Aξιοπρέπεια.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
    Banned

Aξιοπρέπεια.

Για μενα αξιοπρέπεια στην ζωη πρωτα ειναι να ειμαστε τιμιοι,να δουλευουμε και να βγαζουμε με τον δικο μας υδρωτα τα προς το ζην,να μην γινομασε ομως και σκλαβοι η χαλι να μας πατανε και παντα να κοιταμε μπροστα ...στην σχεση με τον συντροφο μας να υπαρχει αμοιβεος σεβασμος,πιστη πανω απο ολα και ηλεικρινια,στην οικογενεια να μαθενουμε τα παιδια μας να τηρουν ολα τα παραπανω.αυτα για μενα ειναι αξιοπρέπεια .πυστευω να ειναι σωστην ετσι οπως την βλεπωμε τα δικα μου ματια...

Senior Member
    Το\'πες κ το\'κανες για το τόπικ...χεχεχε

Banned
    λολ και πολλα εγραψα ε?δεν μπορω να γραφω πολλα.....

Senior Member
    αναλυτικότατη....πάντως συμφωνώ μ\'αυτά που λες οπότε δεν τα ξαναγράφω.....

Senior Member
    και εγω συμφωνώ με αυτά που λες panikoula αλλά διαβάσα κάτι κουλά.Πιστεύω ότι τα ατομα που υποφέρουν απο κατάθλιψη είναι περισσότερο ευαίσθητα αναλύουν το κάθε τι αρκετά και κάτι τέτοιο δεν αντιλήφθηκα.

Banned
    εχω κατι λαθος?ολα αυτα πυστεω για την αξιοπρεπεια και ομως οσο αφορα τις σχεσεις μ με αντρες τα κανω θαλασσα.

Senior Member
    Originally posted by giota
    και εγω συμφωνώ με αυτά που λες panikoula αλλά διαβάσα κάτι κουλά.
    Ποια είναι τα κουλά?

Banned
    giota η καταθλιψη μ ειναι συνοδος με την διαταραχη πανικου που πασχω.δεν ειχα ποτε καταθλυψη,με την διαταραχη πανικου εμφανιστικε.και αν ειμαι ευσθητη η οι εγω το γνωριζω καλυτερα,δεν θα εφτανα εως εδω αν ειμουν καμια ανεσθητη.μας την ειπες πλαγια πλαγια ε?:P

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    εχω κατι λαθος?ολα αυτα πυστεω για την αξιοπρεπεια και ομως οσο αφορα τις σχεσεις μ με αντρες τα κανω θαλασσα.
    Τί είναι αυτό που σε εμποδίζει να κάνεις πράξη αυτά που πιστεύεις σχετικά με την αξιοπρέπειά σου, στις σχέσεις σου με άντρες?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    με τους αντρες την χανω νομιζω.με εκμεταλευονται.δεν με κοιτανε στα σοβαρα τουλαχιστον ο τελευταιος π ειμουνα .μονο για σεξ με ηθελε

Senior Member
    οταν αντιλαμβανεσαι κατι τετοιο(οτι σε θελει μονο για σεξ) εσυ πως αντιδρας?
    την κανεις με ελαφρα πηδηματακια η απολαμβανεις το σεξ εστω και χωρις συναισθημα?

Banned
    εκατσα ιγο καιρο με καποιον μονο για σεξ αλλα δεν το απαλυασα.ποναγα γιατι ενω εγω ειχα αισθηματα αυτος δνε ειχε περα απο την καυλα της στιγμης.,αλλα περασμενα ξεχασμενα.δεν θα ξαναεπιτρεψω σε κανεναν να μ ριξει την αξιοπρεπεια μου

Senior Member
    Γιατί λες \" δεν με παίνρουν στα σοβαρα\"?
    Είχες κι άλλες τέτοιες εμπειρίες?
    Τί νομίζεις οτι πάει στραβά?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    νομιζω το οτι ειμαι πολυ εμπειρη στο σεξ φταιει.Μπορει να νομιζουν οι να πυστευουν οτι εχω παει με 100αδες αντρες κ να με βλεπουν σαν κοινη.αλλα δεν ειμαι ετσι,απλα ειμαι που ζεστη στο κρεβατι κ το νιοθω εντονα

Senior Member
    Το ποσο σοβαρα μας παιρνουν οι αλλοι, συνηθως, εχει να κανει με αυτο που εκπεμπουμε εμεις οι ιδιοι. Αν συμβει 1-2 φορες λες αντε επεσα σε ηλιθια ατομα. Αν ομως συνεχιστει αυτο δεν σημαινει πως συμβαινει κατι αλλο που αφορα καθαρα εμας τους ιδιους;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 1 of 4 123 ... LastLast