Ρε παιδιά βοήθεια! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 29 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 421
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Σου εχουν φερθει ποτε Weird με το \"γαντι\",λογω υπερευαισθησιας.
    Ξερεις τι σπαστικο ειναι να μην σου αποκαλουν καν οι φιλοι σου φιλικα \"μ@λ\" γιατι φοβουνται μηπως σε στενοχωρησουν.Αυτο και εαν ειναι κατι ασχημο.Ευτυχως πανε τωρα ποια αυτα.
    Ξέρεις, σίγουρα, δεν είναι όμορφο, είναι σαν να σε υποτιμούνε...
    Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που επιζητούν αυτού του είδους την ειδική μεταχείριση. Σε αυτούς ειδικά, είμαι απαγορευτική στο να τους τη δώσω.
    Θα σου φερθώ ισότιμα, γιατί είμαι φίλη σου. Με το χάδι και με το νάζι, δεν οδηγούμαστε, δυστυχώς, πουθενά.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Stalin?
    Ουάου
    Πραγματικά ήταν το μόνο Πάνο απο όλα όσα είπες μου το πήρα πραγματικά σαν αστείο και υπέθεσα ότι δεν το εννούσες

σοβαρά. Σε αντιθεση με κάποια άλλα που έγραψες και μου είπες ότι δε θα έπρεπε να τα πάρω ως τόσο τραγικά ενώ εγώ

πάλι τα τραγικοποίησα και έστησα \"δημόσιο δικαστήριο\"

Αλλά πραγματικά μου φάνηκε πολύ αστείο. Ε λοιπόν αν το πω σε κάποιον που με ξερει καλά επίσης θα του φανεί πολύ

αστείο. Τέλοσπάντων, αν νομίζεις πως έτσι ήταν ο Στάλιν, ό ο Χίτλερ ή ο Μουσολίνι, ΟΚ. Ότι πέιτε))

originally posted by PETRAN
    Κοίτα, στην πρώτη περίπτωση από ένα \"ότι να ναι\", έγραψες ολόκληρα κατεβατά κατηγωρίας και έβγαλες ολόκληρη

δικογραφία, τώρα επειδή πείραξα την Weird και χρησιμοποίησα μια λέξη σαν έκφραση, πας να με κατηγωρήσεις ότι

τρελαίνω τον κόσμο...και δήθεν πας να καλλέσεις την αστυνομία...
    Πρώτα πρώτα σε παρακαλώ να μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που ουδέποτε είπα γιατί αναγκάζομαι να αποδείξω ότι δεν

είμαι ελέφαντας. Σου είπα ότι σε ανθρώπους που έχουν μια προδιάθεση, που δε βρίσκονται σε ψυχική ισορροπία τα λόγια

σου με τηλεδιαγνώσεις υπομανίας (εγώ τουλάχιστον που δεν είμαι ειιδκός δεν την ήξερα αυτόν τον όρο, ήξερα μόνο τη

μανία) μπορεί να τους προκαλέσεις ιδιαίτερο άγχος, αυτό είπα. Και σου ανέφερα το δικό μου παράδειγμα, σου είπα ότι

είχα περάσει από αυτό το λούκι με εμμονές του ότι αν άκουγα πίστευα ότι το έχω, πως να σου το πω.

Δεν είχα κακή πρόθεση που σου το είπα, άλλωστε ήμουν και είμαι απόλυτα ειλικρινής, και έφερα τα δικά μου ελαττώματα

στο φως για να σε πείσω, αιστάνθηκα ότι ξεγυμνώθηκα εκείνη τη στιγμή, δηλαδή ήταν σαν να σου έλεγα ότι αν ήμουν στη

θέση της weird εκείνη την περίοδο που δεν ήμουν καλά θα πίστευα κάθε σου λέξη και δε θα την έπαιρνα σαν πείραγμα και

θα με κατέτρεχε το άγχος. Δεν έφερα την καταστροφή με το να έλεγα ότι κάθε άνθρωπος που θα διάβαζε τα γραφόμενά σου

θα αντιδρούσε όπως εγώ σε εκείνη την περίοδο αλλά σου επισήμανα την προσοχή και απόρησα που δεν τα σκέφτεσαι αυτά ως

ειδικός του χώρου. Ότι είπα δεν ήταν με κακή πρόθεση, πως να σου το εξηγήσω. Βέβαια βλέπω μάταια προσπαθούμε να

συνεννοηθούμε, μάταια \"ξεγυμνώθηκα\" αλλά χαλάλι δεν πειράζει, εγώ το επέλεξα.

Δεν καλώ καμία αστυνομία. Ούτε ποτέ θα ήθελα ένα μέλος να αποκλειστεί από εδώ μέσα με καμία βία, όσο κι αν δε

συμφωνώ με τις απόψεις του. Αυτο που είπα είναι ότι ενημέρωσα το διαχειριστή με το να διαβάσει τη συζήτησή μας και

να κάνει τις όποιες συστάσεις θεωρεί αναγκαίες σύμφωνα με τους υπάρχοντες όρους χρήσης, γιατί έτσι κρίνω εγώ. Αν

εσύ δεν το κρίνεις ή κανένας άλλος, δικαίωμά σου/σας. Όπως και δικαίωμά μου να το κρίνω. Τώρα αν δε δικαιωθώ

σίγουρα δε θα νιώσω δικαιωμένη, τουλάχιστον νιώθω δικαιωμένη από εμένα την ίδια που εκφράζω αυτό που νιώθω.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Δεν μπορει κανενας να μπει στο μυαλο του αλλου.
    Οι φιλοι ενδιαφερονται για μενα αλλα δεν μπορουν να \"διαβασουν\" και μιλαμε για \"real life\" τωρα,ποτε εγω θα τα βαψω αποτομα μαυρα και ποτε θα ειμαι χαβαλιεδαρης σαν να μη τρεχει τιποτα,τον παλιο καιρο τουλαχιστον.
    Πρεπει απλως να εχεις μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στους ανθρωπους,τους κοντινους σου τουλαχιστον...ποτε μην το χασεις αυτο.
    Και ναι πρεπει να μην παιρνεις ολα \"τοις μετρητοις\",ενα πεδιο που ακομα δουλευω εδω και μια δωδεκαετια απο την εκδηλωση της ασθενειας μου.
    \"Πεφτω\" πολλες φορες,εαν μου γραψουν ή μου πουν κατι αρνητικο και το σκεφτομαι ωρες και βλεπω αλλους που μπορεις να τους χωνεις τα μυρια και δεν τους καιγεται καρφι.Ειναι αναισθητοι?
    Δεν νομιζω.Ισως απλως εχουν διαφορετικη φιλοσοφια για τη ζωη.
    Αλλωστε θυμασε ειχα κανει και την ερωτηση για το τι ακριβως ειναι ευαισθησια.Μακαρι να μπορεσουμε να ειμαστε και εμεις πιο ζαμανφου , χωρις να φτασουμε φυσικα στα ακρα (καλα εκει δεν φτανουμε με τιποτα:P).
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μαρινά μου σου απαντώ.

Θεωρείς ότι η ανακάλυψη όλων των προβληματικών πεποιθήσεων και το πώς προκλήθηκαν είναι το παν?
    Εγώ πάλι πιστεύω πως όχι. Μια ψυχοπαθολογία, δεν έχει μόνο αυτό ως βάση της.

Εξάλλου, μιλώντας για λαβύρινθο, αυτή είναι η εικόνα που έχεις για μια διαφορετική προσέγγιση? Ότι απλά περιπλανιέσαι στα διαδαλώδη δρομάκια, χωρίς να βρίσκεις άκρη? Αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνη. Οσο για τα quotes απάντησα στη Σοφία, με ένα άλλο δικό μου, που δείχνει ποια είναι η δική μου τοποθέτηση. Πάνε και διάβασέ το αν θέλεις : ))

Το ότι περιπλανιέμαι στον λαβύρινθο, δεν σημαίνει ότι απλά χάνομαι σε δρομάκια, έχω τον μίττο της Αριάδνης μου και αποκομίζω πράγματα στο διάβα μου. Σε αυτό θα ήθελα να επιμέινω.

Και φυσικά, είμαι υπέρ της ολοκληρωτικής και πλήρης ίασης. Της απλότητας ως τρόπου σκέψης, ύπαρξης και συμπεριφοράς, μακριά από εσωτερικούς και εξωτερικούς λαβυρίνθους.

Senior Member
    Δεν μπορει κανενας να μπει στο μυαλο του αλλου.
    Οι φιλοι ενδιαφερονται για μενα αλλα δεν μπορουν να \"διαβασουν\" και μιλαμε για \"real life\" τωρα,ποτε εγω θα τα βαψω αποτομα μαυρα και ποτε θα ειμαι χαβαλιεδαρης σαν να μη τρεχει τιποτα,τον παλιο καιρο τουλαχιστον.
    Πρεπει απλως να εχεις μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στους ανθρωπους,τους κοντινους σου τουλαχιστον...ποτε μην το χασεις αυτο.
    Και ναι πρεπει να μην παιρνεις ολα \"τοις μετρητοις\",ενα πεδιο που ακομα δουλευω εδω και μια δωδεκαετια απο την εκδηλωση της ασθενειας μου.
    \"Πεφτω\" πολλες φορες,εαν μου γραψουν ή μου πουν κατι αρνητικο και το σκεφτομαι ωρες και βλεπω αλλους που μπορεις να τους χωνεις τα μυρια και δεν τους καιγεται καρφι.Ειναι αναισθητοι?
    Δεν νομιζω.Ισως απλως εχουν διαφορετικη φιλοσοφια για τη ζωη.
    Αλλωστε θυμασε ειχα κανει και την ερωτηση για το τι ακριβως ειναι ευαισθησια.Μακαρι να μπορεσουμε να ειμαστε και εμεις πιο ζαμανφου , χωρις να φτασουμε φυσικα στα ακρα (καλα εκει δεν φτανουμε με τιποτα:P).
    Κηπ,
    το να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, είναι τέχνη.
    Κι εγώ το δουλεύω πολύ, το θέμα του να μην τα βλεπω πάντα σοβαρά. Ξέρεις, επειδή κάνω χιούμορ και μάλιστα πολύ αλλά δεν είναι του τύπου μου να πειράζω κόσμο,
    είμαι τρομερά ειλικρινής, ότι και να σου πω, θα στο πω στα σοβαρά,
    συχνά με έχει προβληματίσει αυτή η στάση του \" στο λέω για πλάκα\"...
    Βασικά δεν πιστεύω στα αθώα πειράγματα, αλλά αυτό έιναι μια άλλη συζήτηση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, επαναλαμβάνω ότι η πλάκα έχει και τα όριά της κι οτι απο κάποια στιγμή κι έπειτα, καταντά χοντροκομμένη κι άχαρη, ένδειξη μιας αποκοτιάς και μιας απάθειας.

Senior Member
    Ανώνυμη,
    σέβομαι πολύ τον ειλικρινή και άμεσο τρόπο με τον οποίο εκφράζεις την θέση και τα συναισθήματά σου.

Θέλω να σου πω, οτι κι εγώ ξεγυμνώθηκα, με το να εκθέσω πόσο τελικά με αναστάτωσε, στην ευάλωτη περίοδο που βρίσκομαι, το σχόλιο αυτό, κι ένιωσα πως δεν είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
    Κι όχι μόνο αυτό, αλλά για \"πλάκα\" πήρα και σύσταση να κάνω καμιά 80 αριά συνεδρίες ακόμα.

Senior Member
    A για να μη μιλησουμε για τη \"σοβαροτητα\".Τωρα εχω γινει πιο \"χαβαλιεδαρης\" αλλα υπηρχε εποχη που ημουν τοσο απολυτα σοβαρος,και μιλαγα παντα τοσο λογικα που καποιος με εχει αποκαλεσει \"εσυ και ο κατακουζινος\" οταν ημουν στα πολυ down μου.Δεν προκειτε να το ξεχασω ποτε...ημουν για μερες λιωμα.Γιατι αυτο το θεωρουσα \"αδυναμια\" του χαρακτηρος μου.Οχι ακριβως αδυναμια αλλα σαν κατι που με οδηγουσε στην απομονωση απο το περιγυρω μου μιας και θεωρουσα τον εαυτο μου εξαιρετικα βαρετο μιλωντας παντα \"εξυπνα\" και σαν ρομποτ.Οποιαδηποτε απεγνωσμενη προσπαθεια εκανα για χιουμορ επιανε πατο.
    Ναι η απομονωση με εκανε να μισω τον εαυτο μου και να θελω να τον φερω στα \"μετρα\" μου,να τον αλλαξω.
    Δεν μπορει να μεινω ετσι γιατι μια ζωη θα με αποφευγουν ολοι και θα ειμαι μονος.
    Και ακομα ειμαι υπερβολικα μονος ισως ενας απο τους πιο \"κλειστους\" ανθρωπους...καπου αλλαξα καπου επηρθε ο συμβιβασμος,αλλα παντα αυτο που με ριχνει ειναι η ελλειψη κοινωνικης επαφης γιατι ειμαι αυτο που ειμαι.
    Τεσπα μερικα πραγματα για μενα απλως...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    A για να μη μιλησουμε για τη \"σοβαροτητα\".Τωρα εχω γινει πιο \"χαβαλιεδαρης\" αλλα υπηρχε εποχη που ημουν τοσο απολυτα σοβαρος,και μιλαγα παντα τοσο λογικα που καποιος με εχει αποκαλεσει \"εσυ και ο κατακουζινος\" οταν ημουν στα πολυ down μου.Δεν προκειτε να το ξεχασω ποτε...ημουν για μερες λιωμα.Γιατι αυτο το θεωρουσα \"αδυναμια\" του χαρακτηρος μου.Οχι ακριβως αδυναμια αλλα σαν κατι που με οδηγουσε στην απομονωση απο το περιγυρω μου μιας και θεωρουσα τον εαυτο μου εξαιρετικα βαρετο μιλωντας παντα \"εξυπνα\" και σαν ρομποτ.Οποιαδηποτε απεγνωσμενη προσπαθεια εκανα για χιουμορ επιανε πατο.
    Ναι η απομονωση με εκανε να μισω τον εαυτο μου και να θελω να τον φερω στα \"μετρα\" μου,να τον αλλαξω.
    Δεν μπορει να μεινω ετσι γιατι μια ζωη θα με αποφευγουν ολοι και θα ειμαι μονος.
    Και ακομα ειμαι υπερβολικα μονος ισως ενας απο τους πιο \"κλειστους\" ανθρωπους...καπου αλλαξα καπου επηρθε ο συμβιβασμος,αλλα παντα αυτο που με ριχνει ειναι η ελλειψη κοινωνικης επαφης γιατι ειμαι αυτο που ειμαι.
    Τεσπα μερικα πραγματα για μενα απλως...
    Κηπάκο μου, θέλω να σου χαρίσω ένα ποιήμά μου, τώρα...
    Περίμενε να βάλω το σι ντι που το έχω σωσμένο...

( Κι εμένα κάποτε οι άλλοι με φοβούνταν... μετά, έγινα κι εγώ πιο χαλαρή και ανοιχτή, μαλάκωσα, και άλλαξαν όλα στη ζωή μου... )

Senior Member
    ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ

Ήθελε μόνο λίγη αγάπη
    Μόνο που δεν ήξερε το πώς θα την ζητούσε
    Έτσι
    Φόραγε το σκληρό του πρόσωπο
    Αυτό
    Με τους πιο άγριους μορφασμούς
    Και την πιο αυστηρή ανάσα.
    Έδενε στα πόδια του βαριά παπούτσια
    Γεμάτα με παράπονα και απαιτήσεις.
    Χωνόταν μέσα
    Στα πιο μαύρα από τα ρούχα του
    Για να μην ξεχωρίζει το χρώμα της καρδιάς του
    Κι ανοίγοντας με δύναμη την πόρτα
    Έβγαινε, γεμάτος θόρυβο κι ορμή, να γυρέψει
    Την αγάπη
    Μέσα στης νύχτας το βαθύ σκοτάδι
    Χωρίς ίχνος φεγγαριού.

