Κρίση!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 166

Thread: Κρίση!!!

Junior Member
    Το μυαλό του ανθρώπου εκπαιδεύεται όπως και το σώμα του. Ο ψυχοθεραπευτής μπορεί να βοηθήσει

Senior Member
    Το να πίνεις είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις μόνο στον εθισμό και σε αδιέξοδο θα σε οδηγήσει τα προβλήματα δεν λύνονται με το ποτό.

Senior Member
    Ήδη την έχω πατήσει με το ποτό. Είχα βγει να συναντήσω μια φίλη σε ένα κλαμπ, ήπια κάτι από το σπίτι, γιατί
    διαφορετικά πως θα πήγαινα στο κλαμπ με τόσο κόσμο? Στο κλαμπ ήπια λίγο, δεν είχα φάει όμως και σχεδόν τπτ όλοι μέρα.
    Το αποτέλεσμα στην επιστροφή με γράψανε για αλκοτεστ, αφαίρεση διπλ. για 6 μήνες και υψηλό πρόστιμο..

Senior Member
    Chrissy μη τα ρίχνουμε όλα στις φοβίες μας.Το ότι σε έγραψαν ήταν θέμα απερισκεψίας δικής σου.Θα μπορούσες απλά να πας στο κλαμπ χωρίς αμάξι.Ταξί υπάρχουν ακόμα.

Senior Member
    Originally posted by Dimitris1979
    Chrissy μη τα ρίχνουμε όλα στις φοβίες μας.Το ότι σε έγραψαν ήταν θέμα απερισκεψίας δικής σου.Θα μπορούσες απλά να πας στο κλαμπ χωρίς αμάξι.Ταξί υπάρχουν ακόμα.
    Έχεις δίκιο, αλλά τώρα τελευταία πίνω από το σπίτι από τότε
    που δεν αισθάνομαι καλά σε πολυκοσμία. Απλά δεν ήπια τόσο
    πολύ εκείνη τη βραδιά, δεν είχα φάει σχεδόν τπτ, και βγήκε
    η μέτρηση πολύ ψηλή, μου είπαν ότι η μέτρηση ήταν σαν να ήπια
    ένα μπουκάλι...
    Τώρα παίρνω πάντα ταξί. Βλακεία μου το ξέρω. Παλιά όμως
    έπινα λίγο στις εξόδους, όχι από πριν στο σπίτι..

Senior Member
    Ναι οκ αν αυτό σε ηρεμεί.Αλλά τελικά μήπως θα ήταν καλύτερα να επισκεφθείς αυτόν τον ειδικό εν τέλει ώστε να ξεπεράσεις το άγχος σου χωρίς να ταλαιπωρείς το συκωτι σου με το ποτό;Άσε που παχαίνει κιόλας!!!Πολλές θερμίδες!

Senior Member
    Ναι γιατί αυτό έχει αρχίσει να με φοβίζει, φαβάμαι έχω ραντεβού για εξετάσεις αίματος και τι θα κάνω, αν από το
    αλκοόλ είναι χάλια το αίμα, ή το συκώτι? Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα καταντήσω έτσι..

Senior Member
    Με το πάχος δεν έχω πρόβλημα. Δεν τρώω πολύ είμαι 52 κιλά..
    Τα άλλα με φοβίζουν.

Senior Member
    Originally posted by chrissy
    Ψυχοθεραπεία, δλδ μιλάς απλά για τα προβλήματά σου και
    ο ειδικός θα προσπαθήσει να μου αλλάξει τις σκέψεις που έχω.. Πιστεύω ότι θα χρειαστώ φάρμακα, δεν αλλάζουν οι
    σκέψεις μου με τπτ. Μόνο όταν πίνω γίνομαι άλλος άνθρωπος.
    Ξέρω ότι ακούγεται απαίσιο το τελευταίο

Η ψυχοθεραπεία δεν είναι πλύση εγκεφάλου, είναι καθοδήγηση ώστε να μπορέσεις να βρείς εσύ τις απαντήσεις που ψάχνεις.
    Δεν θα πας εκεί και θα σου πεί ο γιατρός \"Η λύση στο πρόβλημα σου είναι η τάδε\",θα σε βοηθήσει στο πως να ψάξεις εσύ μέσα σου και ίσως πώς να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά.

Senior Member
    Ευτυχώς για σένα και για όλους μας δηλαδή το συκώτι δεν βαράει \"μπιέλα\" εύκολα!Είναι σχεδιασμένο ώστε να φιλτράρει πολύ χειρότερα πράγματα από το ποτό και να αντέχει.

Senior Member
    Originally posted by Dimitris1979
    Originally posted by chrissy
    Ψυχοθεραπεία, δλδ μιλάς απλά για τα προβλήματά σου και
    ο ειδικός θα προσπαθήσει να μου αλλάξει τις σκέψεις που έχω.. Πιστεύω ότι θα χρειαστώ φάρμακα, δεν αλλάζουν οι
    σκέψεις μου με τπτ. Μόνο όταν πίνω γίνομαι άλλος άνθρωπος.
    Ξέρω ότι ακούγεται απαίσιο το τελευταίο

Η ψυχοθεραπεία δεν είναι πλύση εγκεφάλου, είναι καθοδήγηση ώστε να μπορέσεις να βρείς εσύ τις απαντήσεις που ψάχνεις.
    Δεν θα πας εκεί και θα σου πεί ο γιατρός \"Η λύση στο πρόβλημα σου είναι η τάδε\",θα σε βοηθήσει στο πως να ψάξεις εσύ μέσα σου και ίσως πώς να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά.
    Θα ψάξει από που προήλθαν οι σκέψεις το άγχος κτλ. Φαντάζομαι ότι ο πατέρας μου ήταν αυστηρός πολύ επικριτικός, σχολίαζε ότι ποτέ δεν πρόκειται να καταφέρω
    κάτι κτλ. με τι θάρρος να βγαίνεις στον κόσμο αν μεγαλώνεις
    σε περιβάλλον όπου συνεχώς σε μειώνουν.
    Αυτή την αυτοπεποίθηση που δεν είχα ποτέ θα την αποκτήσω στα 28 μου? Μου φαίνεται ΄δύσκολο.
    Ξέρω βγάζω γρήγορα συμπεράσματα και είμαι απαισιόδοξη
    σε ότι αφορά τον εαυτό μου...

Senior Member
    Ποτέ δεν είναι αργά.Ο θείος μου πήγε Πανεπιστήμιο στα 40.Εσύ δλδ γιατί να μην καταφέρεις να κερδίσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση στα 28;Το θέμα είναι να βρείς την δύναμη και να παλέψεις για κάτι.Αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ,γιατί να χαραμίζω την ζωή μου έτσι;Δεν αξίζω κάτι καλύτερο;

Senior Member
    Σίγουρα.. Όλοι αξίζουμε να ζούμε φυσιολογικά. Σε εμένα μου φαντάζει κάτι απλησίαστο. Το θέμα είναι ότι η
    αυτοπεποίθησή μου δεν είναι χαμένη, ποτέ δεν είχα για να την χάσω. Όσο μεγαλώνω γίνεται χειρότερα

Senior Member
    Ε τότε δε νομίζεις ότι είναι καιρός να επισκεφθείς κάποιον για να σε βοηθήσει;Το δύσκολο πάνω σ\'αυτό πάντως είναι να βρείς τον σωστό κάποιον,επειδή πρέπει να αναπτυχθεί η κατάλληλη χημεία ανάμεσα στον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο.Αν δε τα καταφέρεις με την πρώτη μην απογοητευτείς ,υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί που μπορούν να σε βοηθήσουν , το θέμα είναι να βρείς τον κατάλληλο για σένα.

Εγώ π.χ. επισκέφτηκα 2-3 ψυχολόγους πριν βρω τον άνθρωπο που κατάφερε να με βοηθήσει.

Senior Member
    Το σκέφτομαι ακόμα και το αναβάλλω συνεχώς. Μέχρι να κλείσω ραντεβού να πηγαίνω πόσες φορές κτλ.
    θα προτημούσα να πάω μια φορά να μου γράψει κάποιο φάρμακο και τέλος.
    Χαίρομαι που βοήθησαν εσένα. Τώρα είσαι καλύτερα? Εννοώ αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ήσουν τόσο καλά τις
    τελευταίες μέρες

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast