Results 16 to 30 of 48
Thread: Aξιοπρέπεια.
-
13-04-2009, 19:41 #16
Originally posted by panikoula
νομιζω το οτι ειμαι πολυ εμπειρη στο σεξ φταιει.Μπορει να νομιζουν οι να πυστευουν οτι εχω παει με 100αδες αντρες κ να με βλεπουν σαν κοινη.αλλα δεν ειμαι ετσι,απλα ειμαι που ζεστη στο κρεβατι κ το νιοθω εντοναΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 13-04-2009, 19:44 #17
εντακη δεν μ ετυχε πολες φορες αλλα αυτη η μια ειναι αρκετη.40 χρονων αντραςς και να μην θελει κατι σοβαρο μαζι μου?δεν ξερω μπορει να ενιωσε πιεσμενος .συνηθως τον πνιγω τον αλλον με την αγαπη μου γιαυτο απομακρινονται.δεν ειμαι σιγουρη τι φταιει αλλα νομιζω ειμαι υπερβολικια κ τρομαζουν οι αντρες.τα δινω ολα για ολα κ ειδικα στο κρεβατι και σε αισθηματακ κομπλαρουν οι τρομαζουν.δλδ τι θελουν φτυσημο?
13-04-2009, 19:48 #18
Τί εννοείς είσαι υπερβολική?
Κοίτα υπάρχουν δύο άκρα.
Το ένα να τους πνίγεις με την αγάπη σου, όπως λες και το άλλο να τους φτύνεις.
Γιατί δεν κάνεις κάτι ενδιάμεσο?
Να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις μεχρι να δεις κι εσύ με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις, τι ανάγκες έχει, τι σηκώνει ο οργανισμός του, πως επικοινωνεί...
όλοι οι άντρες σου βγάζουν το ίδιο πράγμα?
Βλέπω οτι τους αντιμετωπίζεις σαν τσούρμο.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-04-2009, 19:52 #19
οχι ολοι.πριν απο αυτον ειχα 4 χρονια να ασχοηθω με αντρα.στο εξης θα κοιταω να φερομαι νορμαλ .εμπιστευομαι κ ευκολα.
13-04-2009, 19:56 #20
Τι θα πει νορμαλ, δεν σε κατάλαβα...Δυστυχώς δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε τον καθένα...
¨οσο ανάγκη κι αν το έχουμε... να αγαπηθούμε.
Καλό είναι πιστεύω, να κοιτάμε πρώτα, με ποιον έχουμε να κάνουμε.
Χωρίς να σου λέω να γίνεσαι η μις καχύποπτη.
Αλλά πάνω στη βιασύνη σου να δώσεις... είσαι σίγουρη οτι προλαβαίνεις να καταλάβεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-04-2009, 19:56 #21
πανικούλα είναι φυσιολογικό που δόθηκες τόσο έντονα γιατί 4 χρόνια σου΄χε λείψει πολύ.
Επίσης έχεις αξιοπρέπεια αφού όταν κατάλαβες σίγουρα ότι σε ήθελε μόνο για το σεξ έφυγες.
Από δω κ πέρα πρόσεχε τον εαυτό σου κ προσπάθησε να βρεις κάποιον που σου αξίζει πραγματικά.
13-04-2009, 19:59 #22
εντακη δεν μ ετυχε πολες φορες αλλα αυτη η μια ειναι αρκετη.40 χρονων αντραςς και να μην θελει κατι σοβαρο μαζι μου?δεν ξερω μπορει να ενιωσε πιεσμενος .συνηθως τον πνιγω τον αλλον με την αγαπη μου γιαυτο απομακρινονται.δεν ειμαι σιγουρη τι φταιει αλλα νομιζω ειμαι υπερβολικια κ τρομαζουν οι αντρες.τα δινω ολα για ολα κ ειδικα στο κρεβατι και σε αισθηματακ κομπλαρουν οι τρομαζουν.δλδ τι θελουν φτυσημο?
13-04-2009, 20:05 #23
arsi εχεις δικιοκαι weird ναι εμπιστευωμαι ευκολα τους αλλους και εχω ενα χαρισμα να μπλεκωμε ηλιθιους.αλλα δεν θα ξαναεπιτρεψω στον εαυτο μου να πεσει τοσο χαμηλα.
13-04-2009, 20:06 #24
νορμαλ ενοω ουτε υπερβολικα ουτε να φτυνω καποιον ωστε να κοlισει μαζι μου weird.
14-04-2009, 13:07 #25
νορμαλ ενοω ουτε υπερβολικα ουτε να φτυνω καποιον ωστε να κοlισει μαζι μου weird.
αλλά μην νομίζεις οτι είναι εύκολο....
Πολλές φορές δεν χρειάζεται ούτε να κρατήθεί, όταν πέφτουν με λαχτάρα και οι δύο, ο ένας πάνω στον άλλο...
Μπορεί να σου τύχει κάτι τέτοιο...
Γι αυτό σου λέω, πριν εκδηλωθείς, δες ποιον έχει απέναντι, και τι¨\"σηκώνει\" ο οργανισμός του.
Θέλει να δώσεις χρόνο και να κάνεις υπομονή.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2009, 13:44 #26
το να \"πνιγεις \" τον αλλον με το συναισθημα σου, δεν ειναι εκδηλωση αγαπης και νομιζω οτι τα μπερδευεις..
ειναι εκδηλωση ανασφαλειας και ταση να κρεμαστεις απο πανω του ..μεταφορικα μιλωντας φυσικα, οχι να του φορτωσεις τα προβληματα σου...
αυτο οι αντρες το αντιλαμβανονται αμεσως και τους ειναι πολυ απωθητικο...
θα χρειαστει μαλλον , ακομα κι να νοιωθεις υπερβολικα, να ελεγχεις τις αντιδρασεις σου μπροστα τους γιατι κανεις δεν θελει καποιον που δεν ξερει ακομα καλα να κρεμαστει πανω του..οχι μονο οι αντρες, ουτε οι γυναικες...
μην θεωρεις τους αλλους εκ των προτερων ηλιθιους....κανε και την αυτοκριτικη σου, ισως κι εσυ να εχεις καπου λαθος..
14-04-2009, 14:39 #27
την εκανα και ξερω οτι με το να κρεμιεμε στους αλους τους αποθει.οποτε θα αλαξω τακτικη οπως και ειπακ με τα αλλα παιδια και με τον εαυτο μου.
14-04-2009, 15:35 #28
Μαρία ένα θα σου πω επειδή έχεις δεχθεί τα πυρά πολλών και επειδή από πολέμους ξέρω πως είναι να πολεμάς μόνος σου θα σου πω κάτι.
Κάποτε γνώρισα μια κοπέλα...ξένη. Ήμασταν για 2-3 βδομάδες μαζί..η χημεία φανταστική και το σεξ εξωπραγματικό. Είχαμε ένα ατύχημα εξαιτίας αμέλειας προφυλάξεων. Η κοπέλα μετα απο λίγες μέρες με γνώρισε στην οικογένεια της και μετά με έστειλε στο σπίτι μου κατα κάποιο τροπο και δεν την ξαναείδα απο τότε. Με έχω πιάσει πολλές φορές να φαντάζομαι μήπως μου σκάσει μύτη με ένα καροτσάκι....έλεγα πως αν όντως το έκανε αυτό μου φέρθηκε σαν να είμαι εγώ η *******. Τώρα όμως ξέρω πολύ καλά πως εκείνη ήταν η λογική μάνα που θα προστάτευε το παιδί της απο έναν άνθρωπο που δεν ήταν αρκετά ώριμος για πατέρας. Δεν το έχω ξαναπεί σε κανέναν αυτό και δεν πρόκειται να το πω εφόσον ξέρω κάποιον επί του προσωπικού.
Μαρία σε συμπονώ και κατανοώ πως δεν είσαι εσύ η ******* αλλά ο άντρας που σε γκάστρωσε. Εσύ απλά τον επέλεξες σύμφωνα με την φύση σου και το ένστικτο σου όπως θα έκανε και η κάθε φυσιολογική γυναίκα.
Να με συμπαθάς για το χυδαίο μου σχόλιο...ίσως είναι το τελευταίο που γράφω στο φορουμ.
Φιλικά προς όλους.
14-04-2009, 16:00 #29
Originally posted by vince
Μαρία ένα θα σου πω επειδή έχεις δεχθεί τα πυρά πολλών και επειδή από πολέμους ξέρω πως είναι να πολεμάς μόνος σου θα σου πω κάτι.
................
Μαρία σε συμπονώ και κατανοώ πως δεν είσαι εσύ η ******* αλλά ο άντρας που σε γκάστρωσε. Εσύ απλά τον επέλεξες σύμφωνα με την φύση σου και το ένστικτο σου όπως θα έκανε και η κάθε φυσιολογική γυναίκα.
Να με συμπαθάς για το χυδαίο μου σχόλιο...ίσως είναι το τελευταίο που γράφω στο φορουμ.
Φιλικά προς όλους.
οσες φορες κι αν ξαναδιαβασα το σχολιο σου δεν μπορεσα να καταλαβω ουτε τι θελεις να πεις ουτε γιατι το εγραψες...
14-04-2009, 16:06 #30
Remedy,
Όπως ίσως κατάλαβες σαν να έψαχνα αφορμή για να φύγω απο το φορουμ. Ισως βέβαια επιστρέψω κάποτε αλλά πραγματικά ήθελα να το πω το μυστικό μου. Δεν ξέρω πόσο βάσιμη είναι η υποψία μου αλλά με προβλημάτιζε και ήθελα απλά να το βγάλω απο μέσα μου.του στυλ να φύγω και να τα έχω βγάλει όλα απο μέσα μου. Τα γεγονοτα πάντως ειναι πραγματικά και δεν με απασχολεί αν πιστεύει ο καθένας οτι θελει λόγω κάποιας ασθένειας μου ...δεν τα είπα τόσο λεπτομερή αλλά ίσως να ήταν το τελευταίο που ήθελα να πω μεχρι οπως βλέπεις \"αναγκάστηκα\"¨να απαντήσω σε σενα.
Το τι θελω να πω δεν νομίζω πως θελει πολύ σκέψη αν και βασικά το είπα απλά και μόνο για να βγει απο μέσα μου. Πολύ πιθανό άλλωστε να μην μάθω ποτέ μου.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή