Results 196 to 210 of 264
-
13-10-2020, 16:26 #196MeditationGuest
Να μου πεις για ποιον λόγο δεν πας σε ψυχολόγο;;;;;; φοβάσαι ότι είσαι προβληματική; όλοι οι άνθρωποι έχουν συναισθηματικα μπερδεματα δεν εισαι η μόνη.
Ξεχνά τα ραντεβού και τα σοσιαλ μίντια, πήγαινε βρες έναν καλό ψυχολόγο να τα πιάσετε από την αρχή μπας και τα λύσεις. Ποιο ειναι το πρόβλημα; και δεν πας;;;; οικονομικά ανεξάρτητη εισαι. Εφοσον το μόνο ενδιαφέρον στη ζωή σου είναι το ερωτικό κομμάτι και σε έχουν απορροφήσει τόσο πολύ οι λόγοι για τους οποίους νιώθεις μειονεκτικά και που δεν έχεις κάνει σχέση... πήγαινε αναζήτησε και επενδυσε σε έναν επαγγελματία ειδικό της ψυχικής υγείας, να σε καθοδηγήσει. Τι κάθεσαι και προσπαθεις να βρεις άκρη σε ένα φόρουμ με ένα σωρό άσχετους; και επιμένεις εδώ.. να σου πούμε τι;;; τα συναισθηματικα σου προβλήματα είναι αρκετά και μπερδεμένα....δεν μπορείς να τα ξεμπλέξεις μόνη ούτε φυσικά να σου τα λύσουμε εμείς. Ψυχίατροι και ψυχολόγοι υπάρχουν πολλοί, μπες στο ίντερνετ αναζήτησε τους καλύτερους, πάρε γνώμες και πήγαινε να μιλήσεις.
- 13-10-2020, 19:28 #197
Εκεί που ψάχνεις, δηλ στο tinder, μπαίνουν άντρες που ψάχνουν για σεξ και θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες που μπαίνουν εκεί επίσης ψάχνουν για σεξ. Το ότι τους ξεκαθαρίζεις ότι ψάχνεις για σχέση δυστυχώς δεν τους σταματάει να θέλουν σεξ και να πιστεύουν ότι ψάχνεσαι. Θεωρούν αυτά που τους λες λόγια του αέρα. Οι γυναίκες που μπαίνουν στα tinder θεωρούνται εξ ορισμού εύκολη λεία. Πολύ παλιά ήταν λίγο πιο ρομαντικά τα πράγματα, τώρα πρόκειται καθαρά για σεξ. Δε θα βρεις σχέση μέσω ίντερνετ, μόνο σεξ θα βρεις. Ένας άντρας μπορεί να σε γνωρίσει στη δουλειά και να σε ερωτευτεί, αλλά αν πέσεις πάνω στον ίδιο άντρα στο tinder, μάντεψε τι θα σου ζητήσει: σεξ. Προσπαθώ με την κάθε πρόταση που γράφω να στο εμπεδώσω.
Πιο πάνω ρωτούσες αν υπάρχει περίπτωση να σε προτιμήσει κάποιος από μία έμπειρη για να κάνει σχέση μαζί σου. Εννοείται πως ναι. Γιατί ένας άντρας ξέρει ότι αν κάνει σχέση μαζί σου, η απειρία διορθώνεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο άντρας αυτός μάλιστα θα χαρεί να σου μάθει πράγματα, θα το απολαύσει ως διαδικασία. Το κριτήριο για να θέλει κάποιος σχέση μαζί σου δεν είναι το σεξ. Δεν απασχολεί τον άλλον αν το έχεις κάνει ή δεν το έχεις κάνει για να κάνει σχέση μαζί σου. Είναι άλλα πράγματα που θα σε ανεβάσουν στα μάτια του, είναι ένα μίγμα εσωτερικού κόσμου, εξωτερικής εμφάνισης, συμβατότητας, νοητικής πρόκλησης, κτλ.
Τώρα, αν κάποιος θέλει μόνο σεξ, ίσως την έμπειρη θα προτιμήσει, όχι μόνο επειδή είναι έμπειρη και άρα θα απολαύσει το σεξ από την πρώτη (και τελευταία) φορά που θα βρεθεί μαζί της, αλλά και επειδή η έμπειρη δε θα κολλήσει μαζί του και άρα δεν υπάρχει κίνδυνος να τον ενοχλεί μετά. Παρόλα αυτά βλέπεις πως ακόμα και αν είσαι άπειρη, πάλι σου κολλάνε οι άντρες, δεν έχεις πρόβλημα ούτε σε αυτήν την κατηγορία των αντρών-μόνο-για-σεξ.
Μη θεωρείς πως όταν κάνεις σεξ, ένα μαγικό ραβδάκι θα σε κάνει ξαφνικά πιο κοινωνική, πιο ικανή να κάνεις διάλογο με έναν άντρα, πιο ικανή να φλερτάρεις ή πιο ερωτεύσιμη. Πρέπει να πιστέψεις από τώρα ότι είσαι ξεχωριστή και ερωτεύσιμη και να ψάξεις στα κατάλληλα μέρη για άντρα για σχέση, πάντως σίγουρα όχι στο ίντερνετ. Για κάποιο λόγο η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σου έχουν πέσει στα τάρταρα και δε θα έπρεπε. Δεν σου λείπει τίποτα, το αντίθετο. Απλά ψάχνεις σε λάθος μέρη.
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ: Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ. Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Καλή τύχη σου εύχομαι.
13-10-2020, 19:55 #198MeditationGuestΦυσικά και ένας άντρας μέσα από τη δουλειά ή από τη παρέα της θα την προσεγγίσει πιο εύκολα με σκοπό τη σχέση.
Όταν όμως έχεις αποκοπεί από τον έξω κόσμο, δεν έχεις παρέες, και τα ενδιαφέροντα σου είναι μοναχικά πως να τον γνωρίσεις;; και επιπλέον όταν βγάζεις κόμπλεξ προς τα έξω και δείχνεις με τη συμπεριφορά σου ότι φθονεις τους πάντες και κυρίως τις γυναίκες που έχουν σχέση και δείχνεις μονίμως κολλημένη σε αυτό το θέμα πως να βγάλεις θετική αυρα;; και να σε προσεγγίσει ένας χριστιανός χωρίς να νομίζει ότι είσαι περίεργη, και κομπλεξικη. ;;;;
Στο ψυχολόγο πας οχι για να σου βρει γκόμενο. Αλλά για να σε ξεμπλοκαρει και να απελευθερώσει την θετική αυρα σου που είναι μπλοκαρισμένη από τα συμπλέγματα μειονεξίας που έχεις. Και βγάζοντας προς τα έξω τη θετική σου αυρα θα προσελκύσεις τα άτομα που θες. Και θα φτάσεις και στο ζητούμενο που είναι ο γκόμενος. Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις.
14-10-2020, 17:15 #199
Καλησπέρα.. Αφού βρήκες επιτέλους κάποιον που να σου αρέσει ίσως έτσι γίνεις και πιο συγκεκριμένη στις επιλογές σου. Τόσο καιρό έβγαινες με όλους όσους μιλούσες, άσχετα αν σου έκαναν κλικ. Προσπάθησε να εντοπίσεις τι ακριβώς σου αρέσει σε αυτόν έτσι ώστε να ξέρεις που βαδίζεις και να μη βγαίνεις με άτομα που δεν σου αρέσουν.
Αφού δεν νιώθεις έτοιμη να κάνεις σεξ, μη το κάνεις και μη θεωρείς κακό το γεγονός ότι δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμη..
14-10-2020, 19:00 #200
Λες ότι δεν είναι έτοιμη. Μια κοπέλα με συνηθισμένη σεξουαλικότητα πότε θα γίνει έτοιμη? Στα 50 της? Και φαντάσου να έλεγε κάποιος ότι η ομοφυλοφιλία κάποιου είναι κατάσταση αναστρέψιμη και μπορεί να έτυχε που μέχρι τώρα δεν έκανε κάτι με το άλλο φύλο. Θα έβγαινε όλη η ιερά εξέταση του φόρουμ να μιλήσει για "ομοφοβικές απόψεις" και δε συμμαζεύεται. Τώρα, με μια κοπέλα που είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ότι έχει περιορισμένη σεξουαλικότητα και την πιέζει τρομερά η κοινωνία να γίνει "φυσιολογική" στο θέμα του σεξ αλλά δεν της βγαίνει με τίποτα, της λέτε πάλι ότι "με κάποιον κατάλληλο θα ξεκλειδώσει", λες και είναι άρρωστη που δεν έχει κάνει σεξ. Ωραία, κιεγώ λέω ότι ο Έλτον Τζον δεν είναι γκέι και με την κατάλληλη γυναίκα θα "ξεκλειδώσει" Είμαι ομοφοβικός?
15-10-2020, 05:24 #201
15-10-2020, 07:32 #202
συμφωνω με τον eagle guy. αλλα ο,τι και να συμβαινει αυτο που χρειαζεται για να το διερευνησει και να ισορροπησει, ειναι δουλεια με ειδικο. αν ισχυει κατι αλλο, εκει θα το μαθει και οχι στις συναντησεις με ακυρους που δεν γουσταρει, παει με το ζορι και κλαιει πριν και μετα...
15-10-2020, 10:07 #203MarilouGuestΚαλημερα!
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα οσα λες αλλά είδες πουθενά εσύ να την πιέζει η κοινωνία ?Και ποια είναι η "φυσιολογική" κοινωνία που πιέζει ενα άνθρωπο σε τέτοιο λεπτό θέμα ?ΜΙΑ φίλη που μπορεί και αυτή να κουβαλάει τα ιδια μυαλά με εκείνη?
Δυστηχως το μονο που την πιεζει ειναι το μυαλό της ..
Δεν μπορεί να δεχτει οτι εχει σοβαρότατο πρόβλημα το οποιο την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακομα πιο ψυχοφθόρες και δύσκολα μετέπειτα καταστασεις.
Αντι να σταματήσει να ασχολείται με όλα αυτά τα σαιτ και τους κάθε άρρωστους που θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους μέσα απο μια οθόνη και να ασχοληθεί με τον ευατο της και την ψυχή της ,συνεχίζει να φοράει παρωπίδες και να μην διαβάζει τίποτα απο όλα αυτά που τις λεμε τοσο καιρό..
Γιατι ειμαι σίγουρη οτι διαβάζει μόνο αυτά που θέλει ,αλλιώς ποιος νοήμον άνθρωπος θα διάβαζε ολα αυτά που τις έχουμε πει κατά καιρούς και δεν θα προβληματιζόταν εστω και λίγο για τον ευατο τους και όχι για το τι κάνουν οι αλλες γυναίκες ...
15-10-2020, 11:14 #204
Καλημερα. Εχω γνωρισει ενα παιδι που ειναι ψυχολογος ( φιλικη γνωριμια απο lifo) ισως μιλησω και σε αυτον
Σκεφτομαι σοβαρα να παω σε ψυχολογο αν δεν πιασει ουτε το σημερινο
Εχω γνωρισει ενα παιδι απο το τιντερ, φαινεται σοβαρος, του εξηγησα οτι καποιος με ειχε παει σπιτι του με το ζορι , για να ξερει να μην κανει κατι τετοιο και ειπε δεν θα παμε σε σπιτι αν δεν θελω, αλλα και να θελαμε δεν μενει μονος του.
Εμενα με ξενερωσε που θελει να βρεθουμε στην περιοχη του, επειδη θα εχει μια δουλεια αλλου την υπολοιπη μερα και δεν μπορει, λεει, να ξανακατεβαινει. Κανονικα αυτος δεν θα επρεπε να ερθει καπου κοντα μου, ασχετα απο το τι ειχε να κανει;
Τελος παντων, εκανα την υποχωρηση και θα βγω.
Με στενοχωρει που πρεπει να κανω υποχωρησεις. Θελω να φυγει αυτο το βαρος απο πανω μου και τοτε δεν θα ξαναμιλησω ποτε με κανεναν που δεν μου αρεσει, ουτε θα απανταω σε κανεναν ασχετο στα σοσιαλ.
Γιατι να μην εχω γνωρισει καποιον να μου αρεσει και να του αρεσω και να ειχαμε σχεση, να ηταν ετσι η πρωτη μου φορα;
Κι εχω μια κοπελια που μιλαμε να μου δημιουργει πιεση, οτι πρεπει να το κανω, γιατι θα ξεμπλοκαρω και μετα θα μου ειναι ολα ευκολα. Κι ας μην τρελαινομαι για τον αλλο.
Αλλιως θα περιμενω μεχρι τα 30 μου ενω οι αλλοι θα ζουν τη ζωη τους.
Γιατι να τα ακουω ολα αυτα; Σιχαθηκα να μου λενε να κατεβασω τα στανταρ μου. Γιατι ; Και μονο που το λενε αυτο αισθανομαι σαν να εχω καποιο χοντρο μειονεκτημα.
Ενταξει, οταν ημουν χοντρη και ασχημη, λογικο να τα κατεβαζα. Τωρα γιατι, ρε γαμωτο, να τα κατεβαζω τοσο πολυ, ενω αλλες εχουν καποιον που τους αρεσει; Νιωθω πολυ πιεσμενη και κλαιω, δεν θελω να βγω με εναν μιζερο τυπο σαν αυτο, που λεει οτι δεν θελει εξοδους.
Εγω θελω καποιον που να βγαινουμε εξω, να πηγαινουμε εκδρομες, να κανουμε πραγματα. Οχι εναν να κλεινομαστε σπιτι.
Δεν αντεχω, νιωθω οτι πνιγομαι.
15-10-2020, 11:28 #205MeditationGuestΚαταρχάς θεωρώ τουλάχιστον ανώριμο και ανεγκέφαλο το γεγονός να βάζουμε ταμπέλες εδώ πέρα σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε. Η διαχείριση δεν λέει κάτι σε αυτό το θέμα;; από που και ως που εγώ εσύ ή ο κάθε άσχετος εδώ μέσα είναι ικανός να κάνει διάγνωση και να βάλει ετικέτες σε ανθρώπους που έχουν ήδη έναν επιβαρυμένο ψυχισμό.;;;;;; Δεν σκέφτηκε κάνεις ότι η δήθεν τάχα μου διάγνωση μπορεί να είναι εσφαλμένη και να επιδράσει αρνητικά στη ψυχολογία του ατόμου τζάμπα και βερεσέ.;;;;
Δεν νομίζω ότι βγήκε κάνεις ποτέ να λέει σε κάποιον: Α !!! εσύ εισαι διπολικος,έχεις αγχώδη διαταραχή, έχεις σχιζοφρένεια να το κοιτάξεις ....μόνο και μόνο επειδή ζητάει λύση σε ένα πρόβλημα του.
Αφήστε τους ειδικούς να μιλήσουν και μη το παίζετε ειδήμονες παίρνοντας στο λαιμό σας ανθρώπους που ήδη νιώθουν άσχημα.
Εάν εσένα προσωπικά σε έχει βολέψει να αυτοαποκαλεισαι από μόνος σου ασεξουαλ δικαίωμα σου. Αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να πετάς αυτή τη λέξη άσκεπτα και να τη χρησιμοποιείς για άλλους ανθρώπους. Ούτε συ ούτε κανένας εδώ μέσα. Ας πάει αν το θέλει θεματοθετρια σε ειδικό να της πει τι είναι.
Και σε ποιο στοιχείο βασίζεσαι να κρίνεις την θεματοθετρια και να της αποδιδεις αυτή τη διάγνωση;; στο μοναδικό στοιχείο ότι δεν έχει κάνει σεξ στα 25 της; αυτο από μόνο του δεν λέει κάτι...! αφού δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη σεξουαλικοτητα της γενικά σαν άτομο. Επιπλέον ξέρω πάρα πολλά άτομα που έχουν αποδείξει το αντίθετο. Δεν κάνει η ηλικία το σεξ...και οι σεξολογοι το λένε και έχω στο περιβάλλον μου ειδικους των σεξουαλικών θεμάτων, οπότε μπορώ να έχω δική μου γνώμη.
Για να μαζευτούμε λίγο, αρχίσαμε όλοι και το παίζουμε ειδήμονες κρίνοντας μόνο από τον εαυτο μας λες και είναι το επίκεντρο του κόσμου.!
Η ετικετοποιηση είναι επικίνδυνη και πολλές φορές άστοχη.εαν είναι ασεξουαλ να το διερευνήσει με κάποιον ειδικό!!!! Το γεγονός ότι δεν έχει κάνει σεξ στα 25 δεν σας δίνει το δικαίωμα να λετε ότι σας έρθει στο κεφάλι ούτε να φερνεται προκαταλήψεις και στερεότυπα και να κλείνετε σε κουτάκια τον ψυχισμό και τη σεξουαλικότητα ενός ατόμου.
15-10-2020, 11:37 #206MeditationGuestΕπίσης αλλο "περιορισμενη σεξουαλικότητα" και άλλο "ασεξουαλ" .....
Περιορισμένη σεξουαλικότητα μπορεί να έχουν πολλοι άνθρωποι σε μια περίοδο της ζωής τους. Μπορούν να απέχουν από το σεξ συνειδητά ή ασυνείδητα για διάφορους λόγους που δεν πάει το μυαλό μας και είναι αναστρέψιμοι. Το σεξ δεν έχει ηλικία. Δεν υπάρχει όριο για το πότε να το ξεκινήσει κάνεις ούτε για το πότε να το τελειώσει. Είναι χαζομάρα να ορίζουμε ηλικία οροσημο έναρξης της σεξουαλικής ζωής και λήξης.
Αντιθέτως όταν κάποιος χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο ασεξουαλ εννοεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν απασχολείται καθόλου από το σεξ, ότι δεν έχει φαντασιώσεις, ότι δεν θέλει καμία επαφή με το αντίθετο φύλο και ότι λογικά θα πρεπει να ξεχάσει τις σχέσεις και τον έρωτα από τη ζωή του γιατί μάλλον έτσι λειτουργεί εφόρου ζωής και πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό. Ότι δεν θέλει ποτέ του να κάνει σχέση ότι δεν θέλει να ικανοποιήσει έναν άλλον άνθρωπο ούτε τον εαυτο του. Ότι γενικά είναι αδιάφορος για το σεξ και τις σχέσεις. Το ότι λέει η θεματοθετρια "ειμαι παρθενα στα 25" δεν νομίζω ότι ειναι το ιδιο με το να τη βγάζουμε ασεξουαλ εφόρου ζωής και άρα να τα παρατήσει και να μην ασχολείται. Όπως της λες εσύ με καμάρι.
15-10-2020, 11:42 #207
Όταν κάποιοι σου είπαμε να κάνεις σεξ, δεν σου είπαμε να κάνεις σεξ με όποιον βρεις μπροστά σου. Αρχικά σου είπαμε αφού θες σχέση και δεν έρχεται και σου έχει γίνει τόσο μεγάλο κόλλημα ότι είσαι παρθένα, να κάνεις σεξ με κάποιον χωρίς να έχεις το κόλλημα της σχέσης. Άλλωστε οι περισσότερες γνωριμίες ξεκινάνε χαλαρά χωρίς να ξέρει ο ένας τι θέλει από τον άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πας να το κάνεις με τον πρώτο τυχόντα που σου είναι αντιπαθής. Να ξεκολλήσει το κεφάλι σου από τις δευτεροτρίτες σκέψεις σου είπαμε κι αν εκείνη τη στιγμή προκύψει ερωτική χημεία και ατμόσφαιρα να μην κολλήσεις στα κουλά που σκέφτεσαι ότι είναι λιγούρης και δεν έχει υπομονή κι έτσι και γιουβέτσι σου είπαμε. Δεν ειναι απαραίτητο να είσαι φουλ ερωτευμένη για να σου προκύψει κάβλα εκείνη την στιγμή, ούτε είναι απαραίτητο να έχεις βγει 3000 ραντεβού και να σε περιμένει ο άλλος με συμβόλαιο συμβίωσης και ανθοδέσμες για να βγει το σεξουαλικό.
Βασική προϋπόθεση να αισθάνεσαι χαλαρή και να αισθάνεσαι κάποια έλξη για τον άλλον ερωτική όπως και αυτός όμως. Αν το φέρει η στιγμή, να μην κομπλάρεις σου ειπαμε, όχι να το ζητάς άντρα θέλω τώρα τον εθέλω.
15-10-2020, 11:45 #208
Ψυχανάλυση με ψυχίατρο χρειάζεσαι, Lemonpie.
15-10-2020, 11:46 #209MarilouGuest
15-10-2020, 12:23 #210
βρε λεμον, αν ηδη λεει οτι δεν θελει εξοδους, ακομα δεν γνωριστηκατε, τι θα θελει;;;
τον ψυχ απο λιφο που μιλησες για τι πραγμα τον αναφερεις; για ψυχοθεραπεια, η για παρεα;