Ρε παιδιά βοήθεια! - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 29 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 421
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Πανε χρονια που το διαβασα αλλα το ειχα ευχαριστηθει....ειναι φοβερα διασημο και εχει πολλους fans (οχι ανεμιστηρες εεεεεεεεε funs λεγεται?)

Λολ με κόλλησες τώρα, fans από το fanatics ε? :P

Από σοβαρό sci-fi πάντως θυμάμαι να μου είχε αρέσει το Dune που είχα διαβάσει πριν χρόνια χε

Senior Member
    A το dune το ειχα διαβασει παρα πολυ παλια,εχω δει τις ταινιες,εχω παιξει τα παιχνιδια lol,και πηγα να το ξαναδιαβασω πηρα τον ενα τομο μετα επρεπε να παραγγειλω τον δευτερο αλλα εβαλα adsl και εκτοτε δεν διαβαζω πολυ εκτος απο σας lol.
    Καταπληκτικο βιβλιο ναι και οι ταινια η πρωτη που θυμαμε χαρακτηριστικα πολυ καλη.
    \" the spice must flow\" το καρυκευμα πρεπει να ρεει ή καπως ετσι πως το ελεγε...χαχαχα.
    Ε ρε τι μου θυμισες τα νιατα μου ειχα διαβασει 100αδες χωρις υπερβολη βιβλιαρακια ε.φ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    A το dune το ειχα διαβασει παρα πολυ παλια,εχω δει τις ταινιες,εχω παιξει τα παιχνιδια lol,και πηγα να το ξαναδιαβασω πηρα τον ενα τομο μετα επρεπε να παραγγειλω τον δευτερο αλλα εβαλα adsl και εκτοτε δεν διαβαζω πολυ εκτος απο σας lol.
    Καταπληκτικο βιβλιο ναι και οι ταινια η πρωτη που θυμαμε χαρακτηριστικα πολυ καλη.
    \" the spice must flow\" το καρυκευμα πρεπει να ρεει ή καπως ετσι πως το ελεγε...χαχαχα.
    Ε ρε τι μου θυμισες τα νιατα μου ειχα διαβασει 100αδες χωρις υπερβολη βιβλιαρακια ε.φ.

Χαχα ναι \"the spice must flow\" αρρακις και δεν συμαζευεται!

Και εγώ στα γυμνασιακά/λυκειακά μου χρόνια διάβαζα αρκετά, κυρίως epic fantasy και horror, (γι\'αυτό βγήκε έτσι λέει λολ) αλλά και λίγο sci-fi που και που.

Πάντως η ταινία του Dune ήταν πολλή καλή αν και οι κρητικές που είχε πάρει ήταν ανάμικτες τότε από ότι έχω ακούσει. Παρ\'όλα αυτά είχε πολλούς φανς. Ο σκηνοθέτης ήταν ο David Lynch (Blue Velvet, Twin Peaks,Mulholland Drive, Lost Highway) μιλάμε για πολύ χάσιμο οι ταινίες του...δηλαδή το Dune πρέπει να είναι η ποιο ρεαλιστική! λολ

Senior Member
    Λοιπον petran θα χαιρετησω και εγω παω να πιω κανα ποτο.
    Χασιμο οι ταινειες ε?
    Μπορει να εχω δει καποιες απο αυτες αλλα δεν με βοηθαν οι τιτλοι (με μπερδευουν και οι μεταφρασεις που δινουν στους τιτλους lol.)
    Για να κανω μια ερευνα να κατεβασω καμμια απο αυτες αν υπαρχει...πρινα παω για ποτο
    Χαιρετω cya ...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Eraserhead βρηκα αυτη χωρις seeders
    Το Twin Peaks ειναι σιρα ε βρηκα season 1,2 και κατι σαν pilot episode fιre walk with me καπως ετσι...βρηκα και αλλες δυο
    Το μονο που δεν βρηκα ειναι το blue velvet (εχει καμμια σχεση με το τραγουδι?).
    Τεσπα πρεπει να κανω restart να βαλω να κατεβαινουν και να παω για ποτο

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Γιατί, ως προς το ‘προσωρινό’ και επίσης το ‘επιφανειακό’ που εσύ anwnimi και η weird αναφέρατε σαν μειονέκτημα της Γ-Σ, πού το ξέρετε? Πώς λέτε με τόση βεβαιότητα ότι τα αποτελέσματα είναι βραχυπρόθεσμα, ή ότι όπως λες weird δεν προχωρά βαθύτερα? Πώς ξέρεις ότι μόνο σε συνδυασμό με άλλες ψυχοθεραπείες μπορεί να θεραπευτεί κάποιος μακροπρόθεσμα και οριστικά? Ποιος κρίνει τι είναι πραγματικό, ουσιαστικό, σφαιρικό, βαθύ για κάθε άνθρωπο? Αν μιλάμε για τη διαφορετικότητα, καλό είναι να αφήνουμε και το περιθώριο κάτι που εμείς θεωρούμε απλοϊκό και μερικό να είναι ότι πιο σύνθετο και πλήρες για έναν άλλο άνθρωπο. Ανεξάρτητα από την προσωπική μας εμπειρία και ανεξάρτητα από στατιστικές.
    Οταν με ρωτάνε για την δικη μου εμπειρια μετα απο ενα σεβαστο διαστημα ψυχοθεραπειας, προτεινω μεθοδους/προσεγγισεις που παιρνουν χρονο. Εχοντας στο νου μου την δικη μου εμπειρια, τις δικες μου αναγκες, το δικο μου παρελθον. Την δικη μου αποψη για το τί σημαινει βαθος, ουσιαστικο....Με την συζήτηση αυτη, με την παρατήρηση άλλων ατομων απο το φιλικο μου περιβάλλον ειδα κατι άλλο: πώς αυτη μου η προταση οδηγειται και απο εγωιστικα κριτηρια. Που δεν τα χα ακουσει οταν μου φώναζαν: μπορει να τα καταφερει καποιος σε διαστημα μικροτερο?πιο ευκολα? πιο ανωδυνα?

Η απαντηση ειναι σαφως και ναι Ισως λοιπον, ακομα κ οταν δεν εχουμε την εμπειρια πολλων θεραπευτικων προσεγγισεων να κρινουμε μονο απο τους εαυτους μας, μονο απο τις δικες ικανοτητες. Ξεχνωντας ή αγνοωντας πως εχουμε διαφορετικες ικανοτητες, διαφορετικες δυναμεις ως οντοτητες ο καθενας μας. Και φυσικα διαφορετικες αποψεις κ αντιληψεις για το τί σημαινει ουσιαστικο κ επιφανειακο.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Eraserhead βρηκα αυτη χωρις seeders
    Το Twin Peaks ειναι σιρα ε βρηκα season 1,2 και κατι σαν pilot episode fιre walk with me καπως ετσι...βρηκα και αλλες δυο
    Το μονο που δεν βρηκα ειναι το blue velvet (εχει καμμια σχεση με το τραγουδι?).
    Τεσπα πρεπει να κανω restart να βαλω να κατεβαινουν και να παω για ποτο

Ok Keep

To Twin Peaks είναι σειρά. To Eraserhead μου φαίνεται είναι από τις πρώτες του και είναι τρόμου αλλά πολλή περίεργη από όσο ξέρω...πρέπει να είναι καλή όμως...

Καλά έχουμε μετατρέψει το θρεντ σε chat! Εμ έπρεπε να επαναλειτουργήσει το τσατ γιατί δεν το κάνουν...!Πρέπει να κάνουμε παράπονα

Άντε καληνύχτα παίδες παώ και εγώ έξω να ξεσκάσω λίγο...! (λολ)

Senior Member
    Πάντως ακόμα και μέσα από το χιούμορ πολλές φορές, λέγονται και αλήθειες))

Για να μη με πιάσει πάλι το νευρικό μου γέλιο, με όσα έχασα και είδα που γράψατε έτοιμη είμαι πάλι να συνεχίσω κι εγώ ας πω κάτι διαφορετικό.

Αυτο που βλέπω τώρα παιδιά είναι το πόσο συχνά οι άνθρωποι δεν μπορούν με τίποτα να καταλήξουν κάπου, να συμφωνήσουν ή έστω να ακουμπήσουν ο ένας τον

άλλον...
    Και μετά ξαφνικά, αν υπάρχει λίγη καλή θέληση, λιγότερη άμυνα όπως το είπατε, και βάλουμε το θέμα στην άκρη, τα βρίσκουμε...

Πολύ τη χάρηκα την τελευταία μας σκηνή της μινι συμφιλίωσης

Αλλά μια πίκρα μένει, ένα αγκάθι, του ότι τελικά δεν πλησιάσαμε όσο θα θέλαμε. Και το είδα ότι τελικά είναι εφικτό να πλησιάσουμε, αφού στο χαβαλέ και στο

χιούμορ τα πάμε μια χαρά, γιατί όχι και σε αυτό που διαφωνήσαμε; Αν υπάρχει καλή θέληση και λιγότερη άμυνα όλα γίνονται ή, αν όχι όλα, πολλά...

Κι όταν λέω καλή θέληση εννοώ να μπορείς να μπαίνεις στη θέση του άλλου για να νιώσεις καλύτερα αυτά που έχει να σου πει...

Χμ, αυτο που με θύμωνε Πάνο είναι ότι δε σε έβλεπα να μπαίνεις στη θέση μου για να καταλάβεις τι με ενόχλησε τόσο στα λεγόμενά σου. Βλέποντας μετά ότι

τελικά είσαι πολύ χαβαλέ παιδί, ότι είσαι και πολύ αυτοσαρκαστικός, είδα τελικά ότι δε μας χώριζαν και τόοοοσα πολλά όσο νόμιζα στη μεταξύ μας επικοινωνία...
    Άρα κι εγώ δεν μπορούσα να μπω στη δική σου θέση για να καταλάβω καλύτερα όσα μου/μας έλεγες. Βλέπω ποια είναι τα λάθη μου, ή τουλάχιστον προσπαθώ να τα δω

περισσότερο τώρα. Ίσως από την αρχή ήμουν πιο εριστική από όσο θα έπρεπε οπότε σε οδήγησα κι εσένα σε πολύ αμυντική στάση. Σου ζητώ συγνώμη Πάνο.

Το ότι με ενόχλησε αυτό που είπες δεν έπρεπε να μας φτάσει σε προσωπική αντιπαράθεση, έπρεπε να μείνει απλά αντιπαράθεση. Και έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης σε

αυτό. Είχα κι εγώ ένα θέμα με το μπαμπά μου, όπως είπε και η weird. Πασχίζω να δώσω σε κάποιον να καταλάβει ότι κάνει κάτι με ενοχλέι, ότι μια συμπεριφορά

του δεν τη βρίσκω σωστή και βάζω όλο μου το είναι, όλη μου την ενέργεια να τον καταφέρω να δει τη δική μου ματιά, να με δει, να με συναντήσει. Και αν δεν το

καταφέρω, τώρα πια δε νιώθω ότι φταίω εγώ, απλά αποδέχομαι ίσως πιο εύκολα από ότι πριν το γεγονός ότι ο άλλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ να δει με τη δική μου

ματιά όλα τα πράγματα και θέματα...

Ορίστε και η αυτοανάλυσή μου Πάνο, να μη παραπονιέσαι ότι μόνο εσένα αναλύσαμε))

Και δεν κρύβω ότι για να μη μένει ούτε ένα αγκάθι από την τελευταία μας σκηνή θα ήθελα έστω και λίγο να νιώσεις αυτό που σου λέγαμε, έστω και λίγο ρε γαμώτο.

(Θα βγάλω πάλι το δίκανο πρόσεχε! Αλλά όχι, δεν το βγάζω)

Να νιώσω ότι δεν πήγε τόσος διάλογος, τόση ενέργεια χαμένη.

Αδιόρθωτη......)))))))

Ραντεβού για μία ακόμη συνεδρία;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Helena
    ναι ένιωσα ότι κάποιοι ειρωνευόσασταν
    Αυτή την εντύπωση πήρα και όχι μόνο εγώ νομίζω

Αν έκανα λάθος ζητώ συγνώμη, ειλικρινά
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    μ φανταζομαι εννοεις κι εμενα ε
    φανταζομαι να εννοεις και τη γουιρτν.οτι το εξελαβε σαν ειρωνια

λαθος κανεις αλλα its ok συμβαινουν αυτα οταν δεν εχεις πιο αμεση επικοινωνια

δε ξερω ο φιλος μας ο πετραν η πανος τι λεει εμενα μ αρεσαν αυτα που διαβασα απο σενα στο τελος παντως
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    όχι η weird φυσικά και δεν ένιωσα ότι ειρωνεύτηκε.

Σ\'ευχαριστώ

Senior Member
    ε καλα η γουιρντ ειναι φιλη σου το καταλαβαμε :P:P:P:P

αι μισ δε τσατ :P:P:P
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    η μις δε τσατ;
    τι είναι πάλι τούτο;

Senior Member
    παντως δεν εχω παραπονο..τωρα που περναω λιγο δυσκολα προσωπικα και αρχισα να ποσταρω σαν αντιδραση τεσσερα ατομα βρεθηκαν να μου πουν οτι ειμαι σκληρη και αδυσωπητη μαλλον δεν πολυ κολλαω πλεον εδω μεσα ..η εχω ξεχασει τι εστι φορουμ ..dunno
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Κοίτα κι εγώ αυτές τις μέρες νιώθω πως παρεξηγούμαι σε σχέση με παλαιότερες εποχές του φόρουμ...
    Ίσως φταίνε τα άστρα που άναψαν τα αίματα

Ίσως πάλι, για να μιλήσουμε και πιο σοβαρά, όταν είσαι πιο ενεργητικός στο φόρουμ, θα γράψεις περισσοτερα. Έτσι κάποια απο τα λεγόμενά σου κάποιος θα τα παρεξηγησει γιατί δε θα συμφωνέι μαζί τους , κάποια άλλα θα τα παρεξηγήσει γιατί είναι η γραπτή επικοινωνία οπότε δεν μπορεί να αντιληφθεί το χρώμα και το ύφος με το οποίο τα γράφεις και κάποια άλλα δε θα τα αντιληφθεί γιατί μπαίνουν τα εμπόδια που γενικά υπάρχουν στο να ακουμπήσει ο ένας άνθρωπος τον άλλο...

Πολύ δύσκολη η επικοινωνία Λενάκι μου

Μη το ξαναπείς ότι δεν κολλάς ή ότι ξέχασες τι εστι φόρουμ. Να είδες τη δική μας παρεξήγηση τη λύσαμε με καλή θέληση και ειλικρίνεια και από τις δύο μας

Page 24 of 29 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast