Κρίση!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 166

Thread: Κρίση!!!

Senior Member
    Μακάρι να φύγει όσο γρήγορα ήρθε

Member
    Δημητρη πως εισαι?

Senior Member
    Κουράγιο Δημήτρη, όλα θα πάνε καλά.. Αφού και στο παρελθόν σε βοήθησε η θεραπεία, θα φτιάξουν όλα.
    Μέχρι να πας στον γιατρό δεν υπάρχει κάτι που θα σε κάνει να χαλαρώσεις λίγο?

Senior Member
    Παιδιά μπόρεσα και κοιμήθηκα το απόγευμα και ηρέμησα, όμως με το που ξύπνησα το σφίξιμο στο στήθος επανήλθε και πάλι είμαι σε μία κατάσταση που πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου κάθε δευτερόλεπτο ότι \"Δεν είναι τίποτα\" (ασχέτως αν δεν το πιστεύω) μόνο και μόνο για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα και ξαναπάθω κρίση πανικού.

Περνάω δύσκολες ώρες και είμαι μόνος μου, πράγμα που δυσκολεύει πολύ τα πράγματα...

Banned
    dimitrh εχεις u2u.δεν υπαρχει καμια περηπτωση ουτε να τρελαθεις ουτε να πεθανεις .Μονο αυτο να σκευτεσαι κ θα δεις οτι αδικα υποφερεις.Και πυστεψε οτι οντως δεν ειναι τπτ κιας φενεται βουνο αυτη η κατασταση.Φαρμακα περνεις?Σε μενα βοηθησαν πολυ.Βεβαια καλυτερα ειναι να το παλεψεις μονος σου.ποσες κρησεις σε εχουν πιασει εως τωρα?

Senior Member
    panikoula καθε μέρα βιώνω 2 κρίσεις τις οποίες καταφέρνω να κρατήσω σε επίπεδο μεγάλου άγχους,δεν είναι ανεξέλεγκτα τα πράγματα δλδ να με πιάνει υστερία.Φάρμακα παίρνω μόνο μισό Seropram κάθε μέρα.Το θέμα είναι ότι υπάρχει μία μόνιμη αίσθηση άγχους όλη μέρα, μόνο όταν καταφέρνω να κοιμηθώ δεν το αισθάνομαι...Είναι εξαντλητικό!

Senior Member
    και τι είναι Δημήτρη μισό χάπι την ημέρα; εγώ πίνω 2 ladose,2 efexor ενα ολόκληρο traxene κάθε βράδυ και πάνω απο δύο ώρες δεν κοιμάμαι.Είναι πρώτη φορά που πίνω τόσα και πάλι αισθάνομαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά.

Member
    Ειναι παρα πολυ εξαντλητικο το ξερω ...καποιον φιλο εχεις στον οποιο να εχεις μιλησει για αυτα που περνας ?πιστευω θα βοηθουσε πολυ καποιος να ηταν κοντα σου εστω να σου αποσπα το μυαλο σε κατι αλλο

Senior Member
    Originally posted by mina31
    Ειναι παρα πολυ εξαντλητικο το ξερω ...καποιον φιλο εχεις στον οποιο να εχεις μιλησει για αυτα που περνας ?πιστευω θα βοηθουσε πολυ καποιος να ηταν κοντα σου εστω να σου αποσπα το μυαλο σε κατι αλλο
    Μήνα δυστυχώς είμαι μόνος μου σε όλο αυτό που περνάω και για να σου πω την αλήθεια δε θέλω να συναναστρέφομαι με πολλούς πολλούς τέτοιες στιγμές,δεν αισθάνομαι καθόλου καλά και βρίσκομαι γενικά σε άρνηση.

Senior Member
    Originally posted by giota
    και τι είναι Δημήτρη μισό χάπι την ημέρα; εγώ πίνω 2 ladose,2 efexor ενα ολόκληρο traxene κάθε βράδυ και πάνω απο δύο ώρες δεν κοιμάμαι.Είναι πρώτη φορά που πίνω τόσα και πάλι αισθάνομαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά.

Κι εγώ πριν χρόνια Γιώτα τα έπαιρνα με τις χούφτες,έκανα μέχρι και οροθεραπεία,η οποία βοήθησε σημαντικά , μου έδωσε μια γερή κλωτσιά στο να αρχίζω να ελπίζω ξανά και να δω την ζωή με άλλο μάτι.Όμως όλα αυτά ήταν παλιά, έχω ξαναπέσει...

Member
    Ειναι πολυ πιο δυσκολο να τα περνας ολα αυτα μονοςσου που σαφως ειναι μετα απο δικη σου επιλογη.Δεν νομιζω να πραττεις σωστα γιατι ετσι απομονωνεαι περισσοτερο εσυ με τα προβληματα σου και τα δυναμωνεις.Δωσε ευκαιριες σε αλουσ ανθρωπους να σε πλησιασουν και να σε βοηθησουν.Κια μονο που θα εισαι με καποιον φιλο και θα¨ξεκολλησεις \'\'λιγο απο τις σκεψεις σου γιατι θα μιλησεις λιγο και για τα προβληματα καλοιου αλλοαυ,θα σου κανει πολυ καλο...

Senior Member
    Αυτό που με φοβίζει είναι ότι έπαιρνα μήνες 2 λαντοζ και δεν έβλεπα καλυτέρευση οπότε άλλαξα γιατρό και πίνω και τα υπόλοιπα.Απλώς βλέπω ότι έχω υποτροπιάσει και με ανησυχεί πολύ.Ο γιατρός είπε ότι με έχει επηρεάσει η κλιμακτήριος.΄Τουλάχιστον να μπορούσα να κοιμηθώ η αϋπνία με έχει καταβάλει πολύ.Πίνω τραχεν 20 mg και με δυσκολία αφού διαβάσω κανένα βιβλίο θα κοιμηθώ 2 ώρες είναι πολύ εξαντλητικό και δεν λειτουργώ ντρέπομαι τα παιδιά μου, ήμουν πολύ δραστήρια και τώρα πιέζομαι να κάνω τα βασικά.

Member
    Και εγω Γιωτα εχω ακουσει οτι επηρεαζει η κλιμακτηριος.Μηπως θα επρεπε να αλλαξεις τελεις τα φαρμακα που περνεις και να ξεκιησεις μια νεα τελειως αγωγη?Ψυχοθεραπεια συνεχιζεις?Εσυ Δημητρη κοιμασαι καλα τη νυχτα?

Senior Member
    Δύσκολα...Ξέρω ότι δεν είναι καλό να απομονώνομαι,όμως πραγματικά πουθενά δεν υπάρχει χείρα βοηθείας,ούτε καν οι φίλοι μου είναι διατεθιμένοι να μπουν σ\'αυτο το τριπάκι και το ξέρω καλά αυτό.
    Ο πρώτος άνθρωπος που θα με βοηθήσει θα είναι ο γιατρός και όχι πριν την Τρίτη, οπότε έχω δύσκολες μέρες μπροστά μου.

Κοιμάμαι καλά,όμως όχι τις σωστές ώρες....

Senior Member
    Να σας πω κάτι; μήπως μπορείς να μιλας συνέχεια και στους στενούς σου φίλους και να μιζεράζεις;είναι κουραστικό για κάποιον που δεν ξέρει τι είναι η κατάθλιψη.Εμένα μου είπε μια φίλη κάποτε να προσπαθήσεις ενω εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι.Αισθανόμουν τρομερή κόυραση και το σώμα μου να είναι 500κιλά.Πόσοι ξέρουν ότι πέφτουν τα επίπεδα της σερετονίνης και όχι τεμπελιάς;

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast