Αχ τι μου συνβενει παλι?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 65
    Banned

Αχ τι μου συνβενει παλι?

Ενω ολη μερα ειμουν καλα εδω και 2 ωρες με ποναει η μασελα μου κ με φαγουριζει οπως και ο αυχενας μου και το κεφαλι μ απο μεσα.το χειροτερο ειναι οτι με καινε τα μαγουλα μου.δεν το αντεχω αυτο το πρραγμα με τα μαγουλα.να ειχα ενα πιεσομετρο μηπως εχω πιεση?συνηθως εχω ιποταση εγω.δεν αντεχω να με καιαι ετσι η μουρη μου τρελενομαι!!!σαν να μ ριξανε καυστικη ποτασα νιωθω ελεος ποσο ακομα θα βασανιζομαστε με τις κρισεις πανικου........και η γιατροος μ ειπε να μην τα κοψω ακομα τ φαρμακα.τα ειχαμ μειωσε με δικη μ πρωτοβουλια.βαρεθηκα 9 μηνες αυτο το βιολι.

Senior Member
    Κουράγιο Μαρία..βλέπουμε τι γίνεται κάθε μέρα εκεί έξω, ας αισθανόμαστε παρηγοριά που εμείς έχουμε ένα πιάτο να φάμε και ένα internet να περνάει η ώρα μας ενώ σε άλλα μέρη δεν έχουν ούτε καν τα ελάχιστα για να ζήσουν..

Banned
    νιωθω τοσο σφιγμενη.οτι κιαν σκευτω δεν παει βρε βινς να ειναι σπαστικο κ βασανιστικο αυτο με τα μαγουλα μου.τα ματια μ με πονανε κ γενικα η περιοχη του κεφαλιου μου ειναι σαν να φαγε κλοτσια.

Senior Member
    Εμένα με επηρέασε και η σκόνη απο την Αφρική...είχα μερικές ανακατωσούρες στο στομάχι...ποιός ξέρει ίσως και αυτό να επηρεάζει?

Senior Member
    Τουλάχιστον εσύ έχεις μόνο κρίσεις πανικού. Η δικιά μου τρέλα φαίνεται σαν γολγοθάς

Senior Member
    panikoula,είσαι καλύτερα?

Senior Member
    Ελπίζω να είσαι καλύτερα Μαρία, περιμένουμε νέα σου :-|

Banned
    για πια τρελα μιλας βρε βινς αυτο π εχω ειναι χειροτερο απο τρελα.εσυ τουλαχιστον απο το τροπο π γραφεις φαινεσε ηρεμος.εγ ω απο το αγχος ουτε να γραψω δεν μπορω.μονο κινεζικα.λολ.δλδ π ειναι ο γλογο8ας ο δικοςσου???δεν θυμαμαι καπου να διαβασα οτι υποφερεις και σου ευχομαι να μην υποφεριες ποτε.εγω ολο κ καπου ποναω.μονο ο πωπως μου δεν με ποναει λολ ακομα κ εκει εχω εμοραοιδες.ελεος δλδ.

Senior Member
    καλε ακουω μασελα αιμοροιδες πονοκεφαλους...
    ποπο εσυ εισαι για καπη:P:P

Banned
    ω για το χωμα ειμαι χαχαχα

Banned
    τελικα βρε παιδια ειδα οτι στο κενο μεσα στην μασελα μου εχει φυτρωσει νεο δοντακι.φρονημητη εβγαλα χιχιχιχιχι.

Senior Member
    Α καλό!
    Είδες λοιπον Μαρία δε χρειάζεται να ανησυχείς...ωριμάζεις!
    Κι εγώ στα 28 μου έβγαλα τον 1ο φρονιμήτη και τώρα που κλέινω τα 30 οι άλλοι ακόμα δε λένε να βγούνεΜάλλον δεν ωρίμασα ακόμα πολύ δηλ;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Οπότε την επόμενη φορά μη βάζεις το κακό με το νου σου. ΑΝ παθαίνεις κάτι βεβαιώσου πρώτα ότι δεν είναι οργανικό για να μη στενοχωριέσαι άδικα...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned
    lol στα 40 θα τους εχουμε βγαλει ολους.πωπω τωρα ειμαι πιασμενη παντου.με πονανε τα χερια μου και η ωμοι μου.καλα ειμαι πολυ γκρινια ε?αχαα

Banned
    ανωμιμη,μικροδειχνεις?λες επειδη αργω βγαλω φρονημιτες να φενομαι και τοσο μικρη?ουτε 20 δεν με κανουνε καλο αυτο αλλα σπαστικο πολι.

Page 1 of 5 123 ... LastLast