεν πρόκειτα στην μέση της εσωτερικής μου μεταμόρφωσης να εμπιστευθώ το ταξίδι μου σε άλλα χερια. Ούτε πρόκειτα τώρα να ψάξω να βρω Γ-Σ και διάφορα τέτοια. Εμένα μου αρκεί που κάθε φορα φεύγω απο το κέντρο ψυχοθεραπείας και παίρνω μαζί μου \"κάτι\". Όσο αυτό το συναίσθημα υπάρχει θα συνεχίζω να αφήνομαι. Όσο για τους πανικούς, σιγά μην κάθομαστε να ψάχνουμε Γ-Σ και Σ-Ξ-Ψ ας βαρέσουμε και λίγο το κεφάλι μας στο τοίχο, κάτι θα μάθουμε και απο αυτό! Πρέπει δηλαδή να βρούμε τον κατάλληλο \"επιστήμονα\" για να μας πει \"σταμάτα να βλέπεις το δέντρο και κοίτα το δάσος\"? Προσωπικά εμένα με αγχώνει περισσότερο να σκέφτομαι τι είδους επιστήμονας είναι αυτός απέναντι μου και πως με προσεγγίζει, για την ώρα δεν είναι του χεριού μου, μου αρκεί να είναι άνθρωπος...
Τελος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!! Εύχομαι η φλόγα της Ανάστασης να λάμψει μέσα σε όλους μας ανεξάρτητα!
Μάλλον υπερβήκαμε τα όρια της φιλικής σου φιλοξενίας ε???
Εχεις δίκιο, συγνώμη, αν επιμένεις να το μεταφέρουμε αλλού, θα κάνω ότι περνά απο το χέρι μου για να γίνει.
Βρίσκω τα λόγια σου πολύ μεστά κ εύστοχα...
υγ. Η μπύρα με φίλους είναι κάτι πολύ ανακουτφιστικό συμφωνώ..Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-04-2009, 01:44 #88
Δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν απλως δεν θα ηθελα ο καθενας ειδικος που καταθετει τη γνωμη του να δεχεται επιθεση γιατι απλουστατα δεν ειπε και κατι τραγικο.
Υπαρχουν προσεγγισεις και προσεγγισεις μεχρι και αρωματοθεραπεια,μουσικοθε� �απεια ή δεν ξερω τι και ολοι θα
προσπαθησουν να σε πεισουν αυτο ειναι για σενα.
οχ δεν μπορο σινεχιζω μετα
διάφορους λόγους (δε θέλω να κάνω εικασίες - θα μπορούσες να τους σκεφτείς εσύ καλύτερα από εμένα), εμένα με
ενόχλησε για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους και εξέθεσα. Και δεν πιστεύω ότι είναι απλά σύμπτωση ότι ενόχλησε
επίσης και τη weird και τον kapatosg που τυχαίνει να γνωρίζουν τι σημαίνει πανικός, ψυχοθεραπεία και γενικά λίγο
πολύ τη Γ-Σ και τη διαμάχη των ειδικών πάνω στο θέμα της καταλληλότερης ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης για τους
πανικούς. Οπότε εντάξει το δέχομαι, δε σε ενόχλησε αλλά από την άλλη για μένα αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου και
για το λόγο αυτό δε βρίσκω τη συζήτηση αυτή που ανοίξαμε ως στείρα σύγκρουση εγκεφάλων. Ποτέ δε θα μου άρεσε να κάνω κάτι τέτοιο και δε νομίζω να το έχω κάνει στο παρελθόν σε τούτο το φόρουμ...
Ωστόσο νομίζω πως σε καταλαβαίνω. Αν ήμουν στη θέση σου νομίζω ότι δε θα με ενοχλούσε, ούτε κρύο ούτε ζέστη και θα έλεγα σιγά το πράγμα. Δεν ξέρω αν μπορείς εσύ να έρθεις στη δική μου θέση. Τέλοσπάντων.
Kapatosg
συγνώμη που παρεκτραπήκαμε αλλά μας παρέσυρε ο PETRAN σε αυτές τις διαμάχες περί διαφορετικότηταςΌμως αν το δεις λίγο περισσότερο δεν είναι άσχετες με τον αρχικό προβληματισμό σχετικά με τη Γ-Σ. Κι εγώ συμφωνώ να μεταφερθεί το θέμα αλλού, είτε συνεχιστεί είτε όχι για να μπορούμε ελέυθερα να φιλοσοφήσουμε! Παρόλαυτά ε μη μας το αχρηστεύεις τελείως, περιστεράκια φλαμπέ;! Φυσικό είναι βέβαια κάτι που βρίσκω εγώ αδιάφορο και εντελώς φάουλ κάποιος να το βρίσκει εντελώς ενδιαφέρον. Όμως όπως είπα και στον PETRAN, σεβασμός στο διαφορετικό. Απλά το μέρος ήταν μη κατάλληλο, συγνώμη και πάλι, ούτε κι εγώ φαντάστηκα ότι θα πάρει τόση εκταση.
Με τα υπόλοιπα που λες με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
20-04-2009, 01:50 #89
Originally posted by panikoula
Αλλα θα ηθελα να μαθω για την ενδεδειγμενη στην παθηση μου ψυχοθεραπεια.
να κανεις σεξ ....πλακα σου κανω.δεν νομιζω να υπαρχει ψυχοθεραπεια για σχιζοφρενια.ισως να μην ξεχνας τα φαρμακα σου και καπια στιγμη να τα κοψεις.δεν εχω γνωση της σχιζφρνς.φιλακια κιπακι-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
20-04-2009, 01:56 #90
Originally posted by ideal
Διάβασα παραπάνω ότι δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη του ασυνείδητου. Τι αποδειξη περιμένει κανεις άραγε να πάρει; Πειραματική, μαθηματική ή κάτι άλλο;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....