Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 264
    Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Από αυτούς που βγήκα όντως δεν ήθελα κανένα.
    Κάποιοι που μου άρεσαν είχαν ήδη σχέση. Και είχαν το πακέτο του συντροφου που θα ήθελα.
    Όταν λέω να κάνω κίνηση, εννοώ σε άτομο που θα μου αρέσει κι ας έχει κοπέλα.

Και κάποιες φορές αηδιάζω με τους άντρες που δεν θέλω. Δεν θέλω να με ακουμπήσουν και δεν ξέρω πως θα το αντέξω ξανά αν συμβεί πάλι.

Και ντρέπομαι που δεν έχω κάνει σεξ. Αν πάω να κάνω με κάποιον που θα μου αρέσει και δεν είμαι καλή και με απορρίψει; Να πω κάποιο ψέμα;
    Να μου πεις για ποιον λόγο δεν πας σε ψυχολόγο;;;;;; φοβάσαι ότι είσαι προβληματική; όλοι οι άνθρωποι έχουν συναισθηματικα μπερδεματα δεν εισαι η μόνη.

Ξεχνά τα ραντεβού και τα σοσιαλ μίντια, πήγαινε βρες έναν καλό ψυχολόγο να τα πιάσετε από την αρχή μπας και τα λύσεις. Ποιο ειναι το πρόβλημα; και δεν πας;;;; οικονομικά ανεξάρτητη εισαι. Εφοσον το μόνο ενδιαφέρον στη ζωή σου είναι το ερωτικό κομμάτι και σε έχουν απορροφήσει τόσο πολύ οι λόγοι για τους οποίους νιώθεις μειονεκτικά και που δεν έχεις κάνει σχέση... πήγαινε αναζήτησε και επενδυσε σε έναν επαγγελματία ειδικό της ψυχικής υγείας, να σε καθοδηγήσει. Τι κάθεσαι και προσπαθεις να βρεις άκρη σε ένα φόρουμ με ένα σωρό άσχετους; και επιμένεις εδώ.. να σου πούμε τι;;; τα συναισθηματικα σου προβλήματα είναι αρκετά και μπερδεμένα....δεν μπορείς να τα ξεμπλέξεις μόνη ούτε φυσικά να σου τα λύσουμε εμείς. Ψυχίατροι και ψυχολόγοι υπάρχουν πολλοί, μπες στο ίντερνετ αναζήτησε τους καλύτερους, πάρε γνώμες και πήγαινε να μιλήσεις.

Senior Member
    Εκεί που ψάχνεις, δηλ στο tinder, μπαίνουν άντρες που ψάχνουν για σεξ και θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες που μπαίνουν εκεί επίσης ψάχνουν για σεξ. Το ότι τους ξεκαθαρίζεις ότι ψάχνεις για σχέση δυστυχώς δεν τους σταματάει να θέλουν σεξ και να πιστεύουν ότι ψάχνεσαι. Θεωρούν αυτά που τους λες λόγια του αέρα. Οι γυναίκες που μπαίνουν στα tinder θεωρούνται εξ ορισμού εύκολη λεία. Πολύ παλιά ήταν λίγο πιο ρομαντικά τα πράγματα, τώρα πρόκειται καθαρά για σεξ. Δε θα βρεις σχέση μέσω ίντερνετ, μόνο σεξ θα βρεις. Ένας άντρας μπορεί να σε γνωρίσει στη δουλειά και να σε ερωτευτεί, αλλά αν πέσεις πάνω στον ίδιο άντρα στο tinder, μάντεψε τι θα σου ζητήσει: σεξ. Προσπαθώ με την κάθε πρόταση που γράφω να στο εμπεδώσω.
    Πιο πάνω ρωτούσες αν υπάρχει περίπτωση να σε προτιμήσει κάποιος από μία έμπειρη για να κάνει σχέση μαζί σου. Εννοείται πως ναι. Γιατί ένας άντρας ξέρει ότι αν κάνει σχέση μαζί σου, η απειρία διορθώνεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο άντρας αυτός μάλιστα θα χαρεί να σου μάθει πράγματα, θα το απολαύσει ως διαδικασία. Το κριτήριο για να θέλει κάποιος σχέση μαζί σου δεν είναι το σεξ. Δεν απασχολεί τον άλλον αν το έχεις κάνει ή δεν το έχεις κάνει για να κάνει σχέση μαζί σου. Είναι άλλα πράγματα που θα σε ανεβάσουν στα μάτια του, είναι ένα μίγμα εσωτερικού κόσμου, εξωτερικής εμφάνισης, συμβατότητας, νοητικής πρόκλησης, κτλ.
    Τώρα, αν κάποιος θέλει μόνο σεξ, ίσως την έμπειρη θα προτιμήσει, όχι μόνο επειδή είναι έμπειρη και άρα θα απολαύσει το σεξ από την πρώτη (και τελευταία) φορά που θα βρεθεί μαζί της, αλλά και επειδή η έμπειρη δε θα κολλήσει μαζί του και άρα δεν υπάρχει κίνδυνος να τον ενοχλεί μετά. Παρόλα αυτά βλέπεις πως ακόμα και αν είσαι άπειρη, πάλι σου κολλάνε οι άντρες, δεν έχεις πρόβλημα ούτε σε αυτήν την κατηγορία των αντρών-μόνο-για-σεξ.
    Μη θεωρείς πως όταν κάνεις σεξ, ένα μαγικό ραβδάκι θα σε κάνει ξαφνικά πιο κοινωνική, πιο ικανή να κάνεις διάλογο με έναν άντρα, πιο ικανή να φλερτάρεις ή πιο ερωτεύσιμη. Πρέπει να πιστέψεις από τώρα ότι είσαι ξεχωριστή και ερωτεύσιμη και να ψάξεις στα κατάλληλα μέρη για άντρα για σχέση, πάντως σίγουρα όχι στο ίντερνετ. Για κάποιο λόγο η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σου έχουν πέσει στα τάρταρα και δε θα έπρεπε. Δεν σου λείπει τίποτα, το αντίθετο. Απλά ψάχνεις σε λάθος μέρη.
    ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ: Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ. Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Καλή τύχη σου εύχομαι.

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Chaos1 View Post
    Εκεί που ψάχνεις, δηλ στο tinder, μπαίνουν άντρες που ψάχνουν για σεξ και θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες που μπαίνουν εκεί επίσης ψάχνουν για σεξ. Το ότι τους ξεκαθαρίζεις ότι ψάχνεις για σχέση δυστυχώς δεν τους σταματάει να θέλουν σεξ και να πιστεύουν ότι ψάχνεσαι. Θεωρούν αυτά που τους λες λόγια του αέρα. Οι γυναίκες που μπαίνουν στα tinder θεωρούνται εξ ορισμού εύκολη λεία. Πολύ παλιά ήταν λίγο πιο ρομαντικά τα πράγματα, τώρα πρόκειται καθαρά για σεξ. Δε θα βρεις σχέση μέσω ίντερνετ, μόνο σεξ θα βρεις. Ένας άντρας μπορεί να σε γνωρίσει στη δουλειά και να σε ερωτευτεί, αλλά αν πέσεις πάνω στον ίδιο άντρα στο tinder, μάντεψε τι θα σου ζητήσει: σεξ. Προσπαθώ με την κάθε πρόταση που γράφω να στο εμπεδώσω.
    Πιο πάνω ρωτούσες αν υπάρχει περίπτωση να σε προτιμήσει κάποιος από μία έμπειρη για να κάνει σχέση μαζί σου. Εννοείται πως ναι. Γιατί ένας άντρας ξέρει ότι αν κάνει σχέση μαζί σου, η απειρία διορθώνεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο άντρας αυτός μάλιστα θα χαρεί να σου μάθει πράγματα, θα το απολαύσει ως διαδικασία. Το κριτήριο για να θέλει κάποιος σχέση μαζί σου δεν είναι το σεξ. Δεν απασχολεί τον άλλον αν το έχεις κάνει ή δεν το έχεις κάνει για να κάνει σχέση μαζί σου. Είναι άλλα πράγματα που θα σε ανεβάσουν στα μάτια του, είναι ένα μίγμα εσωτερικού κόσμου, εξωτερικής εμφάνισης, συμβατότητας, νοητικής πρόκλησης, κτλ.
    Τώρα, αν κάποιος θέλει μόνο σεξ, ίσως την έμπειρη θα προτιμήσει, όχι μόνο επειδή είναι έμπειρη και άρα θα απολαύσει το σεξ από την πρώτη (και τελευταία) φορά που θα βρεθεί μαζί της, αλλά και επειδή η έμπειρη δε θα κολλήσει μαζί του και άρα δεν υπάρχει κίνδυνος να τον ενοχλεί μετά. Παρόλα αυτά βλέπεις πως ακόμα και αν είσαι άπειρη, πάλι σου κολλάνε οι άντρες, δεν έχεις πρόβλημα ούτε σε αυτήν την κατηγορία των αντρών-μόνο-για-σεξ.
    Μη θεωρείς πως όταν κάνεις σεξ, ένα μαγικό ραβδάκι θα σε κάνει ξαφνικά πιο κοινωνική, πιο ικανή να κάνεις διάλογο με έναν άντρα, πιο ικανή να φλερτάρεις ή πιο ερωτεύσιμη. Πρέπει να πιστέψεις από τώρα ότι είσαι ξεχωριστή και ερωτεύσιμη και να ψάξεις στα κατάλληλα μέρη για άντρα για σχέση, πάντως σίγουρα όχι στο ίντερνετ. Για κάποιο λόγο η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σου έχουν πέσει στα τάρταρα και δε θα έπρεπε. Δεν σου λείπει τίποτα, το αντίθετο. Απλά ψάχνεις σε λάθος μέρη.
    ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ: Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ. Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Καλή τύχη σου εύχομαι.
    Φυσικά και ένας άντρας μέσα από τη δουλειά ή από τη παρέα της θα την προσεγγίσει πιο εύκολα με σκοπό τη σχέση.

Όταν όμως έχεις αποκοπεί από τον έξω κόσμο, δεν έχεις παρέες, και τα ενδιαφέροντα σου είναι μοναχικά πως να τον γνωρίσεις;; και επιπλέον όταν βγάζεις κόμπλεξ προς τα έξω και δείχνεις με τη συμπεριφορά σου ότι φθονεις τους πάντες και κυρίως τις γυναίκες που έχουν σχέση και δείχνεις μονίμως κολλημένη σε αυτό το θέμα πως να βγάλεις θετική αυρα;; και να σε προσεγγίσει ένας χριστιανός χωρίς να νομίζει ότι είσαι περίεργη, και κομπλεξικη. ;;;;

Στο ψυχολόγο πας οχι για να σου βρει γκόμενο. Αλλά για να σε ξεμπλοκαρει και να απελευθερώσει την θετική αυρα σου που είναι μπλοκαρισμένη από τα συμπλέγματα μειονεξίας που έχεις. Και βγάζοντας προς τα έξω τη θετική σου αυρα θα προσελκύσεις τα άτομα που θες. Και θα φτάσεις και στο ζητούμενο που είναι ο γκόμενος. Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις.

Senior Member
    Κοιτάξτε, μου είπε την αλήθεια, αλλά δεν μου ζήτησε να μην ξαναστείλω. Του έχω πει εκατό φορές αν θέλει να μην ξαναστείλω να μου το πει και λέει "δεν ενοχλείς" ή και τίποτα, δεν το ξεκόβει.
    Εγώ δεν θέλω σχέση μαζί του, εννοείται αυτό, απλά η όλη κατάσταση μου φαίνεται πολύ βολική για να ξεμπλοκαρω. Μου έκανε ένα κλικ όταν τον είχα πρωτοδει, αλλά μετά ψιλοξενερωσα που έκανε σαν λιμασμενος ( δεν έχω ξαναδεί τόσο λιγουρη). Υπήρχαν και κάτι σημαδια ότι είχε σχέση αλλά τότε δεν τα είχα καταλάβει άμεσα.
    Θα ήθελα να το συνεχίσω από περιέργεια, να δω που θα πάει. Είναι από τους λίγους που δεν με έχουν κάνει να νιώσω άσχημα για την απειρία μου. Μου έλεγε ότι δεν πειράζει, δεν υπάρχει ηλικία για αυτά, και ότι θα το βρούμε και όποιος είναι σωστός περιμένει. Και μου είχε ζήτησει να ξαναβγούμε το καλοκαίρι.

Όλα τα άλλα τα κωλοπαιδα που έχω μιλήσει μου δημιουργούν ενοχές και με κάνουν να αισθανθώ άσχημα για αυτό. Επισης δεν μου έκαναν ούτε καν αυτό το μικρό κλικ που λέμε.

Δεν θέλω να χάσω τέτοια ευκαιρία για να ξεμπλοκαρω. Εγώ που θα ξαναβρώ κάποιον να μην τον νοιάζει που δεν έχω κάνει σεξ; Και που αν δεν είμαι καλή και μετά ντραπω, να μπορώ να φύγω τόσο εύκολα;

Μιλάω με αρκετούς και θα βγω κιόλας αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν αν το πάμε εκει, πως θα μου φερθουν. Φοβάμαι μην τα ακούσω πάλι.

Ξεκίνησα να κάνω λίγη παρέα με μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν πρέπει να έχω πολλές απαιτήσεις στην ηλικία που είμαι και δεν είναι τίποτα να το κάνω . Με συμβουλευσε πως το ποτό βοηθάει (κι εκείνη το είχε κάνει σε παρόμοια φάση, για να ξεμπλοκαρει, με κάποιον που δεν ήθελε πολύ). Με κάνει να νιώθω άσχημα κι αυτή η κοπέλα. Εν τω μεταξύ υπονοεί ότι εγώ δεν ζω την ηλικία μου, ενώ εκείνη έχει βγει με λιγότερους από εμένα και αυτή τη στιγμή δεν μιλάει με κανέναν και περιμένει να γνωρίσει κάποιον για να ξεπεράσει έναν που την κορόιδευε.

Ιδανικά σε σχέση θα ήθελα να ήταν η πρώτη μου φορα, η αν όχι σε σχέση, τουλάχιστον σε κάτι σταθερό σε ραντεβού με κάποιον να μου αρεσει και να με σεβεται. Είναι μεγάλη απαίτηση αυτό;

Όσο για αυτά που ειπώθηκαν για την απιστία και εγώ θεωρώ ότι ελάχιστοι άντρες δεν απατουν. Οι περισσότεροι το κάνουν, και πρόσφατα συνέβη και στο περιβάλλον μου από άτομο που δεν περίμενα με τιποτα. Οπότε μην εκθειάζετε όλες όσες έχουν σχέση, ότι τις θέλουν οι σύντροφοι τους, έχουν όλα όσα ψάχνουν , κλπ γιατί αν τα είχαν δεν θα έπεφτε κέρατο.
    Και από τις πιο ταρανδοποιημενες είναι η κοπέλα του τύπου που έκανα το θέμα,που λέγατε ότι την σεβοταν και ότι την θέλει.
    Αν την ήθελε δεν θα είχε τιντερ, ούτε δεύτερο προφίλ στο φβ.
    Καλησπέρα.. Αφού βρήκες επιτέλους κάποιον που να σου αρέσει ίσως έτσι γίνεις και πιο συγκεκριμένη στις επιλογές σου. Τόσο καιρό έβγαινες με όλους όσους μιλούσες, άσχετα αν σου έκαναν κλικ. Προσπάθησε να εντοπίσεις τι ακριβώς σου αρέσει σε αυτόν έτσι ώστε να ξέρεις που βαδίζεις και να μη βγαίνεις με άτομα που δεν σου αρέσουν.

Αφού δεν νιώθεις έτοιμη να κάνεις σεξ, μη το κάνεις και μη θεωρείς κακό το γεγονός ότι δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Και για να προσθέσω και το άλλο. Αυτή τη στιγμή η θεματοθετρια έχει μια σταθερή αποψη για τους άντρες εξαιτίας των εμπειριών της. Ότι γενικά δεν αξίζουν,ότι είναι ακατάλληλοι,ψεύτες,άπιστοι . Πώς να της βγει το σεξουαλικό κομμάτι όταν τον αλλον τον βλέπεις έτσι. Εάν κάποια στιγμή υπάρξει κάποιος σημαντικος άντρας στη ζωή της που της αναιρεσει αυτή την άποψη μπορεί κι να ξεκλειδώσει.

Επιπλέον δεν κάνει σεξ επειδή δεν ειναι ούτε έτοιμη και επειδή φοβάται μην φάει απόρριψη που είναι παρθένα. Όταν φοβάσαι να κάνεις σεξ επειδή τρέμεις ότι θα σε κοροϊδέψουν που είναι η πρώτη σου φορά, απέχεις από το σεξ. Και η αποχή από το σεξ σε κάνει να δείχνεις ασεξουαλ.

Αυτό που λες δεν στέκει. Επιπλέον επειδή σε έχω δει και άλλες φορές να βιάζεσαι να φορέσεις τη συγκεκριμένη ταμπέλα σε κάποιον...εσυ πόσο χρονών είσαι; είχες ποτέ μια σχέση που να σε γεμίζει;

έχεις βάλει νομίζω στον εαυτό σου την ίδια ταμπέλα ενώ στη πραγματικότητα μπορεί να είναι μια κατάσταση αναστρέψιμη και οχι μονιμη. Απλά να μην έχει εκδηλωθεί μέχρι τώρα.
    Λες ότι δεν είναι έτοιμη. Μια κοπέλα με συνηθισμένη σεξουαλικότητα πότε θα γίνει έτοιμη? Στα 50 της? Και φαντάσου να έλεγε κάποιος ότι η ομοφυλοφιλία κάποιου είναι κατάσταση αναστρέψιμη και μπορεί να έτυχε που μέχρι τώρα δεν έκανε κάτι με το άλλο φύλο. Θα έβγαινε όλη η ιερά εξέταση του φόρουμ να μιλήσει για "ομοφοβικές απόψεις" και δε συμμαζεύεται. Τώρα, με μια κοπέλα που είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ότι έχει περιορισμένη σεξουαλικότητα και την πιέζει τρομερά η κοινωνία να γίνει "φυσιολογική" στο θέμα του σεξ αλλά δεν της βγαίνει με τίποτα, της λέτε πάλι ότι "με κάποιον κατάλληλο θα ξεκλειδώσει", λες και είναι άρρωστη που δεν έχει κάνει σεξ. Ωραία, κιεγώ λέω ότι ο Έλτον Τζον δεν είναι γκέι και με την κατάλληλη γυναίκα θα "ξεκλειδώσει" Είμαι ομοφοβικός?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chaos1 View Post
    Εκεί που ψάχνεις, δηλ στο tinder, μπαίνουν άντρες που ψάχνουν για σεξ και θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες που μπαίνουν εκεί επίσης ψάχνουν για σεξ. Το ότι τους ξεκαθαρίζεις ότι ψάχνεις για σχέση δυστυχώς δεν τους σταματάει να θέλουν σεξ και να πιστεύουν ότι ψάχνεσαι. Θεωρούν αυτά που τους λες λόγια του αέρα.
    Ακριβως. Ξερουν οτι οι γυναικες αλλα λενε και αλλα θελουν και απλα γνεφουν καταφατικα ενω περιμενουν την πρωτη ευκαιρια να απλωσουν το χερι τους. Οποιος δεν το κανει του τρωει τη γκομενα αλλος. Αυτο ειναι νομος.

Senior Member
    συμφωνω με τον eagle guy. αλλα ο,τι και να συμβαινει αυτο που χρειαζεται για να το διερευνησει και να ισορροπησει, ειναι δουλεια με ειδικο. αν ισχυει κατι αλλο, εκει θα το μαθει και οχι στις συναντησεις με ακυρους που δεν γουσταρει, παει με το ζορι και κλαιει πριν και μετα...

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Λες ότι δεν είναι έτοιμη. Μια κοπέλα με συνηθισμένη σεξουαλικότητα πότε θα γίνει έτοιμη? Στα 50 της? Και φαντάσου να έλεγε κάποιος ότι η ομοφυλοφιλία κάποιου είναι κατάσταση αναστρέψιμη και μπορεί να έτυχε που μέχρι τώρα δεν έκανε κάτι με το άλλο φύλο. Θα έβγαινε όλη η ιερά εξέταση του φόρουμ να μιλήσει για "ομοφοβικές απόψεις" και δε συμμαζεύεται. Τώρα, με μια κοπέλα που είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ότι έχει περιορισμένη σεξουαλικότητα και την πιέζει τρομερά η κοινωνία να γίνει "φυσιολογική" στο θέμα του σεξ αλλά δεν της βγαίνει με τίποτα, της λέτε πάλι ότι "με κάποιον κατάλληλο θα ξεκλειδώσει", λες και είναι άρρωστη που δεν έχει κάνει σεξ. Ωραία, κιεγώ λέω ότι ο Έλτον Τζον δεν είναι γκέι και με την κατάλληλη γυναίκα θα "ξεκλειδώσει" Είμαι ομοφοβικός?
    Καλημερα!

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα οσα λες αλλά είδες πουθενά εσύ να την πιέζει η κοινωνία ?Και ποια είναι η "φυσιολογική" κοινωνία που πιέζει ενα άνθρωπο σε τέτοιο λεπτό θέμα ?ΜΙΑ φίλη που μπορεί και αυτή να κουβαλάει τα ιδια μυαλά με εκείνη?
    Δυστηχως το μονο που την πιεζει ειναι το μυαλό της ..
    Δεν μπορεί να δεχτει οτι εχει σοβαρότατο πρόβλημα το οποιο την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακομα πιο ψυχοφθόρες και δύσκολα μετέπειτα καταστασεις.

Αντι να σταματήσει να ασχολείται με όλα αυτά τα σαιτ και τους κάθε άρρωστους που θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους μέσα απο μια οθόνη και να ασχοληθεί με τον ευατο της και την ψυχή της ,συνεχίζει να φοράει παρωπίδες και να μην διαβάζει τίποτα απο όλα αυτά που τις λεμε τοσο καιρό..

Γιατι ειμαι σίγουρη οτι διαβάζει μόνο αυτά που θέλει ,αλλιώς ποιος νοήμον άνθρωπος θα διάβαζε ολα αυτά που τις έχουμε πει κατά καιρούς και δεν θα προβληματιζόταν εστω και λίγο για τον ευατο τους και όχι για το τι κάνουν οι αλλες γυναίκες ...

Senior Member
    Καλημερα. Εχω γνωρισει ενα παιδι που ειναι ψυχολογος ( φιλικη γνωριμια απο lifo) ισως μιλησω και σε αυτον
    Σκεφτομαι σοβαρα να παω σε ψυχολογο αν δεν πιασει ουτε το σημερινο
    Εχω γνωρισει ενα παιδι απο το τιντερ, φαινεται σοβαρος, του εξηγησα οτι καποιος με ειχε παει σπιτι του με το ζορι , για να ξερει να μην κανει κατι τετοιο και ειπε δεν θα παμε σε σπιτι αν δεν θελω, αλλα και να θελαμε δεν μενει μονος του.
    Εμενα με ξενερωσε που θελει να βρεθουμε στην περιοχη του, επειδη θα εχει μια δουλεια αλλου την υπολοιπη μερα και δεν μπορει, λεει, να ξανακατεβαινει. Κανονικα αυτος δεν θα επρεπε να ερθει καπου κοντα μου, ασχετα απο το τι ειχε να κανει;
    Τελος παντων, εκανα την υποχωρηση και θα βγω.
    Με στενοχωρει που πρεπει να κανω υποχωρησεις. Θελω να φυγει αυτο το βαρος απο πανω μου και τοτε δεν θα ξαναμιλησω ποτε με κανεναν που δεν μου αρεσει, ουτε θα απανταω σε κανεναν ασχετο στα σοσιαλ.
    Γιατι να μην εχω γνωρισει καποιον να μου αρεσει και να του αρεσω και να ειχαμε σχεση, να ηταν ετσι η πρωτη μου φορα;

Κι εχω μια κοπελια που μιλαμε να μου δημιουργει πιεση, οτι πρεπει να το κανω, γιατι θα ξεμπλοκαρω και μετα θα μου ειναι ολα ευκολα. Κι ας μην τρελαινομαι για τον αλλο.
    Αλλιως θα περιμενω μεχρι τα 30 μου ενω οι αλλοι θα ζουν τη ζωη τους.

Γιατι να τα ακουω ολα αυτα; Σιχαθηκα να μου λενε να κατεβασω τα στανταρ μου. Γιατι ; Και μονο που το λενε αυτο αισθανομαι σαν να εχω καποιο χοντρο μειονεκτημα.
    Ενταξει, οταν ημουν χοντρη και ασχημη, λογικο να τα κατεβαζα. Τωρα γιατι, ρε γαμωτο, να τα κατεβαζω τοσο πολυ, ενω αλλες εχουν καποιον που τους αρεσει; Νιωθω πολυ πιεσμενη και κλαιω, δεν θελω να βγω με εναν μιζερο τυπο σαν αυτο, που λεει οτι δεν θελει εξοδους.
    Εγω θελω καποιον που να βγαινουμε εξω, να πηγαινουμε εκδρομες, να κανουμε πραγματα. Οχι εναν να κλεινομαστε σπιτι.
    Δεν αντεχω, νιωθω οτι πνιγομαι.

Meditation
    Guest
    Καταρχάς θεωρώ τουλάχιστον ανώριμο και ανεγκέφαλο το γεγονός να βάζουμε ταμπέλες εδώ πέρα σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε. Η διαχείριση δεν λέει κάτι σε αυτό το θέμα;; από που και ως που εγώ εσύ ή ο κάθε άσχετος εδώ μέσα είναι ικανός να κάνει διάγνωση και να βάλει ετικέτες σε ανθρώπους που έχουν ήδη έναν επιβαρυμένο ψυχισμό.;;;;;; Δεν σκέφτηκε κάνεις ότι η δήθεν τάχα μου διάγνωση μπορεί να είναι εσφαλμένη και να επιδράσει αρνητικά στη ψυχολογία του ατόμου τζάμπα και βερεσέ.;;;;

Δεν νομίζω ότι βγήκε κάνεις ποτέ να λέει σε κάποιον: Α !!! εσύ εισαι διπολικος,έχεις αγχώδη διαταραχή, έχεις σχιζοφρένεια να το κοιτάξεις ....μόνο και μόνο επειδή ζητάει λύση σε ένα πρόβλημα του.

Αφήστε τους ειδικούς να μιλήσουν και μη το παίζετε ειδήμονες παίρνοντας στο λαιμό σας ανθρώπους που ήδη νιώθουν άσχημα.

Εάν εσένα προσωπικά σε έχει βολέψει να αυτοαποκαλεισαι από μόνος σου ασεξουαλ δικαίωμα σου. Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να πετάς αυτή τη λέξη άσκεπτα και να τη χρησιμοποιείς για άλλους ανθρώπους. Ούτε συ ούτε κανένας εδώ μέσα. Ας πάει αν το θέλει θεματοθετρια σε ειδικό να της πει τι είναι.

Και σε ποιο στοιχείο βασίζεσαι να κρίνεις την θεματοθετρια και να της αποδιδεις αυτή τη διάγνωση;; στο μοναδικό στοιχείο ότι δεν έχει κάνει σεξ στα 25 της; αυτο από μόνο του δεν λέει κάτι...! αφού δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη σεξουαλικοτητα της γενικά σαν άτομο. Επιπλέον ξέρω πάρα πολλά άτομα που έχουν αποδείξει το αντίθετο. Δεν κάνει η ηλικία το σεξ...και οι σεξολογοι το λένε και έχω στο περιβάλλον μου ειδικους των σεξουαλικών θεμάτων, οπότε μπορώ να έχω δική μου γνώμη.

Για να μαζευτούμε λίγο, αρχίσαμε όλοι και το παίζουμε ειδήμονες κρίνοντας μόνο από τον εαυτο μας λες και είναι το επίκεντρο του κόσμου.!

Η ετικετοποιηση είναι επικίνδυνη και πολλές φορές άστοχη.εαν είναι ασεξουαλ να το διερευνήσει με κάποιον ειδικό!!!! Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει σεξ στα 25 δεν σας δίνει το δικαίωμα να λετε ότι σας έρθει στο κεφάλι ούτε να φερνεται προκαταλήψεις και στερεότυπα και να κλείνετε σε κουτάκια τον ψυχισμό και τη σεξουαλικότητα ενός ατόμου.

Meditation
    Guest
    Επίσης αλλο "περιορισμενη σεξουαλικότητα" και άλλο "ασεξουαλ" .....

Περιορισμένη σεξουαλικότητα μπορεί να έχουν πολλοι άνθρωποι σε μια περίοδο της ζωής τους. Μπορούν να απέχουν από το σεξ συνειδητά ή ασυνείδητα για διάφορους λόγους που δεν πάει το μυαλό μας και είναι αναστρέψιμοι. Το σεξ δεν έχει ηλικία. Δεν υπάρχει όριο για το πότε να το ξεκινήσει κάνεις ούτε για το πότε να το τελειώσει. Είναι χαζομάρα να ορίζουμε ηλικία οροσημο έναρξης της σεξουαλικής ζωής και λήξης.

Αντιθέτως όταν κάποιος χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο ασεξουαλ εννοεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν απασχολείται καθόλου από το σεξ, ότι δεν έχει φαντασιώσεις, ότι δεν θέλει καμία επαφή με το αντίθετο φύλο και ότι λογικά θα πρεπει να ξεχάσει τις σχέσεις και τον έρωτα από τη ζωή του γιατί μάλλον έτσι λειτουργεί εφόρου ζωής και πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό. Ότι δεν θέλει ποτέ του να κάνει σχέση ότι δεν θέλει να ικανοποιήσει έναν άλλον άνθρωπο ούτε τον εαυτο του. Ότι γενικά είναι αδιάφορος για το σεξ και τις σχέσεις. Το ότι λέει η θεματοθετρια "ειμαι παρθενα στα 25" δεν νομίζω ότι ειναι το ιδιο με το να τη βγάζουμε ασεξουαλ εφόρου ζωής και άρα να τα παρατήσει και να μην ασχολείται. Όπως της λες εσύ με καμάρι.

Senior Member
    Καλημερα. Εχω γνωρισει ενα παιδι που ειναι ψυχολογος ( φιλικη γνωριμια απο lifo) ισως μιλησω και σε αυτον
    Εχω γνωρισει ενα παιδι απο το τιντερ, φαινεται σοβαρος, του εξηγησα οτι καποιος με ειχε παει σπιτι του με το ζορι , για να ξερει να μην κανει κατι τετοιο και ειπε δεν θα παμε σε σπιτι αν δεν θελω, αλλα και να θελαμε δεν μενει μονος του.
    Εμενα με ξενερωσε που θελει να βρεθουμε στην περιοχη του, επειδη θα εχει μια δουλεια αλλου την υπολοιπη μερα και δεν μπορει, λεει, να ξανακατεβαινει. Κανονικα αυτος δεν θα επρεπε να ερθει καπου κοντα μου, ασχετα απο το τι ειχε να κανει;
    Με στενοχωρει που πρεπει να κανω υποχωρησεις. Θελω να φυγει αυτο το βαρος απο πανω μου και τοτε δεν θα ξαναμιλησω ποτε με κανεναν που δεν μου αρεσει, ουτε θα απανταω σε κανεναν ασχετο στα σοσιαλ.
    Γιατι να μην εχω γνωρισει καποιον να μου αρεσει και να του αρεσω και να ειχαμε σχεση, να ηταν ετσι η πρωτη μου φορα;

Κι εχω μια κοπελια που μιλαμε να μου δημιουργει πιεση, οτι πρεπει να το κανω, γιατι θα ξεμπλοκαρω και μετα θα μου ειναι ολα ευκολα. Κι ας μην τρελαινομαι για τον αλλο.

Γιατι να τα ακουω ολα αυτα; Σιχαθηκα να μου λενε να κατεβασω τα στανταρ μου. Γιατι ; Και μονο που το λενε αυτο αισθανομαι σαν να εχω καποιο χοντρο μειονεκτημα.
    Ενταξει, οταν ημουν χοντρη και ασχημη, λογικο να τα κατεβαζα. Τωρα γιατι, ρε γαμωτο, να τα κατεβαζω τοσο πολυ, ενω αλλες εχουν καποιον που τους αρεσει; Νιωθω πολυ πιεσμενη και κλαιω, δεν θελω να βγω με εναν μιζερο τυπο σαν αυτο, που λεει οτι δεν θελει εξοδους.
    Εγω θελω καποιον που να βγαινουμε εξω, να πηγαινουμε εκδρομες, να κανουμε πραγματα. Οχι εναν να κλεινομαστε σπιτι.
    Όταν κάποιοι σου είπαμε να κάνεις σεξ, δεν σου είπαμε να κάνεις σεξ με όποιον βρεις μπροστά σου. Αρχικά σου είπαμε αφού θες σχέση και δεν έρχεται και σου έχει γίνει τόσο μεγάλο κόλλημα ότι είσαι παρθένα, να κάνεις σεξ με κάποιον χωρίς να έχεις το κόλλημα της σχέσης. Άλλωστε οι περισσότερες γνωριμίες ξεκινάνε χαλαρά χωρίς να ξέρει ο ένας τι θέλει από τον άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πας να το κάνεις με τον πρώτο τυχόντα που σου είναι αντιπαθής. Να ξεκολλήσει το κεφάλι σου από τις δευτεροτρίτες σκέψεις σου είπαμε κι αν εκείνη τη στιγμή προκύψει ερωτική χημεία και ατμόσφαιρα να μην κολλήσεις στα κουλά που σκέφτεσαι ότι είναι λιγούρης και δεν έχει υπομονή κι έτσι και γιουβέτσι σου είπαμε. Δεν ειναι απαραίτητο να είσαι φουλ ερωτευμένη για να σου προκύψει κάβλα εκείνη την στιγμή, ούτε είναι απαραίτητο να έχεις βγει 3000 ραντεβού και να σε περιμένει ο άλλος με συμβόλαιο συμβίωσης και ανθοδέσμες για να βγει το σεξουαλικό.
    Βασική προϋπόθεση να αισθάνεσαι χαλαρή και να αισθάνεσαι κάποια έλξη για τον άλλον ερωτική όπως και αυτός όμως. Αν το φέρει η στιγμή, να μην κομπλάρεις σου ειπαμε, όχι να το ζητάς άντρα θέλω τώρα τον εθέλω.

Senior Member
    Ψυχανάλυση με ψυχίατρο χρειάζεσαι, Lemonpie.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλημερα!

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα οσα λες αλλά είδες πουθενά εσύ να την πιέζει η κοινωνία ?Και ποια είναι η "φυσιολογική" κοινωνία που πιέζει ενα άνθρωπο σε τέτοιο λεπτό θέμα ?ΜΙΑ φίλη που μπορεί και αυτή να κουβαλάει τα ιδια μυαλά με εκείνη?
    Δυστηχως το μονο που την πιεζει ειναι το μυαλό της ..
    Δεν μπορεί να δεχτει οτι εχει σοβαρότατο πρόβλημα το οποιο την οδηγεί με [B]μαθηματική ακρίβεια σε ακομα πιο ψυχοφθόρες και δύσκολα μετέπειτα καταστασεις.
    [/B]
    Αντι να σταματήσει να ασχολείται με όλα αυτά τα σαιτ και τους κάθε άρρωστους που θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους μέσα απο μια οθόνη και να ασχοληθεί με τον ευατο της και την ψυχή της ,συνεχίζει να φοράει παρωπίδες και να μην διαβάζει τίποτα απο όλα αυτά που τις λεμε τοσο καιρό..

Γιατι εμαι σίγουρη οτι διαβάζει μόνο αυτά που θέλει ,αλλιώς ποιος νοήμον άνθρωπος θα διάβαζε ολα αυτά που τις έχουμε πει κατά καιρούς και δεν θα προβληματιζόταν εστω και λίγο για τον ευατο τους και όχι για το τι κάνουν οι αλλες γυναίκες ...

Ιδού η αποδειξη σε ολα αυτα που λεω και παλι επιμένω οτι διαβάζεις μόνο αυτα που θες ... .....

κριμα πραγματικα...

Senior Member
    βρε λεμον, αν ηδη λεει οτι δεν θελει εξοδους, ακομα δεν γνωριστηκατε, τι θα θελει;;;
    τον ψυχ απο λιφο που μιλησες για τι πραγμα τον αναφερεις; για ψυχοθεραπεια, η για παρεα;

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast