Results 76 to 90 of 264
-
04-10-2020, 09:51 #76
δλδ, του εβαλες κακο βαθμο ως νοικοκυρη; ε και;
σου ειπα να κανεις σεξ με ελευθερο ρε λεμον.
δεν σου ειπα να παρακαλας εναν δεσμευμενο να σε πηδηξει μηπως και σε λυπηθει και να ξεφτιλιζεσαι ετσι!!!
δλδ, θα ικανοποιηθεις αν σε πηδηξει καποιος απο λυπηση;;;
προς το παρον σε απεριψε παντως. δεν δειχνει να θελει να απατησει την κοπελα του.
αν αλλαξει γνωμη και σε πηδηξει, τι ικανοποιηση θα λαβεις δλδ; αφου θα συνεχισει μαζι της, σημαινει οτι την προτιμαει απο εσενα. επομενως , μετα θα ερθεις να μας ρωτας γιατι δεν την χωριζει για εσενα...
σου εξηγησα γιατι δεν θελει εσενα, και γιατι δεν ηθελε κανενας μεχρι τωρα εσενα. τι δεν καταλαβες;
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ. αλλα γιατι εισαι αδιαφορη και αλλοπροσαλη. και εισαι αδιαφορη και αλλοπροσαλη, γιατι ουτε εσυ τους γουσταρεις. θελεις μονο την αποδοχη τους. οχι τους ιδιους. φερεσαι σπασμωδικα, γιατι κρυβεις τις πραγματικες σου σκεψεις.
και συνολικα, σε αποριπτουν σαν γυναικα, οχι σαν σεξ.
τι καλο ειπαμε για την κοπελα του; α ναι. ειπαμε οτι την γουσταρει. αν δεν την γουσταρε δεν θα ειχε σχεση μαζι της. αυταποδεικτα, την γουσταρει.
αυτο δεν ειναι ακτι καλο που ειπαμε για την κοπελα του, ειναι κατι που ειπαμε για τα γουστα του.
το αν σου αρεσει εσενα η κοπελα του, ειναι αδιαφορο. δεν τα εχεις εσυ μαζι της. το θεμα ειναι να αρεσει σε εκεινον..
ε πως, δεν παρακαλας να σε πηδηξουν;;; τον συγκεκριμενο τον παρακαλας! προσπαθεις να τον κανεις να σε λυπηθει που δεν σε θελει κανεις, μπας και σε πηδηξει. δειξε λιγη αξιοπρεπεια. εχεις πεσει πολυ χαμηλα.
αν εισαι τοσο απελπισμενη, πληρωσε ζιγκολο να σε πηδηξει. ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ.
- 04-10-2020, 09:58 #77
Ε αφού δεν μου αρέσουν και δεν με καλύπτουν, γιατί φέρονται σαν λιγουρια είτε γιατί δεν μου αρέσουν εμφανισιακά, τι να κάνω;
Σε δύο τρεις που μιλούσα τελευταία έδειξα έναν σοβαρό εαυτό που στηρίζει τις απόψεις του και αυτοί φαίνονταν να είχαν κολλήσει κάπως και να λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν γιατί δεν είμαι σαν τις άλλες και δεν φαίνομαι καμία εύκολη που θα την βαρεθουν. Για άλλους λόγους δεν συνέχισα μαζί τους, γιατί είτε δεν ήταν του γούστου μου, είτε γιατί με ενοχλούσαν κάποια άλλα πράγματα, όπως απόψεις ή κάτι από το παρελθόν τους. Αλλά είδα πως με αυτό το στυλ μετράω περισσότερο και αυτό θα ακολουθώ στις γνωριμίες που με ενδιαφέρουν από εδώ και πέρα.
Στους υπόλοιπους θα δείχνω τον άλλο μου εαυτό, που παίζει και θέλει να τους χρησιμοποιήσει.
Και μπορεί να μην τις προτιμούν για την εμπειρία αυτή καθεαυτή αα επειδή εκείνες προφανώς ήταν από τις τυχερές που είχαν από νωρίς σχέση, δεν έχουν το ίδιο άγχος με εμένα
04-10-2020, 10:06 #78
ειπαμε πολλες φορες τι να κανεις. μην επανερχεσαι, συνεχως.
να ασχολεισαι μ ανδρες που σου αρεσουν πραγματικα, μεχρι να βρεις καποιον που σου αρεσει και να αρεσεις και σε εκεινον . ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ..
ουτε τυχερες ειναι, ουτε τις προτιμησαν για την εμπειρια.
τις προτιμησαν επειδη βρηκαν επαφη μαζι τους. περνουσαν ομορφα μαζι, τους αρεσαν και σαν γυναικες, ολα αυτα μαζι. δεν μετριεται η επιθυμια ουτε με τα κιλα, ουτε με την γυμναστικη, ουτε η σεξουαλικοτητα μετριεται με το με ποσους πηδηχτηκες.
04-10-2020, 10:15 #79
Μα δεν έχω ενθουσιαστεί με κανέναν, πέρα από κάποιους τύπους που είχαν ήδη σχέση.
Μετά από λίγες μέρες παντα ξενερώνω, ακόμα κι αν με θέλει ο άλλος.
Μου φαίνεται δύσκολο να βρω κάποιον που να μου αρέσει, να είναι ελεύθερος και να με γουστάρει
04-10-2020, 10:23 #80
δεν μπορεις να παιξεις με εναν αντρα που ειναι λιγουρι ουτε με καποιον που απλα τον καυλωνεις. δεν σημαινεις τιποτα για αυτους.
μπορεις να παιξεις με τα αισθηματα τους αλλα μονο εαν τρεφουν τετοια για εσενα.
το κανουν οι γυναικες που πασχουν απο ναρκισσισμο αλλα εσυ εχεις αλλα προβληματα
04-10-2020, 10:37 #81
04-10-2020, 10:42 #82
Μπορώ να αρέσω σε κάποιον για σχέση, πιστεύετε ;
04-10-2020, 10:55 #83
04-10-2020, 10:58 #84
Μπορεί, αλλά δύσκολα στο στάδιο που είσαι τώρα. Και δεν εννοώ το σεξουαλικό, το σαν άνθρωπος εννοώ. Μονίμως αγχώνεσαι, κάνεις δεύτερες σκέψεις και τακτικισμούς, βγάζεις ανασφάλειες και κακίες στη σκέψη σου κι αυτό φαίνεται όσο κι αν αρνείσαι να το δεις. Ο άλλος θέλει μια κοπέλα που να ταιριάζουν και να την βρίσκει θελκτική σαν σύνολο, όχι μόνο σαν εμφάνιση, να υπάρχει έλξη, να υπάρχει συνεννόηση κι ενσυναίσθηση, να έχει ειλικρινή αισθήματα και αυθορμητισμό μαζί του και να περνάνε καλά, όχι μία απροσάρμοστη να της κάνει τον ψυχολόγο.
Συγγνώμη που ακούγομαι σκληρή, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Σου λέμε να δουλέψεις με ψυχολόγο τα άπειρα θέματά σου κι εσύ πετάς την μπάλα μονίμως στην εξέδρα.
04-10-2020, 11:05 #85MarilouGuestΤι να σου βρει ρε συ lemon ειλικρινά ???
Για το μόνο που μας λες τόσο καιρό είναι για το πόσο όμορφη είσαι και το ποσό ωραίο σώμα κατάφερες να έχεις ?
Μπράβο σου !!!
Αλλά αυτό νομίζεις είναι αρκετό να σε πλησιάσει ένας σοβαρός άνθρωπος?
Άντε και να σε πλησιάσει, γιατί είπαμε η βιτρίνα πάντα τραβάει βλέμματα ...
Όταν καθήσει κάποιος μαζί σου και αρχίζεις όλα αυτά και δει πραγματικά οτι κουβαλάς πολύ κακία και εγωισμο μεσα σου θα φυγει χιλια μίλια μακρυά ...
Δεν έχεις πει μια καλή κουβεντα μεχρι στιγμής για μια γυναίκα ...
Και όχι ούτε χοντρές είναι,ούτε έχουν πάει με άλλους 100 και εχουν εμπειρία ,αλλά ούτε άσχημες ...
Παραπονιέσαι γιατί σε πλησιάζουν Λιγουρία...
Εσύ τι είσαι αυτή την στιγμή ???
Ένα λιγουρι είσαι που το μόνο που δεν έχεις κάνει είναι να πας να τον περιμένεις τον άνθρωπο με ανοιχτά τα πόδια έξω από το σπίτι του..
Και αν θα έρθει μαζί σου ,ψυχικό θα κάνει γιατί σε λυπάται ...άλλωστε δεν του είναι και τίποτα από την στιγμή που λες ότι είσαι εμφανίσιμη...Ψεκάστε ,σκουπίστε τελειώσατε και ο καθένας σπιτάκι του ....
Αυτή θες να είναι η πρώτη σου φορά?
Αυτή που θα σε κάνει να πας ένα βήμα παρακάτω?
Ούτε τα σκυλιά δεν κάνουν έτσι ρε συ ,σκέψου λιγάκι με τρελλενει ο τρόπος που σκέφτεσαι ...
Που είναι το συναίσθημα σε όλο αυτό?
Που είναι αυτή η μαγεία που θα σε κάνει άλλον άνθρωπο?
Πόσο πιο κάτω να ρίξεις κατά τ αλλά καλλιεργημένο σου ευατο ?
Φρόντισε λίγο καιρό και την ψυχούλα σου όπως φροντισες το σώμα σου και καντην το ίδιο όμορφη !
Έλα μετά να μου πεις τι άνθρωποι σε πλησιάζουν και πως νοιωθεις εσύ για αυτούς..
Σταμάτα μόνο να τιμωρεις τον ευατο σου ..θα αρρωστήσεις χειρότερα από την αηδία που θα κουβαλάς μέσα σου σε λίγο καιρό ....αυτό στο υπογράφω .
04-10-2020, 11:29 #86
04-10-2020, 11:31 #87MeditationGuestΔεν σε μπλοκαρε ούτε σε έβρισε γιατί σε λυπήθηκε. Μόνο για αυτό. Όχι για κάποιον άλλον λόγο. Σε λυπήθηκε αφόρητα και ήρθε σε δύσκολη θέση. Πας σε έναν άκυρο που έχει σχέση δίχως ίχνος αυτοεκτίμησης και τον παρακαλάς να κάνει σεξ μαζί σου ενώ εκείνος έχει σχέση...δηλωνοντας του ότι θες να κάνεις σεξ μαζί του μόνο για να ξεμπλοκαρεις στη ζωή σου. Και τον ρωτάς και απελπισμένα πως σε βλέπει σαν γυναίκα...Και εάν μετράς ως γυναικα. Αντί να κρίνεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου και να του δώσεις αξία.
Και εγώ στη θεση του αν μου έσκαγε κάτι τέτοιο το ίδιο θα φερομουν και μετά θα σε άφηνα στο διαβάστηκε για να ξεμπερδέψω . Και αργότερα θα τα έδειχνα και στη "κοπέλα" μου τα μηνύματα και θα έλεγα ρε συ αυτή η τυπισσα δεν είναι καλά. Είναι psycho.....δεν εξηγείται αλλιώς.
04-10-2020, 11:39 #88MeditationGuestΜπήκατε οι πρώτοι στα μηνύματα και αρχίσατε και το παίζετε ηθικολογοι. Λες και αυτό είναι το κυριο πρόβλημα. Ότι πάει να χωθεί σε ένα ζευγάρι.και αρχίσατε τα ντροπή σου και δεν αισχυνεσαι.
Την ξεφτίλα στην οποία έχει θέσει τον εαυτό της δεν τη σχολιαζετε. Το ότι αυτός μετά από τέτοια "εξομολόγηση" θα την κοίταζε σαν ουφο...ενω εκεινη νομίζει ότι τον ψαρεύει...αυτο το περναμε στο ντουκου. Την παράνοια και την διαστρεβλωμένη σκέψη της θεματοθετριας για όλα τα πράγματα την αφήνουμε απέξω. Αντί να την παρακινησετε να πάει σε κάνα ψυχολόγο κατευθείαν μπας και σωσει τον εαυτό της,τον ψυχισμό και την αξιοπρέπεια της από τις ηλιθιότητες που κάνει κάθεστε και ασχολείστε με χαζομάρες.
Το ότι αυτό το άτομο θέλει αμεσα υποστήριξη δεν το έχετε καταλάβει. Το μόνο κακο που κάνει είναι στον εαυτό της,εφόσον η μια βλακεία της διαδεχεται την άλλη. Αλλά δεν καταστρέφει τον κόσμο όσο εκείνη την ίδια.
04-10-2020, 12:11 #89
Πολύ σωστά.
Άλλωστε υπάρχει και η περίπτωση ο τύπος να είπε πως έχει σχέση γιατί πίστευε ότι η λέμον θα έκοβε την επικοινωνία, άλλο που αυτή το συνέχισε. Και πάλι ο τύπος αρνήθηκε γιατί δεν ενδιαφέρεται, αλλά η λέμον δεν καταλαβαίνει τίποτα και τα ερμηνεύει όπως θέλει.
Αλλά το θέμα δεν είναι ο κάθε τύπος και η συμπεριφορά του καθενός σε κάθε μεμονωμένο περιστατικό που μας περιγράφει. Το θέμα είναι η ίδια συνολικότερα και αρνείται να το δει.
04-10-2020, 12:15 #90
Μα εγώ του είχα στείλει πριν δύο μήνες για να απολογηθώ για τη συμπεριφορά μου και του μιλούσα σε φάση ότι δεν θα τα ξαναπούμε ποτε και ΑΥΤΟΣ ζητησε να ξαναβρεθούμε.