ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΜΕ ΠΟΝΟΥΝΕ.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Member
    Danay όλοι καταλάβαμε εδώ πέρα ποιος είναι ευέξαπτος.Με τον Alex30 είμαστε μια χαρά και εσύ επιμένεις.Δώσαμε τις εξηγήσεις μας και τελείωσε το θέμα.Μήπως θες να ξαναρπαχτούμε για να νιώσεις καλύτερα?Να σου ζητήσουμε και καμία συμβουλή να κάνουμε ότι τη δεχτήκαμε να νιώσεις ακόμα πιο καλά?Το θέμα είναι να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και να δείχνουμε έμπρακτα αυτά που πιστεύουμε.Όταν δεν γίνεται αυτό δημιουργούνται παρεξηγήσεις και χάνουμε και το παιχνίδι.

Helena αυτό με τον γραπτό λόγο το είπα πρώτος εγώ.Έτσι λύθηκε η διένεξη αλλά και πάλι δεν θα αρκούσε αυτό αν δεν είμασταν εγώ και ο Alex30 εξηγημένοι και δεν δείχναμε ωριμότητα.Αυτό από άλλους λείπει.Όταν τα χεις αυτά δεν χρειάζονται αυτόκλητοι μεσάζοντες.

Member
    Danay έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί σου.Εσύ θέλεις και δίνεις συνέχεια σε αυτή την ιστορία.Δεν κατάλαβες όμως ακόμα ότι δεν ήταν μόνο η \"συμβουλή\" σου αλλά και το ότι έδειξες ότι ενώ το έπαιζες ιδεαλικός μου σύμμαχος όταν ήρθε η ώρα της αλληλεγγύης αντί να το δείξεις αυτό στην πράξη αντίθετα έκανες και κριτική που εγώ δεν σου έκανα όταν έλεγες τα ίδια πράγματα στο ποίημά σου.Αλλά βέβαια άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη.Η πράξη είναι δύσκολη και την αφήνουμε σε άλλους.Μάλλον θα αρχίσω να γράφω κι εγώ ποιήματα όπως είπα και να δείχνω μόνο έτσι τις επαναστατικές μου ιδέες...

Το θέμα τελειώνει εδώ.Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συνέχειά του.Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε.

Page 2 of 2 FirstFirst 12