Results 106 to 120 of 264
-
04-10-2020, 13:31 #106
οντως, αλλα αυτο ισχυει για τους περισσοτερους που ζητανε μια γνωμη, τελικα...
ή απομονωνουν αυτες που ταιριαζουν με αυτο που εχουν στο κεφαλι τους, ή αν διαφωνουν ολοι οπως εδω, τους γραφουν ολους και κανουν αυτο που ηθελαν εξ αρχης.
σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ.
μην φανταστεις οτι εδω επιτελουμε κανενα εργο... μπουρδες λεμε..
- 04-10-2020, 13:36 #107MeditationGuest
Πήγαινε να δεις τον εαυτό σου και να τον βοηθήσεις.
Ξέρεις ότι η λύση είναι να περιμένεις κάτι καλύτερο να έρθει και όχι μέσα από ανουσιους τύπους να ψευτο-διεκδικεις για να νομίζεις ότι κάνεις κάτι.
Από την μια θες να κάνεις σχέση θες να αρέσεις θες να διεκδικήσεις κάτι καλό
Και από την άλλη ο φόβος σου είναι υπερμετρα τεράστιος......που δεν μπορεί ο ψυχισμός σου να αντέξει την παραμικρή ενδεχόμενη απορριψη. Οσο φοβάσαι δεν θα πας τη ζωή σου παρακάτω. Θα κάθεσαι να ασχολείσαι μόνο με πιτουρα και θα σε τρώνε οι κότες. Δεν θα βγεις από το αδιέξοδο.
04-10-2020, 13:38 #108
04-10-2020, 13:45 #109MeditationGuestΑ καλά είσαι. Εννοείται ότι δεν ακούει. Παρολαυτα είναι ισως η μόνη που γράφει την ίδια ιστορία ξανά και ξανά και παίρνει τόσα σχόλια στα ποστς της.
Αλλα το ότι δεν ακούει είναι πιστεύω επειδή φοβάται να πάει να κάνει τα σωστά πράγματα γιατί τρέμει το ρίσκο και την απόρριψη από το άλλο φύλλο. Καταβαθος και η ίδια θα το ήθελε να ασχολείται με τα σωστά πράγματα που θα τη φτάσουν στον στόχο της. Όμως αυτό χωρίς να λύσει τα θέματα της δεν γίνεται. Από την άλλη παλι αρνείται να δει τον εαυτό της από την πλευρά του "προβληματισμένου ανθρώπου" που έχει ανάγκη για βοηθεια. Οπότε κάτσε αναπαυτικά, καλώς ήρθες και άραξε να παρακολουθήσεις.
Είπα ότι δεν πρόκειται να ξανασχολιασω σε άλλο ένα θέμα της αλλα μπαίνω και βλέπω 85 σχόλια ήδη. Μου φύγαν τα μάτια όπως που φεύγουν πάντα σε παρόμοιες καταστάσεις και έτσι δεν αντιστάθηκα. Αλλά φυσικά δεν θα καταλήξει πουθενά όλο αυτό. Η μόνη πιθανή κατάληξη είναι της θεματοθετριας σε κανένα ψυχιατρο...αναγκαστικά όμως και όχι από δική της βούληση. Για εκεί το βλέπω. Μακάρι να πέσω έξω.
04-10-2020, 13:52 #110
Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι θα κανεις κατι σπουδαιο αν πεις σε εναν δεσμευμενο να κανετε σεξ και αυτος δεχτει ;εμενα αν μου την πεσει δεσμευμενος αηδιαζω οχι να πω αααα καλα μετραω πολυ ...για εναν αντρα το να παει με καποια αλλη ενω ειναι σε σχεση δεν ειναι τιποτε...ειναι ακριβως αυτο που δεν θες να σε εχει μονο για σεξ ...
04-10-2020, 14:07 #111
Λεμον, ο σκοπός σου είναι να αποκτήσεις σεξουαλικές εμπειρίες, αλλά να ξέρεις πως με μια φορά σεξ, η οποία θα είναι μάλιστα η πρώτη σου φορά, δε θα αποκτήσεις απολύτως καμία χρήσιμη εμπειρία, το πολύ πολύ δε θα θες να σε ξαναγγίξει κανένας άντρας. Σ’αυτά τα ζητήματα δε γίνεσαι έμπειρη από τη μια μέρα στην άλλη, οπότε τι θα κάνεις μετά; Μαθήματα σεξ από τις ιερόδουλες; Τώρα θα μου πείτε να μην της βάζω ιδέες, ικανή την έχω...
04-10-2020, 18:05 #112
Cool! A hippie thread :D.
Υπάρχει και το σχετικό τραγούδι από μια εποχή που εσείς οι νεώτεροι δε γνωρίσατε:
https://www.youtube.com/watch?v=zfv_1RL3SPc
Δεν πειράζει αν δεν καταλαβαίνεις γρι, είναι από εκείνα τα τραγούδια στα οποία η ηδύτητα της μουσικής υπερβαίνει το λόγο.
09-10-2020, 09:19 #113
Σας εχω νέα . Μετα από ψαχουλεμα στο προφίλ του και αφού το παραδέχτηκε και ο ίδιος, ο τύπος έχει σχέση 8 χρόνια αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η δικιά του λείπει για καιρό στο εξωτερικό λόγω δουλειάς. Κι έτσι αυτός ξεσαλωνει μόνος του. Γι αυτό έλεγε, όταν βρεθήκαμε, πως μπορεί να βγούμε να περάσουμε καλά και να μην ξαναβγουμε. Κατα τ αλλά εγώ είμαι η ανήθικη.
Τώρα μιλάω με άλλα δύο παιδιά εδώ και μερικές μέρες, δεν το έχουν πάει στο πονηρό , ( ο ένας μόνο έχει προσπαθησει, αλλά τον κόβω) οπότε ίσως βγω.
09-10-2020, 10:43 #114
Δεν θα δεις ποτέ προκοπή, ποτέ! Δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να βοηθήσεις τον εαυτό σου ουσιαστικά. Κάτσε να ταλαιπωριέσαι με τον κάθε άκυρο και να κάνεις διαγωνισμούς καμμενίλας για το ποιος είναι πιο αλλοπρόσαλλος, ηθικός ή άνηθικος, ακοινώνητος, κομπλεξικός. Δεν θέλω να σε προσβάλλω, ωστόσο ότι και να σου έχουμε πει, τον χαβά σου.
Βγες και με 5 και με 15 και με 555 ακόμα, το αποτέλεσμα θα είναι μηδέν εις το πηλίκο.
Αυτά.
09-10-2020, 11:17 #115
09-10-2020, 11:22 #116MarilouGuestΚαι εγω σου εχω νεα lemon ...
Ιδιοι είστε να το ξέρεις,δυστηχως......
Βρε κοριτσι μου πραγματικα πως αντεχεις αυτη την αηδια που προσπαθεις να ζησεις ...Γιατι ειναι αηδια ολο αυτο το ιντερνετικο "σαλιαρισμα "....Δεν εχει καμια σχεση με το αληθινό ..
Ηθελα να ήξερα εισαι ακομα περιφανη γι αυτο που έχεις καταφέρει να είσαι σημερα?
Δεν σε εχει αρρωστήσει ακόμα πιο πολύ ολη αυτή η αναζήτηση?
09-10-2020, 20:25 #117MeditationGuestΔεν ανακαλυψες και τίποτα σπουδαίο. Οι περισσότεροι από αυτούς που τη πέφτουν στο ίντερνετ και το παίζουν γ@@μιαδες είναι βολεμένοι. Γι αυτό είναι και τόσο απόλυτοι ότι δεν θέλουν σχέση. Δεν νομίζω να είναι κάτι που να μην σου είχαμε πει.
Άντε στο καλό και με τη νίκη,που δεν τη βλέπω να έρχεται με αυτά τα μυαλά τα αγύριστα που κουβαλάς
09-10-2020, 21:07 #118
Μια χαρα εισαι λεμον ολοι οι παρθενοι ετσι ειμαστε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-10-2020, 23:48 #119
10-10-2020, 01:15 #120
Η τύχη και η κατάρα του ίντερνετ: από τη μια μπορεί να πάρεις είδηση κάτι που ο άλλος θέλει να σου αποκρύψει, από την άλλη ο καθένας μας να μπορεί να γίνει αντικείμενο παρακολούθησης από το κάθε είδους ταίρι. Κι η δια ζώσης επικοινωνία έγινε "ψαχούλεμα στο προφίλ". Τελοσπάντων…
Λοιπόν, νομίζω ότι δεν είναι και κα'να έγκλημα να θέλουμε να κάνουμε casual sex με κάποιον άνθρωπο, αν κι οι δυο θέλουν το ίδιο.
Το ζήτημα με σένα, Λεμονόπιτα, αν το έχω καταλάβει σωστά, είναι ότι το αντιμετωπίζεις κάπως ψυχαναγκαστικά. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Και το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη σου εμπειρία, αν συμβεί, μάλλον δεν βοηθάει ιδιαίτερα τα πράματα. Εδώ ίσως η γνώμη άλλων γυναικών σου φανεί χρήσιμη: για πόσες π.χ. η πρώτη τους φορά ήταν του στυλ " 'ντάξει μωρέ, ας κάνουμε ένα στα γρήγορα κι ας μην ξανασυναντηθούμε";