Κρίση!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 166

Thread: Κρίση!!!

Senior Member
    Με τα αντικαταθληπτικά δεν παίρνετε κιλά;Εχετε ανάγκη να τρώτε καθημερινά σοκολάτα;Εχω πάρει 7 κιλά και με στενοχωρεί .

Senior Member
    Originally posted by Dimitris1979
    Το θέμα με τους στόχους είναι πώς ότι στόχο έχω βάλει, έχω αποτύχει γιατί δεν πιστεύω στον εαυτό μου μάλλον...
    μπορει να υπάρχει κ ενας φοβος: μετα την επιτευξη του στοχου τί? υποσυνειδητα....
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by giota
    Με τα αντικαταθληπτικά δεν παίρνετε κιλά;Εχετε ανάγκη να τρώτε καθημερινά σοκολάτα;Εχω πάρει 7 κιλά και με στενοχωρεί .

Ναι μπορεί να έχεις υπογλυκαιμία και να πέφτεις με τα μούτρα στα σοκολατοειδή.Εγώ π.χ. όταν πρωτοάρχισα να παίρνω φάρμακα πριν χρόνια,έτρωγα 10 σοκοφρέτες στην καθισιά.

Παρόλα αυτά αν αυτό σε παρηγορεί η σοκολάτα(καθώς και η μπανάνα) είναι φυσική πηγή σεροτονίνης,της ουσίας που η έλλειψή της στον οργανισμό προκαλεί κατάθλιψη και κρίσεις πανικού.

Senior Member
    Οπότε αν δεν πάσχετε από διαβήτη πλακωθείτε άφοβα στις σοκολάτες και στις μπανάνες κι αν πάρετε κιλά δεν πειράζει,όταν νοιώσετε ξανά δυνατοί και επαρκείς, γυμναστήρια υπάρχουν να χάσετε ότι κιλά έχετε πάρει ή να γίνετε ακόμη καλύτεροι.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by Dimitris1979
    Το θέμα με τους στόχους είναι πώς ότι στόχο έχω βάλει, έχω αποτύχει γιατί δεν πιστεύω στον εαυτό μου μάλλον...
    μπορει να υπάρχει κ ενας φοβος: μετα την επιτευξη του στοχου τί? υποσυνειδητα....

Αυτο πρεπει να ισχυει και στην περιπτωση μου πιστευω. Μετα τι?? Αλλος στοχος?? Πιο δυσκολος ισως?? Και μετα αλλος? Ενας φαυλος κυκλος... Γιαυτο ας κατσω σταβγα μου...

Senior Member
    Ε ναι Winston είναι αυτή η κατάσταση διαρκούς άμυνας και άρνησης που έχουμε πέσει οι περισσότεροι από εμάς.

Senior Member
    Και κλασικά για ακόμη μια ημέρα το άγχος επανήλθε...Χωρίς να ξέρω τον λόγο...Σε καμία περίπτωση δεν είναι κρίση πανικού όμως είναι αρκετό για να με ανησυχεί και να με στεναχωρεί.

Senior Member
    Originally posted by εσωτερική_σήψη
    είναι κοινωνική φοβία.εγώ είχα καταντήσει να μην μπορώ να μπω σε λεωφορείο ή να πάω στη σχολή αν δεν ήμουν με το φίλο μου ή με ατομο που εμπιστεύομαι.ήθελα να ξέρω ότι απλώς είναι εκεί κ αν δεν ήταν αρχικα ίδρωνα κ μετα έφευγα μακριά τρέχοντας για να μη με πιάσει κρίση. μη βγαίνεις με παρέες μου σε κάνουν να αισθάνεσαι εκτός γιατί η αδυναμία επικοινωνίας κ η αίσθηση ότι δεν είσαι σαν αυτούς εμένα μου κάνει πολύ κακό και σίγουρα κ σε σένα.και μην πίνεις αλκοόλ γιατί αργότερα θα χρειάζεσαι όλο και μεγαλύτερες δόσεις για να χαλαρώσεις.ξεκίνα θεραπεία με κανένα αγχολυτικό καλύτερα.
    εύχομαι να δεις βελτίωση σύντομα!και όλοι μας!
    Έτσι όπως τα λες είναι, το θέμα είναι πως ενώ πριν απλά σε μεγάλες παρέες δεν αισθανόμουν άνετα, ή δεν εκφραζόμουν
    δεν έλεγα την άποψή μου, τώρα θέλω παρέα να πάω και στο
    σούπερ μάρκετ, τρέμουν τα χέρια μου όταν θέλω να πλήρώσω στο ταμείο κάτι τέτοια.
    Τώρα μου είπε ο άντρας μου να βγούμε το βράδυ. Εκέί πάλι μέσα στον κόσμο, μόνο η σκέψη με τρομάζει, οπότε για να
    αισθανθώ πιο άνετα πριν βγώ θα πιω πάλι. Ξέρω ακούγεται
    ανόητο, αλλά τρέμω ιδρύνω νομίζω ότι όλοι με παρακολουθούν και με σχολιάζουν..
    Όπως ανάφερα και αλλού, μόνο στον παθολόγο πήγα μέχρι στιγμής και μου έγραψε τα Bespar ήπια αγχολυτικά.
    Τα πέρνω 3 εβδομάδες τώρα, τίποτα δεν καταλαβαίνω. Χρειάζομαι κάτι πιο ισχυρό, κάτι άλλο.
    Εσύ Σήψη πως είσαι με την κοινωνική φοβία, σε βοήθησαν
    συγκεκριμένα φάρμακα?
    Θα καταντήσω αλκοοληκή. Κανείς δεν το ξέρει αυτό...

Senior Member
    Επίσης η κατάθλιψη όπως λες και εσύ σήψη. Ευτυχώς όχι συνέχεια. Μερικές φορές π.χ ξυπνάω το πρωί βλέπω τον ήλιο
    έξω έχω και ρεπό. Έχω καλή διάθεση, π.χ θέλω να πάω βόλτα και μέχρι το μεσημέρι θα χαλάσει η διάθεσή μου απότομα
    χωρίς λόγο, κάθομαι μόνη σπίτι και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Αλλάζει συνεχώς η διάθεση μου. Το χειρότερο είναι όμως
    το άγχος στη δουλειά και η κοινωνική φοβία.
    Εσείς από ότι διαβάζω έχετε πάει σε ψυχολόγους κτλ. πέρα από τον παθολόγο δεν έχω παέι ακόμα. Δεν ξέρω όλο το αναβάλω..

Banned
    μετα τον χωρισμο μου με τον Δημητρη το εχω ριξει στο φαι και ουτε αντικαταθιπτικα με σωνουνε.στην αρχη μ κοβανε την ορεξη τωρα δνε ξερω τι εχω παθει ολη μερα τροω ειδη πηρα 2 -3 κιλα και ειδη ειμαι αρκετα για το ιψος μ .σηψη να αλαξεις νικ με ανατριχιαζεις :P

Senior Member
    Chrissy με βάση τα συμπτώματα που αναφέρεις θα έπρεπε να επισκεφτείς ειδικό ψυχικής υγείας και όχι παθολόγο..ίσως να χρειάζεσαι διαφορετικό φάρμακο, καλό θα ήταν να το ψάξεις.

Banned
    εγω τι να επισκευφτω?και διαιτολογο?σαν κεφτεδα 8α γινω παλι

Senior Member
    Εγω θα σου πρότεινα να πας σ\' ενα ειδικό τώρα που είναι νωρίς μην αφήνεις κάτι το οποιο μπορείς να αντιμετωπίσεις με κάποια ελαφριά αγωγή ή με ψυχοθεραπεία.

Senior Member
    Originally posted by vince
    Chrissy με βάση τα συμπτώματα που αναφέρεις θα έπρεπε να επισκεφτείς ειδικό ψυχικής υγείας και όχι παθολόγο..ίσως να χρειάζεσαι διαφορετικό φάρμακο, καλό θα ήταν να το ψάξεις.
    Στον παθολόγο είχα ραντεβού για άλλες εξετάσεις και του ανέφερα και το πρόβλημα με το άγχος. Είπε να ξεκινήσω με τα
    Bespar και αν δεν δω διαφορά να ξαναπάω σε αυτόν. Καλά ότι
    δεν θα βοηθούσαν στο κοινωνικό άγχος το φαντάστικα, αλλά
    ούτε με βοήθησαν στο άγχος που έχω γενικά για την δουλειά
    κτλ..
    Ψυχολόγο μπορώ να βρω και μέσω ασφάλειας, ή να πάω πρώτα στον παθολόγο να με παραπέμψει σε κάποιον δεν έχω ιδέα...

Thanks για τις απαντήσεις

Senior Member
    Originally posted by giota
    Εγω θα σου πρότεινα να πας σ\' ενα ειδικό τώρα που είναι νωρίς μην αφήνεις κάτι το οποιο μπορείς να αντιμετωπίσεις με κάποια ελαφριά αγωγή ή με ψυχοθεραπεία.
    Ψυχοθεραπεία, δλδ μιλάς απλά για τα προβλήματά σου και
    ο ειδικός θα προσπαθήσει να μου αλλάξει τις σκέψεις που έχω.. Πιστεύω ότι θα χρειαστώ φάρμακα, δεν αλλάζουν οι
    σκέψεις μου με τπτ. Μόνο όταν πίνω γίνομαι άλλος άνθρωπος.
    Ξέρω ότι ακούγεται απαίσιο το τελευταίο

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast