ο πανικος,η καταθλιψη σας προηλθαν μετα απο δυσκολες ή τρυματικες καταστάσεις;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

ο πανικος,η καταθλιψη σας προηλθαν μετα απο δυσκολες ή τρυματικες καταστάσεις;

Senior Member
    Χμ
    ναι. Όσο κι αν αισθάνομαι ενοχές(!) όταν απαντώ σε μια τέτοια ερώτηση καταφατικά. Γιατί ένα κομμάτι μου με μαλώνει και μου λέει \"σιγά, άλλοι περάσαν και χειρότερα!\".
    Αλλα ναι Γιώτα, αρκετές...

Εσύ;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Junior Member
    ναι εμενα μετα απο μια περιπετεια υγειας του πατερα μου και μετα απο πολυημερη διαμονη σε νοσοκομειο...

Senior Member
    Πώς είναι ο μπαμπάς σου τώρα Κώστα;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    οχι ξεκίνησε από επιθετικότητα κ αντικοινωνική συμπεριφορά στο δημοτικό και λίγο αργότερα εξελίχθηκε σε κατάθλιψη με πολύ έντονη την αίσθηση αναξιότητας και απέκτησα έτσι κ κοινωνική φοβία

Banned
    ολα ξεκινησαν μετα τον χωρισμο μου,ετρωγα πολυ ξυλο και οσο ειμουν εγγυιος μπουνιες κλωτσιες στην κοιλια,,μετα π χωρησα αποφασησα να βγαλω το λυεκιο μπας και εβρισκα καμια δουλεια να μεγαλοσω μονη το παιδι και στης πανελληνιες μ ηρθε η 1η κρηση,εχασα και 15 κιλα κ φοβομουν μην τα ξαναπαρω...αυτα τα λιγα.....

Senior Member
    panikoula,μπραβο σου που καταφερες και χωρισες. ευχομαι να πανε ολα καλα απο δω κ περα
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    panikoyla ευτυχως που χώρισες θα συνέλθεις απλά αισθάνεσαι ακόμη θυμό γιατί σε περιόδους εγκυμοσύνης,λοχείας είμαστε πιο ευαίσθητες και μερικοί φέρονται σαν ζώα.Είσαι νέα και θα ξαναφτιάξεις την ζωή σου απλά πρόσεχε μην τρομάζεις τους άνδρες με την συμπεριφορά σου στον ερωτικό τομέα.

Banned
    κοριτσια ευχαρηστω για ολα.μου την εχει δωσει τοσο πολυ απο εδω ο krino που δεν θελω να ξαναγραψω τπτ εδω μεσα.μεκανε κ συχενομαι το σαιτ.αχ που ειναι ο κιπακος?