Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 264
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimis View Post
    Εντωμεταξύ έχει πάρει τις αποφάσεις της.. Άνοιξε ένα θέμα το οποίο οι απόψεις των άλλων δεν ακούγονται από την ίδια παρόλο που για αυτό άνοιξε το thread. Αυτό που θέλει θα το κάνει τελικά.. Άσχετος αν στο τέλος ανακαλύψει ότι έβλαψε τον εαυτό της και κάθε σημείο της αξιοπρέπειας της. Μακάρι να λογικευτει αν και δεν το βλέπω μετά από 100+ απαντήσεις αφού ακόμα υποστηρίζει τις ανωριμότητες που λέει.
    οντως, αλλα αυτο ισχυει για τους περισσοτερους που ζητανε μια γνωμη, τελικα...
    ή απομονωνουν αυτες που ταιριαζουν με αυτο που εχουν στο κεφαλι τους, ή αν διαφωνουν ολοι οπως εδω, τους γραφουν ολους και κανουν αυτο που ηθελαν εξ αρχης.
    σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ.
    μην φανταστεις οτι εδω επιτελουμε κανενα εργο... μπουρδες λεμε..

Meditation
    Guest
    Πήγαινε να δεις τον εαυτό σου και να τον βοηθήσεις.

Ξέρεις ότι η λύση είναι να περιμένεις κάτι καλύτερο να έρθει και όχι μέσα από ανουσιους τύπους να ψευτο-διεκδικεις για να νομίζεις ότι κάνεις κάτι.

Από την μια θες να κάνεις σχέση θες να αρέσεις θες να διεκδικήσεις κάτι καλό
    Και από την άλλη ο φόβος σου είναι υπερμετρα τεράστιος......που δεν μπορεί ο ψυχισμός σου να αντέξει την παραμικρή ενδεχόμενη απορριψη. Οσο φοβάσαι δεν θα πας τη ζωή σου παρακάτω. Θα κάθεσαι να ασχολείσαι μόνο με πιτουρα και θα σε τρώνε οι κότες. Δεν θα βγεις από το αδιέξοδο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οντως, αλλα αυτο ισχυει για τους περισσοτερους που ζητανε μια γνωμη, τελικα...
    ή απομονωνουν αυτες που ταιριαζουν με αυτο που εχουν στο κεφαλι τους, ή αν διαφωνουν ολοι οπως εδω, τους γραφουν ολους και κανουν αυτο που ηθελαν εξ αρχης.
    σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ.
    μην φανταστεις οτι εδω επιτελουμε κανενα εργο... μπουρδες λεμε..
    Ισχύει αυτό που λες. Όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει από μόνος του ποσο λάθος σκέφτεται.. Ειδικότερα όταν 10 άτομα του λενε ότι κάνει λάθος.. Από εκεί κ μετά Τα λόγια είναι περιττά.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Dimis View Post
    Εντωμεταξύ έχει πάρει τις αποφάσεις της.. Άνοιξε ένα θέμα το οποίο οι απόψεις των άλλων δεν ακούγονται από την ίδια παρόλο που για αυτό άνοιξε το thread. Αυτό που θέλει θα το κάνει τελικά.. Άσχετος αν στο τέλος ανακαλύψει ότι έβλαψε τον εαυτό της και κάθε σημείο της αξιοπρέπειας της. Μακάρι να λογικευτει αν και δεν το βλέπω μετά από 100+ απαντήσεις αφού ακόμα υποστηρίζει τις ανωριμότητες που λέει.
    Α καλά είσαι. Εννοείται ότι δεν ακούει. Παρολαυτα είναι ισως η μόνη που γράφει την ίδια ιστορία ξανά και ξανά και παίρνει τόσα σχόλια στα ποστς της.

Αλλα το ότι δεν ακούει είναι πιστεύω επειδή φοβάται να πάει να κάνει τα σωστά πράγματα γιατί τρέμει το ρίσκο και την απόρριψη από το άλλο φύλλο. Καταβαθος και η ίδια θα το ήθελε να ασχολείται με τα σωστά πράγματα που θα τη φτάσουν στον στόχο της. Όμως αυτό χωρίς να λύσει τα θέματα της δεν γίνεται. Από την άλλη παλι αρνείται να δει τον εαυτό της από την πλευρά του "προβληματισμένου ανθρώπου" που έχει ανάγκη για βοηθεια. Οπότε κάτσε αναπαυτικά, καλώς ήρθες και άραξε να παρακολουθήσεις.

Είπα ότι δεν πρόκειται να ξανασχολιασω σε άλλο ένα θέμα της αλλα μπαίνω και βλέπω 85 σχόλια ήδη. Μου φύγαν τα μάτια όπως που φεύγουν πάντα σε παρόμοιες καταστάσεις και έτσι δεν αντιστάθηκα. Αλλά φυσικά δεν θα καταλήξει πουθενά όλο αυτό. Η μόνη πιθανή κατάληξη είναι της θεματοθετριας σε κανένα ψυχιατρο...αναγκαστικά όμως και όχι από δική της βούληση. Για εκεί το βλέπω. Μακάρι να πέσω έξω.

Senior Member
    Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι θα κανεις κατι σπουδαιο αν πεις σε εναν δεσμευμενο να κανετε σεξ και αυτος δεχτει ;εμενα αν μου την πεσει δεσμευμενος αηδιαζω οχι να πω αααα καλα μετραω πολυ ...για εναν αντρα το να παει με καποια αλλη ενω ειναι σε σχεση δεν ειναι τιποτε...ειναι ακριβως αυτο που δεν θες να σε εχει μονο για σεξ ...

Senior Member
    Λεμον, ο σκοπός σου είναι να αποκτήσεις σεξουαλικές εμπειρίες, αλλά να ξέρεις πως με μια φορά σεξ, η οποία θα είναι μάλιστα η πρώτη σου φορά, δε θα αποκτήσεις απολύτως καμία χρήσιμη εμπειρία, το πολύ πολύ δε θα θες να σε ξαναγγίξει κανένας άντρας. Σ’αυτά τα ζητήματα δε γίνεσαι έμπειρη από τη μια μέρα στην άλλη, οπότε τι θα κάνεις μετά; Μαθήματα σεξ από τις ιερόδουλες; Τώρα θα μου πείτε να μην της βάζω ιδέες, ικανή την έχω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Είχα κάνει φάση με ένα παιδί πριν έξι μήνες και του έστειλα τις προάλλες να ξαναβρεθούμε. Εγώ δεν έχω κάνει σεξ αλλά θέλω να κάνω με αυτόν για να ξεκολλήσω και μετά να φλερτάρω πιο άνετα. Του ζήτησα να βγούμε και μου είπε πως έχει σχέση τώρα και δεν πρέπει να βρεθούμε. Και μετά του ξεφουρνισα να κάνουμε σεξ.
    ...
    Λέω να εξαφανιστω μια εβδομάδα περίπου και να ξαναχτυπησω. Δεν τρελαίνομαι κιολας, απλά δεν έχω κάνει ποτέ ξανά κίνηση σε άλλον και θέλω να το ζήσω και να δω αν θα τσιμπήσει!

Εννοείται ότι κάνω την πλάκα μου και δεν μπορώ να δω για σχέση ένα τέτοιο άτομο. Απλά θέλω να δω αν θα πιάσει το δόλωμα και ποσο μετράω απέναντι σε κάποια άλλη, πιο έμπειρη.
    Cool! A hippie thread :D.

Υπάρχει και το σχετικό τραγούδι από μια εποχή που εσείς οι νεώτεροι δε γνωρίσατε:

https://www.youtube.com/watch?v=zfv_1RL3SPc

Δεν πειράζει αν δεν καταλαβαίνεις γρι, είναι από εκείνα τα τραγούδια στα οποία η ηδύτητα της μουσικής υπερβαίνει το λόγο.

Senior Member
    Σας εχω νέα . Μετα από ψαχουλεμα στο προφίλ του και αφού το παραδέχτηκε και ο ίδιος, ο τύπος έχει σχέση 8 χρόνια αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η δικιά του λείπει για καιρό στο εξωτερικό λόγω δουλειάς. Κι έτσι αυτός ξεσαλωνει μόνος του. Γι αυτό έλεγε, όταν βρεθήκαμε, πως μπορεί να βγούμε να περάσουμε καλά και να μην ξαναβγουμε. Κατα τ αλλά εγώ είμαι η ανήθικη.

Τώρα μιλάω με άλλα δύο παιδιά εδώ και μερικές μέρες, δεν το έχουν πάει στο πονηρό , ( ο ένας μόνο έχει προσπαθησει, αλλά τον κόβω) οπότε ίσως βγω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ναι και τώρα τι κάνεις, θεωρείς ότι του επιστρέφεις τη συμπεριφορά του και παίζετε την κολοκυθιά;

Με το να επικεντρώνεις κάθε φορά σε περιπτώσεις γνωριμιών που είναι φανερό ότι δεν δουλεύουν και δεν σε πάνε πουθενά, δεν βοηθάς καθόλου μα καθόλου τον εαυτό σου. Σου λέμε πράγματα γενικότερα που πάνε λάθος με τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο σκέψης σου κι εσύ κολλάς στη λεπτομέρεια και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα με το να αναλύεις την συμπεριφορά και το τι κάνουν οι άλλοι, όχι εσύ.

Το θέμα είναι να κοιτάξεις ΕΣΕΝΑ
    .

Δεν θα δεις ποτέ προκοπή, ποτέ! Δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να βοηθήσεις τον εαυτό σου ουσιαστικά. Κάτσε να ταλαιπωριέσαι με τον κάθε άκυρο και να κάνεις διαγωνισμούς καμμενίλας για το ποιος είναι πιο αλλοπρόσαλλος, ηθικός ή άνηθικος, ακοινώνητος, κομπλεξικός. Δεν θέλω να σε προσβάλλω, ωστόσο ότι και να σου έχουμε πει, τον χαβά σου.
    Βγες και με 5 και με 15 και με 555 ακόμα, το αποτέλεσμα θα είναι μηδέν εις το πηλίκο.
    Αυτά.

Senior Member
    Σας εχω νέα . Μετα από ψαχουλεμα στο προφίλ του και αφού το παραδέχτηκε και ο ίδιος, ο τύπος έχει σχέση 8 χρόνια αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η δικιά του λείπει για καιρό στο εξωτερικό λόγω δουλειάς. Κι έτσι αυτός ξεσαλωνει μόνος του. Γι αυτό έλεγε, όταν βρεθήκαμε, πως μπορεί να βγούμε να περάσουμε καλά και να μην ξαναβγουμε. Κατα τ αλλά εγώ είμαι η ανήθικη.

Τώρα μιλάω με άλλα δύο παιδιά εδώ και μερικές μέρες, δεν το έχουν πάει στο πονηρό , ( ο ένας μόνο έχει προσπαθησει, αλλά τον κόβω) οπότε ίσως βγω.
    ποιος απ ολους ηταν αυτος;
    εχω χασει τον λογαριασμο.
    οκ, ιδια φερθηκατε, τοτε.
    ουτε εσυ του ελεγες αληθεια, ουτε εκεινος.
    πατσι...

Marilou
    Guest

Και εγω σου εχω νεα lemon ...
    Ιδιοι είστε να το ξέρεις,δυστηχως......

Βρε κοριτσι μου πραγματικα πως αντεχεις αυτη την αηδια που προσπαθεις να ζησεις ...Γιατι ειναι αηδια ολο αυτο το ιντερνετικο "σαλιαρισμα "....Δεν εχει καμια σχεση με το αληθινό ..
    Ηθελα να ήξερα εισαι ακομα περιφανη γι αυτο που έχεις καταφέρει να είσαι σημερα?
    Δεν σε εχει αρρωστήσει ακόμα πιο πολύ ολη αυτή η αναζήτηση?

Meditation
    Guest

Δεν ανακαλυψες και τίποτα σπουδαίο. Οι περισσότεροι από αυτούς που τη πέφτουν στο ίντερνετ και το παίζουν γ@@μιαδες είναι βολεμένοι. Γι αυτό είναι και τόσο απόλυτοι ότι δεν θέλουν σχέση. Δεν νομίζω να είναι κάτι που να μην σου είχαμε πει.

Άντε στο καλό και με τη νίκη,που δεν τη βλέπω να έρχεται με αυτά τα μυαλά τα αγύριστα που κουβαλάς

Senior Member
    Μια χαρα εισαι λεμον ολοι οι παρθενοι ετσι ειμαστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μια χαρα εισαι λεμον ολοι οι παρθενοι ετσι ειμαστε
    Πώς έτσι; Αυτοκαταστροφικοί;

Senior Member
    Μετα από ψαχουλεμα στο προφίλ του ... ο τύπος έχει σχέση 8 χρόνια κ.λπ. Γι αυτό έλεγε, όταν βρεθήκαμε, πως μπορεί να βγούμε να περάσουμε καλά και να μην ξαναβγουμε.
    Η τύχη και η κατάρα του ίντερνετ: από τη μια μπορεί να πάρεις είδηση κάτι που ο άλλος θέλει να σου αποκρύψει, από την άλλη ο καθένας μας να μπορεί να γίνει αντικείμενο παρακολούθησης από το κάθε είδους ταίρι. Κι η δια ζώσης επικοινωνία έγινε "ψαχούλεμα στο προφίλ". Τελοσπάντων…

Λοιπόν, νομίζω ότι δεν είναι και κα'να έγκλημα να θέλουμε να κάνουμε casual sex με κάποιον άνθρωπο, αν κι οι δυο θέλουν το ίδιο.
    Το ζήτημα με σένα, Λεμονόπιτα, αν το έχω καταλάβει σωστά, είναι ότι το αντιμετωπίζεις κάπως ψυχαναγκαστικά. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
    Και το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη σου εμπειρία, αν συμβεί, μάλλον δεν βοηθάει ιδιαίτερα τα πράματα. Εδώ ίσως η γνώμη άλλων γυναικών σου φανεί χρήσιμη: για πόσες π.χ. η πρώτη τους φορά ήταν του στυλ " 'ντάξει μωρέ, ας κάνουμε ένα στα γρήγορα κι ας μην ξανασυναντηθούμε";

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast