Υποτονοτικοτητα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Banned

Υποτονοτικοτητα

Ρε παιδια εχω το εξης σύμτωμα.
    Παω να δω ταινιες ασε που δεν εχω ορεξη για καμια ταινια σπιτι ενω παλια εβλεπα αλλα αμα παω εξω σε cinema να δω ταινια ή κανα ντοκυμαντερ προβολη δεν εχω την υπομονη να δω μεχρι το τελος μετα απο 1 ώρα το πολύ κοιταω συνεχεια το ρολόι για να δω αν τελιώνει.
    Ειναι ενοχλητικο αυτο.
    Πιστευω πως ειναι λογο των χαπιών γιατι δεν βρισκω γενικα συμπτωματα στον εαυτο παρα μονο την νευρικότητα.Παιρνω βαρύα καπως χάπια και σιγουρα εχουν το συμπτωμα της υποτονητικότητας και το να είμε βαρυς.
    Εσείς τι λετε ειναι συμτωμα της αρρωστιας ή λογο των χαπιών;;;

Senior Member
    Δοκίμασε να φύγεις απο το σινεμά ή να σταματήσεις να βλέπεις την ταινία την επόμενη φορά που θα νιώσεις πλήξη.

Είναι πολύ ευχάριστο το οτι άρχισες να παίρνεις φάρμακα (δεν θυμάμαι να έπερνες προηγουμένως). Ντροπή δεν είναι να είσαι άρρωστος αλλά να μην θέλεις να γίνεις καλά..

Καλή συνέχεια :)

Senior Member
    Σκιάχτρο, οι ταινίες καμιά φορά γίνονται βαρετές και κουραστικές.

vince,

τι εννοείς είναι ντροπή να μη θέλεις να γίνεις καλά?

δεν είναι θέμα ηθικής το αν θα γίνεις \"καλά\", ούτε κι η θέληση.

Senior Member
    Το είπα αναφερόμενος στον Skiaxtro που παλαιότερα έβριζε γιατρούς και δαίμονες όμως αυτό δεν του έλυσε το πρόβλημα...δεν σημαίνει πως αυτό που είπα είναι κανόνας.

Το θέμα ηθικής νομίζω πως προϋποθέτει υπόβαθρο.

Θέληση..μεγάλη κουβέντα. Δεν μπορούμε να καταφέρουμε ότι θέλουμε απλά και μόνο επειδή το θέλουμε...

Senior Member
    Originally posted by Paprika
    δεν είναι θέμα ηθικής το αν θα γίνεις \"καλά\", ούτε κι η θέληση.
    Δεν μίλησα για ηθική βέβαια όλα παίζουν τον ρόλο τους...

Senior Member
    Άσχετο...το nick σου Paprika έχει σχέση με το animation?

Senior Member
    Εγώ πάλι μετά από μισή ώρα στην αίθουσα προβολών δίνω μάχη να μην αρχίσω το ροχαλητό. Καλύτερα να μην τα ψιλοκοσκινίζεις φίλε σκιάχτρο.

Banned
    οχι γινεται σε ολες τις ταινιες αυτο και στα ντοκυμαντερ και εχει γινει σε ολες ακομα και σε αυτες που προσπαθουσα να μην χασω ουτε μια λεξη απο αυτα που λεει.Πολλες φορες.Vince απο τo 2001 παιρνω φαρμακα δυστηχως χωρις να τα παραμελω καθόλου.

Senior Member
    Μήπως αν ξεκινούσες ένα γυμναστηριάκι, κάποιο είδος σωματικής άσκησης τέλος πάντων, ξυπνούσε και το πνεύμα σου; Δεν είναι λίγοι που έχουν δει βελτιώση ψυχολογικής και πνευματικής κατάστασης μέσω αυτού του τρόπου.

Member
    τα χαπια βαζουν κιλα και τα κιλα φερνουν υποτονικοτητα τοσο απλα

Senior Member
    τα χαπια εχουν σαν παρενεργειες agitation-εξαψη και για αυτο δε μπορεις να παρακολουθησεις ταινεια
    βεβαια και ενα συμπτωμα της αρρωστειας ειναι ελλειψη ικανοτητας συγκεντρωσης.
    απο την εμπειρια μου σου λεω οτι τα φαρμακα το δημιουργουνε και θα φυγει οταν τα ελαττωσεις ή τα συνηθησεις μετα
    απο καποιο χρονικο διαστημα..
    παντως με risperdal quicklet εχω και εγω προβλημα να συγκεντρωθω, που κανονικα εχω μεγαλη ικανοτητα συγκεντρωσης.
    δε μπορουσα να διαβασω ενα βιβλιο στην αρχη κλπ. ομως αυτο πρεπει να φευγει οταν το συνηθησεις ή ελαττωσεις την δοση

Member
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Senior Member
    Για την υποτονικότητα σίγουρα ευθύνονται τα φάρμακα αλλά έχει μερίδιο και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε