Ένα βήμα πρίν με χωρίσει...Δυστυχώς.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Junior Member
    Πάντως χθές το βράδυ που πήγα σπίτι του,δε συζητήθηκε καθόλου το γεγονός κι εκείνος φερόταν όπως μου φέρεται πάντα,νορμάλ.Η μόνη διαφορά είναι οτι δε με πλησιάζει πιά είτε για να με φιλήσει έτσι στα ξαφνικά ή να με χαιδέψει κτλ,εκτός απο το βράδυ που θα πέσουμε να κοιμηθόυμε οπου και θα με πάρει αγκαλιά κανονικά.Κατα τ\'αλλα έχει περιορίσει όλα τα τηλέφωνα που μου έκανε καθημερινά 2 και 3 φορές τη μέρα,σε ένα μόνο τηλέφωνο όταν γυρίσει απο τη δουλειά.Δηλαδή σαν να μην έχει διάθεση πιά να με ακούσει.

Senior Member
    Χριστίνα μην πανικοβάλεσαι...είναι απόλυτα φυσιολογική η αντίδραση του...προσπαθεί να πάρει τον χρόνο του...αλλά κι εσύ, μην κουλουριάζεσαι στην γωνία και απλά περιμένεις να δεις την εξέλιξη του έργου...
    Σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα, όταν βρεθείτε στο σπίτι, καθήστε να μιλήσετε...να του πεις ότι ξέρεις ότι χρειάζεται χρόνο, να του πεις όλα αυτά που νοιώθεις για εκείνον, για εσας, ότι ο λόγος που το έκανες ήταν αυτός αν και τώρα ξέρεις ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος....
    μίλησε του, ανοίξου, αυτό δεν έκανες και είδες τα αποτελέσματα...

Senior Member
    Χαιρεται..Η αντιδραση του ειναι φυσιολογικη.Δεν ξερω πως θα ενιωθα εγω αλλα σιγουρα ο καθενας θα αντιδρουσε.Το οτι ακομη σε ακουει και σε βλεπει σημαινει πως σε αγπαησε πολυ αλλα και οτι ειναι πολυ πληγωμενος απο εσενα.Ξερω οτι εχεις μετανιωσει για το οτι δεν του το ειπες οταν επρεπε και πηρες μονη σου μια αποφαση.Μπορει να ειναι ανωριμο μπορει να ειναι οτι να ναι..Αυτο που εχει σημασια ειναι να καταλαβεις γιατι πραγματικα το εκανες.Δεν θα σε κρινω για την εκτρωση που εκανες, απλα θα σου πω να προσεχεις να μην ξανασυμβει αφου δεν εισαι ετοιμη για ενα παιδι.Ειμαστε υπευθυνοι για τις σεξουαλικες μας συναντησεις και αρα και για τις συνεπειες.Το τι επρεπε να κανεις δεν το εκανες..Απλα πιστευω οτι πρεπει να δωσεις χρονο στα πραγματα.Δεν ειναι κατι που λες συγνωμη και παμε παρακατω.Ηταν σκληρο και για τους δυο σας.Για σενα που πηρες μονη σου μια τετοια αποφαση αλλα και για εκεινον που δεν το εμαθε ποτε..Ισως να ειναι πληγωμενος περισσοτερο που δεν το κρατησες..γιατι ηταν κομματι του.Μπορει εσυ να κυοφορουσες αλλα ηταν και δικο του κομματι..
    Θελει χρονο για να δεις αν οντως μπορειτε να προχωρησετε.Θελεις και εσυ χρονο ομως.Αρα προσπαθησε να εχεις μια αποσταση για να φτιαξουν τα πραγματα με το καιρο.Με τα θελω και τις απαιτησεις δεν αλλαζει κατι.
    Ειναι καλα να του συμπεριφερεσαι χωρις πιεσεις.Αλλα και αν φροντισεις τον εαυτο σου.
    Ευχαριστω
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Junior Member
    Βασικά για σήμερα είναι λίγο δύσκολο..Θα φύγω το απόγευμα χωρίς εκείνον για το εξοχικό.Εκείνος είχε δουλειές το Σ/Κ αλλα εγώ παρ\'όλα αυτά θέλησα να φύγω για 2 μέρες να σκεφτώ κάποια πράγματα..Δεν μου έφερε αντίρρηση στο να πάω μόνη μου απλά του έκανε εντύπωση που δε πάιρνω και καμία φίλη μου μαζί,αλλα του εξήγησα οτι θέλω να ηρεμήσω λίγο.
    Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση,και βασίζομαι πολύ σ\'αυτό,είναι οτι σε 3 εβδομάδες φεύγουμε για 4 μέρες Λονδίνο.Είχαμε κλείσει αυτό το ταξίδι 2 μήνες πρίν.Θέλω να πιστεύω οτι αυτές τις 4 μέρες που θα είμαστε πιό ξέγνοιαστοι οτι θα μπορέσω να τον κάνω να αλλάξει λίγο γνώμη για μένα και να είμαι η κοπέλα που ερωτεύτηκε στην αρχή της σχέσης μας..

Senior Member
    Οπως σου ειπα....με τα λογια δεν μπορεις να οτυ αλλαξεις γνωμη.Να απολαυσεις αυτες τις μερες του ταξιδιου σας,αλλα θελει χρονο.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Κατι αλλο που ηθελα να πω..ειναι ενα μπραβο που μπορεις να πας καπου να ηρεμησεις μονη σου και μπορεις να συμβιβαστεις με την σιωπη.Θελει δυναμη και καλα κανεις.Μερικες φορες η μοναξια μας δινει τις λυσεις..

Junior Member
    Μακάρι..Είναι η μοναδική σχέση απ\'αυτες που είχα πιο πρίν που λέω οτι αξίζει πραγματικά..Τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο..

Senior Member
    Και μακαρι να παν ολα καλα...φτανει να εχεις υπομονη.Η εμπιστοσυνη δυσκολα χτιζεται και ευκολα γκρεμιζεται.

Junior Member
    Σ\'ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες και εσύ αλλα και όλοι οι άλλοι με το πρόβλημα μου.Όσο για το διήμερο που φεύγω,ναι,πιστεύω οτι θα μπορέσω να σκεφτώ πολλά πράγματα καθώς θα είμαι μόνη μου.Απλά ξέρω οτι θα μου λείπει καθώς πηγαίναμε μαζί πάντα και περνούσαμε υπέροχα..

Senior Member
    Originally posted by christina_ast
    Είναι ειλικρινά αρκετά ώριμος για την ηλικία του,και επειδή μεγάλωσε σε αγαπημένη οικογένεια αυτό τον έχει κάνει να επιθυμεί κι εκείνος κάτι αντίστοιχο στη δική του ζωή.Εγώ αυτό που θα με κάνει να ηρεμήσω είναι να ξέρω οτι η όλη κατάσταση είναι αναστρέψιμη.Δηλαδή οτι θα μπορούσε να με συγχωρέσει κάποια στιγμή και να με ξαναεμπιστευτεί.Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι του και προσπαθώ με καθε τρόπο να ξανακάνω τα πράγματα όπως ήταν πρίν..Και τον καταλαβαίνω οτι κι εκείνος μου συμπεριφέρεται με μια αμηχανία..Τι να πώ...Ας πληρώσω τις αηδίες που πάω και κάνω..
    Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω ίσως...
    αλλά \"οι αηδίες που πας και κάνεις\" όπως το λες,
    δεν φταίνε μόνο αυτές για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
    Και σίγουρα, δεν έπραξες τυχαία ότι έπραξες. Αλήθεια, μπορείς να αποδώσεις κάποιο μερίδιο ευθύνης, έστω και μικρούτσικο, στον σύντροφό σου, για ότι έγινε?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Κι επίσης, ίσως το να ξανακάνεις τα πράγματα όπως΄ήταν πριν, δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.
    Νομίζω οτι το να σκύψεις προσεκτικά πάνω απ τον εαυτο σου, τον συντροφό σου και το τι έχει συμβεί ΄και στους δυο σας είναι ότι πιο χρήσιμο.
    Με τον καιρό, θα ξαναβρειθούν οι παλιές ισορροπίες ή θα διαμορφώσετε νέες.

Banned
    Originally posted by weird

Αλήθεια, μπορείς να αποδώσεις κάποιο μερίδιο ευθύνης, έστω και μικρούτσικο, στον σύντροφό σου, για ότι έγινε?

χμμμ αντε να πουμε την μαυρη αληθεια ε?

Σε ενα τετοιο στορυ,
    εγω πιστευω οτι ολοι εχουν ευθυνες και εξηγουμε.

Η φιλη μας για καποιους λογους αποκρυπτει μια σημαντικη εξελιξη στη σχεση της.
    Εδω πλανατε ενα γιατι, το οποιο δεν εχει απαντηθει με ακριβεια.
    γραφει η φιλη μας για να μην τον επιβαρυνει με το θεμα.
    Μα σε μια σχεση το πως κανεις σεξ αφορα και τους δυο συντροφους και οχι μονομερος. Οι ευθυνες για οτι προκυψει αφορουν και τους δυο εξισου.
    Φαινεται οτι απο οσο μπορω να καταλαβω, η φιλη μας θεωρει για καποιο λογο τον εαυτο της περισσοτερο υπευθυνη για το οτι εμεινε εγκυος. Ετσι ριχνει το βαρος εξ ολοκληρου στον εαυτο της.
    Αλλα εστω και το οτι εκανε κατι λαθος, η επομενη κινηση δεν διορθωνεται με καινουριο λαθος και μαλιστα χειροτερο.

Μια παρενθεση,
    αν μου το εκαναν εμενα αυτο, δεν ξερω αν θα μπορουσα να ξαναβρεθω με την συντροφο μου, θεωρω το ζητημα παιδιων μαλλον το πιο σοβαρο σε μια σχεση.

Ετσι λοιπον εκεινο που διαπιστωνω 100% ειναι ελλειψη επικοινωνιας.
    Ομως απο εμπειρια θα πω οτι στην ελλειψη επικοινωνιας αναμεσα σε ενα ζευγαρι, ποτε δεν φταιει ο ενας αποκλειστικα.
    Κατι δεν δουλεψε σωστα για να νιωσει ετσι η φιλη μας.
    για αυτο εγραψα σε προηγουμενο μυνημα οτι πρεπει να αναθεωρηθουν πολλα οπως και να εξηγηθουν πολλα.
    Μια σταση, συγνωμη λατρεια μου δεν θα το ξανακανω, δεν εξηγει τιποτα απολυτως αντιθετως συσκοτιζει τα πραγματα.

Η φιλη μας αν θελει να αποκτησει μια σχεση με τον συντροφο της, πρεπει να ψαξει να βρει τα αιτια που την οδηγησαν σε τετοιες αποφασεις και να τα συζητησει με τον συντροφο της.
    Ισως να εχει μεριδιο ευθυνης (αναλογως συμπεριφορας) και ο ιδιος, αδιαφορο.
    Οταν θες να σωσεις μια σχεση το να σε απασχολει ποιος φταιει στηνωντας δικαστηρια ειναι το λιγοτερο φαιδρο.

Ομως κλεινωντας δεν σκεφτομαι καλυτερη σχεση η οποια βασιζεται στην αμφιδρομη επικοινωνια και στην ειλικρινια πανω απο ολα.
    Λαθη στην ζωη μας κανουμε ολοι, η ουσια ειναι να εντοπιζουμε τους λογους για τους οποιους γινονται.
    Ετσι αγαπητη φιλη, ειτε θελει ειτε δεν θελει, αν δεν δειξετε απο κοινου προσπαθεια για να ανιχνευσετε το κενο της επικοινωνιας που εχετε και να τα ξαναβρειτε θα ειναι σε αναμονη αλλων χειροτερων εξελιξεων στο μελλον.

Senior Member
    Krino μου,
    τόσο έυστοχα και τόσο καθαρά τα λες.
    Συμφωνώ απόλυτα.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, η λέξη κελιδί.
    Χριστίνα, φαίνεται οτι έχεις την τάση να πιστεύεις οτι μπορείς να επωμίζεσαι όλη την ευθύνη για τη σχέση σου,αλλά αυτό, δεν ισχύει.
    Βρείτε, τί συνέβη, ποίό είναι το μερίδιο ευθύνης του καθενός και σε τι έγκειται αυτό..

Senior Member
    Ακόμα, φαίνεται πως το κυριότερο συναίσθημα σου είναι το άγχος σου μην σε χωρίσει...
    Κι όμως, έχει νόημα να είστε μαζί αλλά να μην επικοινωνείτε?

Banned
    Originally posted by weird

αλλά αυτό, δεν ισχύει.
    Βρείτε, τί συνέβη, ποίό είναι το μερίδιο ευθύνης του καθενός και σε τι έγκειται αυτό..

το θεωρεις απλο αυτο??
    Πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι να μην μπορει ουτε η ιδια να αντιληφθει ποιες ηταν οι πιεσεις που δεχωνταν για να λειτουργησει ετσι.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast