Results 16 to 30 of 42
Thread: ο πρωτος μου!
-
13-04-2009, 20:07 #16
Ναι ηξερε και πολυ καλα μαλιστα...ναι το ηξερε οτι ηταν η πρωτη μου φορα αλλα φοβομουν μηπως ηταν αυτο το προβλημα του...αλλα για να το λες κατι θα ξερεις...:):)ναι ημουν τυχερη....δεν ειχα ποτε σχεσεις δεν μου αρεσα και εγω,εννοω ειχα πολυ κομπλεξ με το σωμα μου,και δεν περιμενα να μπορεσω να γδυθω ποτε μπροστα σε αντρα..απο τοτε εχει ανεβει η αυτοπεποιθηση μου στα υψη με αλλους αντρες και οχι με αυτο το παιδι που κανονικα θα επρεπε,αλλα δεν δινει και κανενα πρασινο φως να εχω και εγω καμια ελπιδα....
- 13-04-2009, 23:03 #17
η γνωμη μου ειναι, οταν βρεθειτε, να εισαι οσο πιο χαλαρη μπορεις και να αφησεις τις πρωτοβουλιες σε αυτον...
εχω την υποψια οτι ισως τον αγχωνει το γεγονος οτι ηταν ο πρωτος σου...
ισως φοβαται οτι μπορει να προσκολληθεις επανω του και να περιμενεις πολλα απο αυτον...
φυσικα και δεν θα εισαι ψυχρη,απλα φυσικη και απλα μη δειχνεις να περιμενεις κατι συγκεκριμενο..
κι αν δεν εκδηλωθει την πρωτη φορα,μην απελπιζεσαι, αν σε θελει, μολις χαλαρωσει θα κανει εκεινος το βημα...
αν του πεις πολλα για τα αισθηματα σου ισως φοβηθει....καλυτερα να ξεκινησεις τις συναντησεις μαζι του προσεκτικα...να ξερεις οτι αφου ενδιαφερεται και δεν εχει εξαφανιστει, το πιο πιθανο ειναι να σκεφτεται κι αυτος αν σου αρεσε κι αν θα θες να ξανακανεις κατι μαζι του αλλα δεν εκδηλωνεται για τον λογο που σου ειπα...
ψυχραιμια...
και κατι ακομα.
μην παρεις μαζι την αδερφη σου στην παρεα σας...φερθηκε απαραδεκτα με τον λογαριασμο σου και τον φιλο σου....
14-04-2009, 09:17 #18
Ναι δεν εχω σκοπο να την παρω γιατι και οι φιλες μου δεν την θελουν στην παρεα,αλλα με αυτον εχουν ανταλλαξει και τηλεφωνα και λενε λενε θα κανουν αυτο και εκεινο και θα πανε για καφε,αλλα η αδερφη μου μου λεει οτι δεν θελει να παει μονη της και οτι θα με παρει μαζι της...ναι ισως να αγχωνεται και γι αυτο οτι ηταν ο πρωτος μου,αλλα εγω δεν τον ενοχλησα ποτε ξανα δεν του ζητησα κατι μονο και μονο να μην πει οτι του γινομαι κολιτσιδα....οποτε εγω να μην κανω κινηση?να περιμενω και παλι απο αυτον???
14-04-2009, 09:25 #19
να βγεις μαζι του, ειτε με την παρεα σας ειτε οι δυο σας,απλα μην ξεκινησεις κουβεντες για σχεσειςκλπ....αν σου βγει κατι ερωτικο, δεν χρειαζεται να το καταπιεσεις...απλα να αποφυγεις κουβεντες και ξεκαθαρισματα , εκτος αν τις προκαλεσει αυτος...
με την αδερφη σου να μην πας μαζι...αν θελει να παει για καφε μαζι του ας κανει οτι θελει....αν γινετε οι τρεις σας \"τρελλο παρεακι\" θα παει βολτα η προσωπικη σου σχεση με το παιδι...να της εξηγησεις οτι δεν σου αρεσε καθολου που ανοιξε τον λογαριασμο σου και ειχε το θρασσος να χρησιμοποιησει τις επαφες σου,κι οτι να κανει οτι θελει αλλα χωρις εσενα...
αν αυτος σχολιασει την ιστορια με την αδερφη σου, θα του πεις τα ιδια...οτι δεν ειναι κατι που εχει να κανει με εκεινον σαν ατομο και θα εκανες το ιδιο οποια επαφη σου κι αν χρησιμοποιουσε,αλλα σε εκνευρισε η σταση της αδερφης σου απεναντι σου κι απενανι στα προσωπικα σου δεδομενα και δεν προκειται να συμμετεχεις στην πραξη της κανοντας της παρεα...
απορω μαλιστα που μπαινεις και σε κουβεντες μαζι της για το αν θα πας κι εσυ η οχι!!!!! απορω που της μιλας γι αυτο το θεμα σαν να μην εγινε τπτ!!
14-04-2009, 09:35 #20
Εχω ερθει σε αντιπαραθεση μαζι της αμετρητες φορες...μου φωναζει συνεχεια οτι δεν θα μου φαει τον γκομενο...ειμαι ησυχος χαρακτηρας και αυτη πολυ τσαμπουκαλου....της ειπα οτι δεν θα παω και οτι αυτο ηταν κατι που κανονιζανε οι δυο τους....δεν μου αρεσει να μη μιλαω με την αδερφη μου για ενα αγορι,αλλα με εχει φερει στα ορια μου...καθημερινως τωρα που της αφηνω το λαπτοπ σκεφτομαι οτι θα μπει και θα του μιλησει απο(απο τον δικο της λογαριασμο) και τρελαινομαι σε αυτη την ιδεα....επισης μου πεταξε και μια μ....α προχθες οτι μου το κανει επιτηδες αυτο και μιλαει μαζι του για να ξεκολλησω και να τον ξεχασω,της ειπα οτι ειναι δικο μου προβλημα και αν θελω να τον ξεχασω μπορω και μονη μου και δεν θελω την βοηθεια της και εγινε ενας μικρος πανικος...βασικα ειναι φορες που θελω να την χτυπησω για πολλα θεματα αλλα δεν το κανω....πφφφ..α επισης μου λεει οτι αν ξανακανω κατι μαζι του θα ειμαι μια μεγαλη π.....α....και εκει την βριζω...πιστευω μια κοπελα θεωρειται ετσι οταν παει με ολους και μ ολα,κι εγω που ειμαι ακομα στον πρωτο με αποκαλει ετσι????.......απελπιστηκα για την ωρα...με βοηθας πολυ με την συζητηση,σε ευχαριστω
14-04-2009, 09:45 #21
δεν χρειαζεται να μαλωνεις με την αδερφη σου για το θεμα αυτο...
δεν μαλωνετε \"για εναν γκομενο\"...
το θεμα ειναι η αδιακρισια της απεναντι στην ζωη σου και τα δικαιωματα που δεν εχει στα προσωπικα σου πραγματα και τα παιρνει μονη της...
πρεπει να καταλαβει οτι οσο ανακατευεται εκει που δεν την αφορα, θα τρωει πορτα..
αρκει η σταθερη και αμετακινητη σου σταση....να της απαγορεψεις καθε κουβεντα για το θεμα αυτο,απαντωντας πως δεν την αφορα, να μη της λες εξελιξεις για το αν βγηκες η μιλησες μαζι του η για το τι σκεφτεσαι...ειναι πολυ ανωριμη και δεν αποκλειω καν να καθεται να συζηταει μαζι του για σενα...
ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. οπως καταλαβαινεις το οτι του κολλησε για να ξεκολλησεις εσυ, ειναι τουλαχιστον αστειοσαν ισχυρισμος...δεν χρειαζεται να διαφωνησεις επ αυτου, σου αρκει που καταλαβαινεις τις προθεσεις της....κρατα την μακρια απο αυτη την ιστοριαμε το να μη την ενημερωνεις για τπτ σχετικο, ουτε για τα δικα σου αισθηματα και προθεσεις
κοψε τα ολα αυτα, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ αν συνεχισεις την σχεση σου με το παιδι..και μονο που το λεει αυτο δειχνει οτι σε ζηλευει και γι αυτο ανακατευεται στο θεμα...
14-04-2009, 09:53 #22
Ναι εχω σταματησει να της τα λεω...που μιλαω μαζι του παλι και αυτα...και δεν ξερω αν καθεται μαζι του και συζηταει για μενα,δεν μου λεει ποτε τιποτα...δυστυχως δεν εχω και κανεναν δικο μου να ανοιχτω,νομιζα οτι μπορουσα να την εμπιστευτω αλλα απεδειχθη το ακρως αντιθετο...ειχαμε παντα μια κοντρα και ζηλεια αναμεσα μας...δεν εχω λογια να σου περιγραψω ποσο ηδη εχω χαλαρωσει...ενιωθα πολυ ασχημα οταν με αποκαλουσε *******..¨(¨(...επισης δεν εχω και το ωραιοτερο σωμα στον κοσμο εχω παραπανισια κιλα,αλλα πολυ ωραιο προσωπο...η αδερφη μου ειναι σωματαρα και καρακουκλαρα αλλα πολυ ξενερωτη...και αυτος ειναι ενας κουκλος απεριγραπτος και αναρωτιεμαι πως γυρισε να με κοιταξει....μηπως δεν του αρεσα ποτε και ηθελε μονο σεξ???αν ηταν μονο αυτο πως θα το καταλαβω?
14-04-2009, 10:03 #23
αν ηθελε μονο σεξ, μπορουσε να το βρει πολυ ευκολα εφοσον ειναι τοσο ωραιος οσο λες...
επισης αν ηθελε μονο σεξ δεν θα καθοταν να μιλαει μαζι σου τοσο καιρο και μαλιστα σχεδον καθημερινα οπως μας λες...
αν ηθελε μονο σεξ , θα σου μιλουσε μονο για σεξ αν και το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειχε εξαφανιστει,καθως οι αντρες που θελουν μονο σεξ , συνηθιζουν να φευγουν οταν παρουν αυτο που θελουν....
για να ενδιαφερθει για σενα, να κανει ερωτα μαζι σου αν και ησουν παρθενα,και να μιλαει ακομα μαζι σου, προφανως εχει εκτιμησει πολλα σε σενα που ισως ουτε εσυ δεν βλεπεις...
να ξερεις οτι οσο κι αν δεν μας αρεσουν εμας τα παραπανησια κιλα, υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αντρες που τους αρεσουν και ειδικα στο σεξ....
14-04-2009, 10:21 #24
Υπαρχουν πολλα λογικα πραγματα στα λεγομενα σου τα οποια δεν θα τα σκεφτομουν ποτε γιατι ειμαι πολυ ασχετη....αρα αν εκτιμησε αυτο που πηρε,τοτε ολα καλα...τον οκτωβριο ηταν να παω για διακοπες στο σπιτι του στο εξωτερικο,πηγα εκλεισα και εισητηρια αλλα μου λεει γιατι δεν φερνεις και την αδερφη σου,και εκει ξενερωσα και του ειπα τι δουλεια γυρευει η αδερφη μου και οτι εχει σχολειο και ειδε οτι εκνευριστηκα και μου κανει συγνωμη φιλικα δεν ανεβαινεις?του ειπα ναι φυσικα για τι αλλο....και τελικα δεν πηγα και καναμε και αρκετο καιρο να μιλησουμε...αλλα θα παω φετος με την κολλητη μου διοτι ειναι και εκεινη απο την ιδια χωρα και θα παω διακοπες και ομολογω οτι χαρηκε οταν το εμαθε...¨)¨)....απλα αν διαβασες τα προηγουμενα μου μηνυματα δεν του εκανα κανενα προκαταρκτικο και ευχομαι να μην κολλησε εκει και πιστευει οτι θα γινει παλι το ιδιο...θα προσπαθησω να κανω και εγω κατι(εχω αρχισει και χανω κιλα επισης-ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ-)θελω να του δειξω οτι εχω αλλαξει και οτι αλλαξε και ο τροπος σκεψης μου,γιατι οσο να ναι εχω αλλαξει πολυ απο τοτε που το καναμε(ειμαι αγνωριστη)...αν δεν κανει κατι αυτος δεν θα παρω καμια πρωτοβουλια,απλα του χρωσταω ενα ποτακι απο περυσι και του ειπα οτι θα τον κερασω τωρα που θα ερθει...το θεμα ειναι να παμε μονοι μας!!!!και για οτι αν ηθελε σεξ μπορουσε να το βρει και απο την κοπελα του(ειχε κοπελα,εχουν πολυ καιρο που χωρισαν)και ακομα αναρωτιεμαι τι δουλεια γυρευε με εμενα..μακαρι να ειναι αυτο που ειπες οτι με εκτιμησε ως παρθενα!!!α και το παιζουμε φιλοι,δηλαδη ελα ρε τι κανεις πως πας κι ετσι...ειναι στο πολυ φιλικο και με τρελαινει αυτο...πριν γινει αυτο μιλουσαμε πολυ ερωτικα!!εννοω μηπως αυτο ηταν?μια φορα και τελος?
14-04-2009, 10:31 #25
εχμ...
παρεξηγησες κατι απο τα λεγομενα μου..
εγω δεν ειπα οτι σε εκτιμησε ως παρθενα...
ειπα οτι σε εκτιμησε ΠΑΡΟΛΟ που ησουν παρθενα, που σημαινει οτι κατα την γνωμη μου οι αντρες δεν θελουν σχεσεις με παρθενες γιατι τους αγχωνει η σκεψη του τι θα περιμενουν μετα απο αυτους...
αυτο ακριβως μου δειχνει και η φραση του οταν ηταν να πας να τον δεις \"φιλικα δεν ανεβαινεις\"?διακρινω οπως σου ειχα πει και αρχικα ενα αγχος του για τις δικες σου προσδοκιες...
οσο για τα προκαταρκτικα και τα λοιπα, να μη σκεφτεσαι τετοια πραγματα...δεν πηγε με επαγγελματια για να περιμενει κατι συγκεκριμενο, ουτε υπαρχει μενου σε αυτα τα πραγματα...οι ταμπελες αυτες ειναι παραπληροφορηση...το σεξ ειναι αισθηση και χημεια και κανεις οτι σου βγει εκεινη την στιγμη και οσο περναει ο καιρος, γινεται καλυτερο..
μην αγχωνεσαι για το μονοι σας.....και με παρεα να βγειτε,αν του ξυπνησει ο ποθος, ξερει που να σε βρει,δε θα χαθειτε..(μονο την αδερφη μη παρεις μαζι...)
το πολυ φιλικο που το παιζει, εγω το εντασσω επισης στην πρεμουρα του τι θα θεωρεις οτι ειστε η θα γινετε...
14-04-2009, 10:35 #26
Ναι ναι εχεις δικιο..το ειδα τωρα.....δηλαδη υπαρχει περιπτωση να ηταν η μονη μας φορα?τι εννοεις πρεμουρα του τι θα θεωρω εγω οτι ειμαστε η θα γινουμε?οτι πρεπει να το δεχτω οτι ειμαστε φιλοι και μονο μετα απο αυτο?και οτι δεν υπαρχει συνεχεια...με την κολλητη μου που αναφεραμε κανα δυο κουβεντες ειπε οτι υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ξανακανουμε κατι...ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ....¨)
14-04-2009, 10:41 #27
Originally posted by Vgirl
Ναι ναι εχεις δικιο..το ειδα τωρα.....δηλαδη υπαρχει περιπτωση να ηταν η μονη μας φορα?τι εννοεις πρεμουρα του τι θα θεωρω εγω οτι ειμαστε η θα γινουμε?οτι πρεπει να το δεχτω οτι ειμαστε φιλοι και μονο μετα απο αυτο?και οτι δεν υπαρχει συνεχεια...με την κολλητη μου που αναφεραμε κανα δυο κουβεντες ειπε οτι υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ξανακανουμε κατι...ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ....¨)
οχι, δεν σημαινει οτι δεν θα ξανακανετε ερωτα, και ειναι τοσο πιο πιθανο, οσο πιο πολυ καταφερεις να τον χαλαρωσεις απο τα αγχη του αυτα...να ξερεις οτι ειναι πολυ δυσκολο να κρυβει μια νεα και απειρη κοπελα τις επιθυμιες της, κι ισως αν και νομιζεις οτι εκφραζεςι οτι δεν θελεις σχεσεις και δεσμευσεις, να δειχνεις οτι στην πραγματικοτητα θελεις ακριβως αυτο...
14-04-2009, 10:46 #28
Ωχ!τι πρεπει να του δειξω οτι θελω σχεση και αυτα??μα δεν θελω..μενει αρκετα μακρια και τον βλεπω μονο καλοκαιρι και γιορτες....ναι ειναι λιγακι δυσκολο να κρυψω τις ερωτικες μου επιθυμιες...γιατι νιωθω την αναγκη...αρα αγχωνεται και αυτος ε??ετσιι...εγω πρεπει να τον χαλαρωσω?πιστευω οτι τον χαλαρωνω επειδη δεν του μιλαω για εκεινο το θεμα..εκτος και αν υπαρχει και κατι αλλο που μπορει να τον χαλαρωσει...χαιρομαι που μιλαω με μια εμπειρη επιτελους,και μπορω να παρω σταθερες αποψεις..ενιωθα χαμενη και ανημπορη να το αντιμετωπισω γιατι ειμαι και λιγο αλλα νταλλων σε αυτα τα θεματα!
14-04-2009, 12:08 #29
Originally posted by Vgirl
Ωχ!τι πρεπει να του δειξω οτι θελω σχεση και αυτα??....
αντιθετως, αυτο φοβαται αυτος...οτι θα θελεις σχεση και αυτα...
θα μου πεις οτι του το εχεις πει οτι δνε θελεις,αλλα σημασια δεν εχει μονο το τι λεμε, αλλα και το τι δειχνουμε...ισως παρα τα λεγομενα σου, αυτος να εχει καταλαβει οτι θελεις σχεση μαζι του...γιαυτο και ολες αυτες οι αμηχανες ερωτησεις για το τι σχεση εχει αν θα ερθει η αδερφη σου εφοσον ειστε \"φιλικα\"...
14-04-2009, 12:10 #30
τεσπα...
μη σκας και πολυ...
βγες μαζι του ειτε με παρεα ειτε μονοι,κιαν ενδιαφερθει θα το καταλαβεις...
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία