Results 16 to 30 of 47
-
09-04-2009, 20:27 #16
Νομίζω πως το μέγεθος του λάθους της είναι αρκετό για να αντιληφθεί το βάρος της ευθύνης για την από τούδε και στο εξής ειλικρινή της στάση απέναντι στο σύντροφο της. Αν δεν το κάνει, δεν θα έχει συνειδητοποιήσει τίποτε....
Όλα εξαρτώνται από την ίδια και την διάθεση του συντρόφου της να δείξει κατανόηση...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
- 09-04-2009, 20:29 #17
βρε Σαββα 26 χρονων ειναι το αγορι της περιμενεις να φερθει σαν πατερας?
09-04-2009, 22:51 #18
Είναι ειλικρινά αρκετά ώριμος για την ηλικία του,και επειδή μεγάλωσε σε αγαπημένη οικογένεια αυτό τον έχει κάνει να επιθυμεί κι εκείνος κάτι αντίστοιχο στη δική του ζωή.Εγώ αυτό που θα με κάνει να ηρεμήσω είναι να ξέρω οτι η όλη κατάσταση είναι αναστρέψιμη.Δηλαδή οτι θα μπορούσε να με συγχωρέσει κάποια στιγμή και να με ξαναεμπιστευτεί.Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι του και προσπαθώ με καθε τρόπο να ξανακάνω τα πράγματα όπως ήταν πρίν..Και τον καταλαβαίνω οτι κι εκείνος μου συμπεριφέρεται με μια αμηχανία..Τι να πώ...Ας πληρώσω τις αηδίες που πάω και κάνω..
09-04-2009, 23:58 #19
να σου δοσω μια συνβουλη?παρατατον πριν κατντησεις σαν εμενα.ο πατερας του παιδιου μου τοτε ηταν 32 χρονων κ ανευθηνος ολοι οι αντρες ειναι ανεσθητοι αν οχι ολοι οι περισσοτεροι.μπορεις να κρατησεις το μωρακι σου π δεν φταιει σε τπτ κατα την γνωμη μου αλλα αυτον καλυτερα μακρια.η γνωμη μου.και στο κατω κατω δεν δημιουργιθηκε μεσα σου το παιδι απο μονο του.ας προσεχε κ αυτον κιαν δεν ηταν ετημος να ααλαβει τετιου ειδους ευθηνη υπαρχουν και προφυλακτικα
και ενα παιδι να ξερεις δεν ειναι παιχνιδακι.εει αναγκες και δικαιωματα να μεγαλωσει οπως ολα τα παιδακια του κοσμου.ο εαυτος σου θα μπει σε 2η μοιρα τοτε και ετσι ειναι το σωστο.
10-04-2009, 00:12 #20
λοιπον θα μιλησω απλα οπως το βλεπω χωρις σαλτσες εσυ ειχες ενα μικρο φταιξιματακι που του το κρυψες ξερω δεν ειμαι σε αυτη τη θεση δνε ειναι ευκολο για σενα και αυτος χμ τον πειραξε και καλα εεε?για να δουμε πως θα κανε αμα το κραταγες θελω να πω κανονικα αμα ηταν σωστος θα επρεπε να σε στηριζει ακομα και σε αυτη την αποφαση ακομα και αμα εκρυψες κατι δηλ αμα κραταγες το παιδι και στη πορεια γινοταν κατι τι θα σου λεγε?δεν θελω πολλα πολλα?
10-04-2009, 10:04 #21
Χριστίνα, προχώρησες σε αυτή την πράξη γιατί φοβήθηκες μήπως ο φίλος σου εξαφανιστεί ή παρουσιάσει ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελες να δεις; Εμένα αυτή η εντύπωση μου δίνεται.
Η συμπεριφορά σου για ένα εξωτερικό παρατηρητή μετά την έκτρωση είναι απολύτως δικαιολογημένη, συνήθως οι γυναίκες πέφτουν σε βραχεία κατάθλιψη, δεν θέλουν για κάποιον καιρό σεξουαλική επαφές με το σύντροφό τους και διακατέχονται από το συναίσθημα της ενοχής. Δεν θα κρίνω αν αυτό που έκανες ήταν λάθος ή σωστό, για να το κάνεις θα είχες τους λόγους σου, ωστόσο εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι δεν σου βγήκε σε καλό μιας και κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του συντρόφου σου απέναντί σου και παράλληλα ίσως αυτή σου η πράξη να σε ακολουθεί για μια ζωή. Μπορείς να κάνεις λίγο, μάλλον πολύ υπομονή και πιστεύω ότι η σχέση σας θα βελτιωθεί. Δεν είναι και λίγο αυτό που του ξεφούρνισες του χριστιανού. Μάλλον τον αγαπάς υπερβολικά αλλά αν συνεχίσεις να το παρακάνεις με τη συμπεριφορά σου για να του αποδείξεις ότι θέλεις να είσαστε μαζί και συνεχίσεις να τιμωρείς τον εαυτό σου ΄για να εξιλεωθείς ίσως τον απομακρύνεις περισσότερο.
Καλό είναι να χαλαρώσεις, να αναγνωρίσεις το λάθος σου και ότι έγινε να το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
Φιλικά, Τάσος
10-04-2009, 10:21 #22
εγω δεν μπορω να καταλαβω που βλεπεται το θεμα εμπυστοσυνης.Ειναι επομενο σε μια σχεση και ειδικα οταν δεν ρποσεχει το ζευγαρι να ερθει μια εγγυμοσυνη δεν φταιει μονο η κοπελα.και στο κατω κατω εχει το παιδι του μεσα δλδ της κανει και τον δυσκολο.ας προσεχε και αυτος.
10-04-2009, 10:39 #23
μα το θέμα δεν είναι αν θα το κράταγε και γινόταν κάτι τι θα της έλεγε...και είναι ένα μικρό φταιξιματάκι....
εδω δεν χαϊδεύουμε αυτιά, λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...η κοπέλα έκανε έκτρωση χωρίς να του πει τίποτα, και είναι απόλυτα φυσιολογικό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη του απέναντι της. Δηλαδή αν του κρύβει τώρα τόσο σημαντικά πράγματα πως θα προχωρήσει αύριο σε κάτι πιο σοβαρό μαζί της αν δεν είναι σίγουρος πως ότι και να προκύψει αυτός δεν θα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...τι λέμε τώρα...το θέμα είναι σοβαρό...και τι εννοουμε όταν λέμε να τον παρατήσει, όλοι οι άντρες είναι ανεύθυνοι? στην προκειμένη περίπτωση αυτός θα έπρεπε να προσέχει και η Χριστίνα δεν θα έπρεπε να δείξει τέτοια ανωριμότητα και ανευθυνότητα ώστε να κάνει μια τέτοια σοβαρή κίνηση χωρίς να ξέρει τίποτα ο άμεσα ενδιαφερόμενος...Δηλαδή κάτσε, μας χρωτάγανε μας πήραν και το βόδι...!!?
το θέμα είναι γιατι δεν του μίλησε γι \'αυτό, γιατί δεν του ανοίχτηκε σ\' αυτό το τόσο σοβαρό θέμα...η αντίδραση του είναι απόλυτα κατανοητή και φυσιολογική...
Χριστινάκι, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και πάλι, δείχνοντας ωριμότητα, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς έκανες, μην δικαιολογείς τον εαυτο σου ότι φοβόσουν μην τον επιβαρύνεις...τώρα δεν είναι χειρότερα βρε καλή μου? τώρα και τον επιβάρυνες χειρότερα και δεν σε εμπιστεύεται...
10-04-2009, 10:43 #24
Originally posted by panikoula
εγω δεν μπορω να καταλαβω που βλεπεται το θεμα εμπυστοσυνης.Ειναι επομενο σε μια σχεση και ειδικα οταν δεν ρποσεχει το ζευγαρι να ερθει μια εγγυμοσυνη δεν φταιει μονο η κοπελα.και στο κατω κατω εχει το παιδι του μεσα δλδ της κανει και τον δυσκολο.ας προσεχε και αυτος.
και αντι να τον πιάσει και να του το πει, όπως θα έκανε οποιοδήποτε φυσιολογικό ζευγάρι που έχει επικοινωνία και να αποφασίσουν ότι αποφασίσουν, του το κρύβει, κάνει έκτρωση και του το λέει κατόπιν εορτής....άντε τώρα να την εμπιστευτεί ο άλλος, ότι αν συμβεί κάτι σοβαρό δεν θα του το κρύψει όπως έκανε σε αυτή την περίπτωση....Βασικά πραγματάκια είναι αυτά αν θέλουμε να λέμε, ότι αγαπιόμαστε, ότι επικοινωνούμε, ότι έχουμε κατανοήση, ότι τελοσπάντων η σχέση στηρίζεται σε γερές βάσεις...
10-04-2009, 10:47 #25
ρε εγω εχασα επεισωδια.ποτε εκανε εκτρωση?μαλλον αυτο το κομματι μ διεφυγε.:P
10-04-2009, 10:48 #26
lol!!! καλά δεν παίζεσαι! τι λέμε τόση ώρα?!?!
10-04-2009, 10:55 #27
Originally posted by christina_ast
Πριν 3 μήνες έμεινα έγκυος.Και του το έκρυψα,ενω τον αφορούσε άμεσα.Βλακεία μου,αλλα δεν ήθελα να τον αγχωσω(!!)ή να τον επιβαρύνω.Οπότε έδρασα τελείως μόνη μου και έκανα έκτρωση.
Οπότε και χθές το βράδυ αποφάσισα να του πώ το τί είχε συμβεί 2 μήνες πρίν.
10-04-2009, 11:03 #28
nai ekeino to teleyteio p ekane ektvsh den to diabasa logo biasinhs.exo ton mikro k opote grafo kano sna na kegete kanena fai lol
10-04-2009, 11:54 #29
Ναί,έχω ήδη κάνει την έκτρωση,αυτό είναι το θέμα.Δοδίς έχεις πιάσει ακριβώς το νόημα και την κατάσταση την οποία βιώνω.Παιδιά,πραγματικά αναλαμβάνω τελείως τις συνέπειες των πράξεών μου και για μια ακόμα φορά κάνω την αυτοκριτική μου.Αυτό που μέ τρελαίνει και προσπαθώ να το εξηγήσω και στον φίλο μου είναι το γεγονός οτι επειδή έκανα μια φορά ένα τραγικό και βλακώδες λάθος δε σημαίνει οτι θα το επαναλάβω στο μέλλον (και δε μιλάω για θέματα εγκυμοσύνης πάλι,προς θεού),πήρα το μάθημα μου μετά το ψέμα που του είπα και δεν έχω σκοπό να του ξανακρύψω τίποτα!!Το θέμα είναι θα μπορέσει να διορθωθεί η όλη κατάσταση μεταξύ μας ή πλέον έχω χάσει το παιχνίδι και τον έχω \"ξενερώσει\" τόσο ωστε να μη με βλέπει πια στα σοβαρά όπως είπε?
10-04-2009, 12:06 #30
αυτό δεν μπορεί να το προδικάσεις απο τώρα...κανείς δεν μπορεί να το ξέρει...Χρόνο, Χρόνο θέλει...και πολύ μεγάλη υπομονή απο μέρους σου αν είσαι σίγουρη γι\' αυτά που νοιώθεις και αν είναι ξεκάθαρο μέσα σου το ΓΙΑΤΙ το έκρυψες....η εμπιστοσύνη κερδίζεται....πρέπει να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη του, κάτι που δεν μπορεί να γίνει απο την μια στιγμή στην άλλη...ούτε να πατήσεις το κουμπί και να βγει η χοντρή( εν προκειμένω η εμπιστοσύνη...!!!!!)....
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή