Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 264
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    εμενα αν μου την πεσει δεσμευμενος αηδιαζω οχι να πω αααα καλα μετραω πολυ
    ουπς! άσχημα νέα.

Λες να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο οι περισσότερες γυναίκες;

Αν είναι έτσι, εμείς οι παντρεμένοι τον ήπιαμε: θα πρέπει να απέχουμε από παντός είδους πέσιμο σε κορίτσι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    εμενα αν μου την πεσει δεσμευμενος αηδιαζω οχι να πω αααα καλα μετραω πολυ
    Ντολορ, παρ' το διαφορετικά. Δες το από την άλλη πλευρά: αν σου την πέσει δεσμευμένος, δεν το κάνει επειδή έχει ανάγκη από γυναίκα, όποια να 'ναι. Έχει ήδη γυναίκα. Το πιθανότερο είναι ότι σου την πέφτει επειδή γουστάρει εσένα.

Φαντάζομαι ότι αν σου την πέσει ένας τύπος σε στυλ "ρε φιλενάδα, τι να κάνω, έχω ανάγκη από γυναίκα επειγόντως" δεν θα τον ερωτευθείς κεραυνοβόλα, ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by StephenG View Post
    Ντολορ, παρ' το διαφορετικά. Δες το από την άλλη πλευρά: αν σου την πέσει δεσμευμένος, δεν το κάνει επειδή έχει ανάγκη από γυναίκα, όποια να 'ναι. Έχει ήδη γυναίκα. Το πιθανότερο είναι ότι σου την πέφτει επειδή γουστάρει εσένα.

Φαντάζομαι ότι αν σου την πέσει ένας τύπος σε στυλ "ρε φιλενάδα, τι να κάνω, έχω ανάγκη από γυναίκα επειγόντως" δεν θα τον ερωτευθείς κεραυνοβόλα, ε;
    μας επεισες, τωρα...
    ναι, ναι, τι να σου πω.. αν ψαχνει ξεπετες ο δεσμευμενος, θελει μεγαλη επιθυμια για να την πεσει σε καποια. ..
    οποια μα ΟΠΟΙΑ και να του κατσει, δεν θα πει οχι. τι να λεει αυτο για το ποσο επιθυμητη ειναι μια γυναικα, αν κολακευεται επειδη θελει να την πηδηξει ενας δεσμευμενος; απολυτως τπτ. αν ηταν επιθυμητη, θα την ηθελαν οι ανδρες διπλα τους, οχι να την πηδηξουν και να την παρατησουν.

Marilou
    Guest
    "-Γιατί να αγοράσω μια ολόκληρη αγελάδα όταν μπορώ να έχω το γάλα δωρεάν ??
    -Γιατί οι γυναίκες κατάλαβαν ότι δεν αξίζει να αγορασεις ολόκληρο το γουρούνι για ένα κομμάτι λουκάνικο..."

Κάθε φορά που διαβάζω παρόμοιο θέμα αυτός ο διάλογος μου έρχεται στο μυαλό μιας και πλέον έχει χαθεί κάθε έννοια όλου αυτού που αναζητούν κάποιοι να ζήσουν ...

Senior Member
    Το λουκανικο να το τρωμε που κ που γτ παμε στον κρεοπωλη και παιρνουμε μπιφτεκια και γινομαστε βιγκαν επειδη δε συμφερει εχει κ πολλεσ χορτοφαγουσ τα λουκανικα χαλανε στο ψυγειο κριμα ειναι εμπορευμα ειναι κι αυτο να καταναλωθει περιμενει γινανε ολεσ χορτοφαγοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Την αγελαδα την αγοραζεισ για να βγαλεισ το γαλα σου οπωσ το θεσ με βιταμινεσ χωρισ βιταμινεσ οπωσ ακριβωσ θεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Meditation
    Guest
    Η τύχη και η κατάρα του ίντερνετ: από τη μια μπορεί να πάρεις είδηση κάτι που ο άλλος θέλει να σου αποκρύψει, από την άλλη ο καθένας μας να μπορεί να γίνει αντικείμενο παρακολούθησης από το κάθε είδους ταίρι. Κι η δια ζώσης επικοινωνία έγινε "ψαχούλεμα στο προφίλ". Τελοσπάντων…

Λοιπόν, νομίζω ότι δεν είναι και κα'να έγκλημα να θέλουμε να κάνουμε casual sex με κάποιον άνθρωπο, αν κι οι δυο θέλουν το ίδιο.
    Το ζήτημα με σένα, Λεμονόπιτα, αν το έχω καταλάβει σωστά, είναι ότι το αντιμετωπίζεις κάπως ψυχαναγκαστικά. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
    Και το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη σου εμπειρία, αν συμβεί, μάλλον δεν βοηθάει ιδιαίτερα τα πράματα. Εδώ ίσως η γνώμη άλλων γυναικών σου φανεί χρήσιμη: για πόσες π.χ. η πρώτη τους φορά ήταν του στυλ " 'ντάξει μωρέ, ας κάνουμε ένα στα γρήγορα κι ας μην ξανασυναντηθούμε";
    Εισαι υπέρ της απιστίας σε μια σχέση αυτό εννοείς; ότι δεν τρέχει και τίποτα να είσαι με κάποιον άνθρωπο και να ψάχνεις αλλού; εν αγνοία του συντρόφου σου;

Συμφωνώ με τα άλλα μέλη ότι όποιος ψάχνεται απλά για να ικανοποιήσει ντε και καλά τα σεξουαλικά του θέματα δεν σημαίνει ότι του έχεις κάνει και καμία μεγάλη εντύπωση. Αυτό μπορεί να το κάνει με τον οποιονδήποτε άνθρωπο που θα είναι διαθέσιμος.

Για μένα πάντως η πρώτη φορά δεν ήταν καθόλου όπως περιγράφεις άντε να ξεμπερδεύουμε.........ήταν κανονικά σε σχέση και με περίμενε μέχρι να θελήσω να κάνω κάτι. Για άλλες γυναίκες δεν ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Εισαι υπέρ της απιστίας σε μια σχέση αυτό εννοείς;
    η ίδια η λέξη απιστία είναι προβληματική.
    το πρωτεύον θηλαστικό που ονομάζεται άνθρωπος (homo sapiens) δεν είναι από τη φύση του μονογαμικό ζώο. Αν είμαστε θα το ξέραμε: θα είμαστε όπως κάποιοι μονογαμικοί παπαγάλοι, όπου έχουν το ίδιο ταίρι για όλη τους τη ζωή και με το που πεθάνει το ένα από τα δυο πουλιά, πεθαίνει και το άλλο.

Στον homo sapiens η "συζυγική πίστη" είναι προϊόν κοινωνικής σύμβασης. Ξεκίνησε από την εποχή της μετάβασης στην πατριαρχική κοινωνία: η μονογαμία από την πλευρά της γυναίκας ήταν ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσει ο πατέρας-αφέντης ότι έχει γνήσια τέκνα, ώστε να τους μεταβιβάσει την ατομική ιδιοκτησία. Διάβασε το βιβλίο "Η καταγωγή της οικογένειας, της ατομικής ιδιοκτησίας και του κράτους" του Φ. Ενγκελς. Στη μητριαρχική κοινωνία, αντίθετα, δεν ετίθετο ζήτημα περί γνησιότητας των τέκνων από τη μεριά του πατέρα, γιατί απλά δεν υπήρχε λόγος.

Στη σημερινή κοινωνία, η κοινωνική νόρμα της "συζυγικής πίστης" αναπαράγεται εντελώς αταβιστικά.

Senior Member
    Οι άντρες που χρησιμοποιούν τα επιχειρήματά σου γιατί παντρεύονται χωρίς να ξεκαθαρίσουν στη μέλλουσα σύζυγο την κατάσταση πριν το γάμο;

Meditation
    Guest
    η ίδια η λέξη απιστία είναι προβληματική.
    το πρωτεύον θηλαστικό που ονομάζεται άνθρωπος (homo sapiens) δεν είναι από τη φύση του μονογαμικό ζώο. Αν είμαστε θα το ξέραμε: θα είμαστε όπως κάποιοι μονογαμικοί παπαγάλοι, όπου έχουν το ίδιο ταίρι για όλη τους τη ζωή και με το που πεθάνει το ένα από τα δυο πουλιά, πεθαίνει και το άλλο.

Στον homo sapiens η "συζυγική πίστη" είναι προϊόν κοινωνικής σύμβασης. Ξεκίνησε από την εποχή της μετάβασης στην πατριαρχική κοινωνία: η μονογαμία από την πλευρά της γυναίκας ήταν ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσει ο πατέρας-αφέντης ότι έχει γνήσια τέκνα, ώστε να τους μεταβιβάσει την ατομική ιδιοκτησία. Διάβασε το βιβλίο "Η καταγωγή της οικογένειας, της ατομικής ιδιοκτησίας και του κράτους" του Φ. Ενγκελς. Στη μητριαρχική κοινωνία, αντίθετα, δεν ετίθετο ζήτημα περί γνησιότητας των τέκνων από τη μεριά του πατέρα, γιατί απλά δεν υπήρχε λόγος.

Στη σημερινή κοινωνία, η κοινωνική νόρμα της "συζυγικής πίστης" αναπαράγεται εντελώς αταβιστικά.
    Τον ξέρω τον Ενγκελς και γενικοτερα τις θεωρίες περί πολυγαμικοτητας..δεν ειμαι καμία χθεσινή. Και πιθανότατα τον έχω διαβάσει σε πολύ μικρότερη ηλικία από ότι τον έμαθες εσύ.

Όπως επίσης ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται σε γάμους που δεν τους καλύπτουν αλλα δεν έχουν το σθένος να τις αφήσουν ούτε να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους επικαλούνται συχνά τέτοιες θεωρίες για να απενοχοποιησουν την ανάγκη τους να έχουν σεξουαλικές επαφές περαν του συντρόφου τους. Οπότε αυτο που μου λες δεν μου λέει κάτι.

Οι άνθρωποι είναι πολυγαμικα οντά όμως επειδή ζούμε σε μια κοινωνία και γίνονται κάποιες "συμφωνίες" μεταξύ των ατόμων ....στις σχέσεις που εμπλέκονται φαντάζομαι δεν θα σου άρεσε η γυναίκα σου να τρέχει να κάνει σεξ με άλλους άντρες ενώ εσύ θεωρείσαι ο νόμιμος σύζυγος της και ζείτε στο ίδιο σπίτι. Ούτε φυσικά εσύ θα είχες το θάρρος αν δεν σε καλύπτε η γυναίκα σου να της το πεις. Γιατί όμως δεν πάει ο καθένας σας με διαφορετικούς συντρόφους ενώ η πολυγαμικοτητα είναι φυσιολογική;;;;Και γιατί εσυ δεν θα ήθελες να μοιραζεσαι τη γυναίκα σου με άλλον; ούτε να ξέρεις ότι ψάχνεται για σεξουαλικός συντρόφους πίσω από τη πλάτη σου;

Εφόσον ισχυρίζεσαι ότι η πολυγαμικοτητα είναι κάτι προφανές και επιβάλλεται να υπάρχει,τότε πήγαινε και εσύ με άλλες γυναίκες αλλα ξεκαθάρισε στη γυναίκα σου ότι μπορεί να πηγαίνει και είναι δικαίωμα της να πηγαίνει με άλλους άντρες εκτός από σενα!!! Ή μήπως αυτή η θεωρία περί ανθρώπων και πολυγαμικοτητας δεν συμπεριλαμβάνει τις γυναίκες; μηπως είναι αποκλειστικό δικαίωμα των αντρών και η γυναίκα δεν θεωρείται άνθρωπος αρα δεν έχει δικαίωμα στη σεξουαλική ικανοποίηση της εκτός του συντρόφου της; Ή παραφράζουμε τα λόγια του Ενγκελς και τα χρησιμοποιούμε όπως μας συμφέρει;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chaos1 View Post
    Οι άντρες που χρησιμοποιούν τα επιχειρήματά σου γιατί παντρεύονται χωρίς να ξεκαθαρίσουν στη μέλλουσα σύζυγο την κατάσταση πριν το γάμο;
    αυτο ειναι το ζουμι, και λεγε οσες θεωριες θελεις περι μονογαμιας...
    την συντροφο σου την ενημερωσες οτι ειναι πολυγαμικη η σχεση σας και το δεχτηκε;;
    πολυ καλα κανατε και δικαιωμα σας.
    αν ομως της το απεκρυψες, με σκοπο να την εξαπατησεις και ακομα περισσοτερο με σκοπο να κρατας μονο για σενα το "προνομιο" της πολυγαμιας, αυτο ειναι λαμογιά (πολυ κοινοτυπη κιολας,δεν λεω οτι αποτελεις καμια φοβερη εξαιρεση), και λεγε οσες θεωριες θελεις για να την ωραιοποιησεις...

Senior Member
    Εντωμεταξύ αν της το είχε πει, πιθανώς να είχε αποφύγει και τον ίδιο το γάμο, μιας και η κοπέλα μάλλον δε θα έμπαινε πια στον κόπο να τον «παρασύρει».

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο ειναι το ζουμι, και λεγε οσες θεωριες θελεις περι μονογαμιας...
    την συντροφο σου την ενημερωσες οτι ειναι πολυγαμικη η σχεση σας και το δεχτηκε;;
    πολυ καλα κανατε και δικαιωμα σας.
    αν ομως της το απεκρυψες, με σκοπο να την εξαπατησεις και ακομα περισσοτερο με σκοπο να κρατας μονο για σενα το "προνομιο" της πολυγαμιας, αυτο ειναι λαμογιά (πολυ κοινοτυπη κιολας,δεν λεω οτι αποτελεις καμια φοβερη εξαιρεση), και λεγε οσες θεωριες θελεις για να την ωραιοποιησεις...
    Άντε καλέ σιγά να μην της το πε. Εννοείται ότι για τη γυναίκα του ισχύει το παραμύθι της αποκλειστικής και μονογαμικης σχέσης, ότι είναι ζευγάρι που αγαπιέται και είναι ενωμένο σε ολα και πιστό. Για να κάθεται η "Πηνελόπη" πίστη, αφοσιωμένη στον άντρα της και να τον επιβεβαιώνει ότι εκείνη θα υπάρχει μόνο γι αυτόν και ότι είναι "κτήμα" του. Και φυσικά η γυναίκα του ότι πρέπει να ανήκει μόνο σε εκεινον και ότι απαγορεύεται να τη βρίσκει ερωτικά με άλλους άντρες.

Όμως όταν ερχόμαστε στη πλευρά του συζυγου ισχύει ο,τι έχει πει ο Ενγκελς. "Ο ανθρώπος είναι πολυγαμικο ον". Κλασικά, όλοι οι παντρεμένοι που θέλουν να ξενοπ@@δηξουν πιπιλουν την ίδια καραμέλα.

Senior Member
    Κοιτάξτε, μου είπε την αλήθεια, αλλά δεν μου ζήτησε να μην ξαναστείλω. Του έχω πει εκατό φορές αν θέλει να μην ξαναστείλω να μου το πει και λέει "δεν ενοχλείς" ή και τίποτα, δεν το ξεκόβει.
    Εγώ δεν θέλω σχέση μαζί του, εννοείται αυτό, απλά η όλη κατάσταση μου φαίνεται πολύ βολική για να ξεμπλοκαρω. Μου έκανε ένα κλικ όταν τον είχα πρωτοδει, αλλά μετά ψιλοξενερωσα που έκανε σαν λιμασμενος ( δεν έχω ξαναδεί τόσο λιγουρη). Υπήρχαν και κάτι σημαδια ότι είχε σχέση αλλά τότε δεν τα είχα καταλάβει άμεσα.
    Θα ήθελα να το συνεχίσω από περιέργεια, να δω που θα πάει. Είναι από τους λίγους που δεν με έχουν κάνει να νιώσω άσχημα για την απειρία μου. Μου έλεγε ότι δεν πειράζει, δεν υπάρχει ηλικία για αυτά, και ότι θα το βρούμε και όποιος είναι σωστός περιμένει. Και μου είχε ζήτησει να ξαναβγούμε το καλοκαίρι.

Όλα τα άλλα τα κωλοπαιδα που έχω μιλήσει μου δημιουργούν ενοχές και με κάνουν να αισθανθώ άσχημα για αυτό. Επισης δεν μου έκαναν ούτε καν αυτό το μικρό κλικ που λέμε.

Δεν θέλω να χάσω τέτοια ευκαιρία για να ξεμπλοκαρω. Εγώ που θα ξαναβρώ κάποιον να μην τον νοιάζει που δεν έχω κάνει σεξ; Και που αν δεν είμαι καλή και μετά ντραπω, να μπορώ να φύγω τόσο εύκολα;

Μιλάω με αρκετούς και θα βγω κιόλας αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν αν το πάμε εκει, πως θα μου φερθουν. Φοβάμαι μην τα ακούσω πάλι.

Ξεκίνησα να κάνω λίγη παρέα με μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν πρέπει να έχω πολλές απαιτήσεις στην ηλικία που είμαι και δεν είναι τίποτα να το κάνω . Με συμβουλευσε πως το ποτό βοηθάει (κι εκείνη το είχε κάνει σε παρόμοια φάση, για να ξεμπλοκαρει, με κάποιον που δεν ήθελε πολύ). Με κάνει να νιώθω άσχημα κι αυτή η κοπέλα. Εν τω μεταξύ υπονοεί ότι εγώ δεν ζω την ηλικία μου, ενώ εκείνη έχει βγει με λιγότερους από εμένα και αυτή τη στιγμή δεν μιλάει με κανέναν και περιμένει να γνωρίσει κάποιον για να ξεπεράσει έναν που την κορόιδευε.

Ιδανικά σε σχέση θα ήθελα να ήταν η πρώτη μου φορα, η αν όχι σε σχέση, τουλάχιστον σε κάτι σταθερό σε ραντεβού με κάποιον να μου αρεσει και να με σεβεται. Είναι μεγάλη απαίτηση αυτό;

Όσο για αυτά που ειπώθηκαν για την απιστία και εγώ θεωρώ ότι ελάχιστοι άντρες δεν απατουν. Οι περισσότεροι το κάνουν, και πρόσφατα συνέβη και στο περιβάλλον μου από άτομο που δεν περίμενα με τιποτα. Οπότε μην εκθειάζετε όλες όσες έχουν σχέση, ότι τις θέλουν οι σύντροφοι τους, έχουν όλα όσα ψάχνουν , κλπ γιατί αν τα είχαν δεν θα έπεφτε κέρατο.
    Και από τις πιο ταρανδοποιημενες είναι η κοπέλα του τύπου που έκανα το θέμα,που λέγατε ότι την σεβοταν και ότι την θέλει.
    Αν την ήθελε δεν θα είχε τιντερ, ούτε δεύτερο προφίλ στο φβ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Κοιτάξτε, μου είπε την αλήθεια, αλλά δεν μου ζήτησε να μην ξαναστείλω. Του έχω πει εκατό φορές αν θέλει να μην ξαναστείλω να μου το πει και λέει "δεν ενοχλείς" ή και τίποτα, δεν το ξεκόβει.
    Εγώ δεν θέλω σχέση μαζί του, εννοείται αυτό, απλά η όλη κατάσταση μου φαίνεται πολύ βολική για να ξεμπλοκαρω. Μου έκανε ένα κλικ όταν τον είχα πρωτοδει, αλλά μετά ψιλοξενερωσα που έκανε σαν λιμασμενος ( δεν έχω ξαναδεί τόσο λιγουρη). Υπήρχαν και κάτι σημαδια ότι είχε σχέση αλλά τότε δεν τα είχα καταλάβει άμεσα.
    Θα ήθελα να το συνεχίσω από περιέργεια, να δω που θα πάει. Είναι από τους λίγους που δεν με έχουν κάνει να νιώσω άσχημα για την απειρία μου. Μου έλεγε ότι δεν πειράζει, δεν υπάρχει ηλικία για αυτά, και ότι θα το βρούμε και όποιος είναι σωστός περιμένει. Και μου είχε ζήτησει να ξαναβγούμε το καλοκαίρι.

Όλα τα άλλα τα κωλοπαιδα που έχω μιλήσει μου δημιουργούν ενοχές και με κάνουν να αισθανθώ άσχημα για αυτό. Επισης δεν μου έκαναν ούτε καν αυτό το μικρό κλικ που λέμε.

Δεν θέλω να χάσω τέτοια ευκαιρία για να ξεμπλοκαρω. Εγώ που θα ξαναβρώ κάποιον να μην τον νοιάζει που δεν έχω κάνει σεξ; Και που αν δεν είμαι καλή και μετά ντραπω, να μπορώ να φύγω τόσο εύκολα;

Μιλάω με αρκετούς και θα βγω κιόλας αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν αν το πάμε εκει, πως θα μου φερθουν. Φοβάμαι μην τα ακούσω πάλι.

Ξεκίνησα να κάνω λίγη παρέα με μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν πρέπει να έχω πολλές απαιτήσεις στην ηλικία που είμαι και δεν είναι τίποτα να το κάνω . Με συμβουλευσε πως το ποτό βοηθάει (κι εκείνη το είχε κάνει σε παρόμοια φάση, για να ξεμπλοκαρει, με κάποιον που δεν ήθελε πολύ). Με κάνει να νιώθω άσχημα κι αυτή η κοπέλα. Εν τω μεταξύ υπονοεί ότι εγώ δεν ζω την ηλικία μου, ενώ εκείνη έχει βγει με λιγότερους από εμένα και αυτή τη στιγμή δεν μιλάει με κανέναν και περιμένει να γνωρίσει κάποιον για να ξεπεράσει έναν που την κορόιδευε.

Ιδανικά σε σχέση θα ήθελα να ήταν η πρώτη μου φορα, η αν όχι σε σχέση, τουλάχιστον σε κάτι σταθερό σε ραντεβού με κάποιον να μου αρεσει και να με σεβεται. Είναι μεγάλη απαίτηση αυτό;

Όσο για αυτά που ειπώθηκαν για την απιστία και εγώ θεωρώ ότι ελάχιστοι άντρες δεν απατουν. Οι περισσότεροι το κάνουν, και πρόσφατα συνέβη και στο περιβάλλον μου από άτομο που δεν περίμενα με τιποτα. Οπότε μην εκθειάζετε όλες όσες έχουν σχέση, ότι τις θέλουν οι σύντροφοι τους, έχουν όλα όσα ψάχνουν , κλπ γιατί αν τα είχαν δεν θα έπεφτε κέρατο.
    Και από τις πιο ταρανδοποιημενες είναι η κοπέλα του τύπου που έκανα το θέμα,που λέγατε ότι την σεβοταν και ότι την θέλει.
    Αν την ήθελε δεν θα είχε τιντερ, ούτε δεύτερο προφίλ στο φβ.
    Lemon, λυπαμαι που στο λεω αλλα εισαι λαθος σε ΟΛΑ.. Ακομα και σε αυτο που ειπες για το κερατο..
    Το κυριωτερο ειναι πως οτι κανεις το κανεις σε συγκριση με αλλες (οπως η κοπελα που βγαινεις και λες οτι σε κανει να νιωθεις ασχημα) δηλαδη σαν να θελεις να τους μπεις στο ματι.. Αλλα τι σημασια εχει αφου ολοι εδω σου λεμε τα ιδια και τα ιδια επι τοσους μηνες...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast