Results 76 to 90 of 112
-
14-04-2009, 20:44 #76
Originally posted by weird
Εμπνευστή όχι, ειδικά με τον τρόπο που εκφράζονται οι αντιπαραθέσεις, δεν το βρίσκω¨\"καλό\". εξάλλου, δεν είναι αυτό το νόημα.
Αυτός ο χώρος άνοιξε, για να συνεχίσω κάπου αλλού την αντιπαράθεσή μου με τον Κρίνο.
Πιστεύω οτι είναι ότι καλύτερο, αυτό να γίνει σεβαστό. Οποιος θέλει να αντιπαρατεθεί με τον οποιοδήποτε, ας το κάνει σε ένα θέμα που ο ίδιος θα ανοίξει...
Αυτό είναι πιστεύω το πιο λειτουργικό και το πιο ωφέλιμο.
Θα αλλάξω τον τίτλο γιατί πιστεύω οτι τον έβαλα βιαστικά και επιπόλαια.
- 14-04-2009, 20:49 #77
Βρε Σαββα και γω αθεη ειμαι ,απλα εριξα αδεια να πιασω γεματη.
14-04-2009, 20:52 #78
τον κρινο δεν τον ξερω -μα πολυ ντορος ομως ε :P- δεν εχουμε μιλησει ποτε με u2u ομως..
εστω και αν υποθεσουμε οτι λεει καποιος βλακειες..και ειναι και ειρωνας η και άλλα χειροτερα ενδεχομενως.. - το ειπατε σε αλλα θεματα εξάλλου οτι δημιουργει προβλημα
..-ειναι αναγκη να ανακυκλωνονται τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια?ειναι τοσο δυσκολο να προσπαθησουμε να συνυπαρξουμε ολοι μας σε ενα χωρο?
στο κατω κατω αν δουμε οτι δεν συνεννοουμαστε μαζι του δεν βγαζουμε ακρη βρε αδελφε ειναι τοσο δυσκολο να τον αγνοησουμε?γιατι ριχνουμε τοσο το επιπεδο?μηπως το ξεμπροστιασμα ειναι ενας τροπος να βγαλουμε τα δικα μας προβληματα τις δικες μας εντασεις ?λεω εγω τωρα
ειναι αναγκη να στολιζουμε με κοσμητικα επιθετα κοσμο που μπορει να πληγωθει διαβαζοντας τα?
και δεν εννοω το συγκεκριμενο προσωπο .. φανταστειτε καποιος να νιωθει ευαλωτος πληγωμενος..να μπει εδω μεσα ελπιζοντας να βρει ισως πιο ευαισθητους ανθρωπους απο οτι εκει εξω .. να θελει να μοιραστει το προβλημα του..τη μοναξια του ισως.. και να δει τα περι αγαμιας και γαμου που ειπε το αλλο μελος η και χιλια αλλα δυο που γραφονται κατα καιρους ...Dum spiro spero (?)
14-04-2009, 20:52 #79
αχ βρε μαρια,τετοια κανεις για αυτο σε αγαπαμε
(την αλλη φορα ομως θα σε βαλουμε να πλενεις ολα τα ταψια,κανονισε) .....
14-04-2009, 20:55 #80
Εγώ πραγματικά απόρώ περισσότερο με σένα weird, που σε ξέρω, και λιγότερο με τον σαμπ, πως πραγματικά καταναλώνετε τόση ενέργεια στο φόρουμ
Μπαίνω εδώ πάνω από ένα χρόνο, έχω περάσει πολλές ώρες με όμορφες συζητήσεις και άλλες τόσες με άπειρες αντιπαραθέσεις, αλλά αυτό δεν είναι η ζωή μας.....Έλεος!
Είναι ένας διαδικτυακός χώρος που μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι και ο καθένας λέει τα δικά του.
Είναι δυνατόν να χαλιέστε από ανθρώπους που δεν έχετε επιλέξει προκειμένου να κάνετε μια κουβέντα, αλλά πετάγονται σαν άντε να μη πω, μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο στη ζωή τους?
14-04-2009, 20:57 #81
..Κοίτα, αν είναι να το ρίξουμε στη παλαβή, να σταματήσουμε να γράφουμε γιατί χάνουμε τζάμπα την ώρα μας...
Σόρι, αλλά με την απάντηση αυτή, επιδεινώνεις την άποψη μου για την συμπεριφορά σου..
Σου μοιάζω για κανένα βλαμένο που άγεται και φέρεται ανάλογα με τι παραγάδια θα πέσουν μπροστά του ?
Κάνω διάλογο για να απορροφήσω γνώση κι όχι να μπλέκομαι σε ανούσιους διαξιφισμούς, δεν είναι αυτή η πρόθεση μου...
Αν θέλεις να παίξεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος μαζί μου, δεν έχω ούτε χρόνο για χάσιμο κι ούτε το ανάλογο κέφι.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
14-04-2009, 21:01 #82
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Πιστευεις οτι μπορει να εχω δικαιο; Αν δεν θες να απαντησεις δημοσια καντο με u2u. Εγω παντως απο αυριο την κανω για Χαλκιδικη οποτε δεν ξερω αν θα δω τι απαντησες. Ισως μπω απο το κινητο
βλέπεις, έψαξα πολύ να δω αν περνάω κάποια ένταση και ναι, αλλά αυτή δεν έχει πολύ καιρό που ξεκίνησε.
Τους προηγούμενους μήνες, όταν μου έστειλες και την παρατήρηση απο u2u ήμουν σε μια αρκετά ισορροπημένη κατάσταση και η ικανοποίηση που ελάμβανα απο το φόρουμ, μεγλάλη ( όπως και ΄τωρα)..
Ειδικά τώρα που έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, το θεωρ\'ω μεγάλη δουλειά να επικοινωνώ βαθιά ψυχικά απο εδώ μεσα με άτομα που έχουν τις ίδιες ευαισθησιες, με ανθρώπους που περνάν δύσκολους δρόμους... που κάποτε πέρασα ( κι ακόμα περνάω αλλά αλλιώτικους) κι εγώ και με βοήθησε το φόρουμ τόσο πολύ!
Είναι σαν να έχω βρει έναν χώρο, για να γράφω, αντί για απλά στο ημερολόγιο μου. Και παίρνει αλλη διάσταση, όταν αυτό το γράψιμό μου, εμπεριέχει και επικοινωνία, στην περίπτωση που που αναρτώ κάποιο ποιήμα ή κάτι ανάλογο.
Απο την άλλη, αν το να γράφω με βοηθά να αποβάλλω την ένταση, τότε ίσως και το να γράφω στο φόρουμ συμβάλλει σε αυτό κατα κάποιο τρόπο. Μου έχει περάσει σαν σκέψη.. \" χμμμ μήπως αυ΄τό τον καιρό η ανάγκη σου να στηρίξεις κάποιον είναι πιο έντονη? Μηπως έχεις πάθει εξάρτηση με το νευ? Μηπως κτλ\".... Ισως, το μόνο που θα μπορούσα να πω ειναι οτι καμιά φορά το να στρέφομαι σοτν άλλο, με βοηθά να αποφύγω εμένα.
Αλλά το ουσιώδες για μένα, είναι οτι δεν μπαίνω εδώ για να βρίσω όποιον μου κατέβει, ή να δηλιουργήσω μπάχαλο ( τότε ναι, θα θεωρούσα οτι \"ξεσπάω\" στο φόρουμ) , αν και έχω νευριάσει κάποιες φορές, ανθρώπινο είναι.
Οι περισσότερες συνομιλίες μου, ειδικά τους τελευταίους μήνες, είναι όμορφες, πλούσιες, αρμονικές...
Επίσης, είναι κάποιες μέρες που πνίγομαι στη δουλειά και δεν μπαίνω καθόλου. Αλλες που δεν έχει δουλειά και μπαίνω πολλές ώρες γιατί απλά κάθομαι.. γιατί να μην κάνω κάτι που με γεμίζει? Εχω σκεφτεί πάντως οτι το παρακάνω... σαν να νιώθω οτι θέλω να απαντήσω σε όλους... αλλά δεν ξέρω αν βλάπτω έτσι κάποιον, πέρα απο την αντοχή μου.
Αυτές είναι οι σκέψεις που έκανα μέχρι τώρα πάνω στο θέμα
Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, όσο για την ένταση που περνάω, έχει να κάνει με την θεραπεία μου, είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο και τελευταία ήρθα σε έντονη κόντρα με την θεραπεύτριά μου... άφησα την θεραπεία, ξαναγύρισα, παλεύω με έντονα συναισθήματα κτλ.
Καλό βράδυ και καλό ταξίδι αυριο)
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2009, 21:02 #83
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ πραγματικά απόρώ περισσότερο με σένα weird, που σε ξέρω, και λιγότερο με τον σαμπ, πως πραγματικά καταναλώνετε τόση ενέργεια στο φόρουμ
Μπαίνω εδώ πάνω από ένα χρόνο, έχω περάσει πολλές ώρες με όμορφες συζητήσεις και άλλες τόσες με άπειρες αντιπαραθέσεις, αλλά αυτό δεν είναι η ζωή μας.....Έλεος!
Είναι ένας διαδικτυακός χώρος που μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι και ο καθένας λέει τα δικά του.
Είναι δυνατόν να χαλιέστε από ανθρώπους που δεν έχετε επιλέξει προκειμένου να κάνετε μια κουβέντα, αλλά πετάγονται σαν άντε να μη πω, μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο στη ζωή τους?
Τώρα βρίσκομαι (χωρίς καν να το θέλω) και μπλεγμένος σε αντιπαράθεση γιατί είπα τη λέξη \"κρίμα\" διαβάζοντας όλα αυτά τα ωραία...
Την παραέκανα αρμένικη τη βίζιτα μου φαίνεται και λέω σιγά σιγά να αποχωρώ....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
14-04-2009, 21:03 #84
http://www.youtube.com/watch?v=sMgllVAN94Q
14-04-2009, 21:08 #85
Δεν εννοουσα οτι ξεσπας με ασχημο τροπο αλλα εκτονωνεσαι γραφοντας αυτα που νιωθεις. Σαν να ειναι πραγματα που θες να τα πεις και στα γνωστα σου προσωπα, εξω απο το φορουμ, αλλα δεν μπορεις και μπαινεις εδω να κανεις καταθεση ψυχης και αυτο συμβαινει κατα διαστηματα σαν να εχεις πολλα μαζεμενα μεσα σου . Συγνωμη αν το καταλαβες διαφορετικα εξαιτιας της διατυπωσης μου.
Ευχαριστω για τις ευχες και θα συνεχισουμε την θεραπεια οταν επιστρεψωΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
14-04-2009, 21:09 #86
για τί ακριβώς απορείς?
Με ενοχλεί η στάση του Κρίνου και δεν το βρίσκω παράλογο να του το πω.
Πιστεύω θα ωφελήσει και έμένα και τον ίδιο.
Φυσικά και θα αγνοώ παρόμοιες παρεμβάσεις του στο εξής, αλλά ήθελα να το συζητήσω μαζί του πρώτα γιατί έστι λειτουργώ γενικώς.
Φυσικά και το φόρουμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.
Ωστόσο αναπτύσσονται και μεσα εδώ αλληλεπιδράσεις, που αν διαθέτουμε χώρο και χρόνο, μπορούμε να τις φτάσουμε όποιο βάθος επιθυμεί ο καθένας και να ωφεληθούμε έστω και απο αυτές που είναι δικτυακές.
Εμένα αυτή είναι η φιλοσοφία μου.
Εξάλλου, μην ξεχνάς, πως όταν είχες ελευθερο χρόνο, έμπαινες κι εσύ πολύ συχνά σε αντιπαραθέσεις....
Απο την άλλη, αυτό που κρατάω, είναι το να μάθω να αγνοώ ή να αντιμετωπίζω με πιο πολύ χιούμορ σπαστικές συμπεριφορές ανθρώπων που μου είναι αδιάφοροι.
Ο κρίνο, δεν μου είναι αδιάφορος σαν δικτυακή παρουσία, όσο κι αν με νευριάζει το πόσο διασπάται καμιά φορά το νόημα και η ποιότητα της συζήτησης απο την παρεμβαση του.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2009, 21:09 #87
Originally posted by sabb
Τώρα βρίσκομαι (χωρίς καν να το θέλω) και μπλεγμένος σε αντιπαράθεση γιατί είπα τη λέξη \"κρίμα\" διαβάζοντας όλα αυτά τα ωραία...
Την παραέκανα αρμένικη τη βίζιτα μου φαίνεται και λέω σιγά σιγά να αποχωρώ....
Η απόφαση είναι δική σου, αλλά από τα λίγα που εχεις γράψει και έχω διαβάσει, θεωρώ πως είσαι ένα βαθιά σκεπτόμενο άτομο, οπότε ως παλιά θα σου δώσω μια συμβουλη: γίνε πιο επιλεκτικός όσον αφορά με ποιους και πως ασχολείσαι.....
14-04-2009, 21:12 #88
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Δεν εννοουσα οτι ξεσπας με ασχημο τροπο αλλα εκτονωνεσαι γραφοντας αυτα που νιωθεις. Σαν να ειναι πραγματα που θες να τα πεις και στα γνωστα σου προσωπα, εξω απο το φορουμ, αλλα δεν μπορεις και μπαινεις εδω να κανεις καταθεση ψυχης και αυτο συμβαινει κατα διαστηματα σαν να εχεις πολλα μαζεμενα μεσα σου . Συγνωμη αν το καταλαβες διαφορετικα εξαιτιας της διατυπωσης μου.
Ευχαριστω για τις ευχες και θα συνεχισουμε την θεραπεια οταν επιστρεψω
ανθρώπους που είναι εκεί να με ακούσουν... και στα δύσκολα και στα εύκολα...και τους καταθέτω ακέραιο το μέσα μου... Εξάλλου, οι δικοί μου άνθρωποι, έχουν να το λενε, πόσο απολαμβάνουν το μοίρασμά μας...
Τώρα, ναι, καμιά φορά, είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να εκφράσω που νιώθω να μην χωράν πουθενα.
Αυτό είναι ίσως ένα θέμα...
Το μυαλό και την ψυχή μου κατακλιζουν έντονες ιδέες... αν δεν τις αποτυπώσω κάπου εκείνη την ώρα, χάνονται. είναι κι άλλα που θέλω να σου πω αλλά πρέπει να φύγω! Τέρμα η δουλειά για σήμερα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2009, 21:13 #89
Originally posted by sabb
..Το ότι κάποιοι θα χαίρονταν, η αλήθεια είναι πως το περίμενα, αλλά δεν φανταζόμουν πως θα τη δημοσιοποιούσαν κιόλας την τόοοοση χαρά τους για το μπάχαλο που γίνεται..
Τις ευχές μου να βγάζετε τα μάτια σας πιο συχνά εδώ μέσα...Έχει πλάκα...
Αλγεινή μεν , αλλά πλάκα ......
14-04-2009, 21:16 #90
Θεοφανία,
για τί ακριβώς απορείς?
Με ενοχλεί η στάση του Κρίνου και δεν το βρίσκω παράλογο να του το πω.
Πιστεύω θα ωφελήσει και έμένα και τον ίδιο.
Φυσικά και θα αγνοώ παρόμοιες παρεμβάσεις του στο εξής, αλλά ήθελα να το συζητήσω μαζί του πρώτα γιατί έστι λειτουργώ γενικώς.
Αλήθεια πιστεύεις πως θα βγάλεις άκρη;
Φυσικά και το φόρουμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.
Χαίρομαι που τ\' ακούω και εύχομαι να το πιστεύεις...
Εξάλλου, μην ξεχνάς, πως όταν είχες ελευθερο χρόνο, έμπαινες κι εσύ πολύ συχνά σε αντιπαραθέσεις....
Η διαφορά μας είναι πως όταν έβλεπα πως ένα άτομο προκαλεί μόνο και μόνο για ν ασχολούνται μαζί του, απλά αδιαφορούσα και δεν έμπαινα σε κουβέντα μαζί του....
Απο την άλλη, αυτό που κρατάω, είναι το να μάθω να αγνοώ ή να αντιμετωπίζω με πιο πολύ χιούμορ σπαστικές συμπεριφορές ανθρώπων που μου είναι αδιάφοροι.
Αυτό σίγουρα πρέπει να το καταφέρεις για το καλό της διαθεσης σου...
Ο κρίνο, δεν μου είναι αδιάφορος σαν δικτυακή παρουσία, όσο κι αν με νευριάζει το πόσο διασπάται καμιά φορά το νόημα και η ποιότητα της συζήτησης απο την παρεμβαση του.
Ουδέν σχόλιο....
[/quote]
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση