Η συνέχεια της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ αντιπαράθεσης. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 112
    Senior Member
    Originally posted by Δοδις
    καλημέρα...συγνώμη τι πανικός είναι αυτός που γίνεται εδω μέσα???!!!!
    όσο πάμε και χειροτερεύουμε!!!
    γουιρντ μου, πραγματικά δεν έχει σημασία αν θα σου απαντήσει ο κρίνος ή όχι, σημασία έχει ότι σε ενόχλησε κάτι και κατ\' εμε με έναν πολύ σωστό και ευγενικό τρόπο εξέφρασες την ενόχληση σου...όποιος έχει την διάθεση να λύσει τα προβλήματά του τα λύνει, όποιος μπορεί να κάνει μια επικοδημητική (το σκότωσα, νομίζω..!) συζήτηση την κάνει....απο εκεί και πέρα συνεχίζεις να κάνεις αυτό που κάνεις στο φόρουμ..εκφράζεις τις απόψεις σου, διαφωνείς, συμβουλεύεις, εκφράζεις τα προβληματα σου, ζητάς βοήθεια...όλα τα υπόλοιπα είναι ελαφρώς ανούσια...
    Εχεις δίκιο.
    Δεν θα ήθελα το θέμα μου να γίνει αφορμή για κάτι ανούσιο. για ένα μπάχαλο.
    Οποιος έχει να μου κάνει παρατήρηση προσωπικού τύπου, όπως ο Ολα είναι Δανεικά, ας μου το στείλει σε προσωπικό μήνυμα.
    ( φυσικά την επιθυμία μου όποιος θέλει θα την σεβαστεί).
    Αυτό είναι ένα τόπικ, που άνοιξα για να κάνω ένα δημόσιο διάλογο με τον Κρίνο, να εκφράσω στο σωστό δικτυακό χώρο αυτά που με ενοχλούν.
    Αν θέλει ας λάβει μέρος.
    Ας πει \'ότι θα μου απαντούσε υπο \"νορμάλ\" συνθήκες, αν δηλ απλά συνέχιζα να του απαντώ στο τόπικ του μέλους όπου γεννήθηκε το θέμα.
    Αλλιώς, ας κλείσει εδώ.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    weird αυτο που ειπα ειναι πως υπαρχουν εποχες που γραφεις σπανια και αλλες που ποσταρεις με μανια και αυτο δεν το θεωρω τυχαιο. Οπως πχ δεν ηταν τυχαιο οταν το εκανα εγω παλιοτερα η οπως τωρα που ουσιαστικα ποσταρω σχετικα σπανια.
    Και αν μου πεις οτι απλα τυγχαινει γιατι σε ενδιαφερουν μερικα θεματα θα μου επιτρεψεις να μην το πιστεψω γιατι οταν αρχιζεις και ποσταρεις δεν το κανεις μονο σε 1 τοπικ αλλα σε περισσοτερα, αρα δεν μπορει ξαφνικα εκεινη την στιγμη να εχει γεμισει το φορουμ απο ενδιαφεροντα θεματα ενω πρωτα οχι.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    ειτε ειναι διαλογος ειτε μονολογος, εσυ ειπες αυτα που ηθελες να πεις και καλα εκανες κατα τη γνωμη μου..
    την απαντηση δε στην ενοχληση σου την εδωσες μονη σου και νομιζω οτι εγινε αντιληπτη κι απο τον κρινο κι απο ολους..
    συμφωνω οτι εφοσον ενοχλεισαι με τις παρεμβασεις του στα σχολια σου,η ενδεδειγμενη σταση θα ηταν να τον αγνοησεις ...να εισαι σιγουρη οτι οποιος προκαλει για να αποσπασει την προσοχη, οταν δεν το καταφερνει, σταματα...

Senior Member
    καλή μου γουιρντ (πολύ μ\' αρέσει αυτό!!)....εγω την μόνη παρατήρηση που θέλω να σου κάνω είναι : να μην δίνεις σημασία σε ότι σε ενοχλεί, σε ότι σου δημιουργεί πρόβλημα τελοσπάντων...στην προκειμένη περίπτωση είναι ο κρίνος κάποια στιγμή μπορεί να είναι κάποιος άλλος...εγω προσωπικά είτε αδιαφορώ για ότι με ενοχλεί, είτε το αντιμετωπίζω με χιούμορ...ειλικρινά δεν βρίσκω κανένα λόγο να γίνεται όλο αυτό...

Banned
    εγω παλι οταν με πει κατι π δεν συνφονω ο κρινος συνεχιζουμε μεσο u2u χεχε

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    weird αυτο που ειπα ειναι πως υπαρχουν εποχες που γραφεις σπανια και αλλες που ποσταρεις με μανια και αυτο δεν το θεωρω τυχαιο. Οπως πχ δεν ηταν τυχαιο οταν το εκανα εγω παλιοτερα η οπως τωρα που ουσιαστικα ποσταρω σχετικα σπανια.
    Και αν μου πεις οτι απλα τυγχαινει γιατι σε ενδιαφερουν μερικα θεματα θα μου επιτρεψεις να μην το πιστεψω γιατι οταν αρχιζεις και ποσταρεις δεν το κανεις μονο σε 1 τοπικ αλλα σε περισσοτερα, αρα δεν μπορει ξαφνικα εκεινη την στιγμη να εχει γεμισει το φορουμ απο ενδιαφεροντα θεματα ενω πρωτα οχι.
    τελοσπάντων,
    ας συνεχίσω εδώ τη συζήτηση...

Πάντα έγραφα σε περισσότερα του ενός τόπικ.

Δεν σου είπα, οτι ο λόγος που ποστάρω, είναι επειδή βρίσκω διάφορα ενδιαφέροντα θέματα.

Βρίσκω εξαιρετικό ενδιαφέρον στην ψυχολογία. Γι αυτό και μου αρέσει το φόρουμ. Εκτός αυτού, επειδή έχω ανακάμψει απο πολλά, νιώθω μια μεγάλη ανάγκη να στηρίξω κόσμο που ίσως περνά απο τα ίδια.

Πάντως, μην μας συγκρίνεις. Θα σου πω γιατί.
    Αν σου έδειχνα τί έχω μέσα στο ντουλάπι του δωματίου μου, θα πάθαινες σοκ... εναν ΤΟΝΟ χαρτιών... ραβασάκια, ημερολόγια, ποιήματα, κτλ κτλ.... απο τότε που με θυμάμαι, ΓΡΑΦΩ.
    Γράφω πολύ, για μένα είναι τρόπος ζωής, δεν θα μπορούσα να ζήσω διαφορετικά.
    Ετσι και με το φόρουμ, μπορεί να γράφω \"πολλά\" αλλά ουσιαστικά, έχω τόση έφεση στο να γράφω που βγαίνει τόσο φυσικά, με τόση ευκολία, με τόσο λίγο χρόνο, ενώ άλλος μπορεί για να γράψει τον ίδιο όγκο να αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο.

Θα αναρωτηθώ ωστόσο μέσα μου, πάνω σε αυτό που μου έθεσες.
    Ωστόσο, μας έχεις ξαναταυτίσει στο παρελθόν, λέγοντας οτι κι εγώ σαν εσένα είμαι εξαρτητική προσωπικότητα.
    Τώρα μου λες οτι όπως κι εσύ παλιά όταν ήθελες να ξεδώσεςι έγραφες μανιωδώς, έτσι κάνω κι εγώ.

Σου λέω, νομίζω οτι αυθαίρετα μας ταυτίζεις,
    αλλά θα το ψάξω βαθύτερα, όπως κάνω γενικώς .

Senior Member
    Originally posted by Δοδις
    καλή μου γουιρντ (πολύ μ\' αρέσει αυτό!!)....εγω την μόνη παρατήρηση που θέλω να σου κάνω είναι : να μην δίνεις σημασία σε ότι σε ενοχλεί, σε ότι σου δημιουργεί πρόβλημα τελοσπάντων...στην προκειμένη περίπτωση είναι ο κρίνος κάποια στιγμή μπορεί να είναι κάποιος άλλος...εγω προσωπικά είτε αδιαφορώ για ότι με ενοχλεί, είτε το αντιμετωπίζω με χιούμορ...ειλικρινά δεν βρίσκω κανένα λόγο να γίνεται όλο αυτό...
    Εχεις δίκιο...
    μακάρι να μπορούσα να αγνοώ τόσο εύκολα τον άλλο.
    Αλλά εδώ με νευριάζει και το γεγονός οτι υποτίθεται πάμε να στηρίξουμε τον άλλο και ίσως να μην μπορώ να το κάνω υπο αυτές τις συνθήκες.

Banned
    Originally posted by panikoula

δεν συνεχιζω τιποτα ουτε με σενα ουτε μα κανενα αλλο.
    Το οτι σου εχω απαντησει σε ενα δυο μυνηματα για λογους ευγενιας δεν σημαινει οτι ανοιγω και διαλογο.
    Κοψτο αυτο το βιολι για αλλιως θα στο κοψω εγω.

Δεν εχω δωσει δικαιωμα σε κανενα να νομιζει οτι εχει παρε - δωσε μαζι μου.

Weird,
    για τα οσα γραφεις θα σου απαντησω οταν θα ειμαι ηρεμος γιατι οταν ειμαι νευριασμενος λεω πραγματα που συνηθως τα μετανιωνω και δεν θελω να κανω κατι τετοιο.

Γενικως,
    μερικοι το εχετε παραξηλωσει εδω μεσα και νομιζετε οτι εχουμε γινει κολλητοι και φιλαρακια, λαθος τρομερο και δημιουργούνται παρεξηγησεις η παρερμηνειες για τις οποιες εγω δεν εχω καμια συμμετοχη.
    Ειναι ξεκαθαρο οτι εδω μεσα γραφω την γνωμη μου οπως εγω νομιζω και εδω τελειωνουν οι σχεσεις μας.
    Ουτε φιλαρακια ειμαστε, ουτε γνωριζωμαστε και απο χθες και ουτε προκειται να γινει κατι αλλο.

Για αυτο κομμενα και τα μυνηματα και τα υπονοούμενα για οποιον νομιζει κατι διαφορετικο.

Senior Member
    Δεν ειναι ταυτιση απλα αναφερω ενα παρομοιο γεγονος. Διαφερουμε πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι οποτε μη πιστευεις κατι τετοιο.

Και βεβαια θα ξαναπω γιατι το αποφευγεις οτι υπαρχουν διαστηματα που ποσταρεις σαν μανιακη σε οσα περισσοτερα τοπικ μπορεις και αλλα μεγαλα διαστηματα στα οποια ποσταρεις αρκετα σπανια. Με παραξενευει αυτη η εναλλαγη και δεν πιστευω οτι απλα μερικες φορες δεν εχεις διαθεσιμο χρονο.

Συγνωμη που ειμαι οφ τοπικ αλλα δεν βρισκω κανενα νοημα στην υπαρξη αυτου του τοπικ και η αποψη μου για το συγκεκριμενο προσωπο στο οποιο αναφερεσαι ειναι πανω κατω γνωστη.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Αμαν όλα είναι δανεικά,
    βρήκες αφορμή να μου κάνεις ψυχανάλυση...γκρρρ.
    θα σου απαντήσω σε λίγο. )

Banned
    και επειδη panikoula
    δεν παιρνεις χαμπαρι αλλιως, με αναγκαζεις να σε βαλω σε black list
    για να ησυχασω μια και καλη με την παρτη σου.

Δυστυχως δεν καταλαβαινεις αλλιως.

Senior Member
    απαντησε αλλα θα παω μια βολτα στο εμπορικο σε λιγο οποτε καντο γρηγορα :P
    Μου αρεσει να κανω ψυχαναλυση στους αλλους αν δεν το εχεις καταλαβει

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by panikoula

δεν συνεχιζω τιποτα ουτε με σενα ουτε μα κανενα αλλο.
    Το οτι σου εχω απαντησει σε ενα δυο μυνηματα για λογους ευγενιας δεν σημαινει οτι ανοιγω και διαλογο.
    Κοψτο αυτο το βιολι για αλλιως θα στο κοψω εγω.

Δεν εχω δωσει δικαιωμα σε κανενα να νομιζει οτι εχει παρε - δωσε μαζι μου.

Weird,
    για τα οσα γραφεις θα σου απαντησω οταν θα ειμαι ηρεμος γιατι οταν ειμαι νευριασμενος λεω πραγματα που συνηθως τα μετανιωνω και δεν θελω να κανω κατι τετοιο.

Γενικως,
    μερικοι το εχετε παραξηλωσει εδω μεσα και νομιζετε οτι εχουμε γινει κολλητοι και φιλαρακια, λαθος τρομερο και δημιουργούνται παρεξηγησεις η παρερμηνειες για τις οποιες εγω δεν εχω καμια συμμετοχη.
    Ειναι ξεκαθαρο οτι εδω μεσα γραφω την γνωμη μου οπως εγω νομιζω και εδω τελειωνουν οι σχεσεις μας.
    Ουτε φιλαρακια ειμαστε, ουτε γνωριζωμαστε και απο χθες και ουτε προκειται να γινει κατι αλλο.

Για αυτο κομμενα και τα μυνηματα και τα υπονοούμενα για οποιον νομιζει κατι διαφορετικο.
    μη χανεις την ψυχραιμια σου βρε κρινο...δεν νομιζω οτι η μαρια ειχε σκοπο να σε προσβαλει με το σχολιο της...

Banned
    και δεν εχω καμια ορεξη να ασχολιεμαι με εναν χαμενο σαν εσενα και ουτε σε θεωρω φιλαρακι.σε εχω γραμμενο κ σενα και---------- *!
    να μην αναφερω οτι ---------- * εδω και καιρο.

*Διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης λόγω προσβλητικών χαρακτηρισμών και αναφορών σε προσωπικές συνομιλίες.

Senior Member
    ρε συ μαρία χαλάρωσε κι εσύ πουλάκι μου...τι χτυπιέστε ρε γμτ?!!?....εγω είπα κάτι πριν....είναι ανούσιο να πλακωνόμαστε και να βριζόμαστε...όποιος ενοχλείται με κάποιον δεν ασχολείται και τελειώνει εκει, γιατί πρέπει να ξεκατινιαζόμαστε δλδ? λέω το προβλημα μου, μου απαντάνε, με συμβουλεύουν, αν μπορώ κι εγω με την σειρά μου να βοηθήσω κάπου το κάνω...απο εκεί και πέρα ότι θέλω κρατώ και ότι δεν θέλω πετώ...αν μη τι άλλο, αφιερώνει κάποιος τον χρόνο του για να σου απαντήσει, βάζει το μυαλό του να σκεφτεί για σένα....αν θεωρείς ότι κάτι που λεει σε χαλάει τότε αδιαφορείς...δεν νομίζω πως έχουμε να χωρίσουμε τίποτα....

άσχετο: καλά αυτό το ούστ!! τι να πω.....έχει πολύ γέλιο

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast