Results 61 to 75 of 112
-
14-04-2009, 18:51 #61
μα δεν ειναι μυγα βρε σαμπ,πραγματικα το χαιρομαι γιατι αποδυκνειεται το ποιος ειναι ο φιλαρακος σου που τοσο τον υποστηριζεις.γιατι αν οι θεσεις μας ηταν ακριβως αντιθετες,(εμενα και του κρινου)δεν θα εκανες ουτε ενα σχολιο απο αυτα που κανεις τωρα.και το εχεις αποδειξει αυτο.ουτε για κριματα ουτε για χαρες
- 14-04-2009, 18:54 #62
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Λιγος σεβασμος στην weird που ανοιξε αυτο το θεμα, αν και για μενα ειναι ανουσιο, δεν θα εβλαπτε. Ειμαι σιγουρος πως θα στεναχωρεθει πολυ αν οταν μπει αναγκαστουν να κλειδωσουν το δικο της τοπικ
14-04-2009, 19:01 #63
μαλλον αυτοι οι 2 ειναι αθεοι και αντηχριστοι λολ αχαχα
14-04-2009, 19:03 #64
Originally posted by Empneustns
μα δεν ειναι μυγα βρε σαμπ,πραγματικα το χαιρομαι γιατι αποδυκνειεται το ποιος ειναι ο φιλαρακος σου που τοσο τον υποστηριζεις.γιατι αν οι θεσεις μας ηταν ακριβως αντιθετες,(εμενα και του κρινου)δεν θα εκανες ουτε ενα σχολιο απο αυτα που κανεις τωρα.και το εχεις αποδειξει αυτο.ουτε για κριματα ουτε για χαρες
Από τους ανεγκέφαλους perhaps ?
Anyway, δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, να \'σαι καλά και να χαίρεσαι με κάθε είδους μπάχαλα όπου γης....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
14-04-2009, 19:03 #65
πανικουλα μη το παμε εκει περα τωρα
καηκαμε μετα.ουτε 700 σελιδες δεν μας φτανουν.το θεμα μας δεν εχει να κανει με τη θρησκεια.και προσωπικα τον σαμπ τον εκτιμω και το εχω πει και σε αλλο τοπικ.μπορει να εχουμε σε μερικα πραγματα διαφορετικες αποψεις αλλα εχει αποδειξει πως και ηθος εχει και καρδια.Αλλος δεν το εχει αποδειξει
14-04-2009, 19:07 #66
Originally posted by sabb
Α κατάλαβα , εσύ δεν είσαι από τους αγάμητους...
Από τους ανεγκέφαλους perhaps ?
Anyway, δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, να \'σαι καλά και να χαίρεσαι με κάθε είδους μπάχαλα όπου γης....
14-04-2009, 19:08 #67
αλλος εχει αποδειξει το αντιθετοθα ελεγα.αντε μιας κ δεν απανταει δεν ξαναγραφω κατι σχετικο.χανω την ωρα μου....
14-04-2009, 19:24 #68
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Λιγος σεβασμος στην weird που ανοιξε αυτο το θεμα, αν και για μενα ειναι ανουσιο, δεν θα εβλαπτε. Ειμαι σιγουρος πως θα στεναχωρεθει πολυ αν οταν μπει δει πως εχουν κλειδωσει το δικο της τοπικ γιατι στο τελος αυτο θα γινει
14-04-2009, 19:33 #69
Περιμενεις ομως οι αντιπαραθεσεις να αφορουν τους 2 και να ειναι σε κοσμια πλαισια.
Κατα τα αλλα συγχωρεμενη, το ξερεις οτι δεν σου παω κοντραΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
14-04-2009, 20:03 #70
μα τι γίνεται εδω μέσα??????
Πραγματικά, αν είχα συνεχίσει, αν απαντούασ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ στον Κρίνο, στο ποστ της ελεν, είμαι πλέον σίγουρη οτι δεν θα γινόταν τέτοιο πράγμα.. Θα ήταν άλλη μια αντιπαράθεση εν τω μεσω ενός ξένου θέματος..
Σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερο να το δημοσιευα κάπου ξεχωριστά, αλλα, ίσως η Μαρίνα να έχει δίκιο. Ο τίτλος, είναι μάλλον προκλητικός...
Απο την άλλη, τί πειράζει να αντιπαρατεθούμε?
Δεν θέλω να μειώσω τον κρίνο, αν και ίσως να το έκανα όταν έγραφα οτι \" δεν θα μας κάνει την τιμή να απατνήσει\" και όντως, έκανα χιούμορ, γέλασα με την πανικούλα που μίλησε για πατατάκια και ξέφυγα κι εγώ. Σε αυτή τη λεπτομέρεια και στον τίτλο που έβαλα, μου βρίσκω ευθύνη.
ΑΛΛΑ θέλω να το ξεκαθαρίσω, η μόνη μου πρόθεση,΄ήταν να συνεχίσω το θέμα που άρχισε ανάμεσ σε μένα και τον Κρίνο, σε ένα άλλο θέμα.!!
Δεν θεωρώ οτι τον μειώνω τον άνθρωπο με αυτά που γράφω, απλά έχω εξαιρετικά ενοχληθεί με την στάση του στο φόρουμ... με δυσκολεύει κι εμένα την ίδια καμιά φορά.
Θεωρώ δίκαιο να του εκφράσω το παράπονό μου σε ένα τόπικ ξεχωριστό. Κι αυτό έκανα, αν εξαιρέσουμε τις ατασθαλείες μου ως προς τον τίτλο και τις κάποιες ατάκες που αντάλλαξα με Remedy και Πανικούλα.
Εξακολουθώ να πιστεύω, οτι μπορούμε να εκφράζουμε ψύχραιμα τις διαφωνίες μας και τα παράπονα. Θα ήταν καλή ιδέα, να δημιουργήσουμε μια στήλη με θέμα, παράπονα. Αν και δεν ξέρω πως θα καταφέρουμε να μην γίνει μπάχαλο....
Πάνω στο θέμα που άνοιξε, το μόνο που έχω να πω, είναι πως καλύτερα είναι να κλείσει αν είναι να το κανουμε μπάχαλο.
Εγώ αποφάσισα να προσπαθήσω να φέρομαι ψύχραιμα και κομψά, ακόμα και απέναντι σε αυτά που με θυμώνουν πάντως.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2009, 20:06 #71
προφανως εξεφρασαν και αλλοι την ενοχληση τους .... δεν ειναι κακο.....
14-04-2009, 20:31 #72
Εμπνευστή όχι, ειδικά με τον τρόπο που εκφράζονται οι αντιπαραθέσεις, δεν το βρίσκω¨\"καλό\". εξάλλου, δεν είναι αυτό το νόημα.
Αυτός ο χώρος άνοιξε, για να συνεχίσω κάπου αλλού την αντιπαράθεσή μου με τον Κρίνο.
Πιστεύω οτι είναι ότι καλύτερο, αυτό να γίνει σεβαστό. Οποιος θέλει να αντιπαρατεθεί με τον οποιοδήποτε, ας το κάνει σε ένα θέμα που ο ίδιος θα ανοίξει...
Αυτό είναι πιστεύω το πιο λειτουργικό και το πιο ωφέλιμο.
Θα αλλάξω τον τίτλο γιατί πιστεύω οτι τον έβαλα βιαστικά και επιπόλαια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2009, 20:35 #73
Ολα είναι δανεικά
σου χρωστάω μια απάντηση.
Θα το κάνω, αλλά κάποια άλλη στιγμή.
Με έχει προβληματίσει πάντως η παρατήρησή σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-04-2009, 20:39 #74
Πιστευεις οτι μπορει να εχω δικαιο; Αν δεν θες να απαντησεις δημοσια καντο με u2u. Εγω παντως απο αυριο την κανω για Χαλκιδικη οποτε δεν ξερω αν θα δω τι απαντησες. Ισως μπω απο το κινητο
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
14-04-2009, 20:40 #75
Originally posted by panikoula
μαλλον αυτοι οι 2 ειναι αθεοι και αντηχριστοι λολ αχαχα
Δεν θυμάμαι να σου έχω φερθεί με τέτοιο ανοίκειο τρόπο, αν μη τι άλλο όπου μπορούσα να σε στηρίξω στους προβληματισμούς σου , το έχω κάνει από τα βάθη της καρδιάς μου....
Είμαι άθεος αλλά όχι αντίχριστος (δεν αντιτίθεμαι στο δόγμα της χριστιανικής θεώρησης). Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας. Ότι κι αν είμαι , είμαι μετά από χρόνια αναζητήσεων και δεν έγινα σήμερα. Προπάντων, ότι κι αν είμαι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....
Όσο για το αν ταυτίζονται κάποιες απόψεις μου με οποιουδήποτε άλλου σ\' αυτό το φόρουμ, δεν είναι σε καμιά περίπτωση σημείο χλευασμού, δεν έχω δώσει σε κανένα το δικαίωμα για κάτι τέτοιο.
Δεν υποστηρίζω κανένα επί προσωπικού, γιατί ο καθένας μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του. Είπα τη λέξη \"κρίμα\" , γιατί τα όσα διάβασα ξεπερνούν τα όρια του ευ διαλέγεσθαι και καταντούν λόγια της τρούμπας. Αν πρέπει να σταματήσω να μιλάω για να μην κινδυνεύω να συνυπολογίζομαι στην πλευρά εκείνων που δεν συμπαθείτε, συγχωρέστε με, αλλά η ηθική μου (..η όποια ηθική για εσάς τους θρησκόληπτους μπορεί να διαθέτει ένας άθεος σα και μένα ...), δεν μου επιτρέπει να είμαι σιωπηλός.
Μαρία, ειλικρινά λυπάμαι, γιατί δεν περίμενα από σένα τέτοια συμπεριφορά....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση