26 χρονών παρθένος και μόνος - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 38 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 563
  1. #136
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1,136
    Quote Originally Posted by txopit View Post
    Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Χθες πήγα στο γιατρό, μιλήσαμε, μου είπε ότι έχω βαθύτατα τραύματα, λειτουργώ κατά 50%, αυτό που λέω ότι δεν βλέπω, ότι δεν με βλέπουν οι άλλοι μου είπε ότι ισχύει κατά ένα μέρος. Μου είπε ότι εξαιτίας των τραυμάτων είμαι συναισθηματικά κενός, διανοητικά σε σύγχυση, κοινωνικά περιορισμένος, αλλά μπορώ να συνεχίσω με το 50%. Δεν ξέρω τι να κάνω, μου είπε ότι πρέπει να πορευθώ με το τραύμα. Είμαι άδειος ρε παιδιά, δεν μπορώ να φέρω αντίδραση πουθενα γτ δεν νιώθω τπτ, μονο ένα κενό.
    Υπάρχει κάτι που σου αρέσει να κάνεις? Κάτι που θα σου δώσει την ελπίδα να γίνεις αυτό που θες, ή, έστω, να το απολαμβάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο? Κι εγώ δεν νιώθω πολλά από την αλληλεπίδραση με τους άλλους, παλιότερα βαριόμουν τα πάντα, αλλά τουλάχιστον τώρα έχω βρει κάποιο χόμπι και κάτι που θέλω να κυνηγήσω επαγγελματικά και είμαι καλύτερα. Πρέπει να βρεις όμως κάτι που θα σε κινητοποιήσει πρώτα

  2. #137
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    278
    Δεν υπάρχει κάτι οχι, είμαι άδειος κενός, τώρα είμαι σε ένα καφέ πίνω ένα καφέ και δεν μιλάω σε κανέναν και το γειά που θα πω το λέω με το ζόρι, όταν τύχει και κάνω μια κουβέντα το μυαλό μου είναι άδειο τελείως μέσα δεν νιωθω κάτι, είναι άδικο να είμαι έτσι όλο αυτόν τον καιρό είναι άδικο πράγματικα, κάνεις δεν μπορεί να μου προκαλέσει κάποιο συναίσθημα, ούτε χαρά ούτε λύπη ούτε έκπληξη, ούτε φόβο ούτε θυμό τπτ μόνο κενό, με ότι κατά πιαστώ το κάνω επειδή πρέπει, επειδή πρέπει να κόψω τα χορταρια πχ επειδή πρέπει να βάψω τα κάγκελα γτ μου το είπε η μητέρα μου, επειδή πρέπει να πάω μια βόλτα στους παππούδες μου γτ μου το είπαν οι δικοί μου κλπ

  3. #138
    Marilou
    Guest
    Καλημέρα !

    Ο γιατρός σου έκανε μια διάγνωση .
    Ένα βαθύ τραύμα μπορεί να οφείλεται για την κατάσταση σου .
    Εσύ από εδώ και πέρα έχεις την δύναμη να το παλέψεις μέσα από την ψυχοθεραπεία ώστε να το αφομοιώσεις ή να το αποβάλλεις τελείως και ν α πας παρακάτω ?

    Αναγνωρίζεις τα συμπτώματα σου και δεν τα δέχεσαι ,είσαι απελπισμένος ..
    Δεν θες να παλέψεις με το δικό σου θηρίο ?
    Δεν θες να το διώξεις από την ζωή σου ?

  4. #139
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    278
    Θέλω όσο τπτ άλλο να γίνω ευτυχισμένος, να έχω φίλους να έχω μια σχέση να περνάω καλά και να απολαμβάνω τη ζωή. Είμαι όμως διαλυμένος τελείως, το μυαλό μου οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες τα συναισθήματα μου κενά, σαν να μην ξέρω ποιος είμαι, δεν ξέρω από που να αρχίσω, βλέπω περίεργα όνειρα, ότι πηγαίνω με άντρες ενώ στην καθημερινότητα μου δνε παίρνω κάποιο συναίσθημα από κανένα, είναι ανυπόφορα στον ύπνο σου να νιώθεις έτσι και όταν ξυπνάς να είσαι κενός άδειος,

  5. #140
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    278
    Οι γιατροί μου λένε ότι δεν είμαι gay αλλα εγώ αν τύχει καμία φορά και αυνανιστω η δω όνειρα θα δω με άντρες, όλο αυτό το πράγμα ξεκίνησε από μια αγωνιώδη αναζήτηση της ταυτότητας μου, του ποιος είμαι τι θέλω, νμζ ότι είχα ερωτευτεί ένα αγόρι έβγαινα έξω και νμζ ότι με κοιτάνε άντρες και με θέλουν, τώρα όλο αυτό δεν υπάρχει πλέον, εγώ όμως το ζούσα για πάνω από 2 χρόνια, τώρα βγαίνω έξω και δεν παίρνω ερέθισμα από κανέναν δεν μιλάω για ερωτικό έστω κάτι άλλο φιλικό η ένα συναίσθημα, νιώθω απλά κενός, μονίμως κουρασμένος κάθε μέρα κάνω τις ίδιες κινήσεις ρουτίνας και κοιμάμαι νωρίς το βράδυ πάλι αυτά τα όνειρα που είναι τόσο ζωντανά που ξυπνάω, χθες έβλεπα ότι με ήθελε ένα αγόρι ότι με διεκδικούμε και τον ήθελα και γω ήταν τόσο ζωντανό, όταν ξύπνησα παλθ στο ίδιο κενο, δεν έχω όρεξη να μιλήσω με κανέναν, μέχρι και την ανηψουλα μου να δω που είναι μπέμπα δεν μου ξυπνάει κάποιο συναίσθημα, όλο αυτό με οδηγεί στην απομονωση στο να μην μιλάω και εν τέλει στο να μη ξέρω πως να συμπερισφερθω, κουράστηκα να προσπαθώ, μπορώ μα έχω μια τυπική συμπεριφορά λέγοντας σε όποιον βλέπω πως είναι και το κάνει αλλά όλους τους αντιμετωπίζω το ίδιο, όλοι για μένα είναι το ίδιο, δεν είναι ότι νιώθω για καποιους έτσι και για κάποιους αλλιώς, Σκέφτομαι αύριο να επιστρέψω στη δουλειά μου στο γραφείο, δεν ξέρω βέβαια πως θα ανταπεξέλθω γτ το πρωί που σηκώνομαι είναι από τις χειρότερες ώρες διοτι τα χάπια με καταστελλουν πολύ, η δουλειά μου είναι πολύ απαιτητική και δεν ξέρω αν τα καταφέρω θα χρειαστεί να συναναστρεφομαι με αρκετό κόσμο, και έχοντας όλα αυτά τα θέματα πως θα τα καταφέρω; Εσείς τι λέτε να πάω; Θα ζοτιστω πολύ βέβαια, βλέπω άλλους ξυπνάνε και έχουν ενέργεια να κάνουν πράγματα μέσα στη μέρα εγώ ξυπνάω και δεν σκέφτομαι μόνο καταστολή και κενό, Πως θα διεκδικήσω μια σχέση όταν είμαι τόσο μπερδεμένος, πως θα ζήσω αυτόνομα και ανεξάρτητα όταν είμαι κοινωνικά απομονωμενος, συναισθηματικά κενός και σε μεγάλη σύγχυση. Η ΖΩΉ προχωράει και γω μένω πίσω, στα ίδια στάσιμος ζω σαν ένας παππούς εκατό χρόνων που χρειάζεται βοήθεια και στήριξη. Οι γιατροί από την άλλη επιμένουν στο να παιρνω τα χάπια μου, και οι δύο. Θέλω να αλλάξω αλλά δεν γίνεται κάτι. Οικονομικά εξαρτώμαι πλήρως από τους δικούς μου οι οποίοι είναι βιοπαλαιστες...

  6. #141
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by txopit View Post
    Θέλω όσο τπτ άλλο να γίνω ευτυχισμένος, να έχω φίλους να έχω μια σχέση να περνάω καλά και να απολαμβάνω τη ζωή. Είμαι όμως διαλυμένος τελείως, το μυαλό μου οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες τα συναισθήματα μου κενά, σαν να μην ξέρω ποιος είμαι, δεν ξέρω από που να αρχίσω, βλέπω περίεργα όνειρα, ότι πηγαίνω με άντρες ενώ στην καθημερινότητα μου δνε παίρνω κάποιο συναίσθημα από κανένα, είναι ανυπόφορα στον ύπνο σου να νιώθεις έτσι και όταν ξυπνάς να είσαι κενός άδειος,
    Καταλαβαινω πως ολη αυτη η θεληση σου μπλοκαρει απο ολα αυτα που λες .
    Να σου πω ενα παραξενο για να δεις οτι δεν εισια ο μονος που τα αντιμετωπιζεις ολα αυτα ?

    Οταν πρωτο μπηκα στην αγωγη μου απο εκει που δεν εβλεπα ονειρα ή εβλεπα και ηταν νορμαλ χωρις να με επηρεαζουν ,αρχισα στο ξεκινημα να βλεπω κατι περιεργα και ανεξηγητα ονειρα για εμενα μεχρι τοτε ..
    Αρχιζα να βλεπω εφιαλτες και παντα αφορουσαν το χειρουργειο μου και γενικα την κατΑσταση της υγειας ..

    Ειχα φτασει σε σημειο να νυσταζω και να λεω οτι αν κοιμηθω θα δω παλι κατι παραξενο και θα με επηρεασει ,αγχωνομουν ακομα και για αυτο ,μεχρι που το συζητησα με τον γιατρο μου και πολυ απλα θα σου πω οτι αυτες οι αγωγες δυστηχως εχουν και αυτη την παρενεργεια να το πω ..
    Παραξενα και ανεξηγητα ονειρα ,ακομα και τρομερους εφιαλτες ..
    Μαζι με ολα τα αλλα που εφυγαν απο εμενα ,εφυγαν και αυτοι οι εφιαλτες ,καταλαβαινεις λοιπον οτι ολα αυτα αν αρχισεις και δουλευεις θα φυγουν ..
    Μην μπεις στην διαδικασια να αναλογιστεις αν αυτα τα ονειρα μπορει να σημαινουν κατι, γιατι δεν ερχονται σε φασεις που ο εγκεφαλος μας ειναι νορμαλ να το πω .
    Κανει διαφορα παιχνιδακια και ΠΡΕΠΕΙ ακομα και τα ονειρα αυτα να τα θεωρεις οτι ειναι ενα αερακι που ηρθε ,περασε και οταν ξυπνησες δεν αφησε τιποτα ,εφυγε μακρυα ...
    Γενικα οταν ειμαστε σε αυτη την φαση δεν βοηθαει μια τετοια αναζητηση γιατι δεν εχουμε την ικανοτητα να αντιληφθουμε τι πραγματικα θελουμε .
    Απλα αναζηταμε λογους και αφορμες μηπως νιωσουμε καλυτερα και αυτη ειναι πολυ μεγαλη παγιδα .

    Εχεις τοσα αλλα θεματακια και το βασικοτερο ,το τραυμα σου .
    Θεωρεις πως εχεις την ικανοτητα να σκεψεις και το συγκεκριμεο ονειρο αν ειναι αληθεια ή υποβοσκει κατι ?
    Προσεχε μην παρασυρθεις και κανεις κινησεις που αργοτερα οταν θα αρχιζεις να ξαναβρισκεις τον παλιο καλο σου ευατο σου αφησουν αλλα θεματακια .


    Κρατα αυτη την θεληση σου και σε κοντρα ολων αυτων κανε ενα βημα εστω και μικρο ,καντω ομως και θα δεις θα ερθει και το μεγαλυτερο .

    Πες μας τι θα ηθελες παρα πολυ αυτη την στιγμη που μιλαμε και τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει να το κανεις .

  7. #142
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    378
    Kαλημέρα,
    όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, εγώ βλέπω έναν άνθρωπο με συναισθήματα. Έντονα κιόλας. Με επιθυμίες.
    Ονειρεύεται και θέλει μια άλλη πραγματικότητα.

    Εγώ θα σου πω τι πιστευω ότι συμβαίνει.
    Τα φάρμακα σου φέρνουν μια κούραση, η οποία σε κάνει να κάθεσαι...
    Ξαι μάλλον για αρκετό καιρό έκατσες σπιτι χωρίς ερεθίσματα
    Ενας άνθρωπος ο οποιος για κάποιο διάστημα δεν εμπλέκεται στη ζωή θα έχει αυτή την αίσθηση της κενότητας.
    Υπάρχει επιστημονική θεωρία, ειναι του lewinsohn
    Την έχω περάσει και εγώ, όσο έντονα την περιγράφεις, ένιωθα πως κάποιος μου είχε ρουφήξει τη ψυχή μου.
    Ένιωθα ρομποτ καθε μέρα
    Ένιωθα κάθε μέρα απιστευτη κουραση, καθόλου ενέργεια και θεωρούσα και δεν έβρισκα νόημα πουθενά.

    Αυτή η φάση πέρασε όμως.
    ΚΑτάλαβα πως ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ.
    Αν βρεθείς σε αυτή την κατάσταση πρέπει να μπλεχτείς στη ζωή. Αν δεν μπλεχτείς μαζί της δεν θα νιώσεις.
    Η απουσία ερεθισματων είναι το βασικό πρόβλημα, υποψιάζομαι
    Και κάποια αυθαίρετα συμπεράσματα που έχεις κάνει ίσως για σένα, που σε κάνουν να νιώθεις απαισιοδοξία.

    Κανείς δεν είπε πως ένας άνθρωπος με ψύχωση ή κάτι άλλο δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος.
    Μια χαρά μπορεί!!!

    Εννοείται να δοκιμάσεις να πας στη δουλειά σου, δώσε μια ευκαιρία, και βλέποντας και κάνοντας.
    Η κίνηση σου λείπει.

  8. #143
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    378
    Και οπωσδήποτε ψυχοθεραπείια!!! Θα σε βοηθησει πάρα πολύ. Σε ψυχοθεραπευτή.
    Ρώτα για ψυχοθεραπευτές!

  9. #144
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    278
    Αν δεν ημουν έτσι θα ήθελα να κάνω πολλά πράγματα, να πάω για δουλεία να βρώ ένα σπίτι να έχω φίλους να βγαίνω να διασκεδάζω να μπορώ να κάνω μία σχέση και γω!!

  10. #145
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    278
    Το χειρότερο απ όλα είναι ότι το μυαλό μου είναι διαλυμένο δεν θυμάμαι, δεν μπορώ να σκεφτώ, μιλάω με κάποιον και δεν συντονιζομαι στη συζήτηση, και νμζ ότι αυτό φαίνεται παντού, ρε παιδιά να κόψω τα χάπια; μου τα δίνουν οι δικοί μου με το ζόρι, όταν τα κόβω όμως νμζ ότι δεν έχω `ξυπνησει' ότι δεν βλέπω και δεν με βλέπουν οι άλλοι ότι είμαι νεκρός αλλά και τώρα δεν παλεύεται έτσι δεν έχω όνειρα, γτ να ζω έτσι γτ ποιο το νόημα

  11. #146
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by txopit View Post
    Αν δεν ημουν έτσι θα ήθελα να κάνω πολλά πράγματα, να πάω για δουλεία να βρώ ένα σπίτι να έχω φίλους να βγαίνω να διασκεδάζω να μπορώ να κάνω μία σχέση και γω!!
    Πως έτσι δηλαδή ?
    Να μην έχεις αντίληψη και συναίσθηση των πραγμάτων ?

    Υστερείς κάπου σωματικά ?

  12. #147
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    278
    Έτσι δηλ χωρίς συναίσθηση, χωρίς συναισθήματα, χωρίς αντίληψη, χωρίς να ξέρω ποιος είμαι, χωρίς να θέλω τπτ, σαν φυτό, μιλάω σας λέω με κάποιον και με το ζόρι μπορώ να συμμετέχω, δεν θυμάμαι δεν ξέρω γτ να μιλήσω αφού δεν θέλω κάτι δεν με εμπνέει κάτι λέει πχ ο άλλος ενα αστείο και γελώ μηχανικά όχι πηγαία και αυτό νμζ ότι οι άλλοι το καταλαβαίνουν όλοι ότι καταλαβαίνουν ότι είναι έτσι

  13. #148
    Senior Member
    Join Date
    May 2021
    Posts
    123
    καλησπερα φιλος.. λοιπον θαλω να σε ρωτισω μηπως οταν ησουν πιο νεος γυρο στα 20 και πιο πριν τοτε ειχες λιγο πιο δραστιρια ζωη η και παλι ετσι ησουν?

  14. #149
    Senior Member
    Join Date
    May 2021
    Posts
    123
    παιδια εχω εχω προσεξει μονος ατομα που ειναι πολυ αιυαισθητα και συνασθηματικα. εχουν φυσικα και πολυ εντονο το αισντικτο του ερωτισμου... και μερα απο αυτα αν μεινει κλεισμενο για πολυ καιρο στην προσπαθεια να ικανοποιηθει το ενστικτο του ρωμαντισμου που ειναι το πιο δυνατο ξερετε... θελει να βρει διεξωδους... και φυσικα σε μια εγκληστη κατασαση το μυαλο αρχιζει να γινεται ευαισθητο σε λεπτομεριες ακομα και ασημαντες... και πολες φορες μπορει να δει αντρες λιγο διαφορετικα σαν ενα ατομο ποιο οικειο λογο φυσης σε οτι αφορα την κατανωηση και το σαλεμενο μυαλο να νομιζει πως επειδη μπορει λογο φυσης να κανεις φιλιες με αντρες μπορεις ετσι να βρει διεξοδο και το ερωτικο συναισθημα και μετα να σκευτεται και καμια φορα να ονειρευεται ονειρα που του ενησχυουν την πεποιθηση οτι μπορει να ειναι ομοφυλοφυλος... αλλα παιδια η ομοφυλοφιλια στην οποια πιστευω δεν πιστευω οτι ειναι αυτο το πραγμα... τοχω ακουσει και απο κοριτσια καπως αναλογα.. π.χ μια κοπελα ηταν μια ζη ασχημα και μολης βρικε μια καλη φιλη ναντην καταλαβαινει αρχισε το υπποσυνηδιτο να νομιζει οτι μπορει να βγαλει και το ερωτικο αποθημενο πανω της... παιδι αομογυλοφιλια ειναι μοο οταν ο αλλος εινια μια χαρα με φουλ ευαιξια και τοτε παλι θελει το αντιθετο φυλο χωρις ταμπου αναμεσα στα συναθασηματα που βγενουν απο πιεσμενες καταστασεις...στο λεω γτ αμα τυχον δεν εισαι γκει και κανεις το λαθος να προχωρησεις με ανδρα και το καταλαβεις μετα οτι δεντο θες αυτο αυτο θα σου ερθει πολυ σχημα και για την υποληπη ζωη σου...

  15. #150
    Senior Member
    Join Date
    May 2021
    Posts
    123
    και το ενοω δν εχω καθενα θεμα ισα ισα το δενχωμαι και με το παραπανω.. απλα θελω πρωτα για τ καλο του παιδιου να νιωσει φουλ εβαιξια πρωτα και μετα να δει αν τον εκφραζουν οι ανδρες η οι γυναικες... δλδ δν λεω πανε καντο με γυναικα μετα να πεις αα δν μαρεσει κ αντε πισω στους αντρες... ενοω να ανοιγετε καποιος και συνασθηματικα με τις γυναικες και μετα να δει...

Page 10 of 38 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast

Similar Threads

  1. 30 χρονών παρθένος
    By jkkkk in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 99
    Last Post: 30-12-2019, 20:01
  2. ''Παρθένος'' στα 23
    By dimitris23 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 13
    Last Post: 22-05-2017, 15:13
  3. παρθενος ετων 19
    By xrhstos in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 156
    Last Post: 12-07-2012, 10:34
  4. 35 χρονών παρθένος...
    By samgia12 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 25
    Last Post: 16-03-2011, 15:28
  5. Παρθένος στα 24!
    By asax in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 78
    Last Post: 05-07-2010, 03:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •