Κρίση!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 166

Thread: Κρίση!!!

Senior Member

Κρίση!!!

Γιατί αφού ξέρω τι αντιμετωπίζω,αυτή την στιγμη που μούδιασε το χέρι μου έχω τρομάξει,τα χέρια μου είναι παγωμένα,το στομάχι μου με την σειρά του έχει γίνει κόμπος,κι αισθάνομαι ένα σφίξιμο στην καρδιά.Γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω και είμαι έτσι αυτή τη στιγμή;Το παθαίνετε κι εσείς να υποθέσω;

Senior Member
    Δημητρη, νομιζεις πώς αν ειχες την απαντηση θα σου περνουσε αυτο που εχεις?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Δεν ξέρω πλέον...

Senior Member
    Πώς εχεις προσπαθήσει να βοηθηθεις απο οτι σε ταλαιπωρει. Υποθετω εχεις κανει πολλες εξετασεις (πχ αιματος, μαγνητικες κλπ)? εχεις παει σε γιατρο?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Σοφία οι τελευταίες εξετάσεις ήταν ένα καρδιογράφημα και εξετάσεις αίματος που βγήκαν καθαρά και τα δύο.Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για αρκετό καιρό(πριν 2 χρόνια) όμως δε χρειάστηκε να συνεχίσω επειδή το είχα ξεπεράσει το όλο θέμα.

Για κάποιο λόγο με ξανάπιασε...

Senior Member
    Α, μαλιστα...δλδ ειχες κανει μια συγκεκριμενη θεραπεια, κ σταματησες με το σκεπτικο οτι επανηλθες πληρως,ε?

Senior Member
    Εγώ δε θεώρησα τίποτα, μαζί με τον γιατρό πήραμε την απόφαση.

Senior Member
    Αν επιτρεπεται εχεις κανει ψυχοθεραπεια, εχεις λαβει κ φαρμακευτικη αγωγη? Για ποσο καιρο?

Senior Member
    Έκανα συνεδρίες για κανένα 6μηνο την τελευταία φορά μπορεί και περισσότερο.Φάρμακα παίρνω κατά περιόδους,παλιότερα όταν είχε αρχίσει (πριν 10 χρόνια) τα φάρμακα που με μπουκώνανε ήταν χούφτες ολόκληρες(Ladose,Anafranil,Zanax ktl),τώρα απλά παίρνω Seropram όταν καταλαβαίνω ότι περνάω δύσκολες περιόδους στην ζωή μου που με καταβάλλουν.

Senior Member
    Kατάλαβα: χωρις να εχω γνωσεις ειδικου (αν κ σημερα μου σηκώθηκε η τριχα ακουγωντας τα λογια καποιου ειδικου, που ουτε ελληνικα σωστα δεν ηξερε να μιλησει), εχω καταλαβει κατι σημαντικο.Μιλαω απο την πλευρα της θεραπευομενης.

Πώς εχει σημασια και ο χρονος που αφιερωνουμε στην θεραπεια. Εγω τουλάχιστον χρειαστηκα κ χρειαζομαι τον χρονο μου για να ανοιχτω, να πάω πιο περα απο αυτο που φαινεται κ υπάρχει στην επιφανεια. Δλδ τα συμπτώματα καθε ασθενειας νομιζω πώς ειναι η κορυφη του παγοβουνου. Βεβαια μας κανουν δυσλειτουργικους κ εχει σημασια να απαλλαγουμε απο αυτα. Αλλα για μενα προσωπικα, δεν τελειωνει η θεραπεια με την παυση των συμπτωματων. Αλλωστε ειδες οτι αυτα επανήλθαν. Μηπως αυτο σημαινει οτι υπάρχουν υπολοιπα μεσα σου προς επιλυση?

Τελος να σου πώ,πως πιστεύω πώς τα φαρμακα ειναι χρησιμα και καποιες φορες απαραιτητα. Δεν νομιζω ομως πώς κανουν ολη τη δουλεια.

Senior Member
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!!!Το e-mail mou είναι στο προφίλ μου,όποιος νομίζει ότι μπορεί να με βοηθήσει σε στιγμές που με πιάνουν όλα αυτά τα συμπτώματα και οδεύω προς κρίση πανικού μπορεί να με προσθέσει στο msn ώστε η επικοινωνία να είναι πιο άμεση.Δεν θα πάω στον γιατρό μέχρι την Τρίτη,οπότε θα είναι μερικές δύσκολες μέρες και θα χρειαστώ όση βοήθεια μπορώ να βρώ.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Τελος να σου πώ,πως πιστεύω πώς τα φαρμακα ειναι χρησιμα και καποιες φορες απαραιτητα. Δεν νομιζω ομως πώς κανουν ολη τη δουλεια.
    \'Εχεις απολυτο δίκιο και το έχω διαπιστώσει κι εγώ αυτό το πράγμα.

Senior Member
    Ελπιζω να βρεις τη δυναμη να συνεχισεις, μπορει να φτασεις σε σημεια που ουτε καν φανταζεσαι....

Καλη δυναμη κ πάλι

Senior Member
    Σ\' ευχαριστώ

Senior Member
    Δημήτρη νομίζω πως το να ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε είναι μια από τις βοηθητικές παραμέτρους της δύναμης που μπορούμε να έχουμε για να το αντιμετωπίσουμε. Υπάρχει ακόμα το γιατί/ πως και με τι το αντιμετωπίζω εκτός από το τι...αν και νομίζω πως ο ειδικός θα σε κατατόπιζε καλύτερα.

Καλή ανάρρωση.

Page 1 of 12 12311 ... LastLast