Aξιοπρέπεια. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    Πιθανώς λίγοι να με καταλαβαίνουν, υπήρξα άνθρωπος που τα κρατούσε όλα μέσα του και το ξέσπασμα ήταν υπερβολικό. Έμαθα πολλά εδω και ισως να μην προλαβα να τους ευχαριστήσω όλους. Ελπίζω μόνο και εγω να έδωσα κάτι.

Senior Member
    Originally posted by vince
    Remedy,

Όπως ίσως κατάλαβες σαν να έψαχνα αφορμή για να φύγω απο το φορουμ. Ισως βέβαια επιστρέψω κάποτε αλλά πραγματικά ήθελα να το πω το μυστικό μου. Δεν ξέρω πόσο βάσιμη είναι η υποψία μου αλλά με προβλημάτιζε και ήθελα απλά να το βγάλω απο μέσα μου.του στυλ να φύγω και να τα έχω βγάλει όλα απο μέσα μου. Τα γεγονοτα πάντως ειναι πραγματικά και δεν με απασχολεί αν πιστεύει ο καθένας οτι θελει λόγω κάποιας ασθένειας μου ...δεν τα είπα τόσο λεπτομερή αλλά ίσως να ήταν το τελευταίο που ήθελα να πω μεχρι οπως βλέπεις \"αναγκάστηκα\"¨να απαντήσω σε σενα.

Το τι θελω να πω δεν νομίζω πως θελει πολύ σκέψη αν και βασικά το είπα απλά και μόνο για να βγει απο μέσα μου. Πολύ πιθανό άλλωστε να μην μάθω ποτέ μου.
    εξακολουθω να μην σε καταλαβαινω...
    ισως εχω χασει συνεχειες..τι να πω...

Senior Member
    Θα το ξαναπώ....πρόθεση μου δεν ήταν να με καταλάβει κανείς από αυτό το μήνυμα πάρα μόνο να πω αυτό που είχα να πω.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    χεστικα για τα σχολια σας δνε ξανασχολιεμαι./ολοι οι αγαμητοι εδω ειστε.
    Δεν γνωρίζεις κανέναν επί προσωπικού ή αν γνωρίζεις κάποιον απ\' όλους εδώ πέρα μέσα, δεν μπορείς να καταφέρεσαι επί δικαίων και αδίκων...

Λυπάμαι Μαρία, αλλά τόσο καιρό μιλούσες με αγάμητους - αλλά θέλω να πιστεύω όχι με ανεγκέφαλους...

Δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίζει για σένα αυτή η λεπτομέρεια...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Κάποτε γνώρισα μια κοπέλα...ξένη. Ήμασταν για 2-3 βδομάδες μαζί..η χημεία φανταστική και το σεξ εξωπραγματικό. Είχαμε ένα ατύχημα εξαιτίας αμέλειας προφυλάξεων. Η κοπέλα μετα απο λίγες μέρες με γνώρισε στην οικογένεια της και μετά με έστειλε στο σπίτι μου κατα κάποιο τροπο και δεν την ξαναείδα απο τότε. Με έχω πιάσει πολλές φορές να φαντάζομαι μήπως μου σκάσει μύτη με ένα καροτσάκι....έλεγα πως αν όντως το έκανε αυτό μου φέρθηκε σαν να είμαι εγώ η *******. Τώρα όμως ξέρω πολύ καλά πως εκείνη ήταν η λογική μάνα που θα προστάτευε το παιδί της απο έναν άνθρωπο που δεν ήταν αρκετά ώριμος για πατέρας. Δεν το έχω ξαναπεί σε κανέναν αυτό και δεν πρόκειται να το πω εφόσον ξέρω κάποιον επί του προσωπικού.
    Μιλάς στο θέμα αξιοπρέπεια κ ίσως μέσα σου σε τρώνε ενοχές αν ήσουν αξιοπρεπής απέναντι στην κατάσταση.Ίσως να σε τυραννάει αν έφταιξες που δεν \'πρόσεξες\' ή αν υπάρχει όντος ένα παιδί πόσο αξιοπρεπής πατέρας είσαι,αλλά απαντάς μόνος σου πως αν υπάρχει παιδί αναξιοπρεπής είναι η μάνα που σου το έκρυψε.Δεν αποχώρησες εσύ.Ανώριμος θα ήσουν αν αποχωρούσες εσύ απ\'τις ευθύνες σου.Όσο για το αν ήταν η λογική μάνα...μια λογική μάνα δεν κρύβει ποτέ απ\'τον πατέρα ότι έχει ένα παιδί.

Τιμή μας που μοιράστηκες τo μυστικό σου κ δε χρειάζεται να είναι η τελευταία φορά που μπαίνεις στο φόρουμ για να πεις κάτι που σε πνίγει κ να το βγάλεις από μέσα σου:)

Senior Member
    Originally posted by sabb
    Δεν γνωρίζεις κανέναν επί προσωπικού ή αν γνωρίζεις κάποιον απ\' όλους εδώ πέρα μέσα, δεν μπορείς να καταφέρεσαι επί δικαίων και αδίκων...

Λυπάμαι Μαρία, αλλά τόσο καιρό μιλούσες με αγάμητους - αλλά θέλω να πιστεύω όχι με ανεγκέφαλους...

Δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίζει για σένα αυτή η λεπτομέρεια...
    Μαρία έχει δίκιο ο sabb δε σου\'φταιξε σε τίποτα ο vince κ μιλάς έτσι...για καλό σου μίλησε.Δεν του αξίζει να μιλάς έτσι.

Senior Member

Ρε συ Μαρία τρελό φάουλ αυτό....
    αν και αγάμητοι νομίζω πως όλοι έχουμε σπεύσει να βοηθήσουμε, να απαντήσουμε, να κάνουμε κάτι τέλοσπάντων.....και για να επιβεβαιώσω και την φίλη μου που σήμερα μου είπε ότι έχω σχιζοφρενη συμπεριφορά νταλικέρη...δεν παίζει ρόλο αν γαμιέσαι ή αν ΔΕΝ γαμιέσαι......το πάνω μυαλό σε κάποιους δεν επηρεάζει το κάτω και τούμπαλιν...
    Χοντρό ρε συ Μαρία....:(

Senior Member
    έντιτ....και ο vince δεν είπε τίποτα που θα έπρεπε να σε προσβάλλει για να μπινελικώνεις(ΠΑΛΙ!!!!!!!)......
    Με σύγχυσες και ξεχνάω να γράψω αυτά που θέλω...

Senior Member
    Remedy,

Όπως ίσως κατάλαβες σαν να έψαχνα αφορμή για να φύγω απο το φορουμ. Ισως βέβαια επιστρέψω κάποτε αλλά πραγματικά ήθελα να το πω το μυστικό μου. Δεν ξέρω πόσο βάσιμη είναι η υποψία μου αλλά με προβλημάτιζε και ήθελα απλά να το βγάλω απο μέσα μου.του στυλ να φύγω και να τα έχω βγάλει όλα απο μέσα μου. Τα γεγονοτα πάντως ειναι πραγματικά και δεν με απασχολεί αν πιστεύει ο καθένας οτι θελει λόγω κάποιας ασθένειας μου ...δεν τα είπα τόσο λεπτομερή αλλά ίσως να ήταν το τελευταίο που ήθελα να πω μεχρι οπως βλέπεις \"αναγκάστηκα\"¨να απαντήσω σε σενα.

Το τι θελω να πω δεν νομίζω πως θελει πολύ σκέψη αν και βασικά το είπα απλά και μόνο για να βγει απο μέσα μου. Πολύ πιθανό άλλωστε να μην μάθω ποτέ μου.
    Μου έχεις δώσει την εντύπωση πως διαθέτεις μια δημιουργική, ανήσυχη και αναλυτική σκέψη..
    Αν - για οποιουσδήποτε λόγους - δεν θάθελες να δημοσιοποιείς την θετικότητα σου, θα ήθελα μόνο να σου εκφράσω δημόσια τη λύπη μου γι\' αυτή σου την απόφαση..
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    δοδις με τον κρινο τα εχω απλα μην μ μιλατε ειμαι πολυ νευριασμενη.και στον βινς ζητησα συγνωμη κ σε σενα.νιωθω απεσια π εχω ανοιξει την καρδια μ εδω και ειδικα σε ορισμενα ατομα οπως αυτος και το βλεπουν ετσι σαν να τους την πευτω!και τι να παριμενω απο εναν πεχει ειδη δεσμο κ που με περναει 15 χρονια και ζει στην αλλη ακρη της γης?αυτα π σηζηταω με αυτον τον ακατανομαστο (κρινο) τα λεω κ με τον κιπακο και με τον εμπνευστη .

Senior Member
    ναι, ο.κ ...το γεγονός ότι είσαι νευριασμένη με τον κρίνο δεν μπορεί να δικαιολογήσει με τίποτα την στάση σου ούτε καν απέναντι σε εκείνον..είναι επιεικώς απαράδεκτο να βγάζεις φάτσα φόρα τι έγινε, τι είπατε, τι δεν είπατε και γενικά κάθε είδους λεπτομέρια που δεν έχει θέση εδω και να τον λούζεις με διάφορα κοσμητικά.....και εγω σήμερα το πρωί πλακώθηκα με την μάνα μου, αυτό τι σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσω να μπινελικώνω αδιακρίτως?
    δεν είναι απλά στον βίνς και σε μενα ρε συ Μαρία....είναι προς όλους οσους διαβάζουν και προς όλους όσους σου έχουν απαντήσει τώρα και στο παρελθόν...υποτιμας και την καλή μας πρόθεση και τον χρόνο που διαθέτουμε και τις συμβουλες μας...άδικο πολύ για όλους και ειδικά για τον βινς..

Senior Member
    Αρσι, σε ευχαριστώ και μου δίνεις μια διαφορετική οπτική γωνία στο να προσεγγίσω την εμπειρία μου. Λες πως η συγκεκριμένη δεν ήταν λογική. Ίσως αν έβλεπες τον αριθμό των μανάδων στο δρόμο (μικρών σε ηλικία και χωρίς πατέρα) στην συγκεκριμένη χώρα, η οποία μάλιστα είναι πιο ανεπτυγμένη κοινωνία απο την Ελληνική, ίσως να μην σου φαινόταν τόσο παράλογη η συμπεριφορά της. Είναι και άλλες λεπτομέρειες βέβαια αλά δεν έχει νόημα να το αναλύσω περαιτέρω.

Sabb με τιμούν τα καλά σου λόγια και δεν είμαι απόλυτος στο οτι θα εγκαταλέιψω το φορουμ για πάντα.

Όμως, έχω παραμελήσει την πραγματική μου ζωή και αισθάνομαι πως πρέπει να αφοσιωθώ εκεί τουλάχιστον επι του παρόντος. Σε δεύτερη φάση, το να βλέπω άτομα να τσακώνονται στο φορουμ μου προκαλεί δυσανασχέτηση, άλλωστε και έξω ξέρω πολύ καλά κάθε είδους τσακωμό ωστε να μου δημιουργεί μια δυνατή απώθηση στο το να συνεχίζω να γράφω εδω.

Senior Member
    Μαρία εγώ λέω να τον κλείσεις τον υπολογιστή κ να κάτσεις να ηρεμήσεις λίγο.Έχεις που έχεις το πρόβλημα με τους πανικούς μην αφήνεις να σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι κ άλλο.....

Banned
    ρε δοδις ειπα δεν εχω κατι με σενα!!!!ελεος δλδ.εγω μπενω εδω να πω τον πονο μ και πολλες φορες με εχεται βοηθησει ολοι σας και σας υπερευχαρηστω γιαυτο.αλλα δεν ξαναλεω τπτ απο οτι νιωθω σε ξενους μου εγινε μαθημα.

Senior Member
    Αρσι, σε ευχαριστώ και μου δίνεις μια διαφορετική οπτική γωνία στο να προσεγγίσω την εμπειρία μου. Λες πως η συγκεκριμένη δεν ήταν λογική. Ίσως αν έβλεπες τον αριθμό των μανάδων στο δρόμο (μικρών σε ηλικία και χωρίς πατέρα) στην συγκεκριμένη χώρα, η οποία μάλιστα είναι πιο ανεπτυγμένη κοινωνία απο την Ελληνική, ίσως να μην σου φαινόταν τόσο παράλογη η συμπεριφορά της. Είναι και άλλες λεπτομέρειες βέβαια αλά δεν έχει νόημα να το αναλύσω περαιτέρω.
    Ναι αλλά να το ξέρει ο πατέρας........
    Αυτό είναι πολύ βαρύ κ δε δικαιολογείται με τίποτα.

Επίσης κ το φόρουμ είναι μέρος της πραγματικής ζωής,άλλο αν σου απορροφάει πιο πολύ χρόνο απ\'ότι θεωρείς ότι θά\'πρεπε.
    Όλα είναι κομματάκια που φτιάχνουν τη ζωή μας ακόμα κ που μιλάμε εδώ.Είμαστε πραγματικοί,δεν τα γράφει μηχάνημα....

Ελπίζω...να μην αποχωρήσεις τελικά απ\'το φόρουμ:)γιατί η παρουσία σου είναι σημαντική.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast