Results 361 to 375 of 421
Thread: Ρε παιδιά βοήθεια!
-
22-04-2009, 22:54 #361
λεσ να φταινε τα αστρα?αχ και το ελεγε το ωροσκοπιο..... που πα ρε ερμε καραμητρο?
λογικα μαλλον αυτο που λες..οσο περισσοτερο εκτιθεσαι τοσο περισσοτερες οι πιθανοτητες να διαφωνησουν μαζι σου κτλ κτλ .....απλα τελευταια νιωθω καπως περιεργα γι αυτο μπαινω τοσες ωρες εδω..διαβαζω διαβαζω και δεν σκεφτομαι αλλα ..
δεν ξερω ισως αντιδρω υπερβολικα σε καποια πραγματα ισως..
thx anywaysDum spiro spero (?)
- 22-04-2009, 22:55 #362
Originally posted by anwnimi
Πάντως ακόμα και μέσα από το χιούμορ πολλές φορές, λέγονται και αλήθειες))
Για να μη με πιάσει πάλι το νευρικό μου γέλιο, με όσα έχασα και είδα που γράψατε έτοιμη είμαι πάλι να συνεχίσω κι εγώ ας πω κάτι διαφορετικό.
Αυτο που βλέπω τώρα παιδιά είναι το πόσο συχνά οι άνθρωποι δεν μπορούν με τίποτα να καταλήξουν κάπου, να συμφωνήσουν ή έστω να ακουμπήσουν ο ένας τον
άλλον...
Και μετά ξαφνικά, αν υπάρχει λίγη καλή θέληση, λιγότερη άμυνα όπως το είπατε, και βάλουμε το θέμα στην άκρη, τα βρίσκουμε...
Πολύ τη χάρηκα την τελευταία μας σκηνή της μινι συμφιλίωσης
Αλλά μια πίκρα μένει, ένα αγκάθι, του ότι τελικά δεν πλησιάσαμε όσο θα θέλαμε. Και το είδα ότι τελικά είναι εφικτό να πλησιάσουμε, αφού στο χαβαλέ και στο
χιούμορ τα πάμε μια χαρά, γιατί όχι και σε αυτό που διαφωνήσαμε; Αν υπάρχει καλή θέληση και λιγότερη άμυνα όλα γίνονται ή, αν όχι όλα, πολλά...
Κι όταν λέω καλή θέληση εννοώ να μπορείς να μπαίνεις στη θέση του άλλου για να νιώσεις καλύτερα αυτά που έχει να σου πει...
Χμ, αυτο που με θύμωνε Πάνο είναι ότι δε σε έβλεπα να μπαίνεις στη θέση μου για να καταλάβεις τι με ενόχλησε τόσο στα λεγόμενά σου. Βλέποντας μετά ότι
τελικά είσαι πολύ χαβαλέ παιδί, ότι είσαι και πολύ αυτοσαρκαστικός, είδα τελικά ότι δε μας χώριζαν και τόοοοσα πολλά όσο νόμιζα στη μεταξύ μας επικοινωνία...
Άρα κι εγώ δεν μπορούσα να μπω στη δική σου θέση για να καταλάβω καλύτερα όσα μου/μας έλεγες. Βλέπω ποια είναι τα λάθη μου, ή τουλάχιστον προσπαθώ να τα δω
περισσότερο τώρα. Ίσως από την αρχή ήμουν πιο εριστική από όσο θα έπρεπε οπότε σε οδήγησα κι εσένα σε πολύ αμυντική στάση. Σου ζητώ συγνώμη Πάνο.
Το ότι με ενόχλησε αυτό που είπες δεν έπρεπε να μας φτάσει σε προσωπική αντιπαράθεση, έπρεπε να μείνει απλά αντιπαράθεση. Και έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης σε
αυτό. Είχα κι εγώ ένα θέμα με το μπαμπά μου, όπως είπε και η weird. Πασχίζω να δώσω σε κάποιον να καταλάβει ότι κάνει κάτι με ενοχλέι, ότι μια συμπεριφορά
του δεν τη βρίσκω σωστή και βάζω όλο μου το είναι, όλη μου την ενέργεια να τον καταφέρω να δει τη δική μου ματιά, να με δει, να με συναντήσει. Και αν δεν το
καταφέρω, τώρα πια δε νιώθω ότι φταίω εγώ, απλά αποδέχομαι ίσως πιο εύκολα από ότι πριν το γεγονός ότι ο άλλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ να δει με τη δική μου
ματιά όλα τα πράγματα και θέματα...
Ορίστε και η αυτοανάλυσή μου Πάνο, να μη παραπονιέσαι ότι μόνο εσένα αναλύσαμε))
Και δεν κρύβω ότι για να μη μένει ούτε ένα αγκάθι από την τελευταία μας σκηνή θα ήθελα έστω και λίγο να νιώσεις αυτό που σου λέγαμε, έστω και λίγο ρε γαμώτο.
(Θα βγάλω πάλι το δίκανο πρόσεχε! Αλλά όχι, δεν το βγάζω)
Να νιώσω ότι δεν πήγε τόσος διάλογος, τόση ενέργεια χαμένη.
Αδιόρθωτη......)))))))
Ραντεβού για μία ακόμη συνεδρία;
Εγώ πάλι τα θεωρώ αυτά τρομακτικά υπερβολικά! Δήλαδή είναι σαν να αντίκρυσα ένα άλλο πλανήτη. Μου φαίνεται τρομερή υπερβολλή να πάει κάποιος σε τόσο προσωπικό επίπεδο και να αρχίσει να αναλύει \"και έλα στην θέση μου\" και συναισθηματισμοί και δράμα και μπλα μπλα σε ένα ραντομ Φορουμ με ραντομ άτομα! Δηλαδή καθίστε ρε παιδιά ο σκοπός είναι να τα κάνουμε αυτά έξω με κανονικούς ανθρώπους, εδώ σε ένα ραντομ φορουμ θα το κάνουμε? Με αγνώστους που δεν ξέρετε καν ποιοι είναι και η μόνη επαφή ε\'ιναι ένα κείμενο που ποσταρει ο καθένας όποτε του κατέβει? Δηλαδή εγώ μπορεί να είμαι αυτός ο 60-χρονών άξεστος τύπος 200 κιλών που φοράει φανελάκι με λεκέδες πάνω (μπλιαξ!)... η να είμαι κάποιος κακόβουλος που δεν είναι καν αυτός που έχει πει ότι είναι και σπάει πλάκα γιατί΄ξέρω γω, είναι loser (δεν λέω ότι είμαι αυτός λολ).
Δεν ξέρω εμένα μου φάνηκαν όλα αυτά too much δηλαδή ακραία. Καταλαβαίνω ότι μπορώ να γίνω φίλος με κάποιον μέσω ιντερεντ, αν έχουμε τσατ η με το msn οκ, αλλά ως εκεί, τώρα άυτό το δράμα που έγινε ΄στο φορουμ είναι υπερβολή. Λοιπόν χαιρετώ πάω για ποτακι c u later :P
22-04-2009, 22:56 #363
Μμμμ, ο Πανος γράφει τώρα...
σσσσσσσσσσσ
ησυχία
)))
Μπορεί βεβαια και να μας την έκανε και να άφησε τον ΗΥ αναμμένο και τζάμπα καίει κι ο δικός μας))
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
22-04-2009, 22:59 #364
ετσι ειναι ο καθενας λεει οτι θελει ετσι κι αλιως κανενας δεν τον ξερει αγνωστος μεταξυ αγνωστων..καλη σε καποια πραγματα αλλα και ενδεχομενως επικινδυνη η ανωνυμια
Dum spiro spero (?)
22-04-2009, 23:07 #365
Ωχ την είχα αναμενόμενη κι αυτή την αντίδραση.
Ήμουν προετοιμασμένη κάπως, όχι και πολύ
Πάντως απογοητεύτηκα, δεν μπορώ να πω.
Έκανα μια ειλικρινή προσπάθεια.
ΟΚ, όπως θες. Εγώ δε μετανιώνω για ότι έγραψα, τουλάχιστον προσπάθησα.
Εγώ πάντως δεν είμαι ράντομ ούτε εδώ ούτε στη ζωή μου και δε θέλω ποτέ να γίνω.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που μπαίνεις και γράφεις τόσα σε ένα φόρουμ ενώ το θεωρείς ράντομ. Δε χρειάζεται όμως να μου απαντήσεις γιατί θα ξεκινήσουμε καινούριο κύκλο διαβουλεύσεων.
Πωπω κανένα σημείο επαφής...
Γεια σου και σένα. Να περάσεις καλά.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
22-04-2009, 23:11 #366
Originally posted by PETRAN
Δηλαδή καθίστε ρε παιδιά ο σκοπός είναι να τα κάνουμε αυτά έξω με κανονικούς ανθρώπους, εδώ σε ένα ραντομ φορουμ θα το κάνουμε? Με αγνώστους που δεν ξέρετε καν ποιοι είναι και η μόνη επαφή ε\'ιναι ένα κείμενο που ποσταρει ο καθένας όποτε του κατέβει? Δηλαδή εγώ μπορεί να είμαι αυτός ο 60-χρονών άξεστος τύπος 200 κιλών που φοράει φανελάκι με λεκέδες πάνω (μπλιαξ!)... η να είμαι κάποιος κακόβουλος που δεν είναι καν αυτός που έχει πει ότι είναι και σπάει πλάκα γιατί΄ξέρω γω, είναι loser (δεν λέω ότι είμαι αυτός λολ).
Δεν ξέρω εμένα μου φάνηκαν όλα αυτά too much δηλαδή ακραία. Καταλαβαίνω ότι μπορώ να γίνω φίλος με κάποιον μέσω ιντερεντ, αν έχουμε τσατ η με το msn οκ, αλλά ως εκεί, τώρα άυτό το δράμα που έγινε ΄στο φορουμ είναι υπερβολή. Λοιπόν χαιρετώ πάω για ποτακι c u later :P
Ακομα και χωρις να εχω την εικονα σου κ εσυ την δικη μου ειμαστε κανονικοι ανθρωποι και οι αποψεις μου ειναι αυτες που γραφω εδω. Οι παρεξηγησεις μου ειναι αυτες, οι διαφωνιες κλπ. Και οσο σεβομαι τον συνομιλητη μου εκει εξω το ιδιο κανω και εδω. Δεν ειμαι μια αλλη, αλλα ειμαι μερος του εαυτου μου εδω. Οχι ολοκληρη βεβαια, αλλα ενα μου κομματι.
Οποιος σπαει πλακα, λεγοντας οτι του κατέβει δεν με χαλαει. Δικαιωμα του. Τα κειμενα που λες, δεν τα υποτιμω. Ειναι κομματι του χρονου μας, του μυαλου μας, των αντιληψεων μας.
Τιποτα παραπανω απο αυτο, τιποτα λιγοτερο.
Οσο για την φιλια που αναφερεις, οχι δεν πιστευω οτι μπορεις να γινεις φιλος ετσι. Μπορεις να κανεις μια αρχη, αλλα οχι να στησεις μια φιλια ετσι.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
22-04-2009, 23:14 #367
ενα φορουμ οσο ΄΄καλο ΄΄και να ειναι δε μπορει να αντικαταστησει η να εχει την ιδια <βαρυτητα> σε καμια περιπτωση την real time επαφη (sic )με τους γυρω μας
αυτα απο μενα για σημερις καληνυχτω σας αρκετα σας κουρασα :PDum spiro spero (?)
22-04-2009, 23:14 #368
Ωχ την είχα αναμενόμενη κι αυτή την αντίδραση.
Ήμουν προετοιμασμένη κάπως, όχι και πολύ
Πάντως απογοητεύτηκα, δεν μπορώ να πω.
Έκανα μια ειλικρινή προσπάθεια.
ΟΚ, όπως θες. Εγώ δε μετανιώνω για ότι έγραψα, τουλάχιστον προσπάθησα.
Εγώ πάντως δεν είμαι ράντομ ούτε εδώ ούτε στη ζωή μου και δε θέλω ποτέ να γίνω.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που μπαίνεις και γράφεις τόσα σε ένα φόρουμ ενώ το θεωρείς ράντομ. Δε χρειάζεται όμως να μου απαντήσεις γιατί θα ξεκινήσουμε καινούριο κύκλο διαβουλεύσεων.
Πωπω κανένα σημείο επαφής...
Γεια σου και σένα. Να περάσεις καλά.
Κάτσε ρε Anwnimi τώρα εγώ μπαίνω και γράφω για να μοιραστώ κάποια πράγματα, όχι για να ζήσω την ζωή σε τετράγωνα με κείμενο μέσα γραμμένα από δεν ξέρω ποιον!
Δεν ξέρω ποια είσαι, τι κάνεις από που είσαι που έρχεσαι πς μοιάζεις θα κάτσω τώρα να να σκεφτώ \"μπές στην θέση μουυυ\" και \"και προσπάθησε να καταλααβειςςςς\" και τι να καταλάβω Anwnimi? \"Anwnimi\" εισαι...
22-04-2009, 23:20 #369
Originally posted by Helena
ενα φορουμ οσο ΄΄καλο ΄΄και να ειναι δε μπορει να αντικαταστησει η να εχει την ιδια <βαρυτητα> σε καμια περιπτωση την real time επαφη (sic )με τους γυρω μας
αυτα απο μενα για σημερις καληνυχτω σας αρκετα σας κουρασα :P
καλο βράδυ Helena, αν και δεν ειδα να κουρασες κανεναν....
εκτος αν εννοεις την διαφωνια. Η διαφωνια μας δεν με κουρασε. Δεν με κουράζει η διαφωνια. Η ελλειψη σεβασμου με κουράζει....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
22-04-2009, 23:33 #370
Δηλαδή λες ότι εγώ ζω τη ζωή μου στο φόρουμ;
Μάλιστα. Τις τελευταίες μέρες που ήρθα στο πατρικό μου ναι, δεν έκανα και τίποτα άλλο
Όμως, επειδή δε βρίσκω τι άλλο να σου πω σου απαντώ με τα λόγια της Σοφίας
\"Ακομα και χωρις να εχω την εικονα σου κ εσυ την δικη μου ειμαστε κανονικοι ανθρωποι και οι αποψεις μου ειναι αυτες που γραφω εδω. Οι παρεξηγησεις μου ειναι αυτες, οι διαφωνιες κλπ. Και οσο σεβομαι τον συνομιλητη μου εκει εξω το ιδιο κανω και εδω. Δεν ειμαι μια αλλη, αλλα ειμαι μερος του εαυτου μου εδω. Οχι ολοκληρη βεβαια, αλλα ενα μου κομματι.
Οσο για την φιλια που αναφερεις, οχι δεν πιστευω οτι μπορεις να γινεις φιλος ετσι. Μπορεις να κανεις μια αρχη, αλλα οχι να στησεις μια φιλια ετσι. \"
Ω ξέρεις πόσα άλλα θα μπορούσα να σου γράψω πάνω σ\'αυτά που έγραψες;
Μα ξέρω δε θα έχει αξία, δε θα ακουμπήσω πουθενά, θα είναι σαν να μιλάς κι εσύ κι εγώ σε τοίχο. Κουράστηκα, δεν μπορώ
Τουλάχιστον κάποιοι από εδώ μέσα και εκεί έξω το σημαντικότερο με πιάνουν. Αυτό είναι σημαντικό κι έτσι επιλέγεις και σε ποιον μιλάς για να μην το κάνεις άδικα...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
22-04-2009, 23:48 #371
παντως οταν καποια ατομα γραφουν ενα χρονο και πανω στο συγκεκριμενο φορουμ,και ουσιαστικα εχουν αναφερει πραγματα που δεν τα εχουν αναφερει στο 99% των γνωστων τους,και που αυτο σου δινει τη δυνατοτητα ισως και να τα γνωριζεις σε μεγαλυτερο βαθος απο αλλα ατομα στον εξω κοσμο,(χωρις βεβαια να υποσκελιζω την προσωπικη επαφη που εμφανιζει ενα αλλο κοματι του καθε ατομου που γραφει στο φορουμ),τοτε τα πραγματα δεν ειναι και τοσο \"τυχαια\".Απλα χρειαζεται διαλογη για το ποιοι ειναι ραντομ και ποιοι οχι,ποιοι μπαινουν για την πλακα τους και ποιοι βγαζουν ενα κοματι του εαυτου τους ....
22-04-2009, 23:51 #372
Σκ...τα κατι να κατεβασω τις ταινιες ,κατι να κανω ενα μπανιο, κατι να φαω περασε η ωρα και μου κοπηκε η διαθεση να βγω εξω αν και δεν δουλευω αυριο
To φορουμ ειναι καλο γιατι εχει ανωνυμια,λες οτι θες,υπαρχει παντα ακομα και αν χαθεις για κανα διμηνο,δεν σου ζηταει ανταλλαγματα.
Και εχει και αλλα καλα μου αρεσει πχ ο γραπτος λογος,εκφραζομαι οταν γραφω και επικοινωνω με αυτον τον τροπο.
Ειναι σαν ημερολογιο μονο που δεν ντρεπεσαι να το δειξεις σε ολο το κοσμο και να παρεις απαντησεις γιατι εισαι ανωνυμος.
Τεσπα για τον καθενα σημαινει διαφορετικα πραγματα.
Και κατι που με στενοχωρει.
Περναω αρκετο χρονο εδω,και το εκνευριστικο ειναι οτι αυτες τις ωρες δεν μπορω να τις συζητησω με καποιον real life...τι εκανες σημερα χαζευα στο internet θα του πω.
Δεν μπορω να του πω οτι γραφω σε φορουμ ψυχολογιας και ειμαι ο ταδε και σημερα εγινε...αυτο... εκεινο... το αλλο,οι αλλοι ομως μπορουν να μιλανε για το facebook κλπ.
Δεν γινεται να τα εχω ολα φυσικα.
Χαιρομαι πολυ για καποιες γνωριμιες που εχω κανει απο δω αν και δυσκολο να συναντηθουμε ποτε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
23-04-2009, 04:08 #373
Δηλαδή λες ότι εγώ ζω τη ζωή μου στο φόρουμ;
Μάλιστα. Τις τελευταίες μέρες που ήρθα στο πατρικό μου ναι, δεν έκανα και τίποτα άλλο
Όμως, επειδή δε βρίσκω τι άλλο να σου πω σου απαντώ με τα λόγια της Σοφίας
\"Ακομα και χωρις να εχω την εικονα σου κ εσυ την δικη μου ειμαστε κανονικοι ανθρωποι και οι αποψεις μου ειναι αυτες που γραφω εδω. Οι παρεξηγησεις μου ειναι αυτες, οι διαφωνιες κλπ. Και οσο σεβομαι τον συνομιλητη μου εκει εξω το ιδιο κανω και εδω. Δεν ειμαι μια αλλη, αλλα ειμαι μερος του εαυτου μου εδω. Οχι ολοκληρη βεβαια, αλλα ενα μου κομματι.
Οσο για την φιλια που αναφερεις, οχι δεν πιστευω οτι μπορεις να γινεις φιλος ετσι. Μπορεις να κανεις μια αρχη, αλλα οχι να στησεις μια φιλια ετσι. \"
Ω ξέρεις πόσα άλλα θα μπορούσα να σου γράψω πάνω σ\'αυτά που έγραψες;
Μα ξέρω δε θα έχει αξία, δε θα ακουμπήσω πουθενά, θα είναι σαν να μιλάς κι εσύ κι εγώ σε τοίχο. Κουράστηκα, δεν μπορώ
Τουλάχιστον κάποιοι από εδώ μέσα και εκεί έξω το σημαντικότερο με πιάνουν. Αυτό είναι σημαντικό κι έτσι επιλέγεις και σε ποιον μιλάς για να μην το κάνεις άδικα...
Μετά από την έξοδο και σε κατάσταση ημι-διάλυσης λέω να ρίξω κανα ποστάκι (για να μην ξεχνιόμαστε!)
Δεν είπα αυτό για σένα Anwnimi (για το \"η ζωή μου είναι στο ιντερνετ\" μιλάω) μην παραφράζεις τα λόγια μου, που το είπα αυτό για σένα?
Εντάξει τι να πω ίσως να είμαι εγώ ο λοξός και μάλλον έτσι θα είναι γιατί το φορουμ έχει άλλο χαρακτήρα από αυτόν που έχω συνηθίσει από άλλα φρορουμ που ποσταρω...
Εδώ και χρόνια ποσταρω και σε ξένα φορουμ και σε Ελληνικά, και έχω κατα καιρούς γράψει τεράστια ποστς, κυρίως σε ξένα φορουμ για διάφορα θέματα πολιτικά, μουσικής, φιλοσοφία (εε φιλοσοφία του φραπέ μην φανταστείτε Descartes και Αριστοτέλη λολ) ποτέ δεν χρειάστηκε να \"απολογηθώ για κάτι\", να \"μπω στην θέση του άλλου\", η να \"νιώσω ενσυναίσθηση\" η να \"ζητήσω συγνώμη\" για κάτι που είπα...όλα αυτά μου φαίνονται παρα-φουσκωμένα ως εκεί που δεν πάει... γιατί αυτή είναι η φύση του φορουμ πάντα, μιλάς για τα του φορουμ θέματα και μένεις πάνω σε αυτά, ανεξάρτητα πόσο μιλάς και πόσο εμβαθύνεις στο θέμα δεν έχει σχέση αυτό, δεν πας σε προσωπικά χωράφια έτσι έχω μάθει εγώ...
Τώρα βέβαια, επειδή η ίδια η φύση αυτού του φορουμ έχει να κάνει με προσωπικά θέματα, φαίνεται ότι έχετε συνηθίσει σε αυτό το ποιο προσωπικό ύφος εδώ μέσα...και εγώ έχω μιλήσει ποιο προσωπικά εδώ μέσα κατά καιρούς, αλλά όταν εγώ το ήθελα, τώρα το να πρέπει να νιώσω και ενσυναίσθηση και να μπω στην θέση του (κάθε) άλλου, ποια θέση, δεν ξέρω καν ποια είσαι βρε anwnimi, δεν ξέρω καν το όνομα σου, πόσο χρονών είσαι, από που κατάγεσαι, τι κάνεις, είσαι μια anwnimi στην κυριολεξία της λέξης...! Εγώ μπαίνω για να μοιραστώ κάποια πραγματάκια, το ποιο προσωπικό που έκανα είναι όταν πείραξα την weird η εσένα, που σιγά σε κάθε φορουμ/chat/whatever γίνεται αυτό και δεν το θεωρώ καθόλου προσωπικό αλλά εντελώς επιφανειακό.
Βασικά τα φορουμ πιστεύω είναι για ανταλλαγή πληροφοριών όχι για να μιμείται καταστάσεις της ζωής...πραγματικά πιστεύω μπορείς να μάθεις καταπληκτικά πράγματα από τον οποιοδήποτε, γι\'αυτό και μπαίνω σε φορουμ, μάλλον γιατί είμαι \"information-whore\" (λολ, απλά μια αστεία έκφραση) και πιστεύω ότι ακόμα και τα ποιο απομακρυσμένα-σε-μένα άτομα μπορούν να δώσουν όπως και να πάρουν κάτι σε/από μένα...δηλαδή εγώ είμαι ένας 27χρονος απόφοιτος μιας σχολής που ετοιμάζεται να πάει στρατό, και μπορώ να \"μάθω\" κάτι από μια 50χρονη παντρεμένη γυναίκα η ένα 16χρονο emo έφηβο (λολ) πραγματικά όλοι μπορούν να σου δώσουν όπως και να πάρουν κάτι σε/από εσένα αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις...
Αλήθεια όμως, στην πραγματική ζωή πόσο προσωπικές σχέσεις θα μπορούσα να συνάψω με αυτά τα συγκεκριμένα άτομα? (εππ πονηροί η κυρία είναι παντρεμένη!) Δεν θα ήθελα ούτε θα μπορούσα απλά...πόσο μάλλον να πρέπει να νιώσω και κάτι προσωπικό με αυτούς...ακριβώς έτσι το βλέπω και εδώ..απλά σε ένα φορουμ (ψυχολογικών) προβλημάτων (δεν θα πω ψυχολογίας ο τίτλος είναι εντελώς παραπλανητικός, το μεγαλύτερο μέρος της επιστήμης της ψυχολογίας δεν έχει καμία σχέση με αυτά) είναι εύκολο να δημιουργηθουν τέτοιες \"ψευδαισθήσεις ζωής\" και πραγματικά δείχνει πως ο άνθρωπος (-ινος εγκέφαλος) μπορεί να \"πλάσει\" ακόμα και από τα ελάχιστα στοιχεία την πραγματικότητά του, όπως ακριβώς όταν είμασταν μικροί, όταν μας έβαζαν οι γονείς μας για ύπνο το βράδυ στο σκοτεινό μας δωμάτιο μπορούσαμε να βλέπουμε σκιές να μεταμορφώνονται σε ολόκληρα τέρατα. Τα ελάχιστα φωτόνια που φτάναν στον οφθαλμό μας ήταν αρκετά για να τα χρησιμοποιήσει ο εγκέφαλος και να δημιουργήσει αντιλήψεις, αντιλήψεις που ως ένα σημείο εμείς ελέγχαμε, αφού θέλαμε κάτι μαγικό, κάτι τρομακτικό να γίνει όπως στον peter pan που βλέπαμε πριν λίγο.
Τώρα οκ αν είναι κάποια άτομα που είναι ποιο κοντά σε αυτό που είμαι και εγώ (ότι και αν σημαίνει αυτό) να αναπτύξουμε και ποιο πολλές σχέσεις πάντα μέσα είμαι σε αυτό, με msn κλπ. αλλά το να πρέπει να πάω σε προσωπικό επίπεδο με κάθε άτομο εδώ μέσα εεε είναι απλά υπερβολικό. Απλά είναι η φύση του φορουμ αυτή τέτοια που γίνεται αυτό φαίνεται οπότε εγώ είμαι ο outlaw της υπόθεσης (όπως πάντα!). Τεσπα, άντε καληνύχτα...!
23-04-2009, 20:04 #374
originally posted by PETRAN
Δεν είπα αυτό για σένα Anwnimi (για το \"η ζωή μου είναι στο ιντερνετ\" μιλάω) μην παραφράζεις τα λόγια μου, που το είπα αυτό για σένα?
originally posted by PETRAN
Κάτσε ρε Anwnimi τώρα εγώ μπαίνω και γράφω για να μοιραστώ κάποια πράγματα, όχι για να ζήσω την ζωή σε τετράγωνα με κείμενο μέσα γραμμένα από δεν ξέρω ποιον!
Συμφωνώ ότι τα φόρουμ δεν είναι και δε θα πρέπει να γίνεται για κανέναν η πραγματικότητά του. Οπότε λες ότι το γεγονός αυτό σε κάνει να μην αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα σοβαρά τους χώρους αυτούς μιας και δεν είναι πραγματικότητα.
Μέχρι εδώ σύμφωνοι. Δε σημαίνει ότι αν κάποιος με προσβάλει ή με βρίσει θα βάλω τη σκούφια μου να κλάιεί ή θα με επηρεάσει τόσο όσο και στην πραγματική ζωή μου.
Αυτό όμως ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι μπορώ να λέω ότι θέλω, όπως θέλω και πόσο μάλλον να δηλώνω ότι είμαι και ειδικός σε κανέναν πάσχων εδώ μέσα. Να χαρακτηρίζω οτιδήποτε με το οποίο δε συμφωνώ ως οτι να ναι και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα αλλά και να προτείνω αλλαγή ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης! Και όλα αυτά σε ένα φόρουμ ψυχολογικών προβλημάτων, όπως είπαμε έτσι; Σε παιδιά που έχουν κάποιο θέμα. Όχι σε ένα φόρουμ για gamers ή για μουσική, για κινηματογράφο, για σεξουαλικές συνευρέσεις ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Λίγη δεοντολογία ή ευαισθησία δε θα έβλαπτε.
Ακόμα κι αν ξέρω ότι εδώ είναι ηλεκτρονική επικοινωνία και όχι πραγματική. Πώς να σου το πω Πάνο, αν εσύ τα παίρνεις όλα τόσο αστεία εδώ μέσα, και ότι μπορείς να πετάς το οτιδήποτε, το ξανατονίζω στο φόρουμ ψυχολογικής στήριξης - για εμένα και όχι απλά προβλημάτων για εσένα - δε σημαίνει ότι κι ο άλλος τα παίρνει τόσο αστεία όπως εσύ.
Για σένα το φόρουμ αυτό μπορεί να είναι απλά να περάσει η ώρα όπως το είπες, για άλλους είναι κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να πρέπει αυτό να γίνεται η ζωή, όπως λες και συμφωνώ απόλυτα (γιατί εκεί πάμε σε άλλα προβλήματα).
Ήδη σου άνέφεραν κάποια παιδιά κάποια παραδείγματα για το το εστί φόρουμ για εκείνους.
Να πω τι σήμαινε και τι σημαίνει το συγκεκριμένο φόρουμ για μένα.
Ήταν το πρώτο μέρος που μπήκα και είδα ότι επίσης κάποιοι άλλοι πάσχουν από πανικό γιατί ντρεπόμουν να το παραδεχτώ.
Ήταν το πρώτο μέρος που έκανα μια μεγάλη προσωπική εξομολήγηση αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα που δεν τα είχα σε κανέναν και αυτό με βοήθησε να το κάνω έπειτα πιο άνετα στην προσωπική μου ζωή.
Ήταν το μέρος που ξεκίνησα 2 φιλίες (ξεκίνησα είπα όχι ότι τις διατήρησα μέσω του φόρουμ αποκλειστικά), η μία εκ των οποίων εξαιρετικά πολύτιμη για μένα και την πορεία μου ως άνθρωπο.
Ήταν το μέρος που κατά κάποιο τρόπο με ώθησε να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία για να λύσω τα όποια θέματά μου.
Ήταν το μέρος που με έκανε να έχω περισσότερη ευαισθησία και ανοιχτό μυαλό με άτομα με άλλες ψυχικές νόσους πέρα από τις δικές μου, όπως σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή και είδα τι άτομα θαυμαστά υπάρχουν και παραδείγματα προς μίμηση (φωτογραφίζω κάποιους, όλοι λίγο πολύ καταλάβατε).
Είναι το μέρος που παίρνω και δίνω στήριξη σε όποιον τη ζητά, αισθανόμενη κι εγώ όμορφα γιατί μου αρέσει και το θεωρώ δίκαιο και ανθρώπινο πως όπως κατά καιρούς βοηθήθηκα εξαιρετικά από εδώ μέσα, έτσι να βοηθήσω κι εγώ.
Οπότε για όλους τους παραπάνω λόγους, που θα μπορούσα να γράψω σελίδες επί των σελίδων για το κάθε τι που πήρα από εδώ μέσα, Πάνο όχι, το φόρουμ δεν το βλέπω τόσο αστεία και επιφανειακά όσο εσύ. Ούτε το βλέπω σαν τη ζωή μου φυσικά!
Και το ότι σου ζητώ να μπεις στη θέση μου, αγαπητέ μου, δε σου ζήτησα να γίνεις φίλος μου, το παρεξήγησες. Αν δε θέλεις να δεις τη θέση μου σχετικά με αυτό που διαφωνώ μαζί σου, μη μπαίνεις άλλο στον κόπο. Δεν μπορείς. Αυτό δείχνουν οι αμέτρητες σελίδες που γράψαμε άδικα και μάταια.
Λυπάμαι. Ωστόσο θα ήθελα να ακούσω και την άποψη των διαχειριστών του φόρουμ για να ξέρω αν συμφωνούν ή όχι μαζί σου, για το πόσο σοβαρά πρέπει να μιλά κάποιος εδώ μέσα στο φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Αυτό όχι στο να σε \"συνετήσουν\" και να σε κάνουν \"ντα\", καμία τέτοια πρόθεση δεν έχω. Πραγματικά.
Αυτό που θέλω να ξέρω είναι η κατευθυντήρια γραμμή του φόρουμ, αν λειτουργεί όπως το είχα στο μυαλό μου και τόσο σοβαρά όσο εγώ το έπαιρνα ή αν ήταν αυτά στη φαντασία μου, οπότε κακώς ασχολούμαι.
Αυτά είχα να πω και βάζω τη δική μου προσωπική τελεία.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
23-04-2009, 20:50 #375
Θέλω να πω πάρα πολλά.
Μα τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Ελενάκι θέλω κι εσένα να σου πω κάποια πράγματα.
Το βραδάκι θα ξαναμπώ,
προς το παρόν, άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα. Φιλάκια παιδιά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....