Senior Member
    ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΙΙ

Επέστρεφε πάντα μόνος
    Σαν λαβωμένος
    Με τα σημάδια της οργής
    Πάνω στην άγρια όψη του
    Λίγο πριν ντυθεί το χάραμα
    Ο νυχτερινός ουρανός
    Αυτός
    Απελπισμένος βαριανάσαινε
    Μέσα στην κούραση του
    Έβγαζε το σκληρό του πρόσωπο
    Kι αμέσως ένα δάκρυ ξεχυνόταν
    Κάτω από το βλέφαρο
    Χαλάρωνε το σφίξιμο των παπουτσιών του
    Κι έμενε γυμνός
    Με το χρώμα της καρδιάς του
    Να ξεχωρίζει
    Πάνω στο στέρνο του
    Ήθελε μόνο λίγη αγάπη
    Μόνο που δεν ήξερε το πώς θα την ζητούσε.

Senior Member
    Τώρα που βάλαμε νετ σπίτι, δεν με βλέπω καλααααα.....

Λοιπόν, σας αποχαιρετώ όλους.
    Καλό βραδυ

Senior Member
    originally posted by sabb
    Επειδή δήλωσε ψυχολόγος, αστροναύτης ή ό,τι στην ευχή ήθελε και προσπαθεί βάσει της επιστήμης που σπούδασε να επικοινωνήσει με άλλα μέλη - σε γλώσσα που εγώ σαν απλός χρήστης δυσκολεύομαι να κατανοήσω, αλλά παρ\' όλα αυτά δεν με προσβάλει ?

Sabb, λες ότι εσένα δε σε προσβάλλει. Εσένα. Δηλαδή αν εσένα se προσέβαλλε κάτι δεν προσέβαλλε όμως εμένα ή κάποιον άλλο από εδώ μέσα, θα έπρεπε να μην το αναφέρεις, να κάνεις πως δε συμβαίνει τίποτα;

Σε παλιότερα θέματα και σε περιπτώσεις χυδαίας προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την ίδια ευαισθησία που παρατηρώ σήμερα στο να αναλύονται υποκεφάλαια και να \"διυλίζονται κώνωπες\" ψιλών γραμμάτων των όρων χρήσης για να στηλιτευθεί η συμπεριφορά του Πετράν , δεν την είδα δυστυχώς.

Να σου πω την αλήθεια επειδή τελευταία δεν πολυμπαίνω και γενικά δεν είχα συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις εκτός από αυτές που κάποιος ζητά βοήθεια σχετικά με κάτι, κυρίως στις ενότητες Άγχος και Πένθος, δεν ήρθα αντιμέτωπη άμεσα με κάτι τέτοιο. Και ο λόγος είναι ότι δεν πολυμπαίνω, την τελευταία βδομάδα μπήκα πολυυυυ Όμως σίγουρα δεν αμφιβάλλω ότι αυτό που λες έχει γίνει. Αλλά αυτό σημαίνει πως επειδή έχει γίνει θα πρέπει όταν κάποιος το θεωρεί ότι κάτι τον προσβάλλει να το θεωρήσει λιγότερο σημαντικό - που ίσως πραγματικά να είναι σε σχέση με κάτι άλλο που έγινε στο φόρουμ - και να σιωπήσει; Και θα σου πω ότι είπα προηγουμένως και στον keep. Δεν κρίνεις με τα ίδια μέτρα και σταθμά τη στάση του Πάνου με τα οποία τον κρίναμε εγώ, η weird, ο kapatosg. Εσένα η φράση του \"ότι να ναι\" μπορεί να μη σημαίνει τίποτα, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Να σημειώσω ότι και στο παρελθόν ο Πάνος απαξίωσε έτσι σε άλλο μέλος τις προσεγγίσεις με τις οποίες δε συμφωνεί. Και επαναλαμβάνω, απαξίωσε. Γιατί αν απλά έλεγε ότι εκείνος δε συμφωνεί με αυτές και αν ήθελε παρέθετε και επιχειρήματα γι\'αυτή του την επιλογή, κανένα πρόβλημα δε θα υπήρχε από μέρους μου Σάββα. Το πρόβλημά μου είναι ότι για μένα με το να έχει δηλώσει ότι είναι ειδικός στο χώρο της ψυχολογίας και να γράφει πολύ απλά και φυσικά σε έναν πάσχων ότι κάνε αυτό, ξέρω εγώ, όλα τα άλλα είναι ότι να ναι, αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο σε άλλους πάσχοντες και αντί να τους βοηθήσει έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Ενώ αν ακολουθούσε την προηγούμενη τακτική που περέγραψα, που θεωρώ πιο θεμιτή, θα βοηθούσε περισσότερο έναν πάσχων

Θεωρώ υπερβολική τη στάση σας Weird & anwnimi, ξεκινήσατε ένα διάλογο και τελικά καταφέρατε - με τη συμβολή του Petran βέβαια - να τον αναγάγετε και πάλι, σε προσωπική αντιπαράθεση. Αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις δεν προάγουν την εποικοδομητικη και παντοιοτρόπως ωφέλιμη συζήτηση και όλοι οι συμμετέχοντες, κατά το ποσοστό που σας αναλογεί - έναντι των υπολοίπων μελών και κυρίως έναντι του θεματοθέτη - φέρετε ευθύνη.

[b]Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με την προσωπική αντιπαράθεση όσο κι αν είμαι κι εγώ συνυπεύθυνη με αυτό. Ο λόγος είναι ότι όποτε έβλεπα κάποιες συζητήσεις στο φόρουμ να εκτελίσσονται σε προσωπικές αντιπαραθέσεις χαλιόμουν και με κούραζε αυτό ιδιαίτερα. Και μέχρι τώρα τουλάχιστον προσπάθησα να το αποφύγω. Ωστόσο, ναι το παραδέχομαι ότι συνέβαλα κι εγώ σε αυτό. Αλλά νομίζω πως όλοι μας, ή τουλάχιστον πολλοί από εμάς, όταν εκνευριζόμαστε με τη στάση κάποιου που είναι απόλυτος και άκαμπτος σε αυτό που καταβάλλουμε τόση προσπάθεια και ενέργεια να του το κάνουμε λιανά ή όταν ο άλλος περνάει πρώτος στην προσωπική αντιπαράθεση, παρασυρόμαστε κι εμείς. Αυτό μπορεί να φαίνεται ως δικαιολογία το ξέρω, αλλά συμβαίνει και τι να κάνουμε, δεν είμαστε αλάθητοι. Ωστόσο θα προσπαθήσω να αποφύγω εγώ τουλάχιστον την προσωπική αντιπαράθεση.
    Αυτή η δέσμευσή μου όμως δε σημαίνει ότι αναιρώ τις απόψεις μου σχετικά με το τι με ενόχλησε αρχικά και μετέπειτα σε όσα έγραψε ο Πάνος.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Να σαι καλα Weird...ειχα κατι ωραια ποιηματακια που ειχα βρει,ενα συγκεκριμενα αλλα χαθηκαν σε ενα format.
    Τεσπα να σαι καλα.

Senior Member
    originally posted by sabb
    Είναι άποψη μου, πως αντίθετα απ\' ότι πρεσβεύει το αμερικανικό Δίκαιο, όλα τα προβλήματα και οι αντιδικίες, δεν λύνονται πάντα με τα δικαστήρια. Σ\' ένα κόσμο ενηλίκων όπου το μυαλό περισσεύει, δεν είναι ανάγκη να ζητούμε την επιδιαιτησία τρίτων, μπορούμε με τον απ\' ευθείας διάλογο να φτάσουμε σ\' ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.
    Για τα παρελθόντα θέματα που λες πως αγνοείς, καλύτερα να μην επανέλθουμε...Όσο για τη προσφυγή προς τους Διαχειριστές του φόρουμ, για εμένα τουλάχιστον το βρίσκω υποτιμητικό να ζητώ την βοήθεια κάποιου άλλου σ\' ένα θέμα που και τη γνώση και την συγκρότηση διαθέτω για να αντιμετωπίσω κατά μόνας..Μακάρι όλα μου τα προβλήματα να ήταν τόσο απλά......
    Κοίτα κι εγώ με τους Αμερικάνους δεν τα πάω καλά. Τωρα αν τα πάω καλά με Ρώσους, Ιταλούς, Γερμανούς δεν ξέρω φοβάμαι να εκθέσω άποψη, ίσως βάλω καμιά μυστική υπηρεσία να με προσέχει, με πήραν χαμπάρι)))

Λοιπον και για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα ούτε και μένα μου αρέσει όταν κάποιες διαφωνίες για να επιλυθούν φτάνουν στο σημείο να επέμβει ο δικαστής ή ο διαχειριστής στην προκειμενη περίπτωση λες και είμαστε ανώριμα παιδάκια και θέλουμε τον \"μεγάλο\" να μας βάλει σε τάξη.

Ωστόσο, όταν βλέπω ότι όσα λέω παρερμηνέυονται ή θεωρούνται άνευ σημασίας τη στιγμή που για μένα είναι αρκετά σημαντικά, όχι απλά σημαντικά, ναι εκεί ζητώ και τη γνώμη του διαχειριστή, μιας και γράφουμε σε φόρουμ και τα γραπτά μένουν, δεν είμαστε στην καθημερινή ζωή όπου εκεί απλά δε θα ασχολιόμουν αφού θα έβλεπα ότι μιλάω σε τοίχο. Για σένα μπορεί να είναι προσβλητικό, για μένα επέτρεψέ μου, δεν είναι και το κάνω όταν δε βλέπω άλλη οδό.

Senior Member
    Originally posted by weird
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by weird
    Μοιράζομαι την αγωνία μου μαζί σου, προσπαθώντας να σε κάνω να καταλάβεις το πως αισθάνθηκα.

Και γιατι κρίνεις δηλ οτι χρειάζομαι κι αλλες συνεδρίες??Τι εννοείς με αυτό?

χαχαχα καλά αυτή η κοπέλα είναι απίστευτη!

Πλάκα κάνω καλλή μου weird εντάξει...? Όλα καλα τώρα?
    Αναρωτιέμαι, τί άλλο θα πρέπει να κάνω, για να καταλάβεις οτι με κάποια πράγματα, δεν μπορείς να αστεύεσαι?
    Μαλλον τίποτα.

Πωω καλά τώρα απογοητεύτικα. Εκεί που έλεγα James Joyce, τώρα αυτό ήταν σαν ατάκα από σηριαλ του Φώσκολου.

Αναρωτιέμαι.... (zoom-in η κάμερα στο πρόσωπο)

*με φωνή απόγνωσης

Τι άλλο θα πρέπει να κάνω για να καταλάβεις!??

(πρόσωπο συσπάται από την ένταση πριν δώσει την σειρα σε μια διάχυτη απογοήτευση και μια πικρία στα χείλη)

Τίποτα...!

Πιστεύω ότι θα πρέπει να το δουλέψουμε weird το χουμε, τουλάχιστον αν είναι να βγει κάτι καλό από αυτό το θρεντ, να είναι να μας παίζει το tv κάθε απόγευμα!

Ο τίτλος του δράματος θα είναι

\"Ρε παιδιά, βοήθεια...\"

Page 12 of 29 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast