26 χρονών παρθένος και μόνος - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 38 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 563
    Senior Member
    Λυπάμαι για αυτά που έχεις περάσει txopit. Όμως αφού λες ότι είχες προβλήματα κοινωνικότητας κτλ πριν την αγωγή, γιατί ρίχνεις όλο το φταίξιμο στην αγωγή; Πρόσεξε, δεν λέω να ρίξεις το φταίξιμο στον εαυτό σου ή ότι η αγωγή δεν επηρεάζει, αλλά εννοώ ότι δεν μπορείς να περιμένεις λύση μόνο από ρύθμιση αγωγής ή διακοπή της ή από τους γιατρούς. Ίσως ψυχοθεραπεία που να το πιάνατε ένα θέμα τη φορά, π.χ. θέλω να γίνω πιο κοινωνικός και να αλλάξουμε τον τρόπο που σχετίζομαι με τους άλλους, να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση ή τώρα να δουλέψουμε στο θέμα της ενσυναίσθησης ή τώρα να δούμε πως θα βοηθηθώ στο θέμα της συγκέντρωσής μου να σε βοηθούσε κάπως;

Μία προσπάθεια να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου; Αν κάθεσαι μέσα στο σπίτι να αρχίσεις λίγο περπάτημα ή κάποιες εξόδους ή κολύμπι ή κάτι άλλο; Οι αλλαγές στην ψυχολογία έρχονται σταδιακά βήμα βήμα μερικές φορές. Άμα επικεντρωθείς σε μικρά πράγματα αντί να αναλύεις την μεγαλύτερη εικόνα και να σου φαίνονται όλα βουνό, ίσως σε βοηθήσει κάπως.

Δεν ξέρω, ιδέες ρίχνω. Εύχομαι να βρεις σύντομα την άκρη σου και να σε ακούσουμε πιο χαρούμενο και αισιόδοξο σύντομα!

Senior Member
    Νιώθω ότι είναι το τελευταίο μου βράδυ, φεύγει η ψυχή μου

Senior Member
    Δεν είναι το τελευταίο σου βράδυ βρε, έπεσες, θα ξανασηκωθείς! Πως περνάς τη μέρα σου συνήθως, θέλεις να μας πεις;

Senior Member
    Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου συμβαίνει, νμζ ότι θα μείνω τελείως φυτό. Το μόνο που βιώνω είναι ένα κενό στο μυαλό μου. Είναι σαν να μην βλέπω τον κόσμο, σαν να μην βιώνω καταστάσεις. Μιλάω και δεν με αναγνωρίζω δεν αναγνωρίζω τη φωνή μου. Σηκώνομαι το πρωί και πίνω έναν καφέ. Δεν έχω όρεξη να φάω τπτ, Μετά αν δεν μου πουν οι γονείς μου να κάνουμε κάτι, συνήθως μένω μόνος μου και βυθίζομαι στις σκέψεις μου. Καπνίζω αρκετά αλλά προσπαθώ να το ελέγχω. Σήμερα σηκώθηκα και μετά από παρότρυνση του πατέρα μου, πήγαμε για ένα περπάτημα. Με το ζόρι μπόρεσα και πήγα, περπατάω και δεν νιώθω το σώμα μου, νιώθω ότι ο εγκέφαλός μου έχει νεκρώσει. Δεν λέω καλημέρα σε κανέναν γτ δεν μου βγαίνει να μιλήσω όταν δω κάποιον, ακόμα και αν αυτός είναι συγγενής,. Γενικά είναι σαν να μην ξέρω πως να σταθώ έξω σε κόσμο. Συνήθως μέσα στη μέρα θα χαζέψω κανένα άρθρο στον pc, θα διαβάσω κάτι στο φορουμ και αυτά. Πραγματικά αυτό που βιώνω είναι σαν ένας πρόωρος θάνατος. Κάτι που δεν εύχομαι να περάσει κανείς στη ζωή του, ότι κακό και να έχει κάνει. Είναι σαν το εγώ σου, ο εαυτός σου, να έχει αποσυνδεθεί από το σώμα σου. Επίσης νιώθω μια αδυναμία. Δεν πάιρνω πρωτοβουλία για κάτι. Όλο αυτό με φοβίζει πολύ. Φοβάμαι ότι θα χαθώ τελείως από αυτόν τον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πλεόν. Πηγαίνω σε γιατρούς πάνω από μία τριετία και η κατάσταση αντί να φτιάχνει, επιδεινώνεται. Έχω αλλάξει πολλές φορές φαρμακευτική αγωγή. Τελευταία ξεκίνησα να παίρνω το λεπονεξ. Ανέχομαι τις παρενέργειες που μου κάνει γτ οι γιατροί μου λένε ότι όταν φτάσουμε στην απαιτούμενη δόση θα δω αποτελέσματα. Φίλους δεν έχω. Έχω ένα αίσθημα κενού, που δεν με αφήνει να συναναστραφώ με κόσμο. Επίσης έχω την εντύπωση ότι αυτό που βιώνω φαίνεται και στον έξω κόσμο, και ότι όλοι με καταλαβαίνουν. Θέλω να ρωτήσω, αν κανείς άλλος εδώ μέσα βιώνει ή έχει βιώσει ανάλογες εμπειρίες. Τι είναι αυτό και αν περνάει με κάποιον τρόπο. Κάνω κάτι λάθος, μπορώ να κάνω κάτι που δεν κάνω. Είναι σαν ο εγκέφαλός μου να έχει νεκρώσει.

Senior Member
    Οι γιατροί τι πλάνο σου έχουν δώσει; Θεωρείς ότι μία ψυχοθεραπεία δεν θα βοηθούσε, έστω να έχεις έναν άνθρωπο να μιλάς; Μοιράζεσαι με τους δικούς σου αυτά που γράφεις εδώ σε εμάς;
    Πάντως εγώ βλέπω πολύ συγκροτημένα κείμενα, έστω κι αν σου παίρνει περισσότερο χρόνο και σκέψη να τα γράψεις σε σχέση με παλιότερα, δεν μπορεί να είσαι τόσο πολύ χάλια όσο λες από άποψη συγκέντρωσης βρε 'συ. Μήπως αυτομαστιγώνεσαι και υπεραναλύεις συνεχώς; Δεν υποτιμώ τις δυσκολίες που περνάς, κάθε άλλο. Απλά προσπαθώ να δω και κάποια θετικά ή μία βάση να κρατηθείς και να χτίσεις πάνω σε αυτή μέσα σε όλο αυτό. Κάτι που ίσως εσύ δεν βλέπεις.

Senior Member
    Οι γιατροί μου λένε ότι περιμένουν να δράσει το λεπονεξ, Ψυχοθεραπεία έκανα παλαιότερα, τώρα στη φάση που είμαι δεν ξέρω αν θα βοηθούσε, στους δικούς μου τα λέω κάθε μέρα. Συγκροτημένα γράφω εδώ γτ προσπαθώ να βρω μια λύση,

Senior Member
    Αν έκανες τά αντίθετα από αυτά που κανείς τώρα;
    Quote Originally Posted by txopit View Post
    Οι γιατροί μου λένε ότι περιμένουν να δράσει το λεπονεξ, Ψυχοθεραπεία έκανα παλαιότερα, τώρα στη φάση που είμαι δεν ξέρω αν θα βοηθούσε, στους δικούς μου τα λέω κάθε μέρα. Συγκροτημένα γράφω εδώ γτ προσπαθώ να βρω μια λύση,
    Αν για παράδειγμα όλη μέρα κάθεσαι Στον καναπέ ξεκίνα σιγά σιγά νά βγαίνεις πρός τά έξω. Βόλτες κλπ.
    Σε λίγες μέρες ξεκινάνε γενικά πολλά προγράμματα χόμπι δραστηριότητες. Μπορείς νά ψάξεις λίγο καί νά γραφτείς κάπου. Χορός γυμναστική κάτι ομαδικό κλπ.
    Σιγά σιγά ναν αποκτήσεις κάποιες καλές συνήθειες που Θα σε βοηθάνε στο θέμα διάθεσης

Senior Member
    Δεν αντέχω άλλοοοο, δεν γίνεται να είμαι έτσιι, σας παρακαλώ βοήθεια, ικετεύω, δεν θελώωω

Senior Member
    Εμείς πώς μπορούμε νά βοηθήσουμε; γιατί παραπάνω έχουν γραφτεί πολλά άλλα δεν λες κάτι άλλο μετά ούτε παίρνεις απόφαση να κάνεις κάτι.
    Ο γιατρός σού τί σού έχει πει;να περιμένεις; ενώ τού λες ότι είσαι έτσι σου λεεί περιμενε;;
    Quote Originally Posted by txopit View Post
    Δεν αντέχω άλλοοοο, δεν γίνεται να είμαι έτσιι, σας παρακαλώ βοήθεια, ικετεύω, δεν θελώωω

Senior Member
    Ο γιατρός μου είπε να κάνω υπομονή μέχρι να δράσει το λεπονεξ, τον ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάτι που δεν το κάνω και μου απάντησε αρνητικά. το χάπι το ξεκίνησα νοσηλευόμενος σε πολυ μικρή δόση 25 μγ. Τώρα από εχθές παίρνω 300 μαζί με 100 σολιαν. Δεν έχω καταλάβει κάποια ουσιαστική διαφορά. Πόσο να περιμένω ακόμα, πόση υπομονή να κάνω, Θα με βοηθούσε αν μου λέγατε για το χάπι πληροφορίες, οι αν υπάρχουν άλλοι που ήταν έτσι και το ξεπέρασαν, Ν

Senior Member
    Υπάρχουν κάποια παιδιά που παίρνουν λεπονέξ και μπαίνουν στο φόρουμ σποραδικά, αλλά δεν ξέρω αν θα δουν το θέμα σου αφού ο τίτλος είναι άλλος και δεν συχνάζουν στην κατηγορία "Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα" . Επίσης αν κάνεις μία αναζήτηση με τον όρο "λεπονέξ" ίσως κάτι να βρεις.

Senior Member
    Θέλω να γίνω καλά κουράστηκα, να βαδίζω στα χαμένα

Senior Member
    θέλω να ζήσω και γω να ερωτευθώ να αγαπήσω και να αγαπηθώ, να πάρω ανάσα

Senior Member
    Κααλησπέρα φίλε txopit..από χάπια δε γνωρίζω..γνωρίζω όμως ατομο που και αυτός με χρηση αντικαταθλιπτικών περιγράφει οτι δεν εχει συναισθήματα...ουτε ευχαριστα ...ουτε δυσαρεστα.

Αρχικά προσπάθησε να μένεις ψυχραιμος....και εννοειται ν αακολουθεις τις συμβουλες του γιατρου σου (ωστόσο μια δευτερη ΙΑΤΡΙΚΗ γνωμη δεν εβλαψε ποτε κανενα).Επίσης δοκίμασε να κανεις καποια πραγματα με το ζορι.Θα βγεις αυριο για περπατημα ..βαλε στοχο να πεις καλημερα σε 2 ανθρωπους...κανε το με το ζορι...καθε μερα θα το κανεις.Μικρα απλα πραγματακια.
    Μη σκεφτεσαι και αναλυεις τι βλεπει ο κοσμος σε εσενα και τι σκεφτεται για σενα...κανεις δεν σκεφτεται τπτ.Επισης δεν καταλαβαινω το κολλμ ασου με τις σεξουαλικες προτιμησεις.Τι βασανιζεις βρε καλό μου τον εαυτό σου.Το τι ονειρα βλεπεις αγνοησε τα..συμβαινουν αυτα σε ολους και αντρες και γυναικες...σιγα μη κρινουμε απο τα ονειρα μας τι ειμαστε και ποιοι ειμαστε.Αλλα αντε και ησουν γκευ..ε και???

Παρτο ολο απο τηναρχη...ενα βημα καθε μερα...σιγα σιγα...με το ζορι .Πολλοι που αντιμετωπιζουμε θεματα αγχουσ,πανικου περασαμε φασεις που αναγκαστηκαμε να κανουμε πραγματα με το ζορι προκειμενου να μενουμε λειτουργικοι.

Senior Member
    έχω ένα αίσθημα κενού μέσα μου. Είναι σαν να μην είμαι ο εαυτός μου. Πήγα για περπάτημα, δεν ξέρω νιώθω άδειος τελείως. δεν μου βγαίνει να μιλήσω με κόσμο.

Page 18 of 38 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